EUPERLAN PK 771

Segment:
Kişisel Bakım

INCI adı:
Laureth-10Sodyum Laureth SülfatBenzoik asit (koruyucu)Glikol Distearat Kokamid MEA

Euperlan PK 771, sedefleştirici ajanların ve bir yağ alkolü eter sülfatın bir dispersiyonudur.
Euperlan PK 771, tüm anyonik yüzey aktif maddeler ve çoğu deterjan hammaddesi ile karışabilir.

Euperlan PK 771, şampuanlar ve köpük banyoları gibi inci gibi parlaklığa sahip emülsiyon tipi kozmetik müstahzarların üretimi için uygundur.
Euperlan PK 771'in büyük miktarda parlatıcı madde içermesi nedeniyle, Euperlan® PK 771, hem sedefli bir madde hem de yeniden yağlayıcı bileşen olarak köpük banyosu kremleri için özellikle uygundur.

Glikol Distearat (ve) Sodyum Laureth Sülfat (ve) Kocamid MEA (ve) Laureth-10.
Euperlan PK 771 soğuk işlenebilir ve konsantredir.

Euperlan PK 771 ipeksi bir parlaklığa sahip yoğun ve özellikle parlak yüzey aktif madde müstahzarları için kullanılır.
Euperlan PK 771, bebek bakımı ve temizliği, sıvı sabunlar, şampuanlar, yüz temizleme ve duş/banyo ürünlerinde uygulama bulur.
Euperlan PK 771'in raf ömrü bir yıldır.

Euperlan PK 771 Uygulamaları:
-Cilt bakımı
-Temizleyici
-Anne ve bebek
-Saç Bakımı
-Şampuan ve saç kremi
-Banyo ve vucüt
-Yüz bakımı
-Evcil Hayvan bakımı
-Evcil Hayvan Bakımı TSCA
-Pet Care DSL - Miktar kısıtlamaları

Euperlan PK 771'in genel karakterizasyonu:
Kimyasal tanım:
Sedefleştirici ajanların ve yağ alkolü eter sülfatın dispersiyonu.

Euperlan PK 771'in etiketleme bilgileri:
INCI ad(lar)ı:
Sodyum Laureth Sülfat (ve) Glikol Distearat (ve) Cocamide MEA (ve) Laureth-10

Euperlan PK 771'in açıklaması:
Euperlan PK 771, tipik bir hafif kokuya sahip, soğuk işlenebilir, macunsu bir inci parlatıcı konsantredir.
ipeksi bir parlaklığa sahip yoğun ve özellikle parlak yüzey aktif madde müstahzarları için uygundur .

Sedefleştirici ajanların ve yağ alkolü eter sülfatın dispersiyonu.
Euperlan PK 771, özellikle yüzey aktif madde müstahzarları için uygun bir sedefleştirici ajandır.

Euperlan PK 771'in ürün özellikleri:
Dış görünüş:
Euperlan PK 771, tipik hafif bir kokuya sahip, soğukta işlenebilen, macunsu bir inci parlatıcı konsantredir.

Kullanım örneği:
Euperlan PK 771 ipeksi bir parlaklığa sahip yoğun ve özellikle parlak yüzey aktif madde müstahzarları için uygundur.

Sodyum Laureth Sülfat (ve) Glikol Distearat (ve) Kokamid MEA (ve) Laureth-10|Sodyum Laureth Sülfat (ve) Glikol Distearat (ve) Kokamid MEA (ve) Laureth-10

Kimyasal İşlev: Sedef
Ürün Uygulamaları: Banyo & Duş, El Temizliği, Cilt Temizliği

Euperlan PK 771'in açıklaması:
Euperlan PK 771, tüm anyonik yüzey aktif maddeler ve çoğu deterjan hammaddesi ile karışabilir.
Euperlan PK 771, örneğin şampuanlar ve banyo köpüğü gibi inci gibi parlaklığa sahip emülsiyon tipi kozmetik müstahzarların üretimi için uygundur.
Euperlan PK 771, özellikle yüzey aktif madde müstahzarları için uygun bir sedefleştirici ajandır.

Euperlan PK 771'in Kimyasal Özellikleri:
Görünüm : Beyaz, İncimsi Viskoz Sıvı
Kimyasal Bileşimi: Sodyum Laureth Sülfat;Glikol Distearat;Kokamid-MEA;Laureth 10
pH Değeri: 6.5-7.5

Euperlan PK 771'İN İÇERİK TANIMI:
İsim:
EUPERLAN PK 771

Segment:
Kişisel Bakım

INCI adı:
Laureth-10Sodyum Laureth SülfatBenzoik asit (koruyucu)Glikol DistearatKokamid MEA

CAS numaraları:
68891-38-391031-31-168213-23-090622-77-89002-92-03088-31-165-85-068140-00-1

Euperlan PK 771'İN GENEL KULLANIMI:
Performans talepleri, Sürdürülebilirlik talepleri, İşlev, Uygulamalar, Kullanım düzeyi

Euperlan PK 771'İN TEKNİK KULLANIMI:
Kimyasal grup, Kimyasal özellikler, Fiziksel özellikler, Görünüm, Renkler, Menşe, Menşe Türler

Euperlan PK 771 GÜVENLİK VE SERTİFİKALARI:
GHS sınıflandırması, Tehlike ifadeleri, Sertifikalar, Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI)

INCI : Sodyum Laureth Sülfat (ve) Glikol Distearat (ve) Cocamide MEA (ve) Laureth-10
Uygulama(lar): Yüz ve vücut hijyeni, Saç bakımı
İşlev(ler): Sedef

Euperlan PK 771'in karakteristik değerleri:
'Kalite kontrol verileri' ve 'Ek ürün tanımlayıcı verileri' paragraflarında belirtilen özellikler, Euperlan PK 771'in özelliklerini nihai ve kesin olarak açıklar.

INCI adı: Sodyum Laureth Sülfat (ve) Glikol Distearat (ve) Cocamide MEA (ve) Laureth-10

Fiziksel form: Tipik hafif bir kokuya sahip macunsu inci parlatıcı konsantre

Ticari adı : Euperlan PK 771
İnci: Sodyum Laureth Sülfat (ve) Glikol Distearat (ve) Cocamide MEA (ve) Laureth-10

Euperlan PK 771 Uygulamaları:
Opaklaştırıcı ve Pearlize Ediciler, Soğuk işlem

Görünüm: Beyaz, inci gibi viskoz sıvı
Koruyucu: CMIT/MIT

Euperlan PK 771 hakkında detay:
- Euperlan PK 771, tipik hafif bir kokuya sahip, soğukta işlenebilen, macunsu bir inci parlatıcı konsantredir.
- Euperlan PK 771 ipeksi bir parlaklığa sahip yoğun ve özellikle parlak yüzey aktif madde müstahzarları için uygundur.
- Koruyucu: CMIT/MIT

Euperlan PK 771 Uygulamaları:
-Bebek Bakımı ve Temizliği
-Şartlandırma
-Yüz Temizleme
-Sıvı sabun
-Şampuan
-Duş/Banyo Ürünleri

Euperlan PK 771'in depolanması ve taşınması:
Euperlan PK 771, 30°C'nin altındaki sıcaklıklarda orijinal kapalı kaplarda en az bir yıl saklanabilir.
Euperlan PK 771, benzoik asit ile korunur.
Euperlan PK 771 tercihen 15 ve 35°C arasındaki sıcaklıklarda işlenir.
Daha uzun saklama süreleri boyunca, nihai üründeki sedefli kaliteyi değiştirmeden gerektiğinde karıştırarak giderilebilecek hafif ayrılmalar meydana gelebilir.

İNCİ:
-Kokamid MEA
-Glikol Distearat
-Sodyum lauret sülfat

Euperlan PK 771'in İşlevleri:
İnci/İnci Ajan

Test özelliği / Spesifikasyon / Test yöntemi:
Anyonik yüzey aktif madde 19,0 - 22.0 % Dahili yöntem 93005901
Sodyum klorür maks. %2.0 DGF H-III 9 mod.
1,4-Dioksan maks. 5 ppm Dahili yöntem 92002103
Uçucu olmayan bileşenler %44,0 - %48,0 DIN ISO 1625
pH değeri (%10) 3.0 - 4.0 DGF H-III 1

Depolama bilgileri:
Raf ömrü:
12 ay

Depolama sıcaklığı:
< + 30 °C

Euperlan PK 771 saklama koşulları:
Orijinal sızdırmaz kaplarda ve nemden korunmuştur.

Euperlan PK 771'in ek bilgileri:
Daha uzun saklama süreleri boyunca, nihai üründeki sedefli kaliteyi değiştirmeden gerektiğinde karıştırarak giderilebilecek hafif ayrılmalar meydana gelebilir.
Donmadan saklayın.

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.