ISELUX CO

CAS numaraları:
928663-45-0

İNCİ Adı:
Sodyum Lauroyl Metil izetiyonat

ISELUX CO, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX CO, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.

ISELUX CO'nun mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX CO'nun ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden hidrolitik olarak daha kararlı hale getirir.

Bu, geniş pH stabilite aralığı ile birleştiğinde formüle etmeyi kolaylaştırır.
ISELUX CO hindistan cevizinden elde edilir.

Iselux, birincil veya ikincil yüzey aktif madde olarak kullanılabilen son derece yumuşak bir temizleyicidir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX CO, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.

Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
Iselux'ün ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden hidrolitik olarak daha kararlı hale getirir ve bu, geniş pH stabilite aralığı ile birleştiğinde formüle etmeyi kolaylaştırır.

ISELUX – lüks köpük için net çözüm

Yüzey aktif madde kimyasında teknolojik bir atılım olan Iselux (Sodyum Lauroyl Metil izetiyonat), yumuşak ve berrak formülasyonlarda zengin, zarif bir art his ile yoğun köpük dağıtımında benzersizdir.

Sülfat içermeyen bir yüzey aktif madde olarak ISELUX, etiket bilincine sahip tüketicileri hedefleyenler için daha fazla çekicilik sunar.
Amonyum lauril sülfat ve sodyum lauril sülfata işlevsel bir alternatif olan ISELUX, sülfatsız üründe başı çekiyor.

Birincil veya ikincil yüzey aktif madde olarak ideal olan ISELUX, sülfatsız inovasyon için açık seçimdir.

ISELUX CO pul pul birincil veya ikincil bir yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir son his istendiğinde kullanılır.

ANAHTAR KELİMELER:
928663-45-0, Sodium Lauroyl Methyl Isetionate, ISELUX SCMI, Pureact, Pureact WS, Pureact WS conc., Pureact I, Pureact I 78, Pureact I 78 C, Pureact GLT

ISELUX CO İÇERİK TANIMI:
İsim:
ISELUX CO

Segment:
Kişisel Bakım

INCI adı:
Sodyum Lauroyl Metil izetiyonat

CAS numaraları:
928663-45-0

ISELUX CO'NUN GENEL KULLANIMI:
Performans talepleri, Sürdürülebilirlik talepleri, İşlev, Uygulamalar, Kullanım düzeyi

ISELUX CO TEKNİK KULLANIMI:
Kimyasal grup, Kimyasal özellikler, Fiziksel özellikler, Görünüm, Renkler, Menşe, Menşe Türler

ISELUX CO GÜVENLİK VE SERTİFİKALARI:
GHS sınıflandırması, Tehlike ifadeleri, Sertifikalar, Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI)

Iselux sülfat içermeyen yumuşak bir yüzey aktif maddedir.
İstediğiniz her şeyi benzersiz bir çözümde birleştiren bir yüzey aktif madde mi arıyorsunuz? Iselux'tan başka yere bakmayın.

Iselux, formülasyonlarda birincil veya ikincil yüzey aktif madde olarak kullanılabilen son derece yumuşak bir yüzey aktif maddedir.
ISELUX CO, ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.

Iselux'ün avantajları:
Olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik
Formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlayan mükemmel suda çözünürlük özellikleri

Uygulamalar
Duş jelleri, yüz temizleyiciler, şampuanlar, sıvı temizleme sistemleri ve lüks köpük banyolarında kullanın.
Iselux, yüksek performanslı, sülfatsız kişisel temizlik ürünleri ve yapılandırılmış sıvı sistemleri hazırlamak için de kullanılabilir.

Iselux, yüksek konsantrasyonlu versiyonda, sıvı versiyonda ve hafif kullanıma hazır yüzey aktif madde karışımlarında mevcuttur.

Iselux – Sodyum Lauroyl Metil Isethionate (SLMI)

SLMI, sülfatsız formüle etmenin zorluklarını karşılamak için yeni bir yaklaşımdır.
SLMI'nin piyasaya sürülmesinden bu yana, kişisel bakım alanındaki en büyük isimlerden bazıları tarafından 30'dan fazla tüketici ürünü piyasaya sürüldü.
Formülasyonlar arasında şampuan, vücut yıkama, duş jeli, köpüren şeker ovma ve sıvı el yıkama yer alıyor ve şu anda daha birçok ürün deneniyor.
SLMI, sülfatsız hale gelmenin basit, uygun maliyetli ve verimli bir yolu olduğunu kanıtlıyor.

Iselux Ultra Mild, ultra hafif bir formülasyonun istendiği temizleyici uygulamalarda kullanım için formüle edilmiş konsantre bir yüzey aktif madde karışımıdır.
Son derece düşük tahriş profili ile Iselux Ultra Mild, hassas ciltler üzerinde son derece hassastır.
ISELUX CO ayrıca yırtılmaz, bu da onu bebek yıkama ve şampuanlar için mükemmel bir seçim haline getirir.

Iselux Ultra Mild, kristal berraklığında formülasyonlar üretir ve yoğun, lüks bir köpük ve yumuşak bir kullanım sonrası his sağlar.
ISELUX CO soğuk işlenebilir ve sadece seyreltme ve elektrolitler (yani tuz) için su eklenmesini ve/veya viskozite kontrolü için pH ayarlamasını gerektirirken stabil formülasyonlar üretir.

Iselux Ultra Mild, yenilenebilir bitki bazlı kaynaklardan yaklaşık %80 doğal olarak elde edilir.
ISELUX CO sülfatlar, EO, 1,4-dioksan, nitrozaminler, parabenler ve formaldehit içermez.

Ürün yelpazemiz:

Pureact I-78
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif ince beyaz toz.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.

Pureact I-78 Pul
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif kirli beyaz pullar.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-78C
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif kirli beyaz, dağıtılması kolay erişte.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-78-6
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%50 aktif kirli beyaz macun.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-80P
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%80 aktif ince beyaz toz.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85F
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyaz ila kirli beyaz pullar veya talaşlar.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85C
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
% 85 aktif, dağıtılması kolay erişte.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85E Pulları
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyaz ila kirli beyaz pullar veya talaşlar.
Opak sistemler için sülfatsız, düşük serbest yağ asidi, hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.
Zarif sedef efekti verir

Pureact I-85EC
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyazdan kirli beyaza dağılması kolay erişteler.
Opak sistemler için sülfatsız, düşük serbest yağ asidi, hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.
Zarif sedef efekti verir

Pureact SLI
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 7381-01-3
%80 aktif beyaz pullar.
Çok yüksek köpüren sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde

Diğer ürünler:

ISELUX*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX'un ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden hidrolitik olarak daha kararlı hale getirir ve bu.
Bu, geniş pH stabilite aralığı ile birleştiğinde formüle etmeyi kolaylaştırır.

ISELUX CO
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX CO, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX CO, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX CO'nun ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden hidrolitik olarak daha kararlı hale getirir.
Bu, geniş pH stabilite aralığı ile birleştiğinde formüle etmeyi kolaylaştırır.
ISELUX CO hindistan cevizinden elde edilir.

ISELUX LQ-CLR-SB*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX LQ-CLR-SB, Sodyum Lauroyl Metil Isethionate'in kullanımı kolay bir sıvı versiyonudur.
ISELUX LQ-CLR-SB, duş jelleri, yüz temizleyicileri, şampuanlar, sıvı temizleme sistemleri ve lüks köpük banyolarında kullanım için ideal olan son derece hafif bir yüzey aktif maddedir.
ISELUX LQ-CLR-SB, formülasyonlarda birincil veya ikincil yüzey aktif madde olarak kullanılabilir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX LQ-CLR-SB, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.

ISELUX SCMI*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX SCMI, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX SCMI, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX SCMI'nin ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden daha hidrolitik olarak kararlı hale getirir ve bu.
Şeffaf ve opak sistemler için sülfatsız anyonik yüzey aktif madde.

PUREACT I-78P*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78P, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış toz halinde bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78P, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78P sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78 Pul*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78 FLAKES, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış sülfatsız bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78 Flakes, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78 Flakes sabunla uyumludur ve mükemmel kireç-sabun dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78C*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78C, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78C, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78C sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78-6*
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Aqua (ve) Sorbitol
PUREACT I-78-6, opak sistemler için sülfatsız hafif anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.

PUREACT I-80P*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-80P, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış toz halinde bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-80P, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-80P sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85F*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85F, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, pullanmış bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85F, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85F sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85C*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85C, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85C, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85C sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85E Pullar*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85E FLAKES, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış sülfatsız bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85E Flakes, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85E Flakes sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

Pureact I-85 EC*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85EC, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
Pureact I-85 EC, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
Pureact I-85 EC sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

Pureact SLI*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT SLI, çok yüksek köpüren, sülfat içermeyen, hafif anyonik bir yüzey aktif maddedir.

Pureact SNDT-65
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Stearik Asit
PUREACT SNDT-65, hem işleme verimliliğini hem de tüketici performansını artırmak için tasarlanmış, Sodyum Cocoyl Isethionate ve Stearic Acid'in optimize edilmiş bir karışımıdır.
PUREACT SNDT-65, kişisel bakım pazarı için son derece yumuşak, yüksek kaliteli güzellik çubukları üretmek için düşük pH'lı syndet çubukları için olduğu gibi kullanılabilir veya sabunla karıştırılabilir.

Pureact SNDT-65 CO
Sodyum kokoyl izetiyonate (ve) Miristik Asit
PUREACT SNDT-65 CO, %100 hindistancevizi bazlı yağ asidinden üretilen Sodyum Cocoyl Isethionate ve Myristic Asit'in optimize edilmiş bir karışımıdır.
Kolay işlenen pullar olarak satılan PUREACT SNDT-65 CO, pürüzsüz bir dokuya ve lüks köpüğe sahip katı temizleme ürünleri yapmak için özel olarak tasarlanmıştır.

PUREACT SNDT-CB
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Stearik Asit (ve) Sodyum Lauroyl Metil Isethionate
PUREACT SNDT-CB, kombo çubuklarda kullanılmak üzere tasarlanmış benzersiz, kullanıma hazır, pul pul bir tabandır.
PUREACT SNDT-CB, olduğu gibi %10 ile %30 arasında açılan çubuklarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
Sodyum kokoyl izetiyonat ve Sodyum Lauroyl Metil izetiyonat'in bu patent başvurusu yapılmış karışımının işlenmesi kolaydır ve çubuğu hem soğuk hem de sıcak su sıcaklıklarında pürüzsüz bırakır.
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.