HOSTACERIN T 500 P

CAS numarası : 68439-49-6
Kimyasal yapısı: yağlı alkol poliglikol eter (Ceteareth-50)

Hostacerin T 500 P, 50 mol EO ile doymuş, C16/C18 alkol bazlı bir yağlı alkol poliglikol eterdir.
Hostacerin T 500 P, kozmetik kullanım için bir emülgatör ve çözücüdür

Kimyasal Adı: Ceteareth-50
Ürün Fonksiyonu: Emülgatör
Kimyasal Türü: Alkoksilatlı Alkoller

Hostacerin T 500 P Uygulamaları:
-Duş, Sıvı Sabun
-Şampuan
-Krem, Losyon
-Güneş koruması

Performans İddiaları: Emülsifiye edici özellikler

Madde veya karışımın ilgili tanımlanmış kullanımları
Sanayi sektörü : Kişisel Bakım
Kullanım türü : Emülgatör

İtfaiyeciler için özel koruyucu ekipman : Bağımsız solunum cihazı
Ek bilgi : Uygun koruyucu ekipman giyin.

INCI Adı: Ceteareth-50
-Ürün Fonksiyonu:
-emülgatör

Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI): %15
Çevresel Çalışma Grubu (EWG) Puanı: 3

Görünüm : toz
renk : beyaz
Koku : karakteristik
Koku Eşiği : test edilmedi.
pH: yakl. 7 (20 °C)
Konsantrasyon: 10 g/l
Erime noktası : 56 °C
Yöntem: DIN 51801
Kaynama noktası : > 360 °C
Parlama noktası : > 250 °C
Yöntem: DIN/ISO 2592 (açık kap)
Buharlaşma hızı : Uygulanamaz
Yanan sayı : 1
Üst patlama limiti / üst
yanıcılık sınırı : Uygulanamaz
yanıcılık sınırı : Uygulanamaz
Buhar basıncı : < 0,001 Pa
Bağıl buhar yoğunluğu : Uygulanamaz
Yoğunluk: ca. 1,05 g/cm3 (70 °C)
Yöntem: DIN 51757
Toplu yoğunluk: yakl. 600 kg/m3

çözünürlük(ler)
Suda çözünürlük : çözünür (20 °C)
Diğer çözücülerde çözünürlük : test edilmedi.
çözücü: yağ
Dağılım katsayısı: noktanol/su : log Pow: < -1
Kendiliğinden tutuşma sıcaklığı: yakl. 375 °C
Yöntem: DIN 51794

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.