CRODAMOL CP

INCI adı: Setil Palmitat

Crodamol CP, kişisel bakım ve farmasötik uygulamalar için özel olarak geliştirilmiş yüksek kaliteli bir esterdir.
Crodamol CP, erime derecesi yaklaşık 54ºC olan beyaz bir katıdır.
Crodamol yumuşatıcı esterleri, birçok fonksiyonel fayda sunan çok çeşitli doğal yağ asitlerine dayanmaktadır.

Crodamol CP, doğal bir yağ asidinden (palmitik asit) ve bir doğal yağ alkolünden (setil alkol) türetilen bir yumuşatıcı esterdir.
Crodamol CP mükemmel yumuşatıcılık sergileyerek cilt bakımı, doku ve hijyen uygulamaları için ideal bir seçimdir.

Crodamol CP, kuru bir yumuşatıcı ve yayıcı madde görevi görür.
Crodamol CP, emülsiyon dokusunu ve stabiliteyi iyileştirir ve yapı kazandırır.
Crodamol CP koruyucu içermez ve biyolojik olarak kolayca parçalanabilir.
Crodamol CP, deodrant/ter önleyici, güneşten korunma, güneş sonrası, yüz/boyun cilt bakımı, saç ve dudak bakımı uygulamalarında kullanılır.

Crodamol CP kuru bir yumuşatıcıdır.
Crodamol CP, emülsiyon dokusunu ve stabilitesini iyileştirir ve kozmetik sticklere yapı kazandırır.
Crodamol CP cilt ve saç uygulamalarında kullanılır.

25°C'de fiziksel form: Pastil
Kimya: Yumuşatıcı esterler ve eterler
Fonksiyonlar: Yayıcı maddeler

Crodamol CP'nin Uygulamaları:
-Terlemeyi önleyici ve deodorantlar
-Güneş'ten sonra
-Yüz/boyun cilt bakımı
-Dudak Bakımı
-Güneş koruması

Crodamol CP'nin sertifikaları ve standartları:
-IECIC
-Helal

Crodamol CP'nin içerik kaynağı:
-Bitki kaynaklı
-Kompozisyon bilgileri:
-EO/PO içermez
-Koruyucu içermez
-EDTA içermez
-BHT / BHA içermez
-Sürdürülebilir (RSPO MBAL)

% Doğal kökenli içerik – ISO 16128: 100
Biyolojik olarak parçalanabilirlik: Biyolojik olarak kolayca parçalanabilir

İÇERİK TANIMI:
İsim: Crodamol CP
Segment: Kişisel bakım
INCI adı: Cetyl Palmitate

Crodamol CP'NİN GENEL KULLANIMLARI:
Performans iddiaları, Sürdürülebilirlik, İşlev, Uygulamalar, Kullanım düzeyi

Crodamol CP'NİN TEKNİK KULLANIMLARI:
Kimyasal grup, Kimyasal özellikler, Fiziksel özellikler, Görünüm, Renkler, Köken

Crodamol CP'NİN GÜVENLİK VE SERTİFİKALARI:
GHS sınıflandırması, Tehlike ifadeleri, Sertifikalar, Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI)

EŞ ANLAMLI:
setilpalmitat
krodamol CP
dermowax CP
salon yıldızı 653
heksadekanoik asit heksadesil ester
heksadekanoik asit, heksadesil ester
heksadesil heksadekanoat
1-heksadesil heksadekanoat
N-heksadesil heksadekanoat
heksadesil palmitat
monecol - bilgisayar
monecol - SCS
nikkol N-SPV
oliwax LC
palmitik asit setil ester    
palmitik asit heksadesil ester
palmitik asit palmitil ester    
palmitik asit, heksadesil ester
palmitil palmitat
standart 1616
balmumu 810

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.