MEDIALAN LD

CAS numarası: 137-16-6

Medialan LD hafif bir yüzey aktif maddedir.
Medialan LD, kozmetik endüstrisi için bir anyonik yüzey aktif maddedir.

İNCİ Adı:
Sodyum Lauroil Sarkozinat

Medialan LD, kozmetik endüstrisi için bitki bazlı bir anyonik yüzey aktif maddedir.
Medialan LD, iyi bir temizleme etkisini nispeten zayıf yağ giderme ile birleştirir.

Medialan LD, diş bakım müstahzarlarında, özellikle diş macunlarında köpürtücü ajan olarak yaygın olarak kullanılmaktadır.
Bu nedenle, saç şampuanları ve vücut temizleme ürünleri üretilirken Medialan LD en iyi şekilde alkil eter sülfatlarla hafif yardımcı yüzey aktif madde olarak birleştirilir.
Medialan LD, kozmetik endüstrisi için bir anyonik yüzey aktif maddedir.

Medialan LD bir yüzey aktif madde görevi görür.
Medialan LD, diş macunlarında ve kişisel bakım temizlik ürünlerinde kullanılmaktadır.

Medialan LD, iyi cilt ve mukoza uyumluluğu, iyi koku ve tat nötrlüğü sunar.
Medialan LD bir yüzey aktif madde görevi görür.

Medialan LD'nin Faydaları:
-İyi cilt uyumluluğu
-Nötr tat
-Bitki bazlı
-Soğuk işlenebilir

Medialan (Sodyum Lauroil Sarkozinat), hindistancevizi yağından elde edilen doğal bir anyonik, çok hafif yüzey aktif maddedir.
Oda sıcaklığında görünüm berrak bir sıvıdır.
Konsantrasyon - %30 kuru madde.

Medialan LD yüksek köpürme özelliğine sahiptir.
Medialan LD, tahriş edici eylemi azaltırken ve köpürme gücünü artırırken diğer yüzey aktif maddelerle kombinasyon halinde mükemmel bir sinerjik etki sağlar.

Köpürme özellikleri, bitmiş ürünün pH'ına bağlıdır.
Köpük stabilitesi, hafif asidik ortamlarda alkali ortamlardan daha iyidir.
Medialan LD'nin pH'ı 5.5'ten 6.5'e, örneğin sitrik asit gibi hafif asidik hale getirmesi tavsiye edilir.

Medialan LD toksik değildir, güvenlidir, cildi tahriş etmez.
Medialan LD'nin mükemmel fizyolojik özellikleri ve nötr tadı nedeniyle, Medialan LD ağız bakım ürünlerinde, diş macunlarında köpürtücü ajan olarak yaygın olarak kullanılmaktadır.

Kimyasal ad:
Sodyum Lauroil Sarkozinat

Ürün Fonksiyonu:
Hafif Sürfaktan

Kimyasal Türü:
sarkozinatlar

Medialan LD'nin kozmetik özellikleri:
-Medialan LD hassas ciltler için uygundur.
-Medialan LD, iyi bir temizleme etkisini nispeten zayıf yağ giderme etkisi ile birleştirir, yani cildi kurutmaz.
-Medialan LD, diğer anyonik yüzey aktif maddelerin tahriş edici etkisini azaltır.
-Medialan LD iyi stabil köpük verir.
-Medialan LD, anyonik, amfoterik ve iyonik olmayan yüzey aktif maddelerle iyi uyumluluğa sahiptir.
-Medialan LD, saçları daha yumuşak ve daha kolay yönetilebilir hale getirir.
-Medialan LD, statik elektrik oluşumunu azaltır.
-Medialan LD, duş jellerinde, el sabunlarında, temizleyicilerde kullanılan dezenfektanlarla uyumludur.
-Medialan LD hafif antibakteriyel etkiye sahiptir.

Medialan LD'nin uygulama kapsamı:
-Yüz temizleyiciler.
-Şampuanlar.
-Duş ve banyo jelleri.
-Tıraş ürünleri.
-Çocuklar için fonlar.
-El sabunu.
-Ağız gargaraları.
-Diş macunu.
-Uygulama şekli

Medialan LD'nin önerilen kozmetik dozajları:
-şampuanlar - %3-15,
-losyonlar - %1-5,
-duş jelleri - %3-15,
-diş macunları - %1-6,
-temizleme durulamaları - %10'a kadar.

Medialan LD suda her oranda çözünür ve berrak çözeltiler oluşturur.
Medialan LD, kozmetikte yaygın olarak kullanılan diğer anyonik, amfoterik ve iyonik olmayan yüzey aktif maddelerle birleştirilebilir.

Medialan LD'nin Medialan'ı kuru, karanlık ve serin bir yerde, sıkıca kapatılmış bir kapta saklanması tavsiye edilir.
Medialan LD, orijinal ambalajında saklandığında en az 3 yıl stabildir.

Medialan LD'nin Uygulamaları:
-Duş, Sıvı Sabun
-Şampuan
-Islak mendil
-Saç stili

Performans İddiaları:
temizlik

CAS:
137-16-6

Ürün tipi:
Katkı > Sürfaktanlar

Endüstri:
Makyaj malzemeleri

Kimyasal bileşim:
Yağ asidi sarkosit sodyum tuzu

Medialan LD'nin Avantajları:
iyi cilt ve mukoza uyumluluğu
iyi koku ve tat nötrlüğü

Medialan LD'nin Diğer Uygulamaları:
Cilt bakımı (Yüz bakımı, Yüz temizliği, Vücut bakımı, Bebek bakımı) > Yüz temizliği
Tuvalet Malzemeleri (Duş ve Banyo, Ağız bakımı...) > Duş ve banyo > Kişisel hijyen / Kadın hijyen ürünleri
Tuvalet malzemeleri (Duş ve Banyo, Ağız bakımı...) > Ağız bakımı > Diş macunları (sıvılar, macunlar, tozlar)

Medialan LD, kozmetik endüstrisi için bir anyonik yüzey aktif maddedir.
Medialan LD, diş bakım müstahzarlarında, özellikle diş macunlarında köpürtücü ajan olarak yaygın olarak kullanılmaktadır.
Medialan LD, iyi bir temizleme etkisini nispeten zayıf yağ giderme ile birleştirir.
Bu nedenle, saç şampuanları ve vücut temizleme ürünleri üretilirken Medialan LD en iyi şekilde alkil eter sülfatlarla hafif yardımcı yüzey aktif madde olarak birleştirilir.

INCI Adı: Sodyum Lauroyl Sarkozinat
Fonksiyon: Saç Kremi, Köpürtücü Ajan, Temizleyici Ajan, Surfaktan (Anyonik), Anti-Statik Ajan, Surfaktan
Etiketleme İddiaları: Sephora'da Temizleyin
Fayda Talepleri: Temizleme

İÇERİK TANIMI:
İsim:
-Medialan LD

Segment:
-Kişisel Bakım

INCI adı:
-Sodyum Lauroil Sarkozinat

Medialan LD'nin GENEL KULLANIMI:
Performans talepleri, Sürdürülebilirlik talepleri, İşlev, Uygulamalar, Kullanım düzeyi

Medialan LD'nin TEKNİK KULLANIMI:
Kimyasal grup, Kimyasal özellikler, Fiziksel özellikler, Görünüm, Renkler, Köken, Türler

Medialan LD GÜVENLİK VE SERTİFİKALARI:
GHS sınıflandırması, Tehlike ifadeleri, Sertifikalar, Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI)

Medialan LD'nin Tanımlanması ve İşlevselliği:
İNCİ Adı:
-Sodyum Lauroil Sarkozinat

Kozmetik Malzemeler Fonksiyonları:
-Anti-Statik Ajan
-Temizlik Maddesi
-Saç Kremi
-Köpürtücü Ajan
-Sürfaktan (Anyonik)

CAS Numarası.:
-137-16-6

Teknolojiler:
-Kozmetik Malzemeler

Ürün Aileleri:
-Kozmetik Malzemeler — Fonksiyonel
-Şartıcılar ve Yumuşatıcılar
-Diğer Fonksiyonel Katkılar
-Kozmetik Bileşenler — Sürfaktanlar ve Temizleyiciler
-Anyonik Yüzey Aktif Maddeler

Ürün Bilgisi:
Mükemmel fizyolojik özellikleri ve nötr tadı nedeniyle Medialan LD, diş bakımı müstahzarlarında, özellikle diş macunlarında bir köpürtücü ajan olarak yaygın olarak kullanılmaktadır.
Medialan LD'nin diş macunlarındaki konsantrasyonu genellikle %1 ila %6 aralığındadır.
Bir sıvı olarak Medialan LD, işleme sırasında zahmetli tozlanmaya neden olmaz.
Medialan LD, iyi bir temizleme etkisini nispeten zayıf yağ giderme ile birleştirir.
Bu nedenle saç şampuanlarının ve vücut temizleme ürünlerinin imalatı için Medialan LD genellikle en iyi şekilde alkil eter sülfatlarla hafif yardımcı yüzey aktif madde olarak birleştirilir.

Kompozisyon:
-Lauroyl sarkosit sodyum tuzu

INCI adı:
-Sodyum Lauroil Sarkozinat

Ürün özellikleri:
Görünüm (20 °C) berrak sıvı
İyot renk sayısı maks. 2.0
pH değeri (%1 su çözeltisi) 7,0 – 8,5
Aktif madde 28,5 – 31.5 %
Ortalama moleküler ağırlık 293 g/mol
Katılar (105 °C, 1 saat) 29.0 – 35.0 %

Medialan LD'nin İmalatı:
Hindistan cevizi yağ asidi klorürünün sarkozin (Schotten Baumann) ile reaksiyonu.
NaOH ile nötralizasyon sergiler.

Medialan LD'nin Profili:
Mükemmel fizyolojik özellikleri ve nötr tadı nedeniyle Medialan LD, diş bakım müstahzarlarında, özellikle diş macunlarında bir köpürtücü ajan olarak yaygın olarak kullanılmaktadır.
Medialan LD'nin diş macunlarındaki konsantrasyonu genellikle %1 ila %6 aralığındadır.
Bir sıvı olarak Medialan LD, işleme sırasında zahmetli tozlanmaya neden olmaz.
Medialan LD, iyi bir temizleme etkisini nispeten zayıf yağ giderme ile birleştirir.
Bu nedenle, saç şampuanlarının ve vücut temizleme ürünlerinin imalatı için Medialan LD genellikle en iyi şekilde alkil eter sülfatlar ile hafif Co-surfaktan olarak birleştirilir.

Medialan LD'nin köpürme davranışı:
Medialan LD, özellikle yumuşak suda çok iyi köpürme özelliklerine sahiptir ve diğer yüzey aktif maddeler, örneğin alkil eter sülfatlar ile birleştirildiğinde ilginç sinerjistik ve köpük stabilize edici özellikler gösterir.
Medialan LD'nin köpürme davranışı aynı zamanda bitmiş ürünün pH'ına da bağlıdır.
Medialan LD genellikle formülasyonları örneğin sitrik asit ile 5.5 ile 6.5 arasında hafif asit pH'ına ayarlamak için faydalıdır.
Zamana göre köpük stabilitesi de zayıf asitte alkali pH aralığında olduğundan çok daha iyidir.
Diğer bazı yüzey aktif maddelerle karşılaştırıldığında, Medialan LD elektrolit içeren çözeltilerde mükemmel köpürme gücüne sahiptir.

Medialan LD'nin Çözünürlüğü ve Uyumluluğu:
Medialan LD suda her oranda çözünür ve berrak çözeltiler oluşturur.
Medialan LD, kozmetikte yaygın olarak kullanılan diğer anyonik yüzey aktif maddelerle birleştirilebilir ve bazı durumlarda cilt uyumluluğunu iyileştirir.

Medialan LD'nin saklanması:
Medialan LD, orijinal kaplarında oda sıcaklığında en az üç yıl stabildir.

İlk YARDIM TEDBİRLERİ:
Genel bilgi:
Kirlenmiş veya ıslanmış giysileri hemen çıkarın

İnhalasyondan sonra:
Solunduğunda temiz havaya çıkarın ve tıbbi yardım alın.

Cilt ile temasından sonra:
Cilt ile teması halinde hemen sabun ve su ile yıkayınız.

Göz ile temasından sonra:
Gözle teması halinde bol su ile yıkayınız ve doktora başvurunuz.

Yuttuktan sonra:
Derhal bir doktor çağırın.

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.