EMULSOGEN EL 200

EMULSOGEN EL 200 = HİNT YAĞI 20 EO
CAS numarası : 61791-12-6
AT / Liste no.: 500-151-7
Hint yağı, etoksillenmiş


Chem/IUPAC Adı: Hint yağı, etoksillenmiş (20 mol EO ortalama molar oranı)

Emulsogen EL 200, doğal olarak türetilmiş trigliseritin Etilen oksit kondensatıdır.
Diğer İsimler: 20 EO'lu Hint yağı etoksilat, Etoksillenmiş Hint Yağı, Hint Yağı 20 EO, peg-20 Hint Yağı

Kimyasal Kalifikasyon: Biyo-bazlı, Hint Yağı Etoksilatları, Etoksillenmiş Gliseritler, Noniyonik


Emulsogen EL 200 gibi polioksietilen hint yağı türevleri, çeşitli oral, topikal ve parenteral farmasötik formülasyonlarda kullanılır.

HİNT YAĞI ETOKSİLAT
20 EO'lu hint yağı etoksilat, çeşitli EC formülasyonlarında standart bir NPE içermeyen emülgatördür.
Ürün, birçok solvent için mükemmel emülsifikasyon özellikleri gösterir ve gözleri tahriş etmez.

Emulsogen EL 200 UYGULAMALARI: Bitki Koruma, Tekstil, Kağıt, Deri, Boyalar

Ürün tanımlayıcı
Ticari unvan
EMULSOGEN EL 200
Kimyasal yapısı: Etoksillenmiş bitkisel yağ
CAS numarası : 61791-12-6


Madde veya karışımın ilgili tanımlanmış kullanımları

Kullanım türü:
Bitki koruma ürünlerinin formülasyonu için emülgatör
Hidrofobik aktifler, vitaminler, parfümler, aromalar ve uçucu yağlar için çözücü.
Şeffaf jel formülasyonları için kullanışlıdır.
Cilt bakımında ve şeffaf kozmetik formülasyonlarda kullanılır.


PEG 20 Hint Yağı, Hint Yağının Polietilen Glikol türevleridir ve kozmetik veya kişisel bakım ürünü formülasyonlarına eklendiğinde bir yüzey aktif madde, bir çözücü, bir emülgatör, bir yumuşatıcı, bir temizlik maddesi ve bir koku bileşeni olarak işlev görür.
PEG 20 Hint Yağı, yarı katı bir bileşendir.

 
PEG-20 HİNT YAĞI NASIL ÇALIŞIR?
PEG-20 Hint Yağı hem suda hem de yağda çözünür ve geleneksel olarak su içinde yağ formülasyonlarını emülsiyon haline getirmek ve çözmek için kullanılır.
Emulsogen EL 200'ün özellikleri, sıvı temizleyicilerde kullanım için ideal olmasını sağlar ve yatıştırıcı ve yumuşatıcı yumuşatıcı kalitesi, onu nemlendiriciler ve saç bakım kozmetikleri formülasyonlarına popüler bir katkı yapar.
Bir yüzey aktif madde olarak PEG 20 Hint Yağı, çoklu sıvılar veya sıvılar ve katılar arasındaki yüzey gerilimini azaltmaya yardımcı olur.
Ayrıca Emulsogen EL 200, yağlardan gresin çıkarılmasına yardımcı olur ve sıvı içinde askıda kalmasına neden olur.
Emulsogen, yıkanmalarını kolaylaştırır ve bu bileşenin yüz ve vücut temizleyicilerinde popüler olmasını sağlar.
Emulsogen EL 200, tıkayıcı bir ajan olarak cildin yüzeyinde doğal nem kaybına karşı bir bariyer görevi gören koruyucu bir nemlendirici tabaka oluşturur.

Kozmetik formülasyonlarına Emulsogen EL 200 eklenirken, önerilen 3:1 oranında (PEG 20 Hint Yağı - yağ) soğuk halde doğrudan yağ fazına karıştırılabilir.
Emulsogen, bu su fazına eklenebilir.
Formül bulanıksa, şeffaflığı artırmak için Emulsogen EL 200 miktarı artırılabilir.


PEG 20 Hint Yağı a(n) işlevi görür:
sürfaktan
çözücü
emülgatör
yumuşatıcı
Temizleme Maddesi
Koku Malzemesi
 
PEG 20 Hint Yağı şunlara yardımcı olur:
Karışmayan malzemeleri birleştirir
Cildi ve saç derisini nazikçe temizleyin ve yatıştırır
Temizlik ürünlerinde köpük oluşturur
Ürünlere tutarlı ve tamamen harmanlanmış bir his sunar
Ürün şeffaflığını ve netliğini korur
Ürünün cilt üzerinde yayılabilirliğini arttırır
 
Önerilen maksimum doz %1-25'tir.


Faydaları
Mükemmel emülgatör
Göz tahriş edici değil
EC formülasyonları için çevre dostu emülgatör
Çok sayıda kayıtlı formülasyonda yaygın olarak kullanılır
Güvenilir performans
Yeşil formülasyon pazarını hedefleyin
Geliştirilmiş formülasyon etiketleme
Sürdürülebilir formülasyonlar
Küresel olarak uygulanabilir
Sabit formülasyon özellikleri
Geliştirilmiş toksikolojik profil

Uygulamalar
Castor Oil 20 EO, çeşitli EC formülasyonlarında standart NPE içermeyen bir emülgatördür.
20 EO'lu hint yağı etoksilatı, birçok solvent için mükemmel emülsifikasyon özellikleri gösterir

Emulsogen EL ürünleri, çeşitli EC formülasyonlarında standart NPE içermeyen emülgatörlerdir. 
Emulsogen, birçok solvent için mükemmel emülsifikasyon özellikleri gösterir ve gözü tahriş etmez.


Emulsogen EL 200 Uygulamaları
zirai kimyasallar
Petrol, Gaz ve Madencilik
Tekstil ve Deri işleme
Kağıt hamuru
Mürekkepler, Kaplamalar ve Yapıştırıcılar
Ev, Endüstriyel ve Kurumsal
Temizlik
Yağlayıcılar ve Metal İşleme


Teknik veri sayfası
EMULSOGEN EL 200

Bitki koruma formülasyonları için emülgatör olarak kullanılır.
Bileşim 20 EO'lu Hint yağı etoksilat

Ürün özellikleri
Görünüm (20°C) Viskoz sarımsı sıvı veya macun
Su içeriği (KF): Maks. 0,5%
Aktif içerik: Yaklaşık. 100 %
pH (%1 t. q. sulu çözelti): 7.0 - 9.0
HLB (Griffin): 10.5
Kaynama noktası : > 150 °C
Parlama noktası : > 100 °C


Emulsogen EL 200, noniyonik, standart NPE içermeyen bir emülgatördür.

Uygulama ve Özellikler
Emulsogen EL 200, tarımsal kimyasal formülasyonlarda tipik olarak kullanılan birçok solvent için mükemmel emülsifikasyon özellikleri gösterir.
Bunun yanında çevre dostudur ve gözü tahriş etmez.
Emulsogen EL 200, aşağıdaki bitki koruma formülasyon tiplerini elde etmek için kullanılabilir: Emülsifiye Edilebilir Konsantre [EC], Suda Emülsiyon [EW], Süspansiyon Konsantresi [SC], Süspansiyon [SE] ve Yağ Dispersiyonu [OD]

Ürün genellikle Phenylsulfonat CA ve Phenylsulfonat CAL gibi anyonik emülgatör bileşenleri ve EO-PO blok kopolimerleri (Emulsogen 3510, EP 4901) ve Emulsogen TS tipleri olarak diğer iyonik olmayan emülgatörlerle birlikte kullanılır.

uyumluluk
Ürün, diğerleri arasında bitkisel yağlar ve esterleri, aromatik çözücüler, mineral yağ, N-alkil-pirolidonlar, N,N-dimetil-alkanamidler dahil olmak üzere Tarımsal Kimyasal formülasyonlar için kullanılan standart çözücülerle karışabilir.


Bu özellikler yalnızca rehberlik amaçlıdır ve Emulsogen ürün özellikleri olarak alınmamalıdır.
Toleranslar ürün spesifikasyon sayfasında verilmiştir.
Daha fazla ürün özellikleri, teknik özellikler, güvenlik ve ekolojik veriler için lütfen MSDS'ye bakın.


EMULSOGEN EL 200
Tipik Kullanım Düzeyi
Standart emülgatör ve emülgatör paketlerinde ise yağ fazına göre %5 ila %15 civarındadır. 
Diğer emülgatörlerle karıştırma, kullanım seviyesini düşürmeye ve emülsiyon stabilitesini artırmaya izin verebilir.

Emulsogen EL 200'ün Fonksiyonel Kategorisi : Emülgatör, Ko-emülgatör, Dağıtıcı, Çözündürücü, Yağlayıcı, Antistatik, Islatma maddesi, Ovma maddesi, Köpük Giderici, Yumuşatıcı, Yağlayıcı, Viskozite kontrol maddesi, Boyama Yardımcısı Boya Taşıyıcı, Tesviye maddesi, Stabilizatör, Penetrant.

Emulsogen EL 200'ün Çözünürlüğü ve Uyumluluğu:
Suda çözünebilir
Çoğu polar ve polar olmayan çözücülerde ve yağlarda çözünür
Seyreltik asitler, bazlar ve tuzların varlığında kimyasal olarak kararlıdır
Sabunlar, anyonik ve katyonik yüzey aktif maddeler ve birçok organik solvent ile uyumludur.


Depolama ve Taşıma
Emulsogen EL 200, serin ve iyi havalandırılan bir yerde sıkıca kapalı orijinal kaplarında saklanabilir.
Kabın sadece bir kısmının kullanılması durumunda, ürünü çekmeden önce içeriği homojenize edin.

Raf ömrü
Temiz ve havalandırılmış bir yerde 20 - 25°C'de sıkıca kapatılmış kaplarda saklandığında raf ömrü en az iki yıldır.
Bu süreden sonra ürün, raf ömrünün uzatılması için analiz edilmelidir.

Kayıt Durumu

Emniyet
Malzemeyi kullanmadan önce lütfen Malzeme Güvenlik Bilgi Formuna bakın.
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.