EMPICOL CED5

INCI Adı: Laureth-5 Karboksilik Asit
CAS Numaraları: 27306-90-7

EMPICOL CED 5, konsantre bir sulu Laureth-5 Karboksilik Asit çözeltisidir.
EMPICOL CED 5, su sertliğine ve emülsifikasyona toleranslı iyi bir köpük sağlamanın yanı sıra, eter karboksilatlar, diğer birçok yüzey aktif maddeye karşı üstün yumuşaklık sergiler, bu da onları duş jelleri, şampuanlar ve sıvı sabunlar gibi kozmetik formülasyonlarda ideal kılar.

EMPICOL CED 5, bir alkil eter karboksilik asit ve tuz yüzey aktif madde olarak işlev görür.
EMPICOL CED 5 yüksek aktif konsantrasyona sahiptir.
EMPICOL CED 5 nötralizasyonu, çok çeşitli nötralize edici ajanlarla sağlanabilir.
EMPICOL CED 5, düşük tahriş edici formülasyonlar için uygundur.
EMPICOL CED 5 duş ve banyo ürünleri, krem ve losyonlar, şampuan, sıvı sabunlar ve bebek bakım ürünlerinde kullanılmaktadır.

EMPICOL CED 5, yumuşaklığı artırmak için tasarlanmış, orta düzeyde köpüren, oldukça aktif, serbest asitli, anyonik bir yardımcı yüzey aktif maddedir.
EMPICOL CED 5 şampuan, vücut yıkama ve bebek bakımı gibi temizlik ürünlerinde kullanılır.
EMPICOL CED 5, geniş bir pH aralığında stabildir.
EMPICOL CED 5, iyi bir temizleme ve emülsifikasyon özelliklerine sahiptir.

İsim: Empicol CED 5
Segment: Kişisel bakım
INCI adı: Sodyum Laureth-5 Karboksilik Asit

EMPICOL CED 5'İN GENEL KULLANIMI:
Performans iddiaları, Sürdürülebilirlik iddiaları, İşlev, Uygulamalar, Kullanım düzeyi

EMPICOL CED 5'İN TEKNİK KULLANIMI:
Kimyasal grup, Kimyasal özellikler, Fiziksel özellikler, Görünüm, Renkler, Köken

EMPICOL CED 5 GÜVENLİK VE SERTİFİKALARI:
GHS sınıflandırması, Tehlike ifadeleri, Sertifikalar, Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI)

EMPICOL CED 5'in işlevleri şunları içerebilir:
-Sıvıların akış özelliklerini geliştirmek için viskozite veya reolojinin modifikasyonu.
-Köpüğün hacminin, özelliklerinin ve stabilitesinin optimizasyonu.
-Cilde ve gözlere yumuşaklığı arttırır.
-Çözünmeyen yağların ve vitaminlerin süspansiyonu veya emülsifikasyonu.

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.