HOSTAPHAT KW 340 D

CAS Numarası: 119415-05-3
INCI adı: Triceteareth-4 Fosfat.

Hostaphat KW 340 D, el kremlerinde ve su içinde yağ emülsiyonlarında kullanılır.
Hostaphat KW 340 D, parafin yağı ve ester yağları üzerinde çok iyi bir emülsifiye edici etkiye sahip bir emülgatör görevi görür.

Hostaphat KW 340 D'nin kimyasal bileşimi:
Mono-, di- ve tri-(alkil tetraglikol eter)-o- fosforik asit esterleri

Hostaphat KW 340 D, parafin yağı ve ester yağları üzerinde çok iyi bir emülsifiye edici etki gösterir.

Hostaphat KW 340 D'nin diğer uygulamaları:
Cilt bakımı (Yüz bakımı, Yüz temizliği, Vücut bakımı, Bebek bakımı) > Vücut bakımı > El kremleri ve Losyonlar

Hostaphat KW 340 D, Fosforik Asit (qv) ve Ceteareth-4'ün (qv) bir triesteridir.

Hostaphat KW 340 D, bir emülgatör ve temizleme maddesi olarak işlev gören bir yağlı alkol (tridesil alkol) ve polietilen glikolün sentetik bir karışımıdır.
Kapsamlı araştırmalar, Hostaphat KW 340 D ve diğer trideceth tipi bileşenlerin, kozmetik ürünlerde tipik olarak görülen düşük miktarlarda kullanıldığında güvenli ve hassaslaştırıcı olmadığını göstermiştir.

Hostaphat KW 340 D, kozmetik ve ilaç endüstrisi için su içinde yağ emülsiyonlarının üretimi için bir emülgatördür.
Hostaphat KW 340 D, birincil emülgatör veya hidrofilik ko-emülgatör olarak kullanılır ve mükemmel bir cilt hissine sahiptir.
Hostaphat KW 340 D, polar yağlar ve UV filtreleri ile emülsiyonların üretilmesine izin veren yüksek bir HLB değerine sahiptir.

Hostaphat KW 340 D, güçlü emülsiyonlaştırıcı ve stabilize edici özellikleri sayesinde zorlu formülasyonlar için uygun çok yönlü bir emülgatördür.
Hostaphat KW 340 D içeren emülsiyonlar, içeriği yağsız formülasyonların bakımı için ideal bir seçim haline getiren harika bir doku elde eder.

Hostaphat KW 340 D, emülsiyon haline getirilecek maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşturmaya yardımcı olur, böylece suda çözünen ve yağda çözünen bileşenlerin birlikte harmanlanabilmesi sağlanır.

Hostaphat KW 340 D'nin Faydaları:
-UV filtreleriyle çok iyi uyumluluk
-Zorlu formülasyonlar için esneklik
-Anyonik, ön nötralize
-Her tür yağ ve wax ile mükemmel uyumluluk
-Esnek ve kremsi dokulara sahip bakım formülasyonları için idealdir

Hostaphat KW 340 D açıklaması:
Hostaphat KW 340 D, kozmetik ve ilaç endüstrisi için su içinde yağ emülsiyonları olarak kullanılır.

Hostaphat KW 340 D'nin Kimyasal Adı:
Triceteareth-4 Fosfat

Ürün Fonksiyonu:
emülgatör

Kimyasal Türü:
Fosfor Bileşikleri

Hostaphat KW 340 D Uygulamaları:
-Saç stili
-Krem, Losyon
-Güneş koruması
-Renkli Kozmetik

Hostaphat KW 340 D'nin Performans İddiaları:
-UV filtreleri ile uyumlu
-emülsifiye edici özellikler
-Hafif cilt hissi
-Yağlarla uyumlu
-Kremsi doku sağlar

Hostaphat KW 340 D şu şekilde sınıflandırılır:
-emülsifiye edici
-sürfaktan

Hostaphat KW 340 D Uygulamaları:
-Yüz bakımı
-Vücut bakımı
-Güneş kremi

Hostaphat KW 340 D, veritabanımızdaki ürünlerin yaklaşık %0,09'u onu içeren nadir bir kozmetik bileşendir.

Hostaphat KW 340 D ÜRÜN AÇIKLAMASI:

ÜRÜN:
Hostaphat KW 340 D

CAS #:
119415-05-3

EŞANLAMLI SÖZCÜK:
Triceteareth-4 fosfat

FORMÜL:
CH3C5H8CH3

Hostaphat KW 340 D TİPİK ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

NOTLAR:
Hostaphat KW 340 D, fosforik asit ve setearetten oluşan bir Triesterdir4 Triceteareth-4 fosfat kullanımları ve uygulamaları şunları içerir: Yüzey aktif madde, kozmetik ve emülsiyonlar için emülgatör

SINIF:
Özel kimyasallar

FONKSİYONLAR:
Sürfaktan, Emülgatör, Asit

SANAYİ:
Kozmetik

CAS Numarası: 119415-05-3
COSING REF No: 80304
Chem/IUPAC Adı: Poli(oksi-1,2-etandiil), a-(C16-C18-alkil)-.omega.-hidroksi- (4 mol EO ortalama molar oranı), fosfatlar (3:1)

INCI adı: TRICETEARETH-4 FOSFAT
Sınıflandırma: Etoksillenmiş bileşik

Hostaphat KW 340 D fonksiyonları (INCI):
Emülsifiye edici ajan:
Hostaphat KW 340 D, arayüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu destekler.

Yüzey aktif madde:
Hostaphat KW 340 D, kozmetiklerin yüzey gerilimini azaltır ve kullanım sırasında ürünün eşit dağılımına katkıda bulunur.

İnci adı:
Triceteareth-4 fosfat

Fransızca adı:
Triceteareth-4 Fosfat

CAS numarası:
119415-05-3

EC numarası:
-

İNCİ Adı:
Triceteareth-4 Fosfat

Emülgatörlerin intopikal ürünlerin neden olduğu Hostaphat KW 340 D dermatitinin alerjik teması nadir değildir ve bir dizi vakada belgelenmiştir.
Triceteareth-4-fosfat (Hostaphat r KW340N; CAS86338-11-6) vücut ve el kozmetik ürünlerinde kullanılan bir yüzey aktif madde ve emülsifiye edici ajandır.
Hostaphat KW 340 D, fosforik asit ve setearet-4'ün denemesidir ve kozmetik preparatlarda yüzey aktif maddeler, emülgatörler ve ıslatıcı maddeler olarak sıklıkla kullanılan kimyasal bileşikler sınıfına aittir.

Sodyum dihidroksisetil fosfat, daha önce bir temas alerjeni olarak tanımlanan bir bileşiğin bir örneğidir.
Bu rapor, bir cilt losyonunda Hostaphat KW 340 D'nin neden olduğu bir alerjik kontakt dermatit vakasını açıklamaktadır.

Hostaphat KW 340 D Teknik Verileri:
HLB: 11
Emülsiyon tipi: o/w
Kullanım seviyesi: %1-%4
pH: 3-9
Erime aralığı: 42-49 °C
Sıvı kristal oluşumu: evet (yağlı alkol varlığında)

INCI adı:
TRICETEARETH-4 FOSFAT

Alternatif isimler:
Polioksietilen(4) Trisetilstearileter-Fosfat

Menşei:
Kimyasal (çoğunlukla), sentetik

Tanım:
Bilgi bulunmamaktadır

INCI işlevi:
sürfaktan

Madde kategorisi:
PEG/PEG türevleri, Organohalojen bileşikleri

UNII:
69534Y66 

Tercih Edilen Madde Adı:
TRICETEARETH-4 FOSFAT

Eşanlamlılar ve Eşlemeler:
119415-05-3
PEG-4 TRICETEARİL ETER FOSFAT
POLİOKSİETİLEN (4) TRICETEARİL ETER FOSFAT
TRICETEARETH-4 FOSFAT [İNCİ]

INCI adı: Triceteareth-4 Fosfat
Adı geleneksel : Tricetiaret-4 Fosfat
Bileşen kategorisi: Emülgatörler, yumuşatıcılar, yüzey aktif maddeler (deterjanlar)
Uygulama: Sürfaktan - emülsiyon bileşeni
kozmetik etki: Cildi nazikçe temizler, nemlendirir
Amaç: yumuşatma, temizleme
Cilt veya saç tipleri için etkilidir: Her cilt tipi için
Menşei: Sentetik, doğal kozmetiklerde kullanılabilir
tehlike faktörü: Kısa
Hamile kadınlar için tehlike: Belirtildiği şekilde kullanıldığında güvenlidir
Alerjenite: Olası bireysel hoşgörüsüzlük

Hostaphat KW 340 D cilt bakımı ve kozmetikte emülsifiye edici, temizleyici bir yüzey aktif madde olarak işlev görür.
Yağ alkolü (tridesil alkol) ve emülgatör ve temizleme maddesi olarak işlev gören polietilen glikolün sentetik karışımı.
Kapsamlı araştırmalar, bu ve diğer tridecet tipi bileşenlerin, kozmetik ürünlerde yaygın olarak bulunan küçük miktarlarda kullanıldığında güvenli olduğunu ve hassaslaştırıcı olmadığını göstermiştir.

CAS No.119415-05-3
Kimyasal Adı: Hostaphat KW 340 D
CBNumarası:CB2965255

Eş anlamlı:
Poli(oksi-1,2-etandiil), alfa-hidro-omega-hidroksi-, mono-C16-2o-alkil eterler, fosfatlar, sodyum tuzları
Poli(oksi-1,2-etandiil), alfa-hidro-omega-hidroksi-, mono-C16-20-alkil eterler, fosfatlar, sodyum tuzları

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.