HOSTAPHAT KW 340 D

CAS Numarası: 119415-05-3

İNCİ Adı:
Triceteareth-4 Fosfat

Hostaphat KW 340 D, kozmetik ve ilaç endüstrisi için su içinde yağ emülsiyonlarının üretimi için bir emülgatördür.
Hostaphat KW 340 D, birincil emülgatör veya hidrofilik yardımcı emülgatör olarak kullanılır ve mükemmel bir cilt hissine sahiptir.
Hostaphat KW 340 D, polar yağlar ve UV filtreleri ile emülsiyon üretimine izin veren yüksek bir HLB değerine sahiptir.

Hostaphat KW 340 D, güçlü emülsifiye edici ve stabilize edici özellikleri sayesinde zorlu formülasyonlar için uygun çok yönlü bir emülgatördür.
Hostaphat KW 340 D içeren emülsiyonlar, içeriği yağsız formülasyonların bakımı için ideal bir seçim haline getiren harika bir doku elde eder.

Hostaphat KW 340 D'nin Faydaları:
-UV filtreleri ile çok iyi uyumluluk
-Zorlu formülasyonlar için esneklik
-Anyonik, ön nötralize
-Her türlü yağ ve mum ile mükemmel uyumluluk
-Esnek ve kremsi dokulara sahip bakım formülasyonları için idealdir

Hostaphat KW 340 D Uygulamaları:
-Yüz bakımı
-Vücut bakımı
-Güneş kremi

Hostaphat KW 340 D, el kremleri için uygun, sıvı ve kremsi su içinde yağ emülsiyonlarında kullanılır.
Hostaphat KW 340 D, parafin yağı ve ester yağları üzerinde çok iyi bir emülsifiye edici etkiye sahip bir emülgatör görevi görür.

Kimyasal ad:
-Triceteareth-4 Fosfat

Ürün Fonksiyonu:
-emülgatör

Kimyasal Türü:
-Fosfor Bileşikleri

Hostaphat KW 340 D Uygulamaları:
-Saç stili
-Krem, Losyon
-Güneş koruması
-Renk Kozmetik

Performans İddiaları:
-UV filtreleri ile uyumlu
-Emülsifiye edici özellikler
-Hafif cilt hissi
-Yağlarla uyumlu
-Kremsi doku sağlar

Hostaphat KW 340 D'nin Bileşimi:
Mono-, di- ve tri-(alkiltetraglikol eter)-o-fosforik asit esterleri

INCI adı:
Triceteareth-4 Fosfat

Ürün özellikleri:
Görünüm (20 °C) :
mumsu katı

INCI Adı: Triceteareth-4 Fosfat
İşlev: Emülgatör
HLB Değeri: 10.0 - 11.0
Sertifikalar ve Uyumluluk: Listelenen CosIng

Hostaphat KW 340 D'nin kimyasal ve fiziksel verileri:
İyot renk numarası: maks. 3.0
pH değeri (suda %1 aktif madde): 6.0 - 7.5
Asit değeri (mg KOH/g): max. 7
Viskozite (50°C) (mPa s): maks. 200
Düşme noktası: 42,0 - 49.0 °C
Su: max.4.0 %
HLB değeri yaklaşık: 10 - 11

Hostaphat KW 340 D imalatı:
Hostaphat KW 340 D, bir C16/18 doğal alkolün etoksilasyonu ve ardından H3P04 ile reaksiyona sokulması ve ardından NaOH ile nötralizasyonu ile üretilir.

Hostaphat KW 340 D profili:
Hostaphat KW 340 D çok verimli bir O/W emülgatördür.
Hostaphat KW 340 D'nin yüksek HLB değeri, polar yağlar ve UV filtreleri ile emülsiyonların üretilmesini sağlar.
Düşük miktarlar, oldukça kararlı emülsiyonlar elde etmek için yeterlidir.
Hostaphat KW 340 D ayrıca mükemmel bir cilt hissine sahiptir.

Hostaphat KW 340 D seviyelerini kullanın:
• birincil emülgatör olarak: % 1.0 - 3.0
• O/W emülsiyonları için hidrofilik ko-emülgatör olarak
Hostacerin gibi normalde W/O emülgatörleri ile
DGI: % 1.0

Hostaphat KW 340 D'nin saklanması:
Hostaphat KW 340 D en az 3 yıl stabildir.
Hostaphat KW 340 D, tamburun dibinde küçük miktarlarda kristalize malzeme oluşturabilir.
Kullanmadan önce karışımı damlama noktasının üzerinde ısıtın ve karıştırarak kristalleri dağıtın.
Yalnızca homojen ürün kullanın.

Hostaphat KW 340 D Teknik Verileri:
HLB: 11
Emülsiyon tipi: o/w
Kullanım seviyesi: %1–4
pH: 3-9
Erime aralığı: 42-49 °C
Sıvı kristal oluşumu: evet (yağlı alkol varlığında)
Alkol uyumluluğu: **
Elektrolit uyumluluğu: **
UV filtre uyumluluğu (organik ve inorganik): evet

Hostaphat KW 340 D'nin alkol uyumluluğu:
* < %5 EtOH
** %5 EtOH
*** > %5 EtOH

Hostaphat KW 340 D'nin elektrolit uyumluluğu:
* ≤ %0.5 NaCl
** ≤ %1,0 NaCl
*** ≤ %2,0NaCl

Hostaphat KW 340 D'nin Tanımlanması ve İşlevselliği:
İNCİ Adı:
Triceteareth-4 Fosfat

Kozmetik Malzemeler Fonksiyonları:
emülgatör

CAS Numarası.:
119415-05-3

Teknolojiler:
Kozmetik Malzemeler

Ürün Aileleri:
Kozmetik Malzemeler — Fonksiyonel
Emülgatörler, Çözündürücüler ve Dağıtıcılar

Hostaphat KW 340 D'nin Uygulamaları ve Kullanımları:
Piyasalar:
Kişisel Bakım

Hostaphat KW 340 D Uygulamaları:
-Kişisel Bakım — Güzellik ve Bakım
-Renk Kozmetik
-Saç Bakımı
-Cilt bakımı

Hostaphat KW 340 D Uygulama Formatı:
-Kremler
-Losyonlar
-Pudra
-Serum
-Sopa

Hostaphat KW 340 D Renkli Kozmetik Uygulamaları:
-Göz Kalemi
-Temel
-maskara

Hostaphat KW 340 D Saç Bakım Uygulamaları:
-Saç Şekillendirme Ürünleri

Hostaphat KW 340 D Cilt Bakım Uygulamaları:
-Vücut Balzamları, Kremler ve Losyonlar
-Yüz Kremleri ve Losyonları
-El kremi

CAS:
119415-05-3

Ürün tipi:
Katkı > Emülgatörler > Suda yağ

Endüstri:
Makyaj malzemeleri

Kimyasal bileşim:
Mono-, di- ve tri-(alkil tetraglikol eter)-o-fosforik asit esterleri

Hostaphat KW 340 D'nin Avantajları:
parafin yağı ve ester yağları üzerinde çok iyi emülsifiye edici etki.

Hostaphat KW 340 D'nin Diğer Uygulamaları:
Cilt bakımı (Yüz bakımı, Yüz temizliği, Vücut bakımı, Bebek bakımı) > Vücut bakımı > El kremleri ve Losyonlar

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.