HOSTAPON SCI

Sodyum Kokoil İzetiyonat (SCI), bitkisel kaynaklı bir anyonik yüzey aktif maddedir.
Hostapon SCI sabun kalıplarında, Sıvı sabun bazlarında, Yüz temizleyicilerinde, Vücut temizleyicilerinde, Banyo Bombalarında ve Şampuanlarda kullanılabilir.
Hostapon SCI kremsi bir köpük üretir.

Hostapon SCI, doğal bir anyonik hafif yüzey aktif maddedir.
Hostapon SCI bitki bazlıdır, alerjik değildir, süper naziktir ve stabil sütlü köpük içeren bir formül oluşturabilen endüstri tarafından tanınan bir dizi eko-etiketi karşılar.

HOSTAPON SCI'NİN FAYDALARI:
-Düşük toksisite, düşük sinirlilik ve biyolojik olarak parçalanabilir
-Cilt ve gözler üzerinde hafif ve nazik
-Sert suya karşı yüksek tolerans
-Sabun köpüğü bırakmaz
-Zengin köpük ve tam durulama
-Palm yağı içermez.
-Hindistan cevizi kaynaklarından üretilmiştir.

HOSTAPON sodyum kokoil izetiyonatlar (SCI) hafif, çok köpüren, anyonik yüzey aktif maddelerdir.
HOSTAPON, kişisel bakım pazarına küresel bir bakış açısı getirmenin yanı sıra, izetiyonat üretim alanında yetmiş yılı aşkın deneyime sahiptir.

HOSTAPON SCI ürünleri syndet barlarda, kombo barlarda, sıvı sabunlarda ve çeşitli diğer kişisel bakım ürünlerinde kullanım için son derece uygundur.
HOSTAPON SCI, cildi nazikçe temizleyen ve lüks, ipeksi bir his bırakan kremsi ve bol köpük üretir.
Hostapon SCI ayrıca sert suya dayanıklıdır ve sıradan sabunlar gibi sabun filmi veya kalıntısı bırakmaz.

Hostapon SCI'nin iki yüksek kaliteli derecesi, kolayca ele alınabilen çeşitli formlarda mevcuttur:
HOSTAPON SCI-85, yüksek aktif bir sodyum kokoil izetiyonat formudur (>%84 aktif, pul, granül veya toz formunda mevcuttur)
HOSTAPON SCI-65, stearik asit ile önceden karıştırılmıştır (yaklaşık %65 aktif, pul şeklinde mevcuttur)

Tüm HOSTAPON SCI kaliteleri, doğal ve yenilenebilir bir kaynak olan saflaştırılmış hindistancevizi yağına dayanmaktadır.

Hostapon SCI'nin Özellikleri:
-Çok düşük tahriş
-Mükemmel köpürtücü
-Yağlayıcılık
-Sert suya dayanıklı
-Sınırlı suda çözünürlük
-Çeşitli fiziksel formlarda ve her türlü paketleme seçeneğinde kolay kullanım ve kullanım

Hostapon SCI'nin Faydaları:
-Cilt ve gözler için hafif
-Zengin ve bol köpük
-İpeksi bir cilt sonrası his verir
-Sabun köpüğü bırakmaz
-Ciltten arındırılmış durular
-Her türlü üretim sürecinde kullanımı ve kullanımı kolaydır

HOSTAPON SI:
HOSTAPON SI (sodyum izetiyonat), sodyum kokoil izetiyonat içeren kişisel bakım formülasyonlarında yaygın olarak kullanılan bir katkı maddesi.
HOSTAPON SI, sulu bir çözelti olarak sağlanır (yaklaşık konsantrasyon %57).

ÇEŞİTLİ KÖPÜK ÜRÜNLER İÇİN UYGUN:
Aşağıda, HOSTAPON SCI'nin hafif temizleme özelliklerinden yararlanabilecek birçok kişisel bakım ürününe örnekler verilmiştir:

Syndet Barlar:
Mükemmel köpürme özellikleri, yumuşaklık ve cilt hissi etkileri ile HOSTAPON SCI, geleneksel sabunun kullanılmadığı syndet barlar için tercih edilen deterjandır.

Birleşik Çubuklar:
Sabun ve deterjan ürünlerinin birlikte formüle edildiği kombo barlarda veya penyelerde HOSTAPON SCI, barın sert suda köpürme özelliklerini arttırır.
Sodyum kokoil izetiyonatın kombo çubuklarda kullanılması ayrıca kireç sabunu dispersiyon özelliklerini iyileştirir, böylece kolayca durulanan ve az sabun kalıntısı bırakan zengin bir köpük üretir.

Sıvı Temizleyiciler:
HOSTAPON SCI, sıvı sabunlar, şampuanlar, yüz temizleyicileri ve duş jelleri gibi çeşitli sıvı kişisel bakım ürünlerine mükemmel köpürme, yumuşaklık ve yumuşak cilt sonrası hissi verir.
Ürünler, HOSTAPON SCI 85 veya HOSTAPON SCI 65 kullanılarak berrak veya sedefli bir görünüm elde edecek şekilde formüle edilebilir.

Diğerleri:
HOSTAPON SCI ayrıca saç köpüğü, tıraş köpüğü gibi çok çeşitli diğer kişisel bakım ürünlerinde de kullanılabilir. Yumuşaklık ve yoğun köpük istenen her yerde.

HOSTAPON SCI PERFORMANS VERİLERİ:
HOSTAPON SCI, karakteristik yumuşaklığına ek olarak köpük yoğunluğu, köpük stabilitesi, kireç sabunu dağılımı ve yüzey aktivitesi gibi alanlarda mükemmel performans sergiler.

Köpük Yüksekliği:
Aşağıdaki tabloda gösterildiği gibi, HOSTAPON SCI, sert su koşullarında bile bol ve stabil köpük verir ve yaygın olarak kullanılan diğer anyoniklere kıyasla iyi performans gösterir.

Kireç Sabunu Dispersiyonu:
Sodyum kokoil izetiyonat, sert suya dayanıklı olması açısından avantajlıdır, geleneksel sabunla birlikte formüle edildiğinde sabun köpüğü dispersiyonunda bile etkilidir.
Kireç Sabunu Dağılım İndeksi, 100 kısım kalsiyum oleatı dağıtmak için gereken yüzey aktif madde miktarıdır.

Yüzey Gerilimi ve Kritik Misel Konsantrasyonu:
Yüzey geriliminin düşme derecesi, doğrudan yüzey aktif maddenin ıslatma kabiliyeti ve yüzey aktivitesinin derecesi ile ilgilidir.
Düşük bağıl CMC'sinin gösterdiği gibi, SCI düşük kullanım konsantrasyonlarında etkilidir.

Hostapon SCI-85 P
Hafif yüzey aktif madde

Hostapon SCI-85 P, syndet barlarda, kombo barlarda, sıvı sabunlarda ve çeşitli diğer kişisel bakım ürünlerinde kullanıma uygun, yumuşak, çok köpüren, anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Hostapon SCI-85 P cilt ve gözler için çok yumuşaktır ve sert su toleransı sayesinde sabun köpüğü içermeyen zengin ve bol köpük sağlar.

Hostapon SCI-85 P, lüks, ipeksi bir cilt sonrası hissi verir ve kullanımı ve kullanımı çok kolaydır.
Hostapon SCI-85 P, Toz halindedir.

Hostapon SCI-85 P'nin Faydaları:
-Bitki bazlı
-Köpük stabilitesi
-İpeksi cilt hissi
-Sert su toleransı

Kimyasal ad:
Sodyum Kokoil İzetiyonat

Ürün Fonksiyonu:
Hafif Sürfaktan

Kimyasal Türü:
izetiyonatlar

Hostapon SCI-85 P Uygulamaları:
-Duş, Sıvı Sabun
-Şampuan
-Sindet, Kalıp Sabun

Performans İddiaları:
-Temizlik
-Köpük artırma
-Cilt için nazik
-Sert su toleransı
-Katı formülasyonlar sağlar

Hostapon SCI-85 P Teknik Verileri:
Görünüm: Toz
Aktif Madde (ca.): %85
INCI Adı: Sodyum Kokoil İzetiyonat
Su İçeriği: < %0.3
Yağ asidi İçeriği: %7

Hostapon SCI-85 P Uygulamaları:
-Islak mendil
-Şampuan, duş, sıvı. sabun
-Saç stili
-Sindet, kalıp sabun

INCI Adı: Sodyum Kokoil İzetiyonat
Ürün Fonksiyonu: Hafif yüzey aktif madde
Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI): %86
Çevresel Çalışma Grubu (EWG) Puanı: 1

Sodyum Kokoil İzetiyonat.
Hostapon SCI-85 P, yüksek, yoğun ve kremsi köpükler veren bitki bazlı, hafif, anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Hostapon SCI-85 P köpük yapısını iyileştirir ve sert suya karşı iyi toleransa sahiptir.

Hostapon SCI-85 P ipeksi bir cilt hissi sunar, hassas ciltlerde hasar ve tahriş olmaz.
Hostapon SCI-85 P özel şampuanlarda, saç şekillendirici ürünlerde, ıslak mendillerde ve ultra hafif formülasyonlarda kullanılır.
Hostapon SCI-85 P aynı zamanda syndet, duş, sıvı ve kalıp sabunlarda da kullanılır.

Hostapon SCI-85 P, syndet barlarda, kombo barlarda, sıvı sabunlarda ve çeşitli diğer kişisel bakım ürünlerinde kullanıma uygun, yumuşak, çok köpüren, anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Hostapon SCI-85 P cilt ve gözler için çok yumuşaktır ve sert su toleransı sayesinde sabun köpüğü içermeyen zengin ve bol köpük sağlar.

Hostapon SCI-85 P, lüks, ipeksi bir cilt sonrası hissi verir ve kullanımı ve kullanımı çok kolaydır.
Bu sürüm biçimi Toz biçimindedir.

Hostapon SCI-85 P İÇERİK TANIMI:
İsim:
Hostapon SCI-85 P

Segment:
Kişisel Bakım

INCI adı:
Sodyum Kokoil İzetiyonat

CAS numaraları:
61789-32-0

Hostapon SCI-85 P GENEL KULLANIMI:
Performans talepleri, Sürdürülebilirlik talepleri, İşlev, Uygulamalar, Kullanım düzeyi

Hostapon SCI-85 P TEKNİK KULLANIMI:
Kimyasal grup, Kimyasal özellikler, Fiziksel özellikler, Görünüm, Renkler, Menşe, Menşe Türler

Hostapon SCI-85 P GÜVENLİK VE SERTİFİKALARI:
GHS sınıflandırması, Tehlike ifadeleri, Sertifikalar, Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI)

Hindistan cevizi yağ asidi izetiyonat, sodyum tuzu.
Hostapon SCI-85 P cilt üzerinde son derece yumuşaktır.
Hostapon SCI-85 P yoğun, stabil bir köpük oluşturur.

Hostapon SCI-85 P sert suda kullanılabilir.
Hostapon SCI-85 P, temizleyiciler için idealdir.
Hostapon SCI-85 P, kullanımdan sonra ciltte yumuşak bir his bırakır.

Hostapon SCI -85 G
Hafif yüzey aktif madde

Hostapon SCI-85 G, syndet barlarda, kombo barlarda, sıvı sabunlarda ve çeşitli diğer kişisel bakım ürünlerinde kullanıma uygun, yumuşak, çok köpüren, anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Hostapon SCI-85 G cilde ve gözlere karşı çok yumuşaktır ve sert su toleransı sayesinde sabun köpüğü içermeyen zengin ve bol köpük sağlar.
Hostapon SCI-85 G, lüks, ipeksi bir cilt sonrası hissi verir ve kullanımı ve kullanımı çok kolaydır.
Hostapon SCI-85 G Granüldür

Hostapon SCI-85 G'nin Faydaları:
-Bitki bazlı
-Köpük stabilitesi
-İpeksi cilt hissi
-Sert suya dayanıklı

Kimyasal ad:
Sodyum Kokoil İzetiyonat

Ürün Fonksiyonu:
Hafif Sürfaktan

Kimyasal Türü:
izetiyonatlar

Hostapon SCI-85 G Uygulamaları:
-Duş, Sıvı Sabun
-Şampuan
-Sindet, Kalıp Sabun

Performans İddiaları:
-Temizlik
-Köpük artırma
-Cilt için nazik
-Sert su toleransı
-Katı formülasyonlar sağlar

Hostapon SCI-85 G Teknik Verileri:
Görünüm: Granüller
Aktif Maddeler (ca.): %85
INCI Adı: Sodyum Kokoil İzetiyonat
Su İçeriği: < %0.3
Yağ asidi İçeriği: %7

Hostapon SCI-85 G Uygulamaları:
-Islak mendil
-Şampuan, duş, sıvı. sabun
-Saç stili
-Sindet, kalıp sabun

INCI Adı: Sodyum Kokoil İzetiyonat
Ürün Fonksiyonu: Hafif yüzey aktif madde
Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI): %86
Çevresel Çalışma Grubu (EWG) Puanı: 1

Hostapon SCI-85 G, katı sabunlar ve sıvı temizleyiciler gibi temizlik ürünlerinde kullanıma uygun hafif bir anyonik yüzey aktif maddedir.
Bitkisel kökenli Hostapon SCI-85 G, tuzlara ve sert suya karşı yüksek dirence sahiptir, bu nedenle zengin ve bol köpük oluşturur.

Hostapon SCI-85 G, sülfat yüzey aktif maddelere uygun bir alternatiftir, ciltte tahrişe neden olmadan lüks ve ipeksi bir his elde etmek için tek başına veya kombinasyon halinde kullanılabilir.
Granüller halinde bulunan Hostapon SCI-85 G, kullanımı kolaydır ve %85 aktif madde içerir.

Hostapon SCI-85 C

Hostapon SCI-85 C, syndet barlarda, kombo barlarda, sıvı sabunlarda ve çeşitli diğer kişisel bakım ürünlerinde kullanıma uygun, yumuşak, çok köpüren, anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Hostapon SCI-85 C cilde ve gözlere karşı çok yumuşaktır ve sert su toleransı sayesinde sabun köpüğü içermeyen zengin ve bol köpük sağlar.
Hostapon SCI-85 C, lüks, ipeksi bir cilt sonrası hissi verir ve kullanımı ve kullanımı çok kolaydır.

Hostapon SCI-85 C, çeşitli diğer kişisel bakım ürünlerinde kullanıma uygun, hafif, çok köpüren, anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Hostapon SCI-85 C cilde ve gözlere karşı çok yumuşaktır ve sert su toleransı sayesinde sabun köpüğü içermeyen zengin ve bol köpük sağlar.

Kimyasal Adı : Sodyum Kokoil İzetiyonat

pH Seviyesi: MIN: 5.0 MAX: 6.0

Sodyum Kokoil İzetiyonat.
Hostapon SCI-85 C duş jelleri, özel şampuanlar, hafif temizleme losyonları ve sıvı sabunların yanı sıra syndet ve semisyndet sabunlarda kullanılır.
Hostapon SCI-85 C bir yüzey aktif madde görevi görür.

CAS:
61789-32-0

Ürün tipi:
Katkı > Sürfaktanlar
Katkı > Köpürtücü

Endüstri:
Makyaj malzemeleri

Kimyasal bileşim:
Yağ asidi izetiyonat, sodyum tuzu

Hostapon SCI-85 C'nin Avantajları:
-yumuşaklık
-geliştirilmiş köpük yapısı
-sert suya karşı iyi direnç

Hostapon SCI-85 C'nin Diğer Uygulamaları:
Cilt bakımı (Yüz bakımı, Yüz temizliği, Vücut bakımı, Bebek bakımı) > Yüz temizliği > Temizleme losyonları ve tonerleri
Cilt bakımı (Yüz bakımı, Yüz temizliği, Vücut bakımı, Bebek bakımı) > Yüz temizliği > Islak mendil losyonları
Tuvalet Malzemeleri (Duş ve Banyo, Ağız bakımı...) > Duş ve banyo > Duş jelleri ve kremleri
Tuvalet Ürünleri (Duş ve Banyo, Ağız bakımı...) > Duş ve banyo > Tuvalet Sabunları
Tuvalet (Duş ve Banyo, Ağız bakımı...) > Elde yıkama
Saç bakımı (Şampuanlar, Saç Kremleri ve Şekillendirici) > Şampuanlar

Hostapon SCI-65 C

Sodyum Kokoil İzetiyonat (%77-83) (ve) Stearik Asit (%17-23).
Hostapon SCI-65 C, hafif, anyonik bir yüzey aktif maddedir.

Hostapon SCI-65 C'nin kullanımı kolaydır ve kayganlık, zengin ve bol köpük sağlar.
Hostapon SCI-65 C, saf hindistancevizi yağı bazlıdır ve hassas ciltlerde herhangi bir hasar ve tahrişe neden olmaz.
Hostapon SCI-65 C, ipeksi ve yumuşak bir cilt hissi verir ve ultra hafif formülasyonlar için uygundur.

Hostapon SCI-65 C, köpük yoğunluğu ve stabilitesi, kireç sabunu dağılımı ve yüzey aktivitesi gibi alanlarda mükemmel performans sergiler.
Hostapon SCI-65 C duşta, sıvı ve kalıp sabunlarda, şampuanlarda ve syndetlerde kullanılır.
Hostapon SCI-65 C yumuşaklık ve sert suya karşı iyi direnç sunar.

Hostapon SCI-65 C, syndet barlarda, kombo barlarda, sıvı sabunlarda ve çeşitli diğer kişisel bakım ürünlerinde kullanıma uygun, yumuşak, çok köpüren, anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Hostapon SCI-65 C cilt ve gözler için çok yumuşaktır ve sabun köpüğü içermeyen zengin ve bol köpük sağlar.
Hostapon SCI-65 C, ipeksi bir cilt sonrası hissi verir ve kullanımı ve kullanımı çok kolaydır.

INCI Adı: Stearik Asit, Sodyum Kokoil İzetiyonat
İşlevi: Sürfaktan (Anyonik), Köpüren Ajan, Sürfaktan
Aktif İçerik: %66,0
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.