GENAPOL C 100

Yağlı alkol etoksilat

Kimyasal karakterizasyon: yağlı alkol poliglikoleter
CAS numarası : 61791-13-7

Genapol C 100, deterjan endüstrisi için noniyonik bir yüzey aktif maddedir.
Genapol C 100, 10 EO'lu bir hindistancevizi yağlı alkol poliglikol eterdir.

Genapol C 100, lineer karbon zincirlerine dayalı doğal bir yağlı alkol etoksilattır.
Genapol C 100 uygulamaları, hidrofobik aktif maddeler, parfüm yağları ve özel temizlik maddeleri için emülgatör ve çözücü içerir.

Coceth-10.
Genapol C 100, iyonik olmayan bir emülgatördür.
Genapol C 100, ıslatma ve dağıtma maddesi olarak kullanılan lineer karbon zincirlerine dayalı doğal bir yağlı alkol etoksilattır.

Genapol C 100, mükemmel adjuvan özellikleri ve gelişmiş performans sergiler.
Genapol C 100 saç rengi emülsiyonlarında, banyo yağlarında, çözündürülmüş sistemlerde, parfüm yağı veya pigment dispersiyonlarında ve saç jellerinde kullanılır.
Genapol C 100, deterjan endüstrisi için beyaz macunsu noniyonik bir yüzey aktif maddedir.

Genapol C 100'ün Faydaları:
-Mükemmel adjuvan özellikleri
-Geliştirilmiş performans

Genapol C 100'ün Bileşimi:
10 mol EO ile hindistan cevizi yağlı alkol poliglikol eter

Ticari isim: GENAPOL C 100

Genapol C 100'ün Kullanımı:
Sanayi sektörü : Deterjanlar Ara Maddeler
Kullanım şekli : Deterjanlar için hammadde

Teknik veri:
Görünüm     : Macunsu-mum gibi
Aktif Madde (ca.): %100
Kimyasal Tanım: 10 EO'lu C12/C18 doymuş yağlı alkol etoksilat
Bulut Noktası Yöntemi: Suda %1 aktif bileşen
Bulut Noktası [°C]: yakl. 90.5
HLB (hesaplanan): 14

Genapol C 100 Uygulamaları:
Genapol C 100, emülsiyon haline getirilebilir konsantrelerde, süspansiyon konsantrelerinde, suspo emülsiyonlarında ve sudaki emülsiyonlarda iyonik olmayan bir emülgatör olarak kullanılır.
Genapol C 100'ün emülgatör olarak kullanımının yanı sıra, Genapol C 100 yaprak uygulamalarında performansı artırarak EC ve SC formülasyonlarında mükemmel adjuvan özellikleri gösterir.

Genapol C 100'ün ürün özellikleri:
Konsantrasyon [%]:
-yaklaşık 100

20°C'de Görünüm:
-beyaz  

Hazen rengi:
-maks. 130

20°C'de seyreltilebilirlik, %1 sulu:
-açık

pH değeri (suda %1 aktif madde):
-6.0 – 8.0

50°C'de yoğunluk [g/cm3]:
-yaklaşık 0.99

Bulutlanma noktası [°C], suda %1 aktif madde:
-89,5 – 91,5

Parlama noktası [°C]:
-yaklaşık 250

HLB değeri:
-yaklaşık 14

Kimyasal Adı: Coceth-10
Ürün Fonksiyonu: Emülgatör
Kimyasal Türü: Alkoksile Alkoller
Uygulamalar: Krem, Losyon, Güneş Koruması
Performans İddiaları: Emülsifiye edici özellikler, Çözündürücü

Genapol C 100 Uygulaması:
Genapol C 100 hidrofobik aktif maddeler ve parfüm yağları, özel temizlik maddeleri için emülgatör ve çözücü olarak kullanılır.

Kimyasal Adı: hindistan cevizi yağlı amin etoksilat, 10 mol EO
Ürün Fonksiyonu: Adjuvan
Kimyasal Türü: Yağ alkolü etoksilatları

Genapol C 100 Uygulamaları:
-mahsul koruması
-Çözünür sıvılar

INCI Adı: Coceth-10
İşlev: Emülgatör, Sürfaktan (Nonionik), Sürfaktan
Kimyasal Aile: Glikoller, Polieterler, Dioller, Glikol Eterler

Genapol C 100'ün saklanması:
Genapol C 100, orijinal kapalı kaplarda, oda sıcaklığında önerilen koşullarda en az 2 yıl saklanabilir.
Genapol C 100'ü nakliye ve depolama sırasında soğuğa maruz kalmaktan koruyun.

Genapol C 100'ün Tanımlanması ve İşlevselliği:
Kimyasal aile:
-Dioller
-Glikol Eterler
-Glikoller
-polieterler

Kimyasal Adı: Alkoller, koko, etoksillenmiş

INCI Adı: Coceth-10

Zirai Kimyasal Fonksiyonlar: Emülgatör

Kozmetik Malzemeler Fonksiyonları:
-sürfaktan
-Sürfaktan (Noniyonik)

CAS No.: 61791-13-7

Teknolojiler:
-zirai kimyasallar
-Kozmetik Malzemeler

Ürün Aileleri:
Zirai Kimyasallar — Adjuvanlar ve Formülasyon Bileşenleri:
-Dispersanlar ve Emülgatörler

Kozmetik Malzemeler — Yüzey Aktif Maddeler ve Temizleyiciler:
-Noniyonik Yüzey Aktif Maddeler

İlk YARDIM TEDBİRLERİ:
Genel bilgi:
-Kirlenmiş veya ıslanmış giysileri hemen çıkarın

Genapol C 100 Yağlı Alkol Etoksilat Özellikleri ve Faydaları:
Fayda Talepleri:
-Çözündürme

Genapol C 100'ün Uygulamaları ve Kullanımları:
-Piyasalar
-Tarım ve Yem
-Kişisel Bakım

Genapol C 100'ün Önerilen Kullanım Alanları:
Genapol C 100, sulu ve susuz tarımsal kimyasal formülasyonlarda bir emülgatör ve adjuvandır.
Genapol C 100, kütikül penetrasyonunu artırarak mükemmel adjuvan özellikler gösterir.

Genapol C 100 Uygulamaları:
Kişisel Bakım - Güzellik ve Bakım:
-Banyo duşu
-Renkli Kozmetik
-Saç Bakımı

Genapol C 100'ün Diğer Uygulamaları:
Tuvalet Malzemeleri (Duş ve Banyo, Ağız bakımı...) > Duş ve banyo
Saç bakımı (Şampuanlar, Saç Kremleri ve Şekillendirme) > Saç jöleleri
Saç bakımı (Şampuanlar, Saç Kremleri ve Şekillendirici) > Ağartıcılar, boyalar ve renklendirici ürünler

Tarım ve Yem — Haşere Kontrolü:
-Tarımsal Haşere Kontrolü

Genapol C 100 Başvuru Formatı:
-kremler
-losyonlar
-Pudra
-Durulayın
-Serum

Genapol C 100 Banyo & Duş Uygulamaları:
-Vücut Yıkama ve Temizleyici

Genapol C 100'ün Renkli Kozmetik Uygulamaları:
-Saç Rengi ve Ağartıcı

Genapol C 100 Saç Bakım Uygulamaları:
-Saç Rengi ve Ağartıcı
-Saç kremi
-Saç Şekillendirme Ürünleri

İnhalasyondan sonra:
Solunduğunda temiz havaya çıkarın ve tıbbi yardım alın.

Cilt ile temasından sonra:
Cilt ile teması halinde hemen sabun ve su ile yıkayınız.

Göz ile temasından sonra:
Gözle teması halinde bol su ile yıkayınız ve doktora başvurunuz.

Yuttuktan sonra:
Derhal bir doktor çağırın.

Genapol C 100'ün özellikleri  soğuğa maruz kaldığında tersine çevrilebilir şekilde değişir.
Genapol C 100 soğuğa maruz kaldığında bulanıklaşır, koyulaşır veya donar, oda sıcaklığında yavaş yavaş çözülür ve ardından kısaca karıştırılır.

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.