İSONONANOİC ACİD

Eş anlamlılar: ISONONANOIC ACID; 7-metiloktanoik asit; 26896-18-4; 693-19-6; Oktanoik asit, 7-metil-; Isononanoicacid; 7-metil-oktanoik asit; 7-metil kaprilik asit; tert-Nonanoik asit; Isononansaure; izononanik asit; izo-nonanoik asit; 7-Methyloctansaeure; 7-Metil-oktansaeure; 7-metilkaprilik asit
EC / Liste no .: 248-092-3; CAS no .: 26896-18-4; i-Nonanoik asit; CAS No .: 3302-10-1 Mol. formül: C9H18O2


Eş anlamlılar, yaygın ve ticari isimler:
CeKanoic9
CeKanoic C9 asit
İÇİNDE
ISO CK 9
Isononansäure
İzonilik asit
İzopelargonik asit
i-Nonansäure
7-metil kaprilik asit
7-metilkaprilik asit
izononanik asit
7-metil-oktanoik asit
izononanoik asit

7-METİL OKTANOİK ASİT
İZONONANOİK ASİT
Metiloktanoik asit
Isononansaure
I-NONANOİKASİT
7-metilkaprilik asit

Yapısal ve moleküler formüller
Yapısal formül
7-Metiloktanoik asit (CAS No. 26896-18-4)
3,5,5-Trimetilheksanoik asit (CAS No. 3302-10-1)
2,2,4,4-Tetrametilpentanoik asit (CAS No. 3302-12-3)

Yoğunluk: 0,919 g / cm3; Kaynama Noktası: 760 mmHg'de 253.4ºC
İsononanoik asit esterler, sentetik yağlayıcılar ve metal işleme sıvıları için baz stoklar olarak ve plastikleştiriciler olarak kullanılır.
İsononanoik asit tuzları, boya kurutucu ve polivinil klorür stabilizatörü olarak kullanılır.
İsononanoik asit peroksitler, polimerizasyon katalizörleri olarak kullanılır.
Metiloktanoik asit
I-NONANOİKASİT
Isononansaure
7-metilkaprilik asit
7-METİL OKTANOİK ASİT

3302-10-1 
Name: 3,5,5-Trimethylhexanoic acid
CAS: 512-34-5;3302-10-1
Molecular Formula: C9H17O2
Molecular Weight: 157.231


Name    3,5,5-Trimethylhexanoic acid
Synonyms    hexanoic acid, 3,5,5-trimethyl-
(3R)-3,5,5-trimethylhexanoate
(3S)-3,5,5-trimethylhexanoate
tert-Nonanoic acid
CAS    512-34-5
3302-10-1
EINECS    221-975-0

İzonanoik asit
Gerçekte 7-metiloktanoik asidi (CAS No. 26896-18-4) ifade eden izononanoik asit terimi, 9 karbon atomlu izomerik dallı zincirli karboksilik asitlerin bir karışımından oluşan teknik sınıf bir ürün için kullanılır.
Kullanılan üretim sürecine bağlı olarak, karışım% 90'dan fazla 3,5,5-trimetilheksanoik asit (CAS No. 3302-10-1) veya 2,2,4,4-tetrametilpentanoik asit (CAS No. 3302-12) içerir. -3) ana bileşeni olarak.
Mevcut Toksikolojik Değerlendirme, hem saf 7-metiloktanoik asit hem de teknik sınıf izononanoik asit ile ilgili verileri tartışmaktadır.
7-metiloktanoik asit, 7-metil grubu taşıyan oktanoik asitten oluşan dallı zincirli doymuş bir yağ asididir.
Dallı zincirli doymuş bir yağ asidi, orta zincirli bir yağ asidi ve bir metil dallı yağ asididir.

İsononanoik asit, 3, 5, 5-trimetilheksanoik asit içeriği yaklaşık% 90 olan bir izomer karışımıdır ve karşılık gelen izononil aldehidin oksidasyonu ile elde edilir.
Hafif bir kokuya sahip berrak, renksiz sıvı, normal organik çözücülerle karışabilir. İsononanoik asit suda sadece idareli çözünür.

Eş anlamlılar: ISONONANOIC ACID; 7-metiloktanoik asit; 26896-18-4; 693-19-6; Oktanoik asit, 7-metil-; Isononanoicacid; 7-metil-oktanoik asit; 7-metil kaprilik asit; tert-Nonanoik asit; Isononansaure; izononanik asit; izo-nonanoik asit; 7-Methyloctansaeure; 7-Metil-oktansaeure; 7-metilkaprilik asit
EC / Liste no .: 248-092-3; CAS no .: 26896-18-4; i-Nonanoik asit; CAS No .: 3302-10-1 Mol. formül: C9H18O2


İsononanoik asit, dokuz karbon atomlu bir tür yağ asididir. Pelargonik asit olarak da adlandırılır. Kimyasal formülü C9H18O2'dir. İsononanoik asit, izononil aldehitin oksidasyonu ile elde edilir. Asit, ağırlık yüzdesi yaklaşık 90 olan 3, 5, 5-trimetil heksanoik asit ile izomerlerin bir karışımıdır. İsononanoik asit, hafif kokulu, berrak, renksiz bir sıvıdır. Organik çözücülerle karışabilir. İsononanoik asit suda sadece idareli çözünür. ECHA (Avrupa Kimyasallar Ajansı), izononanoik asidi CPA sınıflandırmalarında tehlikeli bir materyal olarak sınıflandırır çünkü maruz kaldığında ciddi göz hasarına neden olur ve yutulduğunda cilt tahrişine neden olur. İsononanoik asit esas olarak kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde plastikleştirici olarak uygulanır. Yüzey aktif madde formülasyonlarında cilt bakım maddesi, temizleme maddesi ve emülsifiye edici madde olarak kullanılır. İç ve dış mekanlarda yabancı otların büyümesini önlemek için herbisit olarak ve elma ve armut ağaçlarında çiçek inceltici olarak kullanılır. Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), izononanoik asidin gıda katkı maddesi olarak kullanılmasını onayladı ve onu sentetik aroma listesine ekledi. Bununla artık doğrudan yiyeceğe eklenebilir.

İsononanoik Asit Pazarı: Genel Bakış

Maddenin adı
Genel isim Isononanoic acid
IUPAC adı Isononanoic acid
CAS No. 26896-18-4 (7-metiloktanoik asit)
3302-10-1 (3,5,5-trimetilheksanoik asit)
3302-12-3 (2,2,4,4-tetrametilpentanoik asit

EINECS No. 248-092-3 (7-metiloktanoik asit)
221-975-0 (3,5,5-trimetilheksanoik asit)

Eş anlamlılar, yaygın ve ticari isimler:
CeKanoic9
CeKanoic C9 asit
İÇİNDE
ISO CK 9
Isononansäure
İzonilik asit
İzopelargonik asit
i-Nonansäure
7-metil kaprilik asit
7-metilkaprilik asit
izononanik asit
7-metil-oktanoik asit
izononanoik asit

7-METİL OKTANOİK ASİT
İZONONANOİK ASİT
Metiloktanoik asit
Isononansaure
I-NONANOİKASİT
7-metilkaprilik asit

Yapısal ve moleküler formüller
Yapısal formül
7-Metiloktanoik asit (CAS No. 26896-18-4)
3,5,5-Trimetilheksanoik asit (CAS No. 3302-10-1)
2,2,4,4-Tetrametilpentanoik asit (CAS No. 3302-12-3)


Fiziksel ve kimyasal özellikler
Moleküler kütle, g / mol 158.24
Erime noktası, ° C ca. –70 (saflık belirtilmemiş ve bilgi kaynağına bağlı olarak ≥% 97,5 3,5,5-trimetilheksanoik asit içeren teknik sınıf izononanoik asit)
(Hoechst, 1991; Hüls, 1995; Riemenschneider, 1986)

<–65 (yaklaşık% 97,5 3,5,5-trimetilheksanoik asit içeren teknik dereceli izononanoik asit) (ExxonMobil, 2001)
<–65 (% 100 3,5,5-trimetilheksanoik asit içeren teknik dereceli izononanoik asit) (Deutsche Exxon, 1998; Exxon, 1998)
<–60 (bilgi kaynağına bağlı olarak birincil veya yaklaşık% 90 3,5,5-trimetilheksanoik asit içeren teknik dereceli izononanoik asit) (Hoechst, 1985 a, b, 1988; Hüls, 1994; Riemenschneider, 1986; Celanese, 1999)


Kaynama noktası, ° C 228–241 (yaklaşık 97,5 veya% 100 3,5,5-trimetilheksanoik asit içeren teknik düzeyde izononanoik asit): 230–240 (1013 hPa'da, teknik sınıf
≥% 97,5 3,5,5-trimetilheksanoik asit içeren izononanoik asit)

232–236 

birincil olarak 3,5,5-trimetilheksanoik asit içeren kimyasal dereceli izononanoik asit; daha fazla ayrıntı yok) (Falbe ve Regitz, 1997)

233–245 (yaklaşık% 90 3,5,5-trimetilheksanoik asit içeren teknik dereceli izononanoik asit) (Riemenschneider, 1986) 235 (öncelikle 3,5,5-trimetilheksanoik asit içeren teknik sınıfta izononanoik asit; daha fazla ayrıntı yok)
240–255 (saflık belirtilmedi)

Buhar basıncı, hPa <0.01 (20 ° C'de; saflık belirtilmemiş)

0,04 (20 ° C'de) ve 2,6 (130 ° C'de;% 97,5 3,5,5-trimetilheksanoik asit içeren teknik dereceli izononanoik asit)

<0.1 (20 ° C'de; saflık belirtilmemiş)

<0,1 (20 ° C'de) ve yakl. 0.2 (50 ° C'de; 3,5,5-trimetilheksanoik asitten oluşan teknik dereceli izononanoik asit; saflık belirtilmemiş)

0.63 (50 ° C'de) ve 10.88 (100 ° C'de;% 100 3,5,5-trimetilheksanoik asit)


Alkid reçinelerde, vernikler ve yağlı boyalar için kurutucu maddeler, yağlama yağı katkı maddeleri, PVC polimerleri için stabilizatörler ve plastikleştiriciler, fungisitler ve kozmetikler için temel malzemeler.
Çok sayıda uygulama için metal tuzları, asit klorürler, esterler ve diğer kimyasalların üretiminde ara ürün (3,5,5-trimetilheksanoik asit).

İsononanoik Asit Pazarı: Bölgesel Görünüm

Bölgeye göre, küresel izononanoik asit pazarı Kuzey Amerika, Avrupa, Asya Pasifik, Latin Amerika ve Orta Doğu ve Afrika olarak ikiye ayrılabilir. Tüketim açısından, Asya Pasifik, 2017'de küresel izononanoik asit pazarında büyük bir paya sahipti ve bu eğilimin tahmin döneminde de devam etmesi muhtemel. Asya Pasifik'teki pazarın tahmin döneminde önemli bir büyüme oranı kaydetmesi bekleniyor. Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri tüketimindeki artış ve özellikle Güney Kore, Japonya ve Çin'de insanlar tarafından güzellik ürünleri için artan tercih, önümüzdeki birkaç yıl içinde Asya Pasifik'te izononanoik asit talebini artırması beklenen ana faktörlerdir. Çin ve Hindistan'ın, tahmin döneminde Asya Pasifik'te izononanoik asit pazarında önemli bir paya sahip olması bekleniyor. Avrupa ve Kuzey Amerika'nın 2018 ve 2026 yılları arasında Asya Pasifik'i takip etmesi bekleniyor. Latin Amerika, Orta Doğu ve Afrika gibi diğer bölgelerdeki pazarın, tahmin döneminde yavaş bir büyümeye tanık olması bekleniyor.

İsononanoik asit, tek işlevli bir karboksilik asit ara ürünüdür

Kaplama ve boya
Kozmetik ve kişisel bakım
Metal işleme sıvıları
Yağlayıcı
Plastikleştirici
Diğer

Kaplamalar
i-Nonanoik asit, emayelerin ve iki bileşenli boyaların (astarlar ve üst kaplamalar) fırınlanması için alkid reçinelerinin sentezinde bir monomer olarak kullanılır.
Yağ asitlerine göre daha iyi sararma performansı sağlar.
Metal tuzlarına dayalı boya kurutucular da i-nonanoik asit ile üretilmektedir.
Suda çözünen metal işleme sıvısı ve yemek pişirme için soğutucu madde

 

Yağlayıcılar
i-Nonanoik asit, poliolester sentetik yağlayıcıların üretiminde kullanılır

221-975-0 [EINECS]
248-092-3 [EINECS]
26896-18-4 [RN]
3,5,5-Trimetilheksanoik asit [ACD / IUPAC Adı]
3,5,5-Trimethylhexansäure [Almanca] [ACD / IUPAC Adı]
3302-10-1 [RN]
512-34-5 [RN]
Asit 3,5,5-trimetilhekzanoïque [Fransızca] [ACD / IUPAC Adı]
Hekzanoik asit, 3,5,5-trimetil- [ACD / Endeks Adı]
İzonanoik asit
İsononanoik Asit
[3302-10-1]
>% 95
01.10.3302
3,5,5-TRİMETİL HEKZANOİK ASİT
3,5,5-trimetilheksanoik asit,% 97
3,5,5-Trimetilheksanoik Asit
Hekzanoik asit, 3,5,5-trimetil-
CAS No. 3302-10-1; İZONONANOİK ASİT; Kimyasal Adı: 3,5,5-TRIMETHYLHEXANOIC ACID; tert-Nonanoik asit; Isononanoicacid; Isononansaure; izononanik asit; izo-nonanoik asit; 7-Methyloctansaeure; 7-metil-oktansaeure
tert-Nonanoik asit; Isononanoicacid; Isononansaure; izononanik asit; izo-nonanoik asit; 7-Methyloctansaeure; 7-metil-oktansaeure

İsononanoik asit suda sadece idareli çözünür. ECHA (Avrupa Kimyasallar Ajansı), izononanoik asidi CPA sınıflandırmalarında tehlikeli bir materyal olarak sınıflandırır çünkü maruz kaldığında ciddi göz hasarına neden olur ve yutulduğunda cilt tahrişine neden olur. İsononanoik asit esas olarak kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde plastikleştirici olarak uygulanır. Yüzey aktif madde formülasyonlarında cilt bakım maddesi, temizleme maddesi ve emülsifiye edici madde olarak kullanılır. İç ve dış mekanlarda yabancı otların büyümesini önlemek için herbisit olarak ve elma ve armut ağaçlarında çiçek inceltici olarak kullanılır. Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), izononanoik asidin gıda katkı maddesi olarak kullanılmasını onayladı ve onu sentetik aroma listesine ekledi. Bununla artık doğrudan yiyeceğe eklenebilir.

İsononanoik Asit Pazarı: Genel Bakış

Uygulamaya bağlı olarak, izononanoik asit pazarı kozmetik ve kişisel bakım, gıda katkı maddeleri ve biyo-pestisitler olarak bölümlere ayrılabilir. Kozmetik ve kişisel bakım segmenti, izononanoik asidin ev tipi ve endüstriyel deterjanlar, sabunlar, yüz yıkama, sprey yıkama, hipoklorit deterjanlar / dezenfektanlar ve bulaşık yıkama sıvılarında yoğun kullanımı nedeniyle 2017'de lider pazar payına sahip oldu.

izononanik asit, birçok yüksek performanslı formülde yapı taşı olarak kullanılır.

tions. Bu tür formülasyonların örnekleri, sustaisononanik asidabilite ihtiyaçlarını karşılamak için daha çevre dostu soğutucu teknolojileri kullanan klimalar için sentetik soğutma yağlayıcılarıdır. İzononanik asit kullanımına bir başka örnek, havacılık endüstrisi için sentetik yağlayıcılardır. Ayrıca, izononanik asit, ilaç, kozmetik, zirai kimyasallar ve kaplamalar gibi diğer birçok uygulamada kullanılmaktadır.

İsononanoik asit Kullanımı

Bu ürün, yağlayıcı ve plastikleştirici olarak esterlerin üretiminde ve ayrıca polimerizasyon katalizörleri olarak peroksitlerin üretiminde boyalarda ve kaplama kurutucularında bir ara ürün olarak kullanılır.

İzononanoik asidin kesme sıvılarındaki rolü nedir?

Çözündürücü ve çözünürleştirici bir ajan olarak işlev görür. Çoğunlukla polieter ve kendinden emülsifiye esterlerin kesme sıvısında kullanılır. Aynı zamanda yağlayıcı ve temizlik maddesi görevi görür

"Daha yüksek bir karboksilik asit olan izonanoik asit, soğutma endüstrisi için yeni nesil sentetik poliol ester bazlı yağlayıcılarda önemli bir bileşendir. Talep, yeni çevre düzenlemelerindeki değişiklikler ve yükseltilmiş enerji verimliliği standartlarından kaynaklanmaktadır.
Moleküler Formül: C9H18O2
Moleküler: Ağırlık 158,2
3,5,5-Trimetilheksanoik Asit
EINECS No .: 221-975-0 (3,5,5-Trimetilheksanoik Asit)
7-metiloktanoik asit
26896-18-4
693-19-6
Oktanoik asit, 7-metil-
7-metil-oktanoik asit
7-metil kaprilik asit
tert-Nonanoik asit; Isononanoicacid; Isononansaure; izononanik asit; izo-nonanoik asit; 7-Methyloctansaeure; 7-metil-oktansaeure
7-metilkaprilik asit
tert-Nonanoik asit; Isononanoicacid; Isononansaure; izononanik asit; izo-nonanoik asit; 7-Methyloctansaeure; 7-metil-oktansaeure
3,5,5-Trimetilheksanoik asit,% 97
Kimyasal özellikler
Formül: C9H18O2
Formül Ağırlığı: 158.24
Erime noktası: -70 °
Kaynama Noktası: 230-232 °
Parlama Noktası: 125 ° (257 ° F)
Yoğunluk: 0,910
Kırılma İndeksi: 1.4290
Depolama ve Hassasiyet: Ortam sıcaklıkları.
Çözünürlük: Normal organik çözücülerle karışabilir.
Uygulamalar: 3,5,5-Trimetilheksanoik asit, önemli bir organik ara maddedir. Organik Sentezde, ilaçlarda, zirai kimyasallarda ve boyarmaddede kullanılan önemli bir hammadde ve ara ürün olarak da kullanılmaktadır.

Notlar
Kuru ve iyi havalandırılan bir yerde kabı sıkıca kapalı tutun. Oksitleyici maddelerden uzak tutun. Önerilen saklama koşullarında kararlıdır.


221-975-0 [EINECS]
248-092-3 [EINECS]
26896-18-4 [RN]
3,5,5-Trimetilheksanoik asit [ACD / IUPAC Adı]
3,5,5-Trimethylhexansäure [Almanca] [ACD / IUPAC Adı]
3302-10-1 [RN]
512-34-5 [RN]
Asit 3,5,5-trimetilhekzanoïque [Fransızca] [ACD / IUPAC Adı]
Hekzanoik asit, 3,5,5-trimetil- [ACD / Endeks Adı]
İzonanoik asit
İsononanoik Asit
[3302-10-1]
>% 95
01.10.3302
3,5,5-TRİMETİL HEKZANOİK ASİT
3,5,5-trimetilheksanoik asit,% 97
3,5,5-Trimetilheksanoik Asit
Hekzanoik asit, 3,5,5-trimetil-

7-METİL OKTANOİK ASİT; İZONONANOİK ASİT; Methyloctanoicacid; Isononansaure; I-NONANOICACID; 7-metilkaprilik asit. Cas No. 26896-18-4. Moleküler formül C9H18O2. Molekül ağırlığı 158.24.

İsononanoik asit formülasyonu (yalnızca rehberlik içindir)

Trietanolamin (102-71-6 15):% 30
2-Propanol, 1-amino- (78-96-6 10):% 20
İzononanoik asit (3302-10-1):% 1-10
1, 11 - Undesandioik Asit (1852-04-6 1):% 10
Aminoisobutil alkol (124-68-5):% 1-5
Dodecanedioic asit (693-23-2):% 1-5

CAS No. 3302-10-1; İZONONANOİK ASİT; Kimyasal Adı: 3,5,5-TRIMETHYLHEXANOIC ACID; tert-Nonanoik asit; Isononanoicacid; Isononansaure; izononanik asit; izo-nonanoik asit; 7-Methyloctansaeure; 7-metil-oktansaeure
tert-Nonanoik asit; Isononanoicacid; Isononansaure; izononanik asit;izononanik asit; izo-nonanoik asit; 7-Methyloctansaeure; 7-metil-oktansaeure;isononanoic acid

İsononanoik asit suda sadece idareli çözünür. ECHA (Avrupa Kimyasallar Ajansı), izononanoik asidi CPA sınıflandırmalarında tehlikeli bir materyal olarak sınıflandırır, çünkü maruz kaldığında ciddi göz hasarına ve yutulduğunda cilt tahrişine neden olur. İsononanoik asit öncelikle kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde plastikleştirici olarak uygulanır. Sürfaktan formülasyonlarında cilt bakım maddesi, temizleme maddesi ve emülsifiye edici madde olarak kullanılır. İç ve dış mekanlarda yabancı otların büyümesini önlemek için herbisit olarak ve elma ve armut ağaçlarında çiçek inceltici olarak kullanılır. Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), izononanoik asidin gıda katkı maddesi olarak kullanılmasını onayladı ve onu sentetik aroma listesine ekledi. Bununla artık doğrudan yiyeceğe eklenebilir.

İsononanoik Asit Pazarı: Genel Bakış

Uygulamaya bağlı olarak, izononanoik asit pazarı kozmetik ve kişisel bakım, gıda katkı maddeleri ve biyo-pestisitler olarak bölümlere ayrılabilir. Kozmetik ve kişisel bakım segmenti, izononanoik asidin ev tipi ve endüstriyel deterjanlar, sabunlar, yüz yıkama, sprey yıkama, hipoklorit deterjanlar / dezenfektanlar ve bulaşık yıkama sıvılarında yoğun kullanımı nedeniyle 2017'de lider pazar payına sahip oldu.

izononanik asit, birçok yüksek performanslı formülasyonda bir yapı taşı olarak kullanılır. Bu tür formülasyonların örnekleri, sustaisononanik asidabilite ihtiyaçlarını karşılamak için daha çevre dostu soğutucu teknolojileri kullanan klimalar için sentetik soğutma yağlayıcılarıdır. İzononanik asit kullanımına bir başka örnek, havacılık endüstrisi için sentetik yağlayıcılardır. Ayrıca, izononanik asit, ilaç, kozmetik, zirai kimyasallar ve kaplamalar gibi diğer birçok uygulamada kullanılmaktadır.

İsononanoik asit Kullanımı

Bu ürün, yağlayıcı ve plastikleştirici olarak esterlerin üretimi için boya ve kaplama kurutucularında ve ayrıca polimerizasyon katalizörleri olarak peroksitlerin üretiminde ara ürün olarak kullanılır.

İzononanoik asidin kesme sıvılarındaki rolü nedir?

Çözündürücü ve çözünürleştirici bir ajan olarak işlev görür. Çoğunlukla polieter ve kendinden emülsifiye esterlerin kesme sıvısında kullanılır. Aynı zamanda yağlayıcı ve temizlik maddesi görevi görür
Moleküler Formül: C9H18O2
Moleküler: Ağırlık 158,2
3,5,5-Trimetilheksanoik Asit
EINECS No .: 221-975-0 (3,5,5-Trimetilheksanoik Asit)
7-metiloktanoik asit
26896-18-4
693-19-6
Oktanoik asit, 7-metil-
7-metil-oktanoik asit
7-metil kaprilik asit
UNII-M3MIU88L6U
M3MIU88L6U
tert-Nonanoik asit; Isononanoicacid; Isononansaure; izononanik asit; izo-nonanoik asit; 7-Methyloctansaeure; 7-metil-oktansaeure
7-metilkaprilik asit; tert-Nonanoik asit; Isononanoicacid; Isononansaure; izononanik asit; izo-nonanoik asit; 7-Methyloctansaeure; 7-Metil-oktansaeure; 3,5,5-Trimetilheksanoik asit,% 97
MDLMFCD00020507; EINECS221-975-0
Kimyasal özellikler
Formül: C9H18O2
Formül Ağırlığı: 158.24
Erime noktası: -70 °
Kaynama Noktası: 230-232 °
Parlama Noktası: 125 ° (257 ° F)
Yoğunluk: 0,910
Kırılma İndeksi: 1.4290
Depolama ve Hassasiyet: Ortam sıcaklıkları.
Çözünürlük: Normal organik çözücülerle karışabilir.
Uygulamalar: 3,5,5-Trimetilheksanoik asit, önemli bir organik ara maddedir. Organik Sentez, ilaç, zirai kimyasallar ve boyarmaddelerde kullanılan önemli bir hammadde ve ara ürün olarak da kullanılmaktadır.

Notlar
Kuru ve iyi havalandırılan bir yerde kabı sıkıca kapalı tutun. Oksitleyici maddelerden uzak tutun. Önerilen saklama koşullarında kararlıdır.

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.