AMIDET N

Amidet N = Polioksietilen Rapeseedamid

CAS numarası: 827613-35-4

Amidet N, INCI adı PEG-4 Rapeseedamide altında etoksillenmiş alkanolamidler grubunun bir parçası olan iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir.
Amidet N, emülsifiye edici özelliklere sahiptir, waxlar ve mineral yağlar ile O/W (su içinde yağ) sistemlerinde emülsiyonların oluşturulmasından sorumlu emülsiyonlaştırıcıyı destekleyen bir ortak emülgatör rolünü yerine getirir.
Aynı zamanda, Amidet N bir stabilizatördür ve anyonik yüzey aktif maddelerle karışımlarda köpüğün kalitesini arttırır.
Amidet N ayrıca cilt ve saç için hassas bir deterjan olarak kullanılır.
Bu sayede Amidet N içeren ürünler azaltılmış tahriş edici potansiyel sergiler.

Amidet N, şampuanlar, duş jelleri, el sabunları, tıraş jelleri vb. gibi deterjanların ve vücut bakım ürünlerinin bir bileşenidir.
Amidet N ayrıca iyi bir koyulaştırıcıdır.
Amidet N, köpük arttırıcı ve stabilizatör, güçlü çözücü ve emülsifiye edici ajan olarak görev yapar ve SLES içeren ürünlerde olduğu kadar SLES olmayan ürünlerde de etkinlik gösterir.
Amidet N, yenilenebilir kolza yağı temelinde üretilir ve iyi bir biyolojik olarak parçalanabilirlik sergiler.
Amidet N'nin sıvı formu, kullanımını (depolama, taşıma, dozlama) kolaylaştırır ve yüksek sıcaklıklara duyarlı formülasyon bileşenleri için özellikle önemli olan, ısıtmaya gerek kalmadan tariflerin formüle edilmesini sağlar.

Amidet N'nin avantajları:
-Köpük arttırıcı ve sabitleyici
-O/W sistemlerinde iyi emülgatör ve/veya ko-emülgatör
-Kıvam arttırıcı
-deterjan
-çözünürleştirici
-Biyobozunur
-Palm yağı türevi değil
-Düşük viskoziteli sıvı formundaki ürün, kullanımı kolaydır ve oda Sıcaklıklarında formüle edilebilir.

Amidet N'nin Uygulamaları:
-Şampuanlar
-Duş jelleri
-Banyo sıvıları ve yağları
-El sabunları
-Çocuklar için şampuanlar
-Tıraş jelleri
-Deterjanların içeriği (bulaşık deterjanları gibi)

Emülsifiye edici özelliklere sahip nitroso amin içermeyen koyulaştırıcı ve köpük güçlendiricidir.
Amidet N'nin diğer özellikleri: cildi yeniden yağlandırma etkisi, korozyon önleyici ve ıslatma gücü.

Viskozite ( Dinamik ): 200 - 500 cP
Kendiliğinden tutuşma sıcaklığı: 378°C
Suda çözünürlük: 0,0065 g/l
Yoğunluk: 0,997 g/cm³ [20°C]
Buhar basıncı: 0,0025 kPa
Parlama noktası: Açık kap: >262°C
Erime noktası: 7°C
pH: 9 ila 11
Koku: Karakteristik
Renk: Sarımsı-kahverengi
Fiziksel durum: Sıvı

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.