AMONYUM LAURİL ETER SÜLFAT

CAS numarası: 32612-48-9
EC numarası: 608-760-0

Amonyum Lauril Eter Sülfat, yapısında PEG (polietilen glikol) içeren bir yüzey aktif madde olan etoksillenmiş lauril sülfatın bir amonyum tuzudur.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, bir alkil sülfat olarak sınıflandırılır ve esas olarak şampuanlarda ve köpürtücü olarak vücut yıkamada bulunan bir anyonik yüzey aktif maddedir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, 1,4-dioksan gibi potansiyel olarak toksik üretim safsızlıkları ile kirlenmiş olabilir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat, ürünlere köpürtücü ajan ve deterjan olarak eklenir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat birçok şampuan, diş macunu ve cilt temizleyicide kullanılır.
Amonyum Lauril Eter Sülfat orta ila şiddetli cilt ve göz tahrişine neden olabilir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat ayrıca şüpheli bir kanserojen olan 1,4-Dioksan ile kontamine olabilir.
Tahrişin şiddeti, bir üründeki Amonyum Lauril Eter Sülfat konsantrasyonu ile doğrudan artar.

Amonyum Lauril Eter Sülfat, diğer kimyasallarla birleştirildiğinde, güçlü bir kanserojen sınıfı olan nitrozaminler oluşturabilir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat ayrıca cilt katmanlarının ayrılmasına, alevlenmesine ve yaşlanmasına neden olarak cildin bağışıklık sistemine zarar verebilir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, sert suda ve çok sayıda kir varlığında bile iyi köpürme özelliğine sahiptir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat mükemmel dekontaminasyona, sert suya ve yüksek biyolojik olarak parçalanabilirliğe sahiptir.

Zengin ve ince köpüğü ile Amonyum Lauril Eter Sülfat, saça yumuşaklık ve rahatlık hissi vererek hem yumuşak hem de rahat bir his verir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, sıvı deterjan, yüksek dereceli şampuan, jel ve zayıf asit şampuanı ve köpük banyosunda yaygın olarak kullanılmaktadır.

Ev ve Ticari/Kurumsal Ürünlerde Amonyum Lauril Eter Sülfat kullanımları:
-Oto Ürünleri
-Ticari/Kurumsal
-Evin İçinde
-kişisel Bakım
-Evcil Hayvan bakımı

Bazen amonyum lauril eter sülfat olarak da adlandırılan Amonyum Lauril Eter Sülfat, etoksillenmiş lauril sülfatın amonyum tuzudur.
Kimyasal bileşiğin moleküler formülü C14H33NO5S'dir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat şu şekilde sınıflandırılır:
-temizlik
-köpüklenme
-sürfaktan

ALES Amonyum Lauril Eter Sülfat CAS 32612-48-9, birçok kişisel bakım ürününde (sabun, şampuan, diş macunu vb.) bulunan anyonik bir deterjan ve yüzey aktif maddedir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat beyaz veya açık sarı viskoz bir macundur.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, ince köpük bakımından zengindir ve mükemmel temizleme özelliğine, sert su direncine ve yüksek biyolojik bozunmaya sahiptir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat içeren saç şampuanı mükemmel tarama özelliğine ve cilt rahatlığına sahiptir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, iyi temizleme, yıkama, temizleme, köpürme ve yüksek biyolojik bozunma performanslarına sahiptir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat, sert suya karşı iyi bir dirence sahiptir.
Sert suda çok miktarda kir olsa bile, köpürme gücü zengin ve ince köpükle yüksek kalır, cildi çok az tahriş eder.

Amonyum Lauril Eter Sülfatın Kullanım Alanları:
Amonyum lauril eter sülfat, köpürme özelliklerine sahip bir yüzey aktif maddedir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat aynı zamanda bir emülsifiye edici ajan olarak da hizmet edebilir ve sıklıkla cilt temizleyicilerinde bulunur.

Eter sülfat grubunun bir üyesi olarak, Amonyum Lauril Eter Sülfat, lauril muadili amonyum lauril sülfattan daha az tahriş edici olarak kabul edilir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, köpürme özelliklerine sahip bir yüzey aktif maddedir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat aynı zamanda bir emülsifiye edici ajan olarak da hizmet edebilir ve sıklıkla cilt temizleyicilerinde bulunur.

Eter sülfat grubunun bir üyesi olarak, lauril muadili amonyum lauril sülfattan daha az tahriş edici olarak kabul edilir.
Sülfatlar, >Amonyum Lauril Eter Sülfat'ın içerdiği gibi, 1930'larda modern şampuan endüstrisi geliştikçe yaygın olarak kullanılmaya başlandı.

Amonyum Lauril Eter Sülfat bugün hala şampuan gibi kozmetik ürünlerde yüzey aktif madde ve temizlik maddesi olarak kullanılmaktadır.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, yüzeyin gerilimini düşürmenin yanı sıra ürün formülünün yardımcı ve eşit dağılımına yardımcı olan bir yüzey aktif maddedir.
Temizleme maddeleri, durulanabilmeleri için su ile yağ ve kir karışımına yardımcı olarak çalışır.

Amonyum Lauril Eter Sülfat formülü iyi bir köpük oluşturduğundan, Amonyum Lauril Eter Sülfat da üreticiler için popüler bir seçimdir.
Bu özelliklerinden dolayı Amonyum Lauril Eter Sülfat en yaygın olarak duş jelleri, şampuanlar, yüz temizleyiciler ve benzerleri de dahil olmak üzere temizlik kozmetik ürünlerinde bulunur.

Amonyum Lauril Eter Sülfat Nedir?
Amonyum Lauril Eter Sülfat, amonyum lauril eter sülfatın daha kısa bir şeklidir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat bir yüzey aktif madde veya ıslatma maddesidir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat suyun yüzey gerilimini azaltarak yardımcı olur.

Amonyum Lauril Eter Sülfat yapının sonunda hem hidrofobik uzun zincire hem de yapının başında hidrofilik bir kısım olarak tuza sahiptir.
Etoksillenmiş alkol, Amonyum Lauril Eter Sülfat'ın başka bir adıdır.

Amonyum Lauril Eter Sülfatın Kullanımı ve Faydaları:
Amonyum lauril sülfatın etoksilasyonu onu daha büyük molekül yapar, bu nedenle cilde nüfuz etmez.
Amonyum Lauril Eter Sülfat cilt veya saçın yüzeyinde bulunur ve kiri ve yağı temizleyen bir yüzey aktif madde görevi görerek cildi veya saçı daha pürüzsüz ve temiz hale getirir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat tüm yüzey aktif maddeler gibi nazik bir temizleyici olsa da hassas cildi tahriş edebilir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat ayrıca bir emülsifiye edici madde olarak da işlev görür.
Amonyum Lauril Eter Sülfat şampuanlarda, cilt temizleyicilerinde ve diş macunlarında kullanılır.

Amonyum Lauril Eter Sülfat, köpürme özelliklerine sahip bir yüzey aktif maddedir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat aynı zamanda bir emülsifiye edici ajan olarak da hizmet edebilir ve sıklıkla cilt temizleyicilerinde bulunur.
Eter sülfat grubunun bir üyesi olarak, Amonyum Lauril Eter Sülfat, lauril muadili amonyum lauril sülfattan daha az tahriş edici olarak kabul edilir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat'ın FAYDALARI VE UYGULAMALARI:
Amonyum lauril eter sülfatımız, cilde hassas ve hoş olurken son derece etkilidir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, DIY ürününüzün etkinliğini ve dokusunu artıracak harika bir temizleyici ve köpük güçlendiricidir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat, formülasyonunuza zengin ve kremsi bir doku ve ayrıca kalın ve kabarık kabarcıklar verecektir.
Doğal ve organik olduğu için pH'a duyarlı cilde sahip kişiler için idealdir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, sülfat ürünleri için harika bir ikamedir ve formülasyonunuzun sülfatsız olmasını sağlar.

Amonyum Lauril Eter Sülfat sert sularda da etkilidir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, çözeltiyi kaynatmadan katı veya kremalı ürünlere eklenebilir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat NASIL ÇALIŞIR:
Amonyum Lauril Eter Sülfat, cildinizdeki ve saçınızdaki yağlarla karışmış kir ve yabancı maddeleri çıkararak çalışır.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, bu yağların artık kolayca durulanabilen suyla karıştırılmasına izin vererek çalışır, böylece istenen alanı temizler.

Amonyum Lauril Eter Sülfatın KONSANTRASYONU VE ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ:
En iyi sonuç için Amonyum Lauril Eter Sülfatın %30 konsantrasyonda kullanılması tavsiye edilir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat suda ve alkollerde çözünür ancak uçucu yağlarda çözünmez.

Amonyum Lauril Eter Sülfat NASIL KULLANILIR:
Amonyum lauril eter sülfatımızı önerilen konsantrasyonda suyla karıştırın ve homojen bir karışım oluşana kadar karıştırın.
Ürününüze ve ihtiyacınıza bağlı olarak diğer yüzey aktif maddeler ve uçucu yağlar gibi güçlendirici maddeler ekleyin ve uygun şekilde karıştırın.
Bu karışımı ürünün ılık tabanına ilave edin ve istenilen kalınlık ve doku elde edilene kadar karıştırın.

Amonyum Lauril Eter Sülfat, Amonyum Dietilen glikol olarak da bilinir ve fiziksel durumunda berrak ila sarı bir sıvıdır.
Çimler için Amonyum Lauril Eter Sülfat, sıkıştırılmış toprağı gevşetmek için sıvı bir havalandırıcı olarak pazarlanmaktadır.

Amonyum Lauril Eter Sülfat, daha iyi kök büyümesi ve daha yüksek mahsul verimi ile sonuçlanır.
Bileşik, saçtaki kiri ve yağı bağlamasına ve çözmesine neden olan emülsifiye edici özelliklere sahiptir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat genellikle daha ucuz şampuanlarda köpüğü artırmak için kullanılır, ancak aynı zamanda saç köklerindeki sertliği ve cildi tahriş etmesi nedeniyle saç dökülmesine neden olduğundan şüphelenilir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat MSDS, bileşiğin gözlerde, ciltte ve solunum sisteminde orta derecede tahrişe neden olabileceğine dikkat çeker.
Bileşiğin yüksek konsantrasyonları ile doğrudan temas halindeyken, kimyasal gözlükler ve su geçirmez eldivenler gibi kişisel koruyucu ekipman giyilmelidir.

Temizlik:
Bu güvenli sentetik bileşen su ile temas ettiğinde, saçtaki yağ bazlı kiri hapsederek durulanmasını sağlayan zengin bir temizleme köpüğü oluşturur.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, şampuandan bekleyeceğimiz taze ve temiz hissi vererek, şampuanı saçta daha kolay dağıtmanızı sağlar; sürfaktanlar ayrıca saçta bakımlı ve yumuşak bir his bırakır.

Tüm sülfatlarımız, uzun bir güvenli kullanım geçmişine sahip güvenli sentetik yüzey aktif maddelerdir. Bu bileşenleri, saçı temizlemek için saç bakımımızda meyve suları, killer, tozlar ve uçucu yağlar ile birlikte kullanıyoruz.
Amonyum Lauril Eter Sülfat bir yüzey aktif maddedir. Yüzey aktif maddeler kısmen suda çözünür ve kısmen yağda çözünür, bu da yağ ile suyun karışmasını sağlar.
Yüzey aktif maddeler, hindistancevizi yağı ve hurma çekirdeği yağı gibi yağ asitlerinin katalitik indirgenmesiyle elde edilir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat, sıvı deterjan, yüksek standartlı şampuan, jel ve zayıf asit şampuanı ve köpük banyosunda yaygın olarak kullanılmaktadır.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, cam temizleyici, duvar deterjanı, otomobil deterjanı ve sert yüzey temizleyici vb. olarak kullanılır.

Amonyum Lauril Eter Sülfat öncelikle bir deterjan temizleme maddesi olarak kullanılır; nazik ve etkili olarak kabul edilir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat hindistan cevizinden elde edilebilir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat Ürün Açıklaması:
Amonyum Lauril Eter Sülfat (Amonyum Lauril Eter Sülfat) anyonik bir yüzey aktif maddedir, mükemmel dekontaminasyon, emülsifikasyon, köpürme ve sert su direnci ile suda kolayca çözünür; iyi biyobozunurluk, üstün kalınlaştırma etkisi ve geniş uyumluluk.

Amonyum Lauril Eter Sülfat Ürün Özelliği:
-Amonyum Lauril Eter Sülfat dekontaminasyon, emülsifikasyon ve dispersiyon özelliklerine sahiptir.
-Amonyum Lauril Eter Sülfat, sıvı deterjanlar için bir emülgatör ve köpürtücü madde olarak kullanılabilir.
-Amonyum Lauril Eter Sülfat, kepeği gidermek ve saçı yumuşak, gevşek ve pürüzsüz hale getirmek için şampuanda kullanılabilir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat Ürün Uygulamaları:
-Amonyum Lauril Eter Sülfat, yemek yıkama, şampuan, köpük banyosu, el dezenfektanı vb. gibi sıvı deterjanların formülasyonunda yaygın olarak kullanılmaktadır;
-Amonyum Lauril Eter Sülfat, çamaşır tozu ve ağır hizmet deterjanları gibi katı yıkama formüllerinde de kullanılabilir;
-Amonyum Lauril Eter Sülfat, tekstil baskı ve boyama, petrol, deri ve diğer endüstrilerde yağlayıcı boyama yardımcısı, deterjan, köpürme maddesi, yağ giderme maddesi olarak kullanılabilir.

Amonyum Lauril Eter Sülfatın Özellikleri:
1. Mükemmel dekontaminasyon, anti-sert su, biyolojik olarak parçalanabilme özelliği.
2. Sert suda ve çok sayıda kir varlığında bile iyi köpürme özelliği.
3. Amonyum Lauril Eter Sülfat, zengin ve ince köpüğü ile saça hassasiyet ve tarama kolaylığı hissi verir ve cilde pürüzsüz ve rahat bir dolgunluk kazandırır.
4. Alkali sistemde geçerli değildir.

Amonyum Lauril Eter Sülfat Uygulamaları:
Amonyum Lauril Eter Sülfat, şampuan, jel ve zayıf asit şampuanı, banyo kremi, köpük banyosu, çamaşır sıvısı, çamaşır tozu, cam temizleyici, duvar deterjanı, otomobil deterjanı ve sert yüzey aktif madde temizleyici gibi deterjanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.
Amonyum Lauril Eter Sülfat ayrıca deri, kağıt yapımı, tekstil, petrol işleme ve gübrelerde de kullanılır.

Amonyum Lauril Eter Sülfatın Tanımı:
Amonyum Lauril Eter Sülfat, iyi yıkama, temizleme ve biyolojik bozunma performanslarına sahiptir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, sert suya karşı iyi bir dirence sahiptir.
Sert suda çok miktarda kir olsa bile, köpürme gücü hala yüksek kalır.

Zengin ve ince köpüğü ile saça hassasiyet ve kolay taranma hissi verir, cilde pürüzsüz ve rahat bir his verir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, sıvı deterjan, yüksek standartlı şampuan, jel ve zayıf asit şampuanı ve köpük banyosunda yaygın olarak kullanılmaktadır.

Amonyum Lauril Eter Sülfat ayrıca cam temizleyici, duvar temizleyici, otomobil deterjanı ve sert yüzey temizleyici vb. olarak da kullanılabilir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat ayrıca deri, kağıt yapımı, tekstil, petrol işleme ve gübrelerde de kullanılır.
Amonyum Lauril Eter Sülfat alkali sistemde uygulanamaz.

Amonyum Lauril Eter Sülfat, iyi yıkama, temizleme ve biyolojik bozunma performanslarına sahiptir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, sert suya karşı iyi bir dirence sahiptir.
Sert suda çok miktarda kir olsa bile, köpürme gücü hala yüksek kalır.

Zengin ve ince köpüğü ile saça hassasiyet ve kolay taranma hissi verir, cilde pürüzsüz ve rahat bir his verir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat, sıvı deterjan, yüksek standartlı şampuan, jel ve zayıf asit şampuanı ve köpük banyosunda yaygın olarak kullanılmaktadır.

Amonyum Lauril Eter Sülfat ayrıca cam temizleyici, duvar temizleyici, otomobil deterjanı ve sert yüzey temizleyici vb. olarak da kullanılabilir.
Amonyum Lauril Eter Sülfat alkali sistemde uygulanamaz.

Molekül Ağırlığı: 327.48    
Hidrojen Bağ Donör Sayısı: 2
Hidrojen Bağ Alıcı Sayısı: 6
Dönebilen Bağ Sayısı: 15    
Tam Kütle: 327.20794433    
Monoizotopik Kütle: 327.20794433
Topolojik Polar Yüzey Alanı: 82.2Ų    
Ağır Atom Sayısı: 21
Resmi Ücret: 0    
Karmaşıklık: 284    
İzotop Atom Sayısı: 0    
Tanımlı Atom Stereocenter Sayısı: 0    
Tanımsız Atom Stereocenter Sayısı: 0    
Tanımlı Bond Stereocenter Sayısı: 0
Tanımsız Bond Stereocenter Sayısı: 0    
Kovalent Bağlı Birim Sayısı: 2    
Bileşik Kanonikleştirildi: Evet    

Önerilen doz %5-30'dur.
Teknik veriler: Öğe Endeks ölçüm yöntemi %70
Görünüm Renksiz veya devetüyü macun göz ölçümü
Aktif madde, % 70±2 GBT 5173-1995
Amonyum sülfat, % 1.0 max.
GBT 6366-1992
Sülfatsız madde, % 2.0 max.
pH değeri (%1 am) 5.5~7.0
GBT 6368-1993
Renk, Hazen (%5 am) 10 max.
GBT 3143-1982

Önlemler: Yüksek sıcaklık (40 santigrat derecenin üzerinde) veya asidik durum (pH≤5) koşullarında, Amonyum Lauril Eter Sülfat ayrışır.
Bu, Amonyum Lauril Eter Sülfatların hidrolizlenmesine neden olur.
Bu durum göz önünde bulundurularak ürün, 40 derecenin altındaki sıcaklıklarda saklanmalıdır.

Amonyum Lauril Eter Sülfat pH aralıklarında, Amonyum Lauril Eter Sülfat özellikle mikroorganizmanın yayılması için uygundur.
Numune alma veya uygulama sırasında mikroorganizma kontaminasyonunun önlenmesine dikkat edilecektir.
Çalışmayı mikropsuz koşullarda yapmaya çalışın.

Amonyum Lauril Eter Sülfatın Saklanması:
Amonyum Lauril Eter Sülfat'ı kuru ve serin bir yerde, güneş ışığından ve yağmurdan uzak tutun.

IUPAC İSİMLERİ:
alfa-Sülfo-omega-(dodesiloksi)-poli(oksi-1,2-etandiil), Amonyum tuzu
Amonyum Lauril Eter Sülfat
Amonyum Lauril Eter Sülfat (INCI)
Amonyum Lauril Eter Sülfat etoksillenmiş 3EO
amonyum lauril
amonyum lauril eter sülfat
Amonyum lauril eter sülfat 3EO
azan; 2-dodekoksietil hidrojen sülfat
C12-C14 yağlı alkol(3EO)eter sülfat, NH4-tuz
dodekanol, etoksillenmiş (3EO), sülfürik asitli monoeter
Poli(oksi-1,2-etandiil), a-sulfo-.omega.-(dodesiloksi)-, amonyum tuzu (1:1)
Poli(oksi-1,2-etandiil), a-sülfo-.omega.-(dodesiloksi)-, amonyum tuzu (3 EO)
Poli(oksi-1,2-etandiil), a-sulfo-w-(dodesiloksi)-, amonyum tuzu (1:1)
Poli(oksi-1,2-etandiil),.alfa.-sulfo-.omega.-(dodesiloksi)-, amonyum tuzu

EŞ ANLAMLI:
Amonyum lauril eter sülfat
32612-48-9
azane;2-dodekoksietil hidrojen sülfat
Amonyum dodesil polioksietilen sülfat
71892-96-1
SCHEMBL675554
Sodyum Lauril Sülfat, %48-50
Sodyum Lauril Sülfat, %28.0-30.0
amonyum dodesil polioksietilen sülfat
Amonyum Lauril Eter Sülfat
AMONYUM LAURİL ETER SÜLFAT
2-etandiil),alfa-sülfo-omega-(dodesiloksi)-poli(oksi-amonyumtuz)
amonyumdodesilpolioksietilen
glikoller,polietilen,dodesileter,monosülfonat,amonyumtuz
Poli(oksi-1,2-etandiil),α-sulfo-.omega.-(dodesiloksi)-,amonyumtuz
AMONYUM LAURETH-5 SÜLFAT
AMONYUM LAURETH-7 SÜLFAT
AMONYUM LAURETH-9 SÜLFAT
POE(1)
Sodyum lauril monoeter sülfat
AMONYUMLAURETSÜLFAT
AMONYUMLAURİLPOLİETOKSİ-SÜLFAT
AMONYUMLAURİL TERSÜLFAT
AMONYUM LAURETH-12 SÜLFAT
amonyak lauril eter sülfat
AMMoniuM Lauril Eter Sülfat %70
TIANFU CHEM--Amonyum Lauril Eter Sülfat (ALES)
Amonyum lauril eter sülfat
32612-48-9
Amonyum dodesil polioksietilen sülfat
azane;2-dodekoksietil hidrojen sülfat
71892-96-1
SCHEMBL675554
Sodyum Lauril Sülfat, %48-50
Sodyum Lauril Sülfat, %28.0-30.0
Polietilen glikol lauril eter sülfat amonyum tuzu

Düzenleyici süreç adları:
Poli(oksi-1,2-etandiil), a-sülfo-ω-(dodesiloksi)-, amonyum tuzu (1:1)

IUPAC isimleri:
alfa-Sülfo-omega-(dodesiloksi)-poli(oksi-1,2-etandiil), Amonyum tuzu
Amonyum Laureth Sülfat
Amonyum Laureth Sülfat (INCI)
Amonyum Laureth Sülfat etoksillenmiş 3EO
amonyum lauril
amonyum lauril eter sülfat
Amonyum lauril eter sülfat 3EO
azan; 2-dodekoksietil hidrojen sülfat
C12-C14 yağlı alkol(3EO)eter sülfat, NH4-tuz
dodekanol, etoksillenmiş (3EO), sülfürik asitli monoeter
Poli(oksi-1,2-etandiil), a-sulfo-.omega.-(dodesiloksi)-, amonyum tuzu (1:1)
Poli(oksi-1,2-etandiil), a-sülfo-.omega.-(dodesiloksi)-, amonyum tuzu (3 EO)
Poli(oksi-1,2-etandiil), a-sulfo-w-(dodesiloksi)-, amonyum tuzu (1:1)
Poli(oksi-1,2-etandiil),.alfa.-sulfo-.omega.-(dodesiloksi)-, amonyum tuzu

Diğer isimler:
amonyum lauril eter sülfat
Poli(oksi-1,2-etandiil), a-sülfo-.omega.-(dodesiloksi)-, amonyum tuzu

Diğer tanımlayıcılar:
32612-48-9
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.