EUPERLAN PK 810

Euperlan PK 810, yoğun ve parlak yüzey aktif madde hazırlığı için soğuk işlenebilir, sıvı inci parlatıcı konsantredir.
Euperlan PK 810, sedefli beyaz ila sarımsı sıvı görünümünde ve tipik hafif bir kokuya sahip, sedefleştirici maddeler ve yağlı alkol eter sülfatın pompalanabilir bir dispersiyonudur.
Euperlan PK 810 %36-40 kuru kalıntıya, %12.5-13.8 anyonik yüzey aktif maddeye ve %0.5-3.0 sodyum sülfat içeriğine sahiptir.

Euperlan PK 810, anyonik yüzey aktif maddelere dayalı kozmetik müstahzarların üretiminde kullanılan bir inci konsantresidir.
Bu ürünün düşük viskozitesi, soğuk havalarda kullanıldığında işlemeyi kolaylaştırır ve pompalanabilirliği nedeniyle yol tanklarında teslimatı sağlar.
Euperlan PK 810, özellikle banyo ve duş hazırlıklarında arzu edilen süper yağlanmayı destekleyen yumuşatıcı maddeler içerir.

Euperlan PK 810'un Uygulamaları:
-Bebek Bakımı ve Temizliği
-Şartlandırma
-Yüz Temizleme
-Sıvı sabun
-Şampuan
-Duş/Banyo Ürünleri

Euperlan PK 810, şampuanlar, köpük banyoları, yıkama losyonları ve diğer yüzey aktif madde müstahzarları için banyoda opaklaştırıcı sedefli ajan olarak kullanılabilir.
Euperlan PK 810, tüm anyonik yüzey aktif maddeler ve diğer deterjan hammaddelerinin çoğuyla karışabilir.
Euperlan PK 810s'nin düşük viskozitesi sayesinde bu ürün, sürekli soğuk üretim prosedürleri için uygun olduğunu kanıtlamaktadır.

Glikol Distearat (ve) Sodyum Laureth Sülfat (ve) Cocamide-MEA (ve) Laureth-10.
Euperlan PK 810, banyoda opaklaştırıcı sedefli bir maddedir.
Euperlan PK 810, yumuşatıcı maddelere sahiptir ve süper yağlama özelliklerini destekler.
Euperlan PK 810 şampuanlarda, köpük banyolarında ve yıkama losyonlarında kullanılır.
Euperlan PK 810'un raf ömrü bir yıldır.

Euperlan PK 810'un kimyasal açıklaması:
Pearlize Edici Maddelerin ve Yağlı Alkol Eter Sülfatın Pompalanabilir Dispersiyonu

Euperlan PK 810'un INCI adları:
Glikol Distearat (ve) Sodyum Laureth Sülfat (ve) Cocamide MEA (ve) Laureth-10

Euperlan PK 810'un Görünümü:
Tipik hafif bir kokuya sahip sedefli beyaz ila sarımsı sıvı.

Euperlan PK 810 kullanım örneği:
Euperlan PK 810, yoğun ve parlak yüzey aktif madde müstahzarları için soğuk işlenebilir, sıvı inci parlatıcı konsantredir.

INCI Adı:
Glikol Distearat(ve) Sodyum Laureth Sülfat (ve) Cocamide MEA (ve) Laureth-10

Euperlan PK 810'un Özellikleri:
BTC'den Euperlan türleri, kişisel temizlik ürünlerinde en yaratıcı görsel efektlerin hazırlanması için sedefli yüzey aktif madde müstahzarlarıdır.
Vücut temizleme ürünleri, iyi görünüyorlarsa ve doğal faydaları daha belirginse daha da başarılı bir şekilde konumlandırılabilir.
BTC'nin Euperlan serisi gibi sedefli konsantreler, ürünlere belirgin bir yanardönerlik vererek onlara parlak, yüksek kaliteli bir görünüm kazandırır.
Ek olarak, sıvı Euperlan türleri özellikle esnek, hızlı ve uygun maliyetli üretimi kolaylaştırır.

Euperlan PK 810'un Uygulamaları:
BTC'den Euperlan türleri, duş ve köpük banyosu, şampuanlar, el sabunları, saç kremi, bebek ürünleri ve daha pek çok temizlik ürününde uygulama bulur.
 
Euperlan PK 810'un özellikleri ve faydaları:
Anyonik sedefleştirici, mermer parlatıcı verici. Soğuk süreç.

Euperlan PK 810'un Uygulamaları:
Şampuanlar, sabunlar, jeller ve köpük banyosu.

Euperlan PK 810'un Kullanımı:
%1 ila %5

Ürün adı: Euperlan PK 810 IS AP
Kimyasal adı: Glikol Distearat (ve) Sodyum Laureth Sülfat (ve) Cocamide MEA (ve) Laureth-10

Euperlan PK 810'un Kullanım Alanları:
Soğuk emülgatör, inci cilası

Şekil: Beyazdan soluk sarıya sıvı

detay
- Euperlan PK 810 IS AP, inci özünün Yağlı Alkol Eter Sülfat içinde dağıtıldığı bir maddedir.
- Soğuk üretimde kullanılabilir
- Ürün için inci gibi, parlak, güzel emülsiyon oluşturun

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.