İZOTRİDESİL STEARAT

Iupac Adı : 11-metildodesil oktadekanoat
CAS No. 31565-37-4
EINECS (EC #) : 250-703-3

EC / Liste no .: 250-703-3
CAS no .: 31565-37-4
Mol. formül: C31H62O2


İzotridesil stearat
izotridesil stearat
11-metildodesil oktadekanoat

İşlevleri (INCI)
Yumuşatıcı: Cildi yumuşatır ve yumuşatır.
Cilt koşullandırma: Cildi iyi durumda tutar.

GÖRÜNÜM
Berrak açık sarı sıvı
FONKSİYON
İzotridesil stearat, bir cilt bakım maddesi ve kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan bir yumuşatıcıdır.

11-metildodesil oktadekanoat


İzotridesil stearat, tekstil, Kauçuk işleme ajanı, Plastik yağlayıcı, Boya ve Mürekkep katkı maddesi, eğirme yüzeyleri ve yağlama ajanı için hammaddedir.
İzotridesil stearat, orta hisli bir yumuşatıcı olarak çalışan berrak, renksiz yağlı bir sıvıdır.
İzotridesilstearat cilde çok çabuk emilir, parlaklık bırakmaz ve hoş, kadifemsi bir his verir.
İzotridesil stearate, kozmetikte kıvam arttırıcı ve yumuşatıcı olarak kullanılır; sentetik veya hayvandan elde edilmiş olabilir.

İZOTRİDESİL STEARAT şu şekilde sınıflandırılır:
Cilt bakımı
CAS Numarası: 31565-37-4
EINECS / ELINCS No: 250-703-3
COSING REF No: 57729
Chem / IUPAC Adı: Stearik asit, izotridesil ester


İzotridesil stearat, büyük ölçüde kaygan bir film sağlayan bir kayganlık katkı maddesidir.
İzotridesil stearat, iyi metal yapışma özelliklerine sahiptir
İzotridesil stearat, iyi korozyon koruma özelliklerine sahiptir
* 40 C'de 16 cSt'lik bir viskozite ile karakterize edilmiştir.
* 7 C'lik bir akma noktası ile karakterizedir
 
İzotridesil stearat, Saf yağlarda, Çözünür yağlarda, Yarı Sentetik yağlarda, Ufuk yağlarda kullanılır.

İzotridesil stearat, kozmetikte cilt bakımı / nemlendirme için kullanılır.

İzotridesil stearat
Oktadekanoik asit, izotridesil ester
31565-37-4
11-metildodesil oktadekanoat
UNII-J8793TKA30
J8793TKA30
Stearik asit, izotridsil ester
EINECS 250-703-3
SCHEMBL2699239
Isotridecyl Stearate, sebze. dayalı
Stearik asit 11-metildodesil ester
ZINC95803367
W-110802
Q27281337


11-metildodesil oktadekanoat
11-Metildodesil stearat [ACD / IUPAC Adı]
11-Metildodesilstearat [Almanca] [ACD / IUPAC Adı]
250-703-3 [EINECS]
31565-37-4 [RN]
İzotridesil stearat
Oktadekanoik asit, 11-metildodesil ester [ACD / Endeks Adı]
Stéarate de 11-metildodécyle [Fransızca] [ACD / IUPAC Adı]
[31565-37-4]
11-Metildodesilstearat
Isotridecyl Stearate, sebze. dayalı
Oktadekanoik asit, izotridesil ester
Stearik asit, izotridsil ester

Eş anlamlı:
11- metildodesil oktadekanoat
11- metildodesil stearat
 oktadekanoik asit izotridesil ester
 oktadekanoik asit, 11-metildodesil ester
 oktadekanoik asit, izotridesil ester
 stearik asit izotridesil ester
 stearik asit, izotridsil ester


Eş anlamlılar: Isotridecylstearat; isotridecyl stearate; Stearic acid, isotridecyl ester; Octadecanoic acid, isotridecyl ester

Bu ne?
Stearat esterler (Butyl Stearate, Cetyl Stearate, Isocetyl Stearate, Isopropyl Stearate, Myristyl Stearate, Ethylhexyl Stearate, Isobutyl Stearate) yağlı sıvılar veya mumsu katılardır.
Ethylhexyl Stearate, Octyl Stearate olarak da adlandırılabilir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde stearat esterler en çok göz makyajı, cilt makyajı, ruj ve cilt bakım ürünlerinin formülasyonunda kullanılmaktadır.

Neden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılmaktadır?
Stearat esterler esas olarak cilt yüzeyinde kayganlaştırıcı olarak hareket ederek cilde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.
Butyl Stearate ayrıca rujların kalınlığını azaltarak dudaklardaki sürtünmeyi azaltır ve tırnak cilalarına su itici özellikler kazandırır.
Butyl Stearate ve Isopropyl Stearate ciltte ince bir tabaka oluşturacak şekilde kurutulur. İzosetil Stearat, diğer maddeleri, genellikle sıvıları çözmek için de kullanılabilir.

Bilimsel gerçekler:
Stearat esterler, stearik asidin uygun alkolle (butil, setil, izobutil, izosetil, izopropil, miristil veya etilheksil alkol) reaksiyona sokulmasıyla hazırlanır.
Stearat esterler, cilde veya dudaklara uygulandıklarında yağsız, hidrofobik bir filmle sonuçlanan, düşük viskoziteli ve yağlı bir yapıya sahip benzersiz özelliklere sahiptir.
Stearik asit, hayvansal ve bitkisel yağlarda bulunur.

Isotridecyl Stearate, sebze. tabanlı izotrisil stearat
izotridesil stearat
İzotridesil oktadekanoat J8793TKA30 LS-166598 NS00019608 Oktadekanoik asit, izotridekil ester
Oktadekanoik asit, izotridesil ester Q27281337 SCHEMBL2699239
Stearik asit 11-metildodesil ester Stearik asit, izotridekil ester Stearikasit, izotridesil ester (7CI, 8CI) UNII-J8793TKA30 W-110802 ZINC95803367

İnci adı
İzotridesil stearat
Fransız adı
İzotridsil Stearat
CAS numarası.
31565-37-4
EC numarası.
250-703-3
Diğer unvanlar
İzotridesil stearat

2-Etilheksil Tallowate
Biyolojik olarak parçalanabilir hidrolitik kararlı ester, kolay emülsifiye edilebilir. İyi kayganlık.
Mükemmel termal stabilite, çok yüksek viskozite indeksi. EP / AW katkı maddeleri ile sinerjik etkiler sağlar.
Vk40: 9 mm² / sn.

2-Etilheksil Laurat
Düşük kokulu doymuş hidrolitik ve termal kararlı ester, biyolojik olarak kolaylıkla parçalanabilir.
İyi düşük sıcaklık ve sudan ayrılma özellikleri.
Alüminyum işleme için iyi EP / AW davranışı.
Vk40: 6 mm² / sn.
 
İzotridsil Stearat
Hidrolitik ve termal kararlı doymuş monoester, yüksek parlama noktası.
İyi kayganlık sağlar. Kolayca taklit edilebilir. Düşük uçuculuk (Noack). Biyolojik olarak parçalanabilir.
Vk40: 16 mm² / sn.

2-Etilheksil Oleat
Katışıksız ve kesme sıvıları için doymamış, biyolojik olarak kolayca parçalanabilen oleat esteri.
Kokusu hafif. Yüksek kayganlık etkisi. Çok yüksek viskozite indeksi> 220.
Vk40: 10 mm² / sn.

2-Etilheksil Palmitat
Doymuş ester, kolay taklit edilebilir. Mükemmel kayganlık ve kayma direnci ile ayırt edilir. Çok yüksek VI.
Vk40: 8 mm² / sn.

2-Etilheksil-Stearat
İyi kayganlık etkisine sahip doymuş, çok kararlı sıvı. Mükemmel hidrolitik kararlılık. Kolaylıkla biyolojik olarak parçalanabilir.
Vk40: 10 mm² / sn

Produto estearato de isotridecil yok
Sinônimos isotridecil estearato; Ácido esteárico, éster isotridecílico; Isotridecilestearato; Ácido octadecanóico, éster isotridecílico
Número do CAS Kaydı 31565-37-4
Fórmula Moleküler C31H62O2
Peso moleküler 466.82278
EINECS 250-703-3

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.