CERAPHYL 41 ESTER

CAS numarası: 93925-36-1
INCI adı: C12-15 Alkil Laktat

Ceraphyl 41 ester, güneş kremlerine, dudak balmlarına, renkli kozmetiklere, kremlere, losyonlara ve diğer kişisel bakım ürünlerine çeşitli faydalar sağlayabilen köklü bir yumuşatıcıdır.
Ceraphyl 41 ester, petrolatum gibi bileşenlerin yapışkanlığını ve yağlılığını azaltmak için kullanılır, bu ester hidro-alkollü ürünlere yağlı olmayan bir kayganlık kazandırır.
Ceraphyl 41 esterin emülsifiye edilmesi kolaydır ve birçok sistemle uyumludur.
Ceraphyl 41 ester, birçok kişisel bakım ürününü geliştirmek için kullanılabilir, ancak en iyi pH nötr formülasyonlarda kullanılır.

Ceraphyl 41 ester, yumuşatıcı ve viskozite oluşturucu görevi görür.
Ceraphyl 41 ester, kuru bir başlangıç hissi ve yağlı olmayan bir his veren bir yumuşatıcıdır.
Ceraphyl 41 ester ayrıca organik güneş koruyucu aktif maddeler için etkili bir çözücüdür.
Terlemeyi önleyicidir, dekoratif kozmetik ürünlerinde, yüz bakımında, şampuanlarda, cilt bakımında (durulama), güneş bakımında ve vücut bakım ürünlerinde kullanılır.
Ceraphyl 41 ester, azaltılmış yapışkanlık ve yağlılık, yağlı olmayan kayganlık ve köpüren kremler gibi özellikler sunar.

Ceraphyl ester serisi, kişisel bakım ürünlerinde dünya çapında yaygın olarak kullanılmaktadır.
Ceraphyl 41 ester, şampuanlarda ve vücut yıkamalarında viskozite oluşturma iyileştirmeleri ve köpük kremsiliği sağlayarak tüketicilere daha lüks bir his verir.
Ceraphyl 41 ester, güneşten koruyucu aktif maddeler, benzofenon-3 ve bütil metoksidibenzoilmetan için etkili bir çözücü görevi görür.
Yapışmayan bir ajan olarak Ceraphyl 41 ester, uygulandığında kolayca yayılır; Ceraphyl 41 ester ayrıca yağlı veya yağlı hissetmeden kurur.

Ceraphyl 41 esterin Kozmetik Uygulamaları:
-Rujlar ve dudak balsamı
-Terlemeyi önleyici kremler ve losyonlar
-Renkli kozmetikler
-Güneşten koruyucular
-Cilt kremleri ve losyonları
-Şampuanlar
-Vücut yıkama
-Yüz temizleyiciler

Ceraphyl 41'in Özellikleri ve Faydaları:
-Yapışkanlığı ve yağlılığı azaltır
-Yağsız kayganlık sağlar
-Güneşten koruyucu aktif maddeleri etkili bir şekilde çözer
-Şampuanlarda ve vücut yıkamalarında viskozite oluşturur.

Ceraphyl 41 esterin Fiziksel Özellikleri:
-Görünüm Berrak, su beyazı
-saman rengi sıvı

Koku: Soluk, karakteristik
Asit değeri: 2.0 Maksimum
Sabunlaşma değeri: 195.0 - 210.0
Özgül ağırlık: @ 25oC (W1279) 0.900 - 0.920
Kırılma indisi: @ 25oC (W1280) 1.4430 - 1.4450

genel bakış:
INCI adı: C12-15 Alkil Laktat
CAS numarası: 93925-36-1
EINECS/ELINCS numarası: 300-338-1

Ceraphyl 41 ester, suda çözünmeyen esterlerin ve hidroksiesterlerin geniş bir ailesidir ve sıvılar ve mumsu katılar dahil olmak üzere çeşitli özelliklerde mevcuttur.
Ceraphyl 41 ester tipik olarak yüzey aktiftir ve ev, kurumsal ve endüstriyel alanlarda kullanım bulur; plastikler; tekstiller; fotoğrafçılık; mürekkep ve kaplama pazarları.

Ceraphyl 41 ester uygulamaları:
-Terleme önleyiciler
-Kızarmak
-Vücut yıkama
-Renkli kozmetikler
-Kapak çubukları
-Kremler
-Deodorant
-Göz farı
-Yüz temizleyiciler
-Temel
-tazeleyiciler
-El dezenfektanları
-Dudak Bakımı
-Dudak kremi
-Dudak parlatıcısı
-Ruj
-Sıvı fondöten
-Losyonlar
-Masaj yağı
-Şampuan
-Duş jeli
-Güneş kremi
-Tabak yağları
-Tonerler
-UV koruyucular

Form: Berrak, su beyazından saman rengine kadar sıvı
Asit değeri: 2,0 maks
Sabunlaşma değeri: 195.0 - 210.0
Özgül ağırlık @ 25°C: 0.900 - 0.920
Kırılma indisi @ 25°C: 1.4430 - 1.4450
Kullanım düzeyi: 5.0 - 10.0

Ceraphyl 41 ester Kullanım Kılavuzu:
Tipik kullanım seviyesi %5'tir, ancak bazı formülasyonlar %10'a kadar daha yüksek seviyelerden fayda sağlar.

Ceraphyl 41 esterin çözünürlüğü:
Fıstık Yağı, Etanol (%60), İzopropil Miristat, Mineral Yağ, Propilen Glikol, Aspir Yağı, Oleyl Alkol, Metilen Klorür ve İtici Gazlar

Ceraphyl 41 esterin Özellikleri ve Faydaları:
-Etkili yapışkanlık giderici ajan; yapışkanlığı ve yağlılığı azaltır
-Organik güneş koruyucu aktif maddeleri Oxyzenzone (Benzophenone-3) ve Avobenzone (Butyl Methoxydibenzoylmethane) etkin bir şekilde çözer
-Uygulandığında kolayca yayılır
-Yağlı olmayan bir his ile kuru ilk his
-Şampuanlarda ve vücut yıkamalarında viskozite oluşturur.
-Şampuanlarda ve vücut yıkamalarında köpürtücü kremlik sağlar.
-Kalınlaştırıcı
-Sürfaktan sistemlerinde DEA'nın yerini alır
-Alfa hidroksi asitlere dayalı
-Kolay emülsifiye
-Birçok sistemle uyumlu
-Ph-nötr formülasyonlarda en iyisi
-Biyobozunur
-%31 doğal orijinli (laktik asit)
-Vegan uygun

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.