LUVIGEL EM

Luvigel EM, kozmetik ürünlerin üretiminde kullanılan bir koyulaştırıcıdır.
Luvigel EM, kaprilik/kaprik trigliserit ve su içinde sodyum akrilat kopolimerinin süt benzeri bir emülsiyonudur.
Luvigel EM, her türlü kozmetik emülsiyonlarda koyulaştırıcı olarak kullanılır.

Adı: LUVIGEL EM
Segment: Kişisel bakım
INCI adı: Sodyum Akrilatlar Kopolimer Kaprilik Kaprilik / Kaprik Trigliserit Kaprik Trigliserit
CAS numaraları: 73398-61-5 / 65381-09-1

Luvigel EM, uygulama sırasında taze ve serinletici bir cilt hissi ve ardından yapışkan olmayan ve kireçli bir his verir.
Ek olarak Luvigel EM, iyi bir koyulaştırma gücü ve dengeleyici etki sunar ve ayrıca formülasyonlara daha beyaz ve parlak bir görünüm verebilir.

Luvigel EM koruyucu içermez, soğuk işlemeye uygundur ve formülasyon sürecinin herhangi bir aşamasında eklenebilir.
Luvigel EM, modern yüz, vücut, güneş bakımı ve dekoratif kozmetik formülasyonlarına yenilikçi bir tazelik katar.

Kaprilik/Kaprik Trigliserit (ve) Sodyum Akrilatlar Kopolimeri.
Luvigel EM, koruyucu içermeyen, emülgatör, kıvam artırıcı ve reoloji düzenleyicidir.

Luvigel EM, taşıyıcı yağ içinde dağılmış bir anyonik akrilik kopolimerdir.
Luvigel EM, soğuk işlenebilir formülasyonlar için uygundur.

Luvigel EM karmaşıklığı azaltır.
Luvigel EM, bebek bakımı & temizliği, güneş sonrası, vücut-yüz & renk bakımı, güneş koruması ve yüz temizleme formülasyonlarında uygulama alanı bulmaktadır.

İNCİ İsim:
Kaprilik/Kaprik Trigliserit (ve) Sodyum Akrilatlar Kopolimeri

Luvigel EM'nin kimyasal tanımı:
Luvigel EM, bir polar yağ (Kaprilik/Kaprik Trigliserit) ve Su içinde kısmen nötrleştirilmiş ve çapraz bağlanmış poliakrilik asittir.

Luvigel EM'nin Bileşimi:
Polimer içeriği: %23 - 27
Su: %48 - 51
Kaprilik/Kaprik Trigliserit: reklam %100

Biçim:
%25 W/O emülsiyon

INCI adı:
Kaprilik/Kaprik Trigliserit, Sodyum Akrilatlar Kopolimer

CAS-Numaraları:
65381-09-1, 73398-61-5 (Yağ bileşeni)
9033-79-8 (Polimer bileşen)

Luvigel EM'nin Özellikleri:
Görünüm: beyaz, sütlü emülsiyon
Koku: zayıf karakteristik
Creamgel (suda %2 Luvigel EM)
- viskozite: 20.000 - 40.000 mPas
- pH: 6 - 7

Luvigel EM Uygulamaları:
Cilt bakımı
Güneş kremi
anne ve bebek
Saç Bakımı
Saç rengi
Banyo ve vucüt
Erkekler
Cilt bakımı
Vücut bakımı
Yüz bakımı
Evcil Hayvan bakımı
Evcil Hayvan Bakımı TSCA
Evcil Hayvan Bakımı DSL

Luvigel EM, kaprilik/kaprik trigliserit ve su içinde sodyum akrilat kopolimerinin süt benzeri bir emülsiyonudur.

ANAHTAR KELİMELER:
73398-61-5, 65381-09-1, Sodyum Akrilatlar Kopolimer, Trigliserid Kaprik, Luviflex Soft, Luvigel FIT UP, Luvigel STAR AT3, Luvimer 100 P, Luvimer 30 E, Luviquat Excellence

Luvigel EM'nin işlenmesi:
Luvigel EM ile Emülsiyon hazırlamanın birkaç yolu vardır.
Yöntem 1:
1. Luvigel EM'nin yağlı fazda dağılımı
2. Karıştırarak sulu faza ekleme
3. Emülsiyonun homojenleştirilmesi

Luvigel EM topaklanmadığı veya toz oluşturmadığı için kolaylıkla dozlanabilir.
Kalınlaştırıcının şişmesini beklemek veya jeli nötralize etmek gerekli değildir.
Poliakrilik asit zaten nötralize edilmiştir ve otomatik olarak istenen viskoziteyi verir.

Yöntem 2:
1. Sulu ve yağlı fazların hazırlanması (koyulaştırıcı olmadan)
2. Emülsiyonun geleneksel hazırlanması
3. Homojenleştirme ile Luvigel EM'nin eklenmesi
Bu yöntemle Luvigel EM her sıcaklıkta eklenebilir.

Formülasyonların viskozitesi üretim yönteminden bağımsızdır.
Daha fazla Luvigel EM ekleyerek kalınlaştırılmış bir emülsiyonun viskozitesini düzeltmek mümkündür.

Sulu Jellerin (örn. saç jöleleri) imalatında, Cremophor CO 40 gibi az miktarda bir çözücünün eklenmesi tavsiye edilir.
Bu, koyulaştırıcının salınmasını kolaylaştırır ve homojen bir jel yapısı verir.

Luvigel EM'nin Özellikleri:
-Yenilenebilir kaynaklardan taşıyıcı yumuşatıcı.
-Karmaşıklık azaltma.
-Luvigel EM koruyucu içermez.
-Luvigel EM, soğuk işlenebilir formülasyonlar için uygundur.
-Luvigel EM, uygulama sırasında taze ve serinletici bir cilt hissi ve ardından yapışkan olmayan ve kireçli bir cilt hissi verir.
-Luvigel EM, iyi bir koyulaştırma gücü ve dengeleyici etki sunar ve ayrıca formülasyonlara daha beyaz ve parlak bir görünüm verebilir.
-Luvigel EM, formülasyon sürecinin herhangi bir aşamasında eklenebilir.

Luvigel EM Uygulamaları:
Güneş'ten sonra
Bebek Bakımı ve Temizliği
Vücut bakımı
Renk Bakımı
Yüz bakımı
Yüz Temizleme
Güneş koruması

Luvigel EM'nin Stabilitesi/Saklanması:
Luvigel EM, orijinal kapalı kaplarında oda sıcaklığında en az 1 yıl stabildir.
Luvigel EM'yi dondan koruyun.
Luvigel EM tortu oluşturabilir ve kullanmadan önce karıştırılması önerilir.

Luvigel EM'nin Toksikolojisi:
Luvigel EM araştırılmış ve önerilen konsantrasyonlar ve uygulama alanları için zararlı etkilere dair hiçbir kanıt bulunmamıştır.
Bununla birlikte, genellikle diğer ürünlerle birlikte çok çeşitli olası uygulamalar nedeniyle, işleyiciler kendi ürünleri üzerinde kendi güvenlik değerlendirmelerini yapmalıdır.

INCI: Kaprilik/Kaprik Trigliserit (ve) Sodyum Akrilatlar Kopolimeri
Uygulama(lar): Saç

İşlev(ler):
stil
sabitleme


Diğer ürünler:

Luviflex Yumuşak
INCI: Akrilatlar Kopolimer

Luvigel EM
INCI: Kaprilik/Kaprik Trigliserit (ve) Sodyum Akrilatlar Kopolimeri

Luvigel FIT UP
INCI: Akrilatlar/C10-C30 Alkil Metakrilat Kopolimer

Luvigel STAR AT3
İNCİ: Poliüretan-39

Luvimer 100 P
INCI: Akrilatlar Kopolimer

Luvimer 30 E
INCI: Akrilatlar Kopolimer

Luviquat Excellence
İNCİ: Polikuaterniyum-16

Luviquat FC 370
İNCİ: Polikuaterniyum-16

Luviquat FC 550
İNCİ: Polikuaterniyum-16

Luviquat Hold AT 3
İNCİ: Polikuaterniyum-46

Luviquat Mono CP AT 1
INCI: Hidroksietil Cetildimonyum Fosfat

Luviquat STYLE AT 1
İNCİ: Polikuaterniyum-16

Luviquat SUPREME AT1
İNCİ: Polikuaterniyum- 68

Luviquat UltraCare AT 1
İNCİ: Polikuaterniyum- 44

Luviset CA 66
INCI: VA/Krotonat Kopolimeri

Luviset CAN
INCI: VA/Krotonatlar/Vinil Neodekanoat Kopolimer

Luviset CLEAR AT 2
INCI: VP/Metakrilamit/Vinil İmidazol Kopolimer

Luviset CLEAR AT3
INCI: VP/Metakrilamit/Vinil İmidazol Kopolimer

Luviset CLEAR E
INCI: VP/Metakrilamit/Vinil İmidazol Kopolimer

Luviset ONE
INCI: Akrilatlar/Metakrilamit Kopolimer

Ticari unvan:
Drapeks 39
Drapeks 391
Drapeks 391
Drapeks 6.8
Drapeks 6.8
ESOPOLİS
ESOPOL LA
Epovinstab H800
Epovinstab H800 D
Epoksitlenmiş Soya Yağı
Epoksitlenmiş soya fasulyesi yağı
Epoksol D60
Epoksol D65
Epoksol D65S
Ergoplasti ES
KALFLEX 13
KALFLEX 14
KALFLEX 14 A
KALFLEX 14NP
KALFLEX 14OA
KALFLEX 14OP
Lankroflex E2307
MAKPLAST SN
MAKPLAST SNS
MERGİNAT ESBO
Plastikleştirici E
SDB CİZER E-03

Tüzel Kişi Kompozisyonları:
  Soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  Soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  Soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  Soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  Soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  Soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  EPOXİDİZE SOYA YAĞI
  Epoksitlenmiş Soya Yağı
  Epoksitlenmiş soya fasulyesi yağı
  Soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  Epoksitlenmiş soya fasulyesi yağı
  Soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  Soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  Soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  Soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  Epoksitlenmiş soya fasulyesi yağı
  Soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  Epoksitlenmiş Soya Yağı
  standart kompozisyon
  Soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  Soya Yağı Epoksit
  soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  Epoksitlenmiş soya fasulyesi yağı
  bileşim epoksitlenmiş yağ
  epoksitlenmiş soya fasulyesi yağı,
  Soya fasulyesi yağı, epoksitlenmiş
  Epoksitlenmiş Soya Fasulyesi Yağı

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.