KOLLICREAM OA

CAS numarası: 143-28-2

Kollicream OA berrak, hafif sarımsı, neredeyse kokusuz, zayıf bir polar yağdır.
Kollicream OA, az yağlı emülsiyonlar ve cilt yağları gibi farmasötik cilt bakım müstahzarlarında uygulama için uygundur.

Kollicream OA (Oleyl alkol), penetrasyon arttırıcı özelliklere sahip, orta düzeyde yayılan bir yumuşatıcı olan bir cGMP Farmasötik Dereceli Eksipiyandır.
Kollicream OA, lipofilik API'ler için bir çözücü olarak kullanılabilir.
Kollicream OA, topikal yarı katılar ve transdermal yamalar için idealdir.

Kollicream OA'nın Faydaları:
-Orta düzeyde yayılabilirlik
-Lipofilik ilaçlar için çözücü
-Cilt penetrasyonunu artırır

Kollicream OA'nın Uygulamaları:
-Sıvı dozajı
-Topikal ve Dermal
-merhemler
-Kremler ve Emülsiyonlar
-Jeller
-Köpükler

Kollicream OA, hurma ve hurma çekirdeği yağından elde edilen yağ asitleri ve yağların hidrojenasyonu ile üretilen berrak, neredeyse kokusuz bir polar yağdır.
Öncelikle Kollicream OA yumuşatıcı bir yağ olarak kullanılabilir, cilde nüfuz edebilir ve stratum coreum lipid organizasyonlarını bozabilir; böylece dermal ilaç dağıtımını arttırır.
Kollicream OA ayrıca topikal ürünlerde (emülsiyonlar ve kremler, merhemler, jeller ve köpükler) ve transdermal flasterlerde ilaç çözücü ve penetrasyon arttırıcı olarak kullanılabilir.

Kollicream çeşitleri krem ve losyonlarda yumuşatıcı olarak kullanılabilir.
Bu yüksek performanslı yumuşatıcı, topikal ilaç dağıtım sistemleri için inanılmaz esneklik ve verimlilik sunarak yayılma değeri, moleküler ağırlık veya su geçirgenliği gibi değişkenleri ihtiyaçlarınıza göre uyarlamanıza olanak tanır.
Bu topikal eksipiyanlar nem tutma etkisi, besi ve yeniden yağlama gücü ile cilde bakım ve koruma sağlar.
Formülasyon içinde ayrıca krem veya losyonun kıvamı ve görünümü üzerinde de etkileri vardır.

Kollicream OA neden kullanılır?
- Penetrasyon arttırıcı özelliklere sahip orta yayılan yumuşatıcı
- Lipofilik API'ler için çözücü görevi görebilir
-Topikal yarı katılar ve transdermal yamalar için ideal
-Ek bilgi

Kalite: IPEC-PQG GMP, Ph.Eur., USP/NF
Dozaj Şekli: Kremler, emülsiyon, köpük, jeller, Losyonlar, Merhemler
İşlev: Yumuşatıcı, Cilt Penetrasyon Arttırıcı, Çözücü, Çözücü
Eşanlamlı: HD Eutanol® V PH
Cas-No: 68002-94-8
Einecs: 268-106-1
Teknik Adı: Alkoller, C16-18 ve C18-unsatd.

Kollicream OA'nın Özellikleri:
-Cilt için yumuşatıcı
-Lipofilik ilaçlar için çözücü
-Penetrasyon arttırıcı

Kollicream OA - Açıklama
Kollicream yumuşatıcılar ve penetrasyon arttırıcılar, çok çeşitli uygulamalar için olağanüstü performans sunar.
Öncelikle cilt yumuşatma ve pürüzsüzleştirme özellikleriyle bilinen bu yumuşatıcılar, API'lerin cilde nüfuz etmesini büyük ölçüde iyileştirmek ve kremlerin ve losyonların kıvamını ve görünümünü ayarlamak için de kullanılabilir.
Kollicream portföyü, ciltte kozmetik gibi hissettiren, hafif olan ve minimum tahrişe neden olan formülasyonlarla sonuçlanan yardımcı maddeler içerir ve geniş uygulama alanları için uygulaması kolay ürünler elde edilmesine yardımcı olabilir.

Kollicream OA (oleil alkol), tüm topikal dozaj formlarında kullanım için orta düzeyde yayılabilirliğe sahip bir yumuşatıcıdır.
Kollicream OA, zayıf bir polar sıvı olarak tedarik edilir, bu yumuşatıcı ayrıca lipofilik ilaçlar için bir çözücü görevi görebilir ve cilt penetrasyonunu iyileştirebilir.

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.