ISELUX SCMI

CAS numaraları:
2244880-58-6

İNCİ Adı:
Sodyum kokoyl Metil izetiyonat

ISELUX SCMI, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX SCMI, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.

Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX SCMI'nin ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden daha hidrolitik olarak kararlı hale getirir ve bu.
ISELUX SCMI, şeffaf ve opak sistemler için sülfatsız bir anyonik yüzey aktif maddedir.

ISELUX SCMI, doğal ve yenilenebilir kaynaklardan elde edilen benzersiz bir anyonik yüzey aktif maddedir.
ISELUX SCMI sülfat içermez ve yoğun, kremsi bir köpük oluşturur ve sonrasında yumuşak bir koşullandırma hissi verir.

Kullanımı kolay pullar, durulama formülasyonunda birincil veya ikincil yüzey aktif madde olarak işlev görür.
Amforetik yüzey aktif maddeler ve betainlerle kombinasyon halinde kullanıldığında, ISELUX SCMI formülleri, viskozite oluşturmak için tuz ilavesiyle koyulaştırılabilir.
Ayrıca kristal berraklığında bir ürün kolaylıkla elde edilebilir.

ISELUX SCMI'nin Temel Faydaları:
- Sülfat içermez, 1,4 dioksan içermez, nitrozamin içermez
- Kolaylıkla biyolojik olarak parçalanabilir
- Hafif yüzey aktif madde
- Mükemmel suda çözünürlük
- Kullanımı kolay pullar

ISELUX SCMI'nin tipik uygulamaları:
- Duş jelleri, yüz temizleyiciler, köpük banyoları, yapılandırılmış sıvı sistemleri
- Katı şampuan çubukları, syndet vücut çubukları
- Şampuanlar

ISELUX SCMI, formülasyonlarda birincil veya ikincil yüzey aktif madde olarak kullanılan hafif bir anyonik yüzey aktif maddedir.
ISELUX SCMI, yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir his verir.
ISELUX SCMI, amfoterik yüzey aktif maddeler, yardımcı yüzey aktif maddeler ve sodyum klorür ile birlikte kullanıldığında, bu ürün formülasyonlarda viskozite oluşturacaktır.

Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün geniş bir pH aralığında hidrolitik olarak stabil olan temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX SCMI koruyucu içermez ve şeffaf ürünler üretmek için Trisodiu m Ethylenediamine Disuccinate (Natrlquest E30) Innospec'in biyolojik olarak parçalanabilen şelatıyla iyi çalışır.

Iselux sülfat içermeyen yumuşak yüzey aktif madde
İstediğiniz her şeyi benzersiz bir çözümde birleştiren bir yüzey aktif madde mi arıyorsunuz?
Iselux'tan başka yere bakmayın.

Iselux, formülasyonlarda birincil veya ikincil yüzey aktif madde olarak kullanılabilen son derece yumuşak bir yüzey aktif maddedir.
ISELUX SCMI ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.

Iselux'ün avantajları:
Olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik
Formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlayan mükemmel suda çözünürlük özellikleri

ISELUX SCMI Uygulamaları:
Duş jelleri, yüz temizleyiciler, şampuanlar, sıvı temizleme sistemleri ve lüks köpük banyolarında kullanın.
Iselux, yüksek performanslı, sülfatsız kişisel temizlik ürünleri ve yapılandırılmış sıvı sistemleri hazırlamak için de kullanılabilir.

Iselux, yüksek konsantrasyonlu versiyonda, sıvı versiyonda ve hafif kullanıma hazır yüzey aktif madde karışımlarında mevcuttur.

Iselux – Sodyum lauroyl Metil izetiyonat (SLMI)

ISELUX SCMI, sülfatsız formüle etmenin zorluklarını karşılamak için yeni bir yaklaşımdır.
SLMI'nin piyasaya sürülmesinden bu yana, kişisel bakım alanındaki en büyük isimlerden bazıları tarafından 30'dan fazla tüketici ürünü piyasaya sürüldü.
Formülasyonlar arasında şampuan, vücut yıkama, duş jeli, köpüren şeker ovma ve sıvı el yıkama yer alıyor ve şu anda daha birçok ürün deneniyor.
ISELUX SCMI, sülfatsız hale gelmenin basit, uygun maliyetli ve verimli bir yolu olduğunu kanıtlıyor.

Iselux SCMI MB, Iselux SCMI'nin RSPO Mass Balance sertifikalı versiyonudur.

ISELUX SCMI İÇERİK TANIMI:
İsim:
ISELUX SCMI*

Segment:
Kişisel Bakım

INCI adı:
Sodyum kokoyl Metil izetiyonat

CAS numaraları:
2244880-58-6

ISELUX SCMI'NIN GENEL KULLANIMI:
Performans talepleri, Sürdürülebilirlik talepleri, İşlev, Uygulamalar, Kullanım düzeyi

ISELUX SCMI TEKNİK KULLANIMI:
Kimyasal grup, Kimyasal özellikler, Fiziksel özellikler, Görünüm, Renkler, Menşe, Menşe Türler

ISELUX SCMI GÜVENLİK VE SERTİFİKALARI:
GHS sınıflandırması, Tehlike ifadeleri, Sertifikalar, Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI)

Ürün yelpazemiz:

Pureact I-78
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif ince beyaz toz.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.

Pureact I-78 Pul
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif kirli beyaz pullar.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-78C
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif kirli beyaz, dağıtılması kolay erişte.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-78-6
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%50 aktif kirli beyaz macun.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-80P
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%80 aktif ince beyaz toz.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85F
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyaz ila kirli beyaz pullar veya talaşlar.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85C
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
% 85 aktif, dağıtılması kolay erişte.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85E Pulları
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyaz ila kirli beyaz pullar veya talaşlar.
Opak sistemler için sülfatsız, düşük serbest yağ asidi, hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.
Zarif sedef efekti verir

Pureact I-85EC
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyazdan kirli beyaza dağılması kolay erişteler.
Opak sistemler için sülfatsız, düşük serbest yağ asidi, hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.
Zarif sedef efekti verir

Pureact SLI
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 7381-01-3
%80 aktif beyaz pullar.
Çok yüksek köpüren sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde

Diğer ürünler:

ISELUX*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX'un ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden hidrolitik olarak daha kararlı hale getirir ve bu.
Bu, geniş pH stabilite aralığı ile birleştiğinde formüle etmeyi kolaylaştırır.

ISELUX CO
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX CO, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX CO, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX CO'nun ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden hidrolitik olarak daha kararlı hale getirir.
Bu, geniş pH stabilite aralığı ile birleştiğinde formüle etmeyi kolaylaştırır.
ISELUX CO hindistan cevizinden elde edilir.

ISELUX LQ-CLR-SB*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX LQ-CLR-SB, Sodyum Lauroyl Metil Isethionate'in kullanımı kolay bir sıvı versiyonudur.
ISELUX LQ-CLR-SB, duş jelleri, yüz temizleyicileri, şampuanlar, sıvı temizleme sistemleri ve lüks köpük banyolarında kullanım için ideal olan son derece hafif bir yüzey aktif maddedir.
ISELUX LQ-CLR-SB, formülasyonlarda birincil veya ikincil yüzey aktif madde olarak kullanılabilir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX LQ-CLR-SB, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.

ISELUX SCMI*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX SCMI, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX SCMI, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX SCMI'nin ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden daha hidrolitik olarak kararlı hale getirir ve bu.
Şeffaf ve opak sistemler için sülfatsız anyonik yüzey aktif madde.

PUREACT I-78P*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78P, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış toz halinde bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78P, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78P sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78 Pul*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78 FLAKES, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış sülfatsız bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78 Flakes, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78 Flakes sabunla uyumludur ve mükemmel kireç-sabun dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78C*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78C, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78C, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78C sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78-6*
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Aqua (ve) Sorbitol
PUREACT I-78-6, opak sistemler için sülfatsız hafif anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.

PUREACT I-80P*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-80P, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış toz halinde bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-80P, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-80P sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85F*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85F, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, pullanmış bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85F, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85F sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85C*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85C, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85C, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85C sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85E Pullar*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85E FLAKES, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış sülfatsız bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85E Flakes, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85E Flakes sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

Pureact I-85 EC*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85EC, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
Pureact I-85 EC, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
Pureact I-85 EC sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

Pureact SLI*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT SLI, çok yüksek köpüren, sülfat içermeyen, hafif anyonik bir yüzey aktif maddedir.

Pureact SNDT-65
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Stearik Asit
PUREACT SNDT-65, hem işleme verimliliğini hem de tüketici performansını artırmak için tasarlanmış, Sodyum Cocoyl Isethionate ve Stearic Acid'in optimize edilmiş bir karışımıdır.
PUREACT SNDT-65, kişisel bakım pazarı için son derece yumuşak, yüksek kaliteli güzellik çubukları üretmek için düşük pH'lı syndet çubukları için olduğu gibi kullanılabilir veya sabunla karıştırılabilir.

Pureact SNDT-65 CO
Sodyum kokoyl izetiyonate (ve) Miristik Asit
PUREACT SNDT-65 CO, %100 hindistancevizi bazlı yağ asidinden üretilen Sodyum Cocoyl Isethionate ve Myristic Asit'in optimize edilmiş bir karışımıdır.
Kolay işlenen pullar olarak satılan PUREACT SNDT-65 CO, pürüzsüz bir dokuya ve lüks köpüğe sahip katı temizleme ürünleri yapmak için özel olarak tasarlanmıştır.

PUREACT SNDT-CB
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Stearik Asit (ve) Sodyum Lauroyl Metil Isethionate
PUREACT SNDT-CB, kombo çubuklarda kullanılmak üzere tasarlanmış benzersiz, kullanıma hazır, pul pul bir tabandır.
PUREACT SNDT-CB, olduğu gibi %10 ile %30 arasında açılan çubuklarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
Sodyum kokoyl izetiyonat ve Sodyum Lauroyl Metil izetiyonat'in bu patent başvurusu yapılmış karışımının işlenmesi kolaydır ve çubuğu hem soğuk hem de sıcak su sıcaklıklarında pürüzsüz bırakır.
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.