EUXYL PE 9010

Euxyl PE 9010, paraben ve formaldehit içermeyen, ucuz ve çok çeşitli kozmetik ürünlerinde kullanılan geniş spektrumlu bir koruyucudur.

Euxyl PE 9010 koruyucu, belirgin avantajlar sunan kozmetik bir koruyucu karışımdır.
Etilheksilgliserin ilavesi, mikroorganizmaların hücre zarındaki arayüzey gerilimini azaltır ve antimikrobiyal aktiviteyi geliştirir.

Euxyl PE 9010, bakteri, maya ve küf mantarlarına karşı geniş, dengeli bir etki spektrumuna sahip sıvı bir kozmetik koruyucudur.
Euxyl PE 9010, çok düşük kullanım konsantrasyonlarında bile etkilidir ve iyi bir buhar fazı etkinliğine sahiptir.

Euxyl PE 9010, durulama, durulama, bekletme, hassas ve ıslak mendil uygulamalarında kullanılabilir.
Euxyl PE 9010, kişisel bakım ürünleri için güçlü, geniş spektrumlu etkinliğe sahip sıvı bir koruyucudur.

Euxyl PE 9010'un Özellikleri ve Faydaları:
-güçlü geniş spektrum etkinliği
-hafif, sıvı karışım
-şeffaf jeller için ideal çözüm
-hidrolize, sıcaklığa ve pH'a karşı kararlı
-mikrobiyom nazik

Not: Euxyl PE 9010, sentetik alfa-Tokoferol ile stabilize edilmiştir.

Euxyl PE 9010 'un açıklaması:
Euxyl PE 9010, bakteri, maya ve küfe karşı iyi etkinlik gibi açık avantajlar sunan bir kozmetik koruyucudur.
Euxyl PE 9010, bırakılan ve ıslak silinen ürünler için idealdir ve hidrolize, sıcaklığa ve pH'a karşı stabildir.
Diğer Euxyl PE 9010, düşük hassasiyet potansiyeli ile hafiftir ve tartışmalı içerik maddeleri içermez.

Euxyl PE 9010 bir koruyucudur.
Euxyl PE 9010 geniş spektrumlu, paraben ve formaldehit içermeyen, ucuz ve çok çeşitli kozmetik ürünlerinde yaygın olarak kullanılan bir üründür.
 
Euxyl PE 9010, 3-12 gibi geniş bir pH aralığında hareket edebilir.
Euxyl PE 9010 yüksek ısıya dayanabilir (2 saatte 120C)
Euxyl PE 9010 suda maksimum %1 oranında çözünür
Euxyl PE 9010, propilen glikol veya herhangi bir glikol gibi çeşitli solventlerde iyi çözünebilir.

Fenoksietanol (ve) Etilheksilgliserin.
Euxyl PE 9010 sıvı bir kozmetik koruyucudur.
Euxyl PE 9010 bakteri, maya, küf ve mantarlara karşı geniş ve dengeli bir etki spektrumuna sahiptir.
Patentli, stabilize edilmiş karışımın ürün faydaları, güçlü bir geniş spektrumlu etkinliği içerir.

Bu yumuşak sıvı karışım, şeffaf jeller için ideal bir çözümdür ve hidrolize, sıcaklığa ve pH'a karşı stabildir.
Euxyl PE 9010, bileşende %90 aktif madde içerirken, mikroorganizmaların hücre zarındaki arayüzey gerilimini değiştirmek ve böylece fenoksietanolün koruyucu aktivitesini geliştirmek için etilheksil gliserin (%10) eklenir.
Euxyl PE 9010 koruyucu, durulama, durulama, ıslak mendil ve hassas uygulamalar için uygundur.
Euxyl PE 9010'un raf ömrü 3 yıldır.

Euxyl PE 9010'un açıklaması:
Euxyl PE 9010, kozmetik ve banyo malzemeleri için koruyucu olarak kullanılır.
Euxyl PE 9010, %0,5 – 1,0 önerilen kullanım konsantrasyonunda kullanılır.
76/768/EEC Direktifinde belirtilen koşullara uygun olarak Euxyl PE 9010, kozmetik müstahzarlarda (bırakılan ve durulanan) maksimum %1,1'e kadar bir kullanım konsantrasyonunda kullanılabilir.

Euxyl PE 9010'da aktif madde fenoksietanol (%90) kullanılır.
Yardımcı bir bileşik olarak formülasyon ayrıca %10'luk bir konsantrasyonda etilhekzilgliserin içerir.
Her iki madde de kapsamlı toksikolojik testlerden geçmiştir.

Verilen üst konsantrasyon limitinin %1,1 olduğu sonuçlara göre
Kozmetik ve banyo malzemelerinin korunması için güvenli kabul edilebilir.

Ayrıca, bu koruyucunun fenoksietanol ile karşılaştırıldığında bir cilt tolere edilebilirliği çalışması (tıkayıcı yama testi), Euxyl PE 9010 ve fenoksietanol arasında cilt toleransı açısından hiçbir fark olmadığını göstermiştir.
Tüm test süresi boyunca, maksimum kullanım konsantrasyonlarında kullanılan fenoksietanol veya Euxyl PE 9010'a karşı hiçbir reaksiyon gözlemlenmedi.

Bu koruyucu bakteri, maya ve küf mantarlarına karşı geniş ve dengeli bir etki spektrumuna sahiptir.
Euxyl PE 9010 hidrolize, sıcaklığa ve pH'a karşı stabildir.
Bu ürünün iyi çözünürlüğünün bir sonucu olarak, düşük sıcaklıkta bile çeşitli sistemlerin kolayca dağılması mümkündür.

Euxyl PE 9010'un Özellikleri ve Faydaları:
-Geniş, denge spektrumlu koruyucu
-Hidroliz, sıcaklık ve pH'a karşı kararlı
-İyi çözünürlük
-12'ye kadar etkili pH aralığı
-Yüksek tuz içeriğini tolere eder
-Kozmetik bileşenlerle iyi uyumluluk
-Sülfit iyonları ve titanyum dioksit gibi pigmentlerle etkileşime girmez

Euxyl PE 9010'un Kullanım Alanları:
Euxyl PE 9010 herhangi bir kozmetik ürün için kullanılır.

Euxyl PE 9010'un karıştırma yöntemi:
Euxyl PE 9010, 80 dereceye kadar ısıya dayanabilir, suda çözülebilir.

Euxyl PE 9010 kullanım oranı:
%0.5-1.0 (FDA %1.1'e kadar izin verir)

Ürün özellikleri :
Euxyl PE 9010 berrak, renksiz bir sıvıdır.

Euxyl PE 9010'un Çözünürlüğü:
Euxyl PE 9010 suda çözülebilir

Euxyl PE 9010, fenoksietanol ve etilheksilgliserin bazlı sıvı bir kozmetik koruyucudur.
Etilheksilgliserin ilavesi, mikroorganizmaların hücre zarındaki arayüzey gerilimini etkileyerek fenoksietanolün koruyucu aktivitesini iyileştirir.
Euxyl PE 9010 bakteri, maya ve küf mantarlarına karşı geniş ve dengeli bir etki spektrumuna sahiptir.

INCI: Fenoksietanol, Etilheksilgliserin

Kullanım Oranı 0,5 ila 1 %

Euxyl PE 9010'un saklanması:
Euxyl PE 9010 oda sıcaklığında saklanabilir.
Ancak şişenin kapağını sıkıca kapatın ve güneş ışığından veya ısıdan koruyarak ürünün raf ömrü en az 2 yıldır.

INCI Adı : Fenoksietanol, Etilheksilgliserin

Euxyl PE 9010 kullanımı için endikasyonlar:
Euxyl PE 9010'un genel kullanımları:
Euxyl PE 9010 hidrolize, sıcaklığa ve pH'a karşı stabildir.
Euxyl PE 9010'un iyi çözünürlüğünün bir sonucu olarak, düşük sıcaklıkta bile çeşitli sistemlerde kolay bir dağılım mümkündür.
Euxyl PE 9010, 12'ye kadar olan pH aralıklarında etkilidir.

Euxyl PE 9010 emülsiyonları:
Pratikte emülsiyonlar %0.5 – 1.0 euxyl® PE 9010 ile korunur.

Euxyl PE 9010 Çözümleri:
Euxyl PE 9010, %0.5 – 1.0 kullanım konsantrasyonunda açıkça çözünür.
Euxyl PE 9010, yüksek tuz içeriğini tolere edebilir.
Euxyl PE 9010, yüksek düzeyde yüzey aktif madde yüküdür ve etkinlik kaybına neden olabilir.

Islak mendil:
Islak dokular için %0.5 – 1.0 Euxyl PE 9010 ile iyi koruma sonuçları elde edilir.

Doğal ürünler:
Doğal ham maddeler içeren formüllerin mikrobiyal kontaminasyon riski daha yüksektir.
Bu yolla ortaya çıkan mikroorganizmalar, Euxyl PE 9010 tarafından hızla elimine edilir.
Diğer kullanımlar için lütfen bizimle iletişime geçin.

Euxyl PE 9010'un kimyasal uyumluluğu:
Genel olarak kozmetik formülasyonlarda çeşitli aktif bileşenler ve yardımcı maddeler arasında etkileşimler olması mümkündür.
Bu nedenle, Euxyl PE 9010'un diğer bileşenlerle bazı uyumsuzlukları tespit edilmiştir ve aşağıda listelenmiştir.

Genel:
Euxyl PE 9010, tuzlarla iyi bir uyumluluk gösterir.
Euxyl PE 9010, 12'ye kadar olan pH aralıklarında kullanılabilir.

Euxyl PE 9010'un renginin solması:
Genel olarak Euxyl PE 9010, kozmetik içerikleri ile iyi bir uyumluluk gösterir.
Herhangi bir renk değişikliği tespit edilmemiştir.

Euxyl PE 9010'un sülfit iyonlarıyla uyumluluk:
Euxyl PE 9010, sülfit iyonları ile etkileşim göstermez.

Euxyl PE 9010 pigmentleriyle uyumluluk:
Euxyl PE 9010, TiO2 gibi pigmentlerle etkileşim göstermez.

Mikrobiyolojik Euxyl PE 9010 bakteri, maya ve küf mantarlarına karşı eşit derecede etkilidir.
Euxyl PE 9010, pratik kullanım için gerekli biyosidal özelliklere sahip tipik olarak biyostatik bir üründür.
Euxyl PE 9010'un halihazırda kontamine olmuş ürünlerdeki organizmaları yok etmede etkili bir şekilde çalışması için minimum 48 saatlik bir temas süresi gereklidir.

Euxyl PE 9010'un etkisi, yoğun kontamine ürünlerde kullanıldığında mikroorganizmalar ile kimyasal reaksiyonlar yoluyla gerçekleştiğinden, aktif madde kaybı dikkate alınmalıdır.
İyi üretim hijyeni ve doğru hammadde kontrolü sonucunda düşük mikroorganizma seviyelerine sahip hammaddelerin kullanılması elbette mikrobiyolojik olarak hatasız bitmiş ürünlerin üretimi için hayati ön koşullardır.

Euxyl PE 9010'un ürüne özgü özellikleri:

Malzeme uyumluluğu:
Konsantre Euxyl PE 9010 paslanmaz çelik, pirinç, bakır, çinko ve alüminyumun yanı sıra polietilen (PE), polioksimetilen (POM), poliamid (PA) ve sert polivinil klorür (sert PVC) konsantresi ile yapılan malzeme uyumluluk testlerinde, seyreltilmemiş ürünü işlemek için uygun malzemeler.
Diğer metalik olmayan malzemelerin uygunluğu kontrol edilmelidir.

Polikarbonat (PC), polimetilmetakrilat (PMMA), polietilenentereftalat (PET) ve akrilnitrilbutadienstirolkopolimer (ABS) kullanılmamalıdır.
Seyreltilmemiş Euxyl PE 9010 orin kauçuk veya etilen-propilen terpolimerler (EPDM) veya politetrauoretilen (PTFE) kullanılırken sızdırmazlık malzemesi olarak tercih edilmelidir.
Diğer sızdırmazlık malzemeleri şişme gösterebilir veya Euxyl PE 9010'da belirgin renk bozulmasına neden olabilir.

Euxyl PE 9010 Seyreltimleri:
Euxyl PE 9010'un %1.0 sulu çözelti içindeki davranışı, malzeme uyumluluğu açısından, seyreltme için kullanılan musluk suyunun davranışından önemli ölçüde farklı değildi.
Euxyl PE 9010 ile korunan ürünlerde plastiklerle herhangi bir uyumsuzluk gözlemlenmemiştir.

Yüzey gerilimi üzerindeki etkisi
Suyun yüzey gerilimi, Euxyl PE 9010 ilavesiyle önemli ölçüde azaltılır.
Suda % 1.0'lık bir çözelti 32.1 mN/m'dir (su: 72.6 mN/m).

Euxyl PE 9010'un köpürme davranışı:
DIN 53 902'ye göre köpürme testinde, demineralize su içinde % 1.0'lık bir Euxyl PE 9010 çözeltisinin köpürmediği kanıtlanmıştır.

Hafif koruyucu; helal sertifikalı; bırakılan ve durulanan ürünlerde kullanım için küresel olarak onaylanmış; tartışmalı materyal içermez; hassaslaştırıcı içermez, pH dengelidir, sıcaklığa dayanıklıdır ve çoğu kişide bırakılan kişisel bakım formülüyle uyumludur; durulama ürünlerinde yüksek seviyelerde etoksillenmiş yüzey aktif maddeler tarafından inaktive edilebilir

Menşe(ler): Petrokimya

Önerilen Kullanım seviyeleri: MIN: 0,5 MAX: 1,0

pH Seviyesi: MIN: 2.0 MAX: 12,0

Euxyl PE 9010'un Çözünürlüğü:
Euxyl PE 9010 suda sınırlı çözünürlük sergiler.
20 °C'de 100 g su, 1.0 g euxyl® PE 9010'u çözer.
1.2-propilen glikol, propanol veya aseton gibi polar çözücülerde, euxyl® PE 9010 kolayca çözünür.
Gliserol ve sorbitol gibi polialkollerde euxyl® PE 9010 orta derecede çözünür.
2-oktildekanol ve izopropil miristat gibi hidrofilik gruplara sahip alifatik hidrokarbonlarda, euxyl® PE 9010 sınırlı çözünürlük sergiler.
Saf alifatik çözücülerde az çözünür.

Yüksek oranda doğal hammadde içeren kozmetik ürünler, özel bir kontaminasyon riski taşır.
Hızlı biyosidal etkinliği nedeniyle, Euxyl PE 9010, sürüklenen mikroorganizmaları öldürmek için özellikle uygundur.

Euxyl, kozmetik müstahzarlar için bir koruyucudur ve tavsiye edilen %0,5 ila %1,0 konsantrasyonda kullanılır.
AB Kozmetik Direktifi 76/768/EEC'ye göre, Euxyl PE 9010 bu müstahzarlarda maksimum %1.1 konsantrasyona kadar kullanılabilir.

Euxyl PE 9010'da aktif bileşen olarak fenoksietanol (%90) kullanılır.
Ayrıca formülasyon %10'luk bir konsantrasyonda etilheksilgliserol içerir.
Her iki madde de kapsamlı bir şekilde incelenmiş ve toksikolojik olarak değerlendirilmiştir.

Bu veriler dikkate alındığında, %1.1'lik maksimum kullanım konsantrasyonu, kozmetik müstahzarların muhafazası için güvenli ve zararsız olarak kabul edilebilir.
Euxyl PE 9010 hidrolize, sıcaklığa ve pH'a karşı stabildir ve iyi çözünürlük ile karakterize edilir ve düşük sıcaklıklarda bile çeşitli ürünlerde sorunsuz dağıtım sağlar.
Euxyl PE 9010, 12'ye kadar olan pH aralıklarında etkilidir.
Euxyl PE 9010, %0.5-1.0 uygulama konsantrasyonlarında açıkça çözünür.
Euxyl PE 9010 ayrıca daha yüksek tuz seviyelerini tolere eder, ancak yüksek yüzey aktif madde içeriği etkinlik kaybına neden olabilir.

Euxyl PE 9010, fenoksietanol ve etilheksilgliserin bazlı sıvı bir kozmetik koruyucudur.
Etilheksilgliserin ilavesi, mikroorganizmaların hücre zarındaki arayüzey gerilimini etkileyerek koruyucu fenoksietanol aktivitesini iyileştirir.
Euxyl PE 9010, hem Gram pozitif hem de Gram negatif bakteri, maya ve küfe karşı etkili geniş spektrumlu bir koruyucu olarak kabul edilir.

Euxyl PE 9010 paraben ve formaldehit içermez.
Euxyl PE 9010 organizmaları, ürünler zaten kontamine olduğunda etkili bir şekilde performans gösterir, minimum 48 saatlik bir temas süresi gereklidir.

Euxyl PE 9010'un etkisi mikroorganizmalarla kimyasal reaksiyonlar yoluyla gerçekleştiğinden, yoğun şekilde kirlenmiş ürünler kullanıldığında aktif maddesinin (fenoksietanol) kaybı göz önünde bulundurulmalıdır.
Doğal ham maddeler içeren (mikrobik kontaminasyon için daha büyük bir risk olan) Euxyl PE 9010 formülleri kullanılabilir.
Bu şekilde tanıtılan mikroorganizmalar, Euxyl PE 9010 tarafından hızla elimine edilir.

Euxyl PE 9010 şunları içerir:
* Fenoksietanol %90.0
* Etilheksilgliserin %10.0

Euxyl PE 9010 Uygulamaları:
Euxyl PE 9010'un şu alanlarda kullanılması önerilir:

Kremler, losyonlar ve serumlar:
Doğal ham maddeler içeren formülasyonlar

Islak mendil:
Şampuan**, saç kremleri ve diğer saç bakım ürünleri
Vücut yıkama**

Susuz cilt bakım ürünleri:
* Yüksek etoksillenmiş yüzey aktif madde yükleri, etkinlik kaybına neden olabilir.

Euxyl PE 9010, formüle edildiği gibi "hafif" bir koruyucu olarak sınıflandırılsa da, tam güçlü koruyucu ciddi göz tahrişine neden olduğundan ve yutulduğunda tehlikeli olabileceğinden, ham madde dikkatle kullanılmalıdır.

INCI: Fenoksietanol (ve) Etilheksilgliserin

Euxyl PE 9010, güçlü bir geniş spektrumlu koruyucudur.
Hafif, sıvı karışım
Şeffaf jeller için ideal çözüm
Hidroliz, sıcaklık ve pH'a karşı kararlı

Maksimum üretim sıcaklığı: 120°C

Son ürünün pH değeri: < 12

Tavsiye edilen kullanım seviyesi %0,5 – %1,0

İçindekiler: Fenoksietanol, Etilheksilgliserin

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.