HEKSİL LAURAT

CAS numarası: 34316-64-8
EC numarası: 251-932-1
Moleküler formül: C18H36O2
Molekül Ağırlığı: 284,48
Iupac Adı: heksil dodekanoat

Heksil laurat, heksil alkol ve laurik asitten sentezlenen bir esterdir.
Heksil laurat, güzellik ürünlerini ve kozmetik ürünlerini kalınlaştırmak için kullanılan bir cilt yumuşatıcı, yumuşatıcı, çözücü ve viskozite ajanıdır.
Heksil lauratların biraz meyveli tadı nedeniyle, Heksil laurat genellikle rujlarda ve dudak ürünlerinde kullanılır.
Heksil laurat, heksil alkol ve laurik asit birleştirildiğinde yapılan bir esterdir.

heksil laurat, hafif bir yumuşatıcıdır ve yağda çözünen aktif bileşenler için bir araçtır.
Heksil laurat tahriş edici değildir ve pratik olarak kokusuzdur.
Heksil laurat, ürünün sürülebilirliğini ve cilt üzerindeki hissini artırır.

Suda yağ emülsiyonlarında veya susuz formüllerde kullanılan hızlı yayılan bir yumuşatıcı esterdir (heksil alkol + laurik asit).
Heksil laurat hafif bir cilt hissi verir.

Heksil laurat'ın Kullanımı ve Faydaları:
Heksil laurat, uzun zincirli alkol içeren bir esterdir.
Heksil laurat, lipidlere sudan daha fazla afiniteye sahiptir.
Bu nedenle, Heksil laurat cilt veya saç yüzeyine uygulandığında tıkayıcı bir tabaka oluşturur.
Bu tabaka cildi çevresel zararlı faktörlerden korurken, nemin ciltten kaçmasını da engeller.

Heksil laurat, cildi daha yumuşak ve pürüzsüz hale getiren bir yumuşatıcı görevi görür.
Laurik asit, cilt yapısının lipid içeriklerinden biri olduğu için cilt için de çok faydalıdır.
Ürünün viskozitesini arttırmak için heksil laurat kullanılır.
Heksil laurat ayrıca çeşitli ürünlerde çözücü olarak kullanılır.
Heksil laurat, rujlarda, dudak ürünlerinde ve diğer makyaj ürünlerinde kullanılabilir.
Heksil Alkol ve doğal olarak oluşan bir yağ asidi olan Laurik Asitten oluşur. Cilt bakım maddesi olarak kullanılır - yumuşatıcı, çözücü ve viskozite kontrolü.

Heksil laurat, yağ asidi esterleri olarak bilinen organik bileşikler sınıfına aittir.
Bunlar bir yağ asidinin karboksilik ester türevleridir.
Heksil laurat, doğal olarak oluşan bir yağ asidi olan heksil alkol ve laurik asitten yapılır.

heksil laurat, hafif bir yumuşatıcıdır ve yağda çözünen aktif bileşenler için bir araçtır.
Heksil laurat tahriş edici değildir ve pratik olarak kokusuzdur.
Heksil laurat, ürünün sürülebilirliğini ve cilt üzerindeki hissini artırır.

Kozmetik Kullanım Alanları:
-cilt bakımı 
-yumuşatıcı
-çözücüler
-viskozite kontrol ajanları

INCI adı: Heksil laurat
Biyo uyumlu (COSMOS standardı)

İşlevleri (INCI)
Yumuşatıcı: Cildi yumuşatır ve yumuşatır
Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar

Heksil laurat, yüksek derecelendirme özelliğine sahip hafif bir yumuşatıcı esterdir. (yayılabilirlik)
Sadece yağ içinde su sistemlerindeki emülsiyonlarda kullanım için uygundur, diğer sistemlerdeki emülsiyonlar için uygun değildir.
Çeşitli güneş koruyucu ve makyaj formüllerinde kullanılır.
Kullanım: Heksil laurat, kocanın dokunuşunu ayarlamaya yardımcı olan bir yumuşatıcıdır. Ve formülün kolayca yayılmasını sağlar

Karıştırma yöntemi: Yağda karıştırın
Kullanım oranı: %1-50
Ürün özellikleri: Sıvı yağ
Çözünürlük: Yağda çözülebilir

Hafif cilt hissi ve yüksek sürülebilirlik ile bitkisel bazlı düşük viskoziteli yağ.
UV emicilerin mükemmel çözme kapasitesi ve silikonlarla mükemmel uyumluluk.
İyi temizleme etkisi.

Iupac Adı: heksil dodekanoat
Kimyasal Numaralandırma Sistemi
CASRN: 34316-64-8
EINECS: 251-932-1
Moleküler Formül: C18H36O2
Molekül Ağırlığı: 284,48

Tipik uygulamalar
Dispersiyon ajanı, emülsiyon stabilizatörü olarak kullanın.
Yağlayıcı olarak kullanın.
Kişisel bakım ürünleri: Kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, bakım maddesi.

Heksil laurat hakkında
Yardımcı bilgi
Heksil laurat, REACH Tüzüğü kapsamında kayıtlıdır ve Avrupa Ekonomik Alanında yılda ≥ 100 ila < 1000 ton arasında üretilir ve/veya ithal edilir.
Heksil laurat tüketiciler tarafından, makalelerde, profesyonel çalışanlar tarafından (yaygın kullanımlar), formülasyonda veya yeniden paketlemede, endüstriyel sitelerde ve imalatta kullanılır.

Tüketici Kullanımları
Heksil laurat şu ürünlerde kullanılır: yıkama ve temizlik ürünleri, yağlayıcılar ve gresler, yapıştırıcılar ve sızdırmazlık ürünleri, cilalar ve mumlar, gübreler, bitki koruma ürünleri ve kaplama ürünleri. Heksil laurat'ın çevreye diğer salınımının meydana gelmesi muhtemeldir: iç mekan kullanımı (örneğin makine yıkama sıvıları/deterjanlar, otomotiv bakım ürünleri, boyalar ve kaplamalar veya yapıştırıcılar, kokular ve oda spreyleri), dış mekan kullanımı, kapalı sistemlerde minimum salıverme (örneğin, buzdolaplarındaki soğutma sıvıları, yağ bazlı elektrikli ısıtıcılar) ve minimum salınımlı kapalı sistemlerde dış mekan kullanımı (örneğin, otomotiv süspansiyonundaki hidrolik sıvılar, motor yağındaki yağlayıcılar ve fren sıvıları).

Makale hizmet ömrü
Heksil laurat'ın çevreye diğer salınımının meydana gelmesi muhtemeldir: düşük salınım oranına sahip uzun ömürlü malzemelerde (örn. metal, ahşap ve plastik yapı ve yapı malzemeleri) dış mekan kullanımı, düşük salınım oranına sahip uzun ömürlü malzemelerde iç mekan kullanımı ( örneğin döşeme, mobilya, oyuncaklar, inşaat malzemeleri, perdeler, ayakkabı, deri ürünler, kağıt ve karton ürünler, elektronik ekipman), dış mekan kullanımı yüksek salınım oranına sahip uzun ömürlü malzemelerde (örneğin lastikler, işlenmiş ahşap ürünler, işlenmiş tekstil ve kumaş, kamyon veya arabalardaki fren balataları, binaların (köprüler, cepheler) veya taşıtların (gemiler) zımparalanması ve iç mekan kullanımı yüksek salınım oranına sahip uzun ömürlü malzemelerde (örneğin kumaşlardan ayrılma, yıkama sırasında tekstiller, iç mekan boyalarının çıkarılması) .
Heksil laurat, herhangi bir salım amacı olmayan karmaşık eşyalarda bulunabilir: araçlar.
Heksil laurat, malzemeye dayalı ürünlerde bulunabilir: plastik (ör. gıda paketleme ve saklama, oyuncaklar, cep telefonları).
Heksil laurat, kokulu giysilerden salınmaya yöneliktir.

Profesyonel çalışanlar tarafından yaygın kullanımlar
Heksil laurat şu ürünlerde kullanılır: yıkama ve temizlik ürünleri, cilalar ve mumlar ve bitki koruma ürünleri.
Heksil laurat aşağıdaki alanlarda kullanılır: baskı ve kayıtlı medyanın çoğaltılması.
Heksil laurat'ın çevreye diğer salınımının meydana gelmesi muhtemeldir: iç mekan kullanımı (örneğin makine yıkama sıvıları/deterjanlar, otomotiv bakım ürünleri, boyalar ve kaplamalar veya yapıştırıcılar, kokular ve oda spreyleri) ve dış mekan kullanımı.

Formülasyon veya yeniden paketleme
Heksil laurat şu ürünlerde kullanılır: polimerler, yağlayıcılar ve gresler, tekstil işleme ürünleri ve boyalar, mürekkepler ve tonerler ve kozmetik ve kişisel bakım ürünleri.
Heksil laurat'ın çevreye salınması endüstriyel kullanımdan meydana gelebilir: karışımların formülasyonu ve malzemelerdeki formülasyon.

Sanayi sitelerinde kullanımlar
Heksil laurat şu ürünlerde kullanılmaktadır: yıkama ve temizlik ürünleri, metal yüzey işleme ürünleri, polimerler, tekstil işleme ürünleri ve boyaları, pH düzenleyiciler ve su işleme ürünleri ve deri işleme ürünleri.
Heksil laurat aşağıdaki alanlarda kullanılır: baskı ve kayıtlı medyanın çoğaltılması.
Heksil laurat'ın çevreye salınması endüstriyel kullanımdan meydana gelebilir: endüstriyel alanlardaki işleme yardımcılarında, eşyaların üretiminde, işleme yardımcı maddesi olarak, işleme yardımcı maddesi olarak ve başka bir maddenin daha ileri imalatında (ara maddelerin kullanımı) bir ara adım olarak.

imalat
Heksil laurat'ın çevreye salınması, endüstriyel kullanımdan oluşabilir: maddenin üretimi.

Heksil laurat Tüketici Kullanımları
Kişisel Bakım ürünleri

Genel İmalat Bilgileri
Sanayi İşleme Sektörleri
Diğer tüm kimyasal ürün ve müstahzar imalatları

Heksil laurat şu şekilde sınıflandırılır:
-Yumuşatıcı
-çözücü

Heksil Laurat Açıklama
Heksil alkol ve laurik asit karışımı olan cilt yumuşatıcı ve yumuşatıcı.

EŞ ANLAMLI:
heksil dodekanoat
heksil dodekanoat
heksil laurat
heksil laurat
heksil laurat
heksil laurat
heksil dodekanoat
34316-64-8
Dodekanoik asit, heksil ester
UNII-4CG9F9W01Q
4CG9F9W01Q
BİZ(6:0/12:0)
heksil dodekanoat
Laurinsaeureheksilester
Cetiol A
EINECS 251-932-1
heksil dodekanoik asit
laurik asit heksil ester
dodekanoik asit heksil ester
EC 251-932-1
heksil dodekanoat
Dodekanoik asit, heksil ester
heksillaurat
Laurik asit heksil ester
Einecs 251-932-1
heksil dodekanoat
Laurinsaeureheksilester

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.