COMPERLAN IP

İsim: COMPERLAN IP
Segment: Kişisel bakım
INCI adı: Kokamid MIPA
CAS numaraları: 68333-82-4

Comperlan IP, mikro inci ve toz olarak sağlanan beyaz ila sarımsı katı yağ asidi monoizopropanolamiddir.
Comperlan IP, şampuanlarda yeniden yağlama maddesi ve köpük stabilizatörü olarak kullanılır.
Comperlan IP, < + 30ºC'de, orijinal kapalı kaplarında ve nemden korunarak saklandığında on iki aylık bir raf ömrüne sahiptir.

COMPERLAN IP bir kalınlaştırıcıdır.
Comperlan IP bir hindistancevizi yağ asidi izopropanolamitidir.
COMPERLAN IP, şampuanlar, sıvı sabunlar, duş/banyo formülleri, yüz temizleyiciler, saç boyama ve bakım ürünleri ve bebek bakım ve temizlik ürünleri gibi yüzey aktif madde müstahzarlarında kullanılır.

Comperlan IP Kategorileri:
-Köpük Artırma
-Stabilizasyon
-Kalınlaştırıcı

Comperlan IP Uygulamaları:
-Banyo duşu
-Saç Temizleme
-El Temizliği

Comperlan IP'nin AVANTAJLARI:
-Performans 
-Sürdürülebilirlik  
-İşlev
-Uygulamalar
-Kullanım seviyesi

Comperlan IP'nin TEKNİK KULLANIMLARI:
-Kimyasal grup
-Kimyasal özellikler
-Fiziksel özellikler
-Görünüm
-Renkler
-Menşei

Comperlan IP'nin GÜVENLİK VE SERTİFİKALARI:
-GHS sınıflandırması
-Sertifikalar
-Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI)
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.