HOSTAPON SCI-65

CAS numarası : 61789-32-0
EINECS numarası : 263-052-5

HOSTAPON sodyum kokoil izetionatlar (SCI) hafif, çok köpüren, anyonik yüzey aktif maddelerdir.
HOSTAPON SCI ürünleri syndet barlarda, kombo barlarda, sıvı sabunlarda ve diğer çeşitli kişisel bakım ürünlerinde kullanım için son derece uygundur.

Sodyum Kokoyl İzetiyonat.
Hostapon SCI-65, yağ asidi izetionat sodyum tuzudur.
Hostapon SCI-65, köpük yapısını iyileştiren hafif bir yüzey aktif maddedir.
Hostapon SCI-65, sert suya karşı iyi direnç sunar.

HOSTAPON SCI, cildi nazikçe temizleyen ve lüks, ipeksi bir his bırakan kremsi ve bol köpük üretir.
Hostapon SCI-65 ayrıca sert suya dayanıklıdır ve sıradan sabunlar gibi sabun filmi veya kalıntısı bırakmaz.

Hostapon SCI'nin iki yüksek kaliteli derecesi, kolayca ele alınabilen çeşitli formlarda mevcuttur:
HOSTAPON SCI-85, yüksek aktif bir sodyum kokoil izetionat formudur (>%84 aktif, pul, granül veya toz formunda mevcuttur)
HOSTAPON SCI-65, stearik asit ile önceden karıştırılmıştır (yaklaşık %65 aktif, pul şeklinde mevcuttur)
Tüm HOSTAPON SCI kaliteleri, doğal ve yenilenebilir bir kaynak olan saflaştırılmış hindistancevizi yağına dayanmaktadır.

Hostapon SCI-65'in özellikleri ve faydaları:
• Çok düşük tahriş Cilt ve gözler için hafif
• Mükemmel köpürtücü Zengin ve bol köpük
• Kayganlık Ciltte ipeksi bir his bırakır
• Sert suya toleranslı Sabun köpüğü bırakmaz
• Suda sınırlı çözünürlük Ciltten arındırılarak durulanır
• Çeşitli fiziksel formlarda ve her türlü paketleme seçenekleri üretim süreçlerinde kolay kullanım ve kullanım

Hostapon SCI-65/hazırlık ve şirketin tanımı:
Ticari isim: HOSTAPON SCI

Hostapon SCI-65/hazırlığının kullanımı:
Sanayi sektörü : Kişisel Bakım
Kullanım şekli : Kozmetikler için yüzey aktif madde

Bileşim/içindekiler hakkında bilgi:
Kimyasal karakterizasyon: Bir sodyum koko yağ asidi izetionat tuzu.
CAS numarası : 61789-32-0
EINECS numarası : 263-052-5

HOSTAPON SI:
HOSTAPON SI (sodyum izetionat), sodyum kokoil izetionat içeren kişisel bakım formülasyonlarında yaygın olarak kullanılan bir katkı maddesi.
HOSTAPON SI sulu bir çözelti olarak sağlanır (yaklaşık %57 konsantrasyon) böylece sodyum kokoil izetionat üretmek için kullanılan hammaddelere geri entegre edilir ve böylece HOSTAPON SCI gibi izetionat türevlerinin üretimine ekstra bir deneyim derinliği getirir.

TİPİK ÖZELLİKLER:
Mülk / Hostapon SCI-65 C / Hostapon SCI-85C / Hostapon SCI-85G / Hostapon SCI-85P
Fiziksel Form Pul Pul Granül Toz
Parçacık boyutu
% Aktif 65 87 87 87
% Stearik Asit 18 - - -
% Toplam Yağ Asidi 30 7 7 7
Renk (APHA %5 soln) 20 10 10 10
% Nem <0,5 <0,3 <0,3 <0,3

Hostapon SCI'nin tipik Ester C-Zinciri dağılımı (%):
C-Zinciri %
C8 5.0
C10 6.0
C12 50.0
C14 19.0
C16 10.0
C18 10.0
C18:1 <0,1

ÇEŞİTLİ KÖPÜK ÜRÜNLER İÇİN UYGUN:
Aşağıda, HOSTAPON SCI'nin hafif temizleme özelliklerinden yararlanabilecek birçok kişisel bakım ürününe örnekler verilmiştir:

Syndet Barlar:
Mükemmel köpürme özellikleri, yumuşaklık ve cilt hissi etkileri ile HOSTAPON SCI, geleneksel sabunun kullanılmadığı syndet barlar için tercih edilen deterjandır.

Birleşik Çubuklar:
Sabun ve deterjan ürünlerinin birlikte formüle edildiği kombo barlarda veya penyelerde HOSTAPON SCI, barın sert suda köpürme özelliklerini arttırır.
Sodyum kokoil izetionatın kombo çubuklarda kullanılması ayrıca kireç sabunu dispersiyon özelliklerini iyileştirir, böylece kolayca durulanan ve az sabun kalıntısı bırakan zengin bir köpük üretir.

Sıvı Temizleyiciler:
HOSTAPON SCI, sıvı sabunlar, şampuanlar, yüz temizleyicileri ve duş jelleri gibi çeşitli sıvı kişisel bakım ürünlerine mükemmel köpürme, yumuşaklık ve yumuşak cilt sonrası hissi verir.
Ürünler, HOSTAPON SCI 85 veya HOSTAPON SCI 65 kullanılarak berrak veya sedefli bir görünüm elde edecek şekilde formüle edilebilir.

Diğerleri:
HOSTAPON SCI, saç köpüğü, tıraş köpüğü gibi çok çeşitli diğer kişisel bakım ürünlerinde de kullanılabilir... Yumuşaklık ve yoğun köpük istenen her yerde.

HOSTAPON SCI PERFORMANS VERİLERİ:
HOSTAPON SCI, karakteristik yumuşaklığına ek olarak köpük yoğunluğu, köpük stabilitesi, kireç sabunu dağılımı ve yüzey aktivitesi gibi alanlarda mükemmel performans sergiler.

Köpük Yüksekliği:
Aşağıdaki tabloda gösterildiği gibi, HOSTAPON SCI, sert su koşullarında bile bol ve stabil köpük verir ve yaygın olarak kullanılan diğer anyoniklere kıyasla iyi performans gösterir.

Ross Miles Köpük Yüksekliği* (mm):
Sürfaktan (%0,2 aktif) 0 ppm'de 150 ppm'de 300 ppm'de
Su Sertliği Su Sertliği Su Sertliği
(İlk/Son) (İlk/Son) (İlk/Son)
                                                
HOSTAPON SCI 180/180 225/225 220/220
Sodyum Lauril Sülfosüksinat 180/175 165/20 180/15
Sodyum Laureth Sülfat 190/190 230/225 235/235
Sodyum Lauril Sülfat 210/175 215/200 230/210

Kireç Sabunu Dispersiyonu:
Sodyum kokoil izetionat, sert suya dayanıklı olması açısından avantajlıdır, geleneksel sabunla birlikte formüle edildiğinde sabun köpüğü dispersiyonunda bile etkilidir.
Kireç Sabunu Dağılım İndeksi, 100 kısım kalsiyum oleatı dağıtmak için gereken yüzey aktif madde miktarıdır.

Kireç Sabunu Dispersiyon İndeksi:
Sürfaktan g Sürfaktan/100 parça
Kalsiyum Oleat

HOSTAPON SCI 22.8
Disodyum Lauril Sülfosüksinat 100.0
Sodyum Laureth Sülfat 2.8
Sodyum Lauril Sülfat 24.0

Yüzey Gerilimi ve Kritik Misel Konsantrasyonu:
Yüzey geriliminin düşme derecesi, doğrudan yüzey aktif maddenin ıslatma kabiliyeti ve yüzey aktivitesinin derecesi ile ilgilidir.
Düşük bağıl CMC'sinin gösterdiği gibi, SCI düşük kullanım konsantrasyonlarında etkilidir.

25°C'de Yüzey Gerilimi ve CMC Değerleri:
Sürfaktan Yüzey Gerilimi
%0,1 aktif çözüm CMC Değerleri
(Dina/cm) (mg/l)

HOSTAPON SCI 25.2 280
Disodyum Lauril Sülfosüksinat 31.3 560
Sodyum Laureth Sülfat 33.4 110
Sodyum Lauril Sülfat 32,0 8,2

Sodyum kokoil izetionatın çok düşük toksisiteye ve düşük tahriş edici özelliklere sahip olduğu gösterilmiştir.
• Oral toksisite: LD50: >2.000 mg/kg
• Birincil Dermal Tahriş (%10 katı): Tahriş edici değil
• Birincil Göz Tahrişi: Orta derecede tahriş edici
• Oleokimyasal bazlı
• Biyolojik olarak parçalanabilir
 
Sodyum kokoil izetionat ve sodyum izetionat uzun bir güvenli kullanım geçmişine sahip olsa da, HOSTAPON izetionatları kullanan üreticiler Clariant'tan güncel bir Malzeme Güvenlik Veri Sayfası almalı ve önerilen kullanım uygulamalarına dikkatle uymalıdır.

FORMÜLASYONLAR:
Aşağıdaki formülasyonlar, Hostapon Isethionates'in kullanılabileceği birçok köpüren kişisel bakım ürününden bazılarının birkaç örneğini temsil etmektedir.

Birleşik Çubuk
Malzeme Miktarı
HOSTAPON SCI-65 C
Sodyum Cocoyl Isethionate (ve) 45.0 %
Stearik asit
                                                       
PEG 6000
PEG-150 12.0 %
                                                       
Cutina FS 45
Stearik ve Palmitik Asit Karışımı 13.0 %
                                                           
Baz Sabun
20/80 Coco/C16/18 Na Tuz Karışımı 10.0 %
                                                             
Sitrik Asit %2.0
koku qs
Disodyum ETDA %0.2
Titanyum dioksit %0.5
Mısır Nişastası %17,3

Hostapon SCI 65 C, iyi bir köpük yapısı ve sert suya direnç sağlayan yumuşak, anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Öncelikle Hostapon SCI 65 C, kozmetik syndet güzellik barlarının imalatında kullanılmaktadır.

Hostapon SCI 65 C'nin Faydaları:
-Bitki bazlı
-Köpük stabilitesi
-İpeksi cilt hissi
-Sert su toleransı
-Çin uyumlu

Kimyasal ad:
Sodyum Cocoyl Isethionate (ve) Stearik Asit

Ürün Fonksiyonu:
Hafif Sürfaktan

Kimyasal Türü:
istionatlar

Hostapon SCI 65 C Uygulamaları:
Duş, Sıvı Sabun
Şampuan
Syndet, Kalıp Sabun

Performans İddiaları:
temizlik
Sert su toleransı
cilde karşı nazik
Katı formülasyonlar sağlar

Hostapon SCI 65 C Teknik Verileri:
Görünüm: Pullar
Aktif Madde (ca.): %65
INCI Adı: Sodyum kokoil izetionat ve stearik asit
Su içeriği: maksimum %1,5
Sodyum izetoniat: maksimum %4
pH (demineralize suda %10): 5-6

Hostapon SCI 65 C Uygulamaları:
Şampuan, duş, sıvı. sabun
Saç stili
Syndet, kalıp sabun

Hostapon SCI 65 C, syndet barlarda, kombo barlarda, sıvı sabunlarda ve çeşitli diğer kişisel bakım ürünlerinde kullanıma uygun, yumuşak, çok köpüren, anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Hostapon SCI 65 C cilt ve gözler için çok yumuşaktır ve sabun köpüğü içermeyen zengin ve bol köpük sağlar.
Hostapon SCI 65 C, ipeksi bir cilt hissi verir ve kullanımı ve kullanımı çok kolaydır.

Sodyum Cocoyl Isethionate (ve) Stearik Asit.
Hostapon SCI 65 C duş jelleri, özel şampuanlar, hafif temizleme losyonları ve sıvı sabunların yanı sıra syndet ve semisyndet sabunlarda kullanılır.
Hostapon SCI 65 C bir yüzey aktif madde görevi görür.
Hostapon SCI 65 C yumuşaklık, geliştirilmiş köpük yapısı ve sert suya karşı iyi direnç sunar.

Tehlike TANITIMI:
Gözleri tahriş eder.

İlk YARDIM TEDBİRLERİ:
Genel bilgi:
Kirlenmiş veya ıslanmış giysileri hemen çıkarın

İnhalasyondan sonra:
Solunduğunda temiz havaya çıkarın ve tıbbi yardım alın.

Cilt ile temasından sonra:
Cilt ile teması halinde hemen sabun ve su ile yıkayınız.

Göz ile temasından sonra:
Gözle teması halinde bol su ile yıkayınız ve doktora başvurunuz.

Yuttuktan sonra:
Derhal bir doktor çağırın.

Kazalara KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER:
Kişisel önlemler:
Toz oluşumundan kaçının.
Kişisel koruyucu giysi kullanın.

Çevresel önlemler:
Kanalizasyona veya su yollarına girmesine izin vermeyin

Temizleme/alma yöntemleri:
Mekanik olarak alın. Kalanı suyla durulayın.

TAŞIMA VE DEPOLAMA:
Güvenli kullanım için tavsiyeler:
Toz oluşumundan ve birikmesinden kaçının.
Konteyneri dikkatli bir şekilde açın ve taşıyın.

Yangın ve patlamaya karşı korunma önerileri:
Ürün toz patlaması yapabilir.
Elektrostatik yüklenmelere karşı önlem alın - yükleme işlemleri sırasında topraklama gereklidir.

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.