MİRİSTİL MİRİSTAT

CAS numarası: 3234-85-3; Miristik asit miristilester; Myristylmyristate; Tetradesil miristat

Miristil Miristat, sadece Myristic yağ asitlerini kullanan% 100 doğal, bitkisel bir esterdir. Bu miristil alkol ve miristik asit kombinasyonu, üründe üstün beyazlaşma ve cilde daha iyi faydalar sağlar.
Miristil Miristat, emülsiyon stabilize edici faydaları için bir yardımcı emülgatör olarak kullanılır. Yağ alkolü ve yağ asitlerinin kombinasyonu, emülsiyonları kalınlaştırır ve emülsiyonu sıcaklık değişimlerine ve daha yüksek yağ ve tereyağı seviyelerine karşı çok daha kararlı hale getiren stabiliteyi geliştirir. Emülsiyonunuzu oluşturduğunuzda ve stabilizasyonun tam eşiğindeyken mükemmel seçim. Bu, ürününüzde yağ veya hava görünmesi ile anlaşılacaktır. Ürününüzü sertleştirecek olan emülgatörünüzü arttırmak yerine, çoğu durumda genel emülsiyon stabilitesini iyileştirmek için bir ortak emülgatör kullanılırken, artırılmış emülgatörlerle sunulmayan ek faydalar sağlar.
Miristil Miristat ayrıca emülsiyonların estetiğini iyileştirmek için kullanılır. Emülsiyonunuz hoş olmayan bir renge veya donukluğa sahip olduğunda bu iyi bir seçimdir. Sadece Myristyl Myristate'in eklenmesi emülsiyonunuzu griden parlak beyaza taşıyabilir ve ona pürüzsüz ve parlak bir görünüm kazandırabilir.
Miristil Miristat, en yaygın olarak emülsiyonların performansını iyileştirmek için kullanılır. Yağ asitlerine dayalı olduğu için cilt bakım yararları ve geliştirilmiş nem tutma sağlar. Myristyl Myristate ayrıca ciltte çok hoş ve pudralı bir his verir. Bu, nihai ürününüz ciltte hoş bir his bırakmadığında veya cildi çok yağlı hissettirdiğinde formüllerinize harika bir ektir. Myristyl Myristate ekleyerek yağ ve tereyağı seviyenizi daha yüksek tutabilir ve yine de rahatsız edici yağlanmayı önleyebilirsiniz.
Miristil Miristat, ipeksi, zengin bir his ve kuru bir pudra hissi ile losyonlar ve kremler oluşturmanın kolay bir yolunu sunar. Yağlı etki istenmediğinde yüksek tereyağı içeriğine sahip ürünler için özellikle uygundur. Hem ortak emülgatör hem de opaklaştırıcı olarak işlev gören ürününüzün görsel çekiciliğini artırmanın ve aynı zamanda ürünün cilt üzerindeki hissini geliştirmenin kolay bir yoludur.

EC / Liste no .: 221-787-9
CAS no .: 3234-85-3
Mol. formül: C28H56O2

Miristil Miristat yağlı olmayan katı yumuşatıcı, miristil alkol ve miristik asidin esteridir.Miristil Miristat, cilt bakım ürünlerinin estetik özelliklerini geliştirir, daha fazla vücut ve sürülebilirlik sağlar.
Beyaz pastil / pul
Yağlı koku
Erime noktası: ~ 38 ° C / 100 ° F.
Miristil Miristat, losyon ve krem ​​formülasyonlarında yağlı olmayan bir koyulaştırıcı ve yumuşatıcıdır. Myristyl Alcohol ve Myristic Acid kombinasyonundan oluşan doğal olarak türetilmiş bir esterdir.

Myristyl Myrisate, losyonlarda ve kremlerde kuru, pudralı bir his ile yumuşak, hoş bir cilt hissi verir.

Myristyl Myrisate yağlı bir bileşik, mumsu yumuşatıcı, film oluşturucu, kıvam faktörü, doku destekleyici ve bağlayıcıdır.
Myristyl Myrisate, emülsiyonlara ve cilde daha pürüzsüz bir doku kazandırır. Tutarlılık veren özellikleri, tüm cilt bakımı formüllerine vücuda kazandırır.
Diğer uygulamalar arasında rujlar, dudak balsamları, maskara, kompakt pudralar vb. Gibi dekoratif preparatlar bulunur.

tetradesil miristat
2,5-Dihidro-6-hidroksi-3-merkapto-2-metil-5-okso-triazin olarak
Miristil miristat
Tetradesil tetradekanoat


Diğer isimler: Tetradesanoik asit, tetradesil ester; Miristik asit, tetradesil ester; Ceraphyl 424; Cyclochem MM; Tetradesil miristat; Tetradesil tetradekanoat; Alkamuls MM / M; Cetiol MM; Crodamol MM; Liponate MM; Myristyl tetradecanoate; Schercemol MM; Waxenol 810; 1-Tetradecanol, miristat
Miristil Miristat, bir tutarlılık oluşturucu ve bitkisel kaynaklı ortak emülgatördür, Myristyl miristate, hindistancevizi ve hurma çekirdeği yağına dayanmaktadır. Myristylmystrat çözücüler olmadan üretilebilir ve bu nedenle özellikle kalıntı içermediği kabul edilir. Kozmetik ürünlerde hafif ve matlaştırıcıdır ve emilim oranlarını artırır. Ayrıca dekoratif kozmetikte mum bileşeni olarak da kullanılabilir.
Miristil Miristat, göz makyajında, sabun ve deterjanlarda, saç bakım ürünlerinde, tırnak bakım ürünlerinde, tıraş ürünlerinde ve diğer cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktadır.

Fonksiyonlar
Yumuşatıcı
Nemlendirici Ajan
Opaklaştırıcı Ajan
Cilt Bakım Maddesi

İnci adı: Myristyl miristate
Miristil miristat
CAS numarası: 3234-85-3
EC numarası: 221-787-9
Diğer unvanlar
Miristil miristat | Miristil miristat


INCI: Miristil miristat
Myristyl miristate nedir?
Miristil miristat, Miristik asit ve Miristil alkolün reaksiyona girmesiyle elde edilen bir esterdir. Miristik asit, hindistan cevizi yağı, hindistancevizi yağı ve hurma çekirdeği yağında doğal olarak bulunan doymuş bir yağ asididir. Miristil alkol, doymuş yağ alkolüdür. Yağlı kokulu beyaz pul / pastildir.

Kullanım ve Faydalar:
Myristyl miristate, kozmetik ürünlerde birçok işleve sahiptir.
Myristyl miristate, kremler, losyonlar ve saç bakım ürünleri gibi ürünlerde yumuşatıcı olarak işlev görür.
Miristil miristat uygulandığında cilt üzerinde koruyucu bir film oluşturur ve kir ve mikrop gibi dış etkenlerin neden olduğu hasara karşı koruyucu bir bariyer oluşturur.
Myristyl miristate ayrıca ciltteki ve ayrıca saçtaki nem kaybını azaltır ve onları iyi nemlendirir. Miristil miristat, cilt ürünlerinde bir doku geliştirici olarak da faydalıdır. Kullanıldığında cilt yüzeyine güzelce yayılır, yumuşak ve mumlu bir his verir. Ürünün yayılma kabiliyetini arttırır, losyon ve kremlerin sulu hissini azaltır. Emülsifiye edici özelliği, ürünün yağ ve su bazlı bileşenlerinin ayrışmasını engeller. Çok çeşitli pH değerlerinde kullanıma uygundur ve katyonik, anyonik ve iyonik olmayan yüzey aktif maddelerle de uyumludur. Sabun, krem, losyon, saç kremleri ve tıraş kremleri gibi ürünlerde kullanılmaktadır.

SAÇ BAKIMI
Klimalar
CİLT BAKIMI
Bebek bakımı durulama, Bebek bakımı açık bırakma, Vücut bakımı, Tüy dökücü, El bakımı, Cilt nemlendirici, Güneş bakımı

Kullanın: Kuru yumuşatıcı his. Emülsiyon dokusunu ve stabilitesini iyileştirir. Vücut ajanı. Antiperspirantlar, kremler ve losyonlar ile renkli kozmetiklerde özellikle ilgi çekicidir.

Potansiyel Kullanımlar:
yumuşatıcılar
opaklaştırıcı ajanlar

Eş anlamlı:
 serafil 424
 crodamol MM
 siklochem MM
 dermol MM
 exceparl MY-M
 liponat MM, pul
 miristik asit tetradesil ester
 miristik asit, tetradesil ester
 miristil tetradekanoat
 nikkol MM
 tetradesanoik asit tetradesil ester
 tetradesanoik asit, tetradesil ester
 tetradesil miristat
 tetradesil tetradesanoat
 waxenol 810

Miristil Miristat, emülsiyon sistemlerine vücut ve viskoziteyi geliştiren ve zarafet veren bir yumuşatıcıdır.
Miristil Miristat, bitkisel hammaddelere dayalı yüksek saflıkta bir wa.
O / W emülsiyonları, özellikle losyonlar, harika bir kıvam ve hoş, yumuşak, pudralı bir cilt hissi verir. Myristyl Myristate rujlar, gece kremleri ve göz kremleri için mükemmeldir. Myristyl Myristate yağlamaya karşı stabildir, iyi yayılma davranışı gösterir ve emülsiyonlarda daha iyi uygulama ve iyi çekme kapasitesi sağlar. Myristyl Myristate, yağ fazında eritilir.
Miristil Miristat, tüm cilt bakımı formülasyonlarına vücuda kazandıran, cilt sıcaklığına yakın erime sıcaklığına sahip mumsu bir yumuşatıcıdır.Miristil Miristat El ve Cilt Kremlerinde, Bebek Bakım Ürünlerinde, Vücut bakım ürünlerinde kullanılabilir.
Bir yardımcı emülgatör olarak Myristyl Myristate, ürününüzün rengini parlak bir Beyaza dönüştürürken aynı zamanda ürünün ciltte pürüzsüz ve ipeksi bir his uyandıran birçok faydasına sahiptir.
Maksimum etki için Yağ fazına% 1'den% 8'e kadar konsantrasyonlarda ekleyin.

Miristil Miristat, miristil alkol ve miristik asidin esteridir.

Miristil Miristat, miristik asit ve miristil alkolün bir asit katalizör varlığında esterleştirilmesiyle üretilir.
Ürün fazla miristil alkolü çıkarmak için sıyrılır, katalizörü nötralize etmek için alkali kullanılır ve daha sonra Myristyl Myristate'i ayırmak için saflaştırılır.
Karakteristik mumsu bir kokuya sahip beyaz ila sarı mumsu bir katıdır. Mineral yağda çözünür ve suda, izopropil alkolde, etil alkolde, gliserolde ve propilen glikolde çözünmez.
Miristil Miristat, kozmetik ve farmasötik preparatlarda balmumu bazı olarak kullanılır.
Vücut sıcaklığında eriyen ve formülasyonun bileşenlerinin geri kalanı durulandıktan sonra da devam eden kadifemsi bir doku veren yumuşak bir mumdur.
Bazı sabun sistemlerinde, fazla (% 3,5) Myristyl Myristate inci efektleri üretir.
Çok düşük seviyelerde (% 0,5-l), emülsiyon makyajlarının yayılabilirliğini artırır.
El ve vücut losyonlarının sulu hissini azaltır ve bu ürünlerde% 1-% 1.5 kullanılması yağ fazını ikiye katlamaya eşdeğer bir zenginlik kazandırır.

Uygulama: Cilt ve Saç Bakım Ürünlerinde Yumuşatıcı
İşlevsellik: Yumuşatıcılar
Miristil Miristat, hayvansal veya bitkisel katı veya sıvı yağlarda doğal olarak oluşan Myristyl Alcohol ve Myristic Acid kombinasyonundan oluşan doğal olarak türetilmiş bir esterdir.Miristil Miristat, başlangıçta beyaz veya sarımsı katı bir katı olarak oluşturulur ve cilt bakım ürünleri ve kozmetiklerde cilt yumuşatıcı, emülgatör ve opaklaştırıcı olarak kullanılır.
Miristil Miristat, araştırmalara göre formüllere hoş, yumuşak bir his ve ayrıca losyonlara ve kremlere ekellent kuru, pudralı bir his veriyor. Myristyl Myristate, beyaz opaklaştırıcı bir etki veya parlak bir görünüm kazandıran ve aynı zamanda etkili bir koyulaştırma ajanı olan bir ecellent emülsiyon arttırıcıdır.

MİRİSTİL MİRİSTAT şu şekilde sınıflandırılır:
Yumuşatıcı
Opaklaştırıcı
Cilt bakımı
CAS Numarası: 3234-85-3
EINECS / ELINCS No: 221-787-9
COSING REF No: 35459
Kimya / IUPAC Adı: Tetradesil miristat


ÖZNİTELLİKLER

Emülsiyonlara hoş bir yumuşak ve sağlam bir his verir
Ciltte ecellent kuru pudra hissi verir.
Ecellent emülsiyon geliştirmeye katkıda bulunur, vücut verir ve beyaz bir opaklaştırıcı etki sağlar.
Emülsiyonlarınıza beyaz parlak bir görünüm kazandırdığı doğal renge çözüm sunar.
Mükemmel süper yağ / kıvam arttırıcı ajan
KILAVUZLAR

% 2,0 -% 8,0
Yağ fazına ekleyin
UYGULAMALAR

Kremler ve Losyonlar
Masaj ve Vücut Yağları
Saç Kremi
ÖZELLİKLER
Görünüm: Beyaz Pul
Koku: Karakteristik
Çözünürlük: Oil
Depolama: Serin, Sıkıca Mühürlü, Nemden Korunmuş
Raf: 24 Ay Uygun Şekilde Saklanmış / Kullanılmış


Miristil Miristat, tamamen yenilenebilir kaynaklara dayanan ve benzersiz, sürdürülebilir bir enzimatik işlemle üretilen son derece saf bir kozmetik üründür.Miristil Miristat, O / W emülsiyonlarına, özellikle losyonlara vücut ve yapı kazandırır. Myristyl Myristate hoş, yumuşak bir cilt hissi bırakır.

INCI ADI
Miristil miristat


Crodamol MM
Eski Ticari Adı
Crodamol MM-P

Miristil miristat
Crodamol MM, emülsiyon tetürünü ve stabilitesini artıran bir vücut oluşturma ajanıdır. Ağır yumuşatma gösterir ve öncelikle cilt bakımı, doku ve hijyen uygulamaları için uygundur.


Başvurular
Endüstriyel ve Kurumsal Temizlik
Doku Kaplamaları
Waes ve Cilalar
Fonksiyonlar
Çözündürücü

Kategoriler: Tetür Geliştirici, Yumuşatıcılar
Miristil miristat, kozmetikte tetür arttırıcı ve yumuşatıcı olarak kullanılır. Daha ıslak bir his verir ve kuru ciltler için en iyisidir.


Miristil miristat


MİRİSTİL MİRİSTAT
Tetradesil tetradekanoat
3234-85-3
Tetradesil miristat
Ceraphyl 424
Tetradesanoik asit, tetradesil ester
Cyclochem MM
MİRİSTİK ASİT MİRİSTİL ESTER
Miristik asit, tetradesil ester
tetradesanil tetradekanoat
Crodamol MM
Liponat MM
Cetiol MM
UNII-4042ZC00DY
Miristil tetradekanoat
4042ZC00DY
BİZ (14: 0/14: 0)
EINECS 221-787-9
BRN 1801576
Schercemol MM
Alkamül MM / M
Waenol 810
1-Tetradecanol, miristat
EC 221-787-9
SCHEMBL44370
miristil miristat, AldrichCPR
DTSID5047403
CHEBI: 138721
tetradesanoik asit tetradesil ester
Miristil Miristat, Hindistan Cevizi Yağı ve Palm Çekirdeği Yağı bazlı,% 100 doğal, bitkisel kökenli bir esterdir ve sadece Myristic yağ asitlerini kullanır. Bu miristil alkol ve miristik asit kombinasyonu, üründe üstün beyazlaşma ve cilde daha iyi faydalar sağlar.

Bu ne?
Miristik Asit, bazı yiyeceklerde doğal olarak oluşan bir yağ asididir.
Saflaştırılmış Miristik Asit, sert, beyaz veya hafif sarı, parlak kristalli bir katı veya beyaz veya sarı-beyaz bir toz olarak oluşur.
Miristik Asit Tuzları (Alüminyum Dimiristat, Alüminyum İzostearatlar / Miristat, Alüminyum Miristat, Alüminyum Miristat / Palmitat, Kalsiyum Miristat, Magnezyum Miristat, Potasyum Miristat, Sodyum Miristat, Çinko Miristat) ve Miristik Asit (Butil Miristat, Setil Miristat, Desil Miristat , Ethylheyl Myristate, Ethyl Myristate, Glyceryl Dimyristate, Glyceryl Isostearate / Myristate, Glyceryl Myristate, Isobutyl Myristate, Isocetyl Myristate, Isodesyl Myristate, Isopropyl Myristate, Isostearyl Miristate, Isotearyl Myristylate, Myristate, Laurty Ocldylistylate, Myristate Propylene Glycol Myristate, Tetradecyloctadecyl Myristate, Tridecyl Myristate) ayrıca kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılabilir. Miristik Asit ve tuzları ve esterleri göz makyajında, sabun ve deterjanlarda, saç bakım ürünlerinde, tırnak bakım ürünlerinde, tıraş ürünlerinde ve diğer cilt bakım ürünlerinde kullanılabilir.

Neden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılmaktadır?
Miristik Asit ve tuzları ve esterleri için aşağıdaki işlevler bildirilmiştir.

Yapışma önleyici ajan - Alüminyum Dimiristat, Alüminyum İzostearatlar / Miristatlar, Alüminyum Miristat, Alüminyum Miristatlar / Palmitatlar, Kalsiyum Miristat, Magnezyum Miristat, Çinko Miristat
Bağlayıcı - Isopropyl Myristate, Isostearyl Myristate, Tetradecyloctyldecyl Myristate
Emülsiyon stabilizatörü - Alüminyum Dimiristat, Alüminyum İzostearatlar / Miristatlar, Alüminyum Miristat, Alüminyum Miristatlar / Palmitatlar, Kalsiyum Miristat, Tetradecyloctyldecyl Myristate
Film oluşturucu - Tetradecyloctyldecyl Myristate
Saç bakım maddesi - Ethyl Myristate, Isotridecyl Myristate, Lauryl Myristate, Oleyl Myristate
Opaklaştırıcı ajan - Myristic Acid, Tetradecyloctyldecyl Myristate
Kayma değiştirici - Magnezyum Myristate, Zinc Myristate
Cilt İyileştirici Ajan - Yumuşatıcı - Butyl Myristate, Ethylheyl Myristate, Ethyl Myristate, Glyceryl Dimyristate, Glyceryl Isostearate / Myristate, Glyceryl Myristate, Isobutyl Myristate, Isodesyl Myristate, Isopropyl Myristate, Isostearyl Myristate, Methyl Myristate, Methyl Myristate
Cilt bakım maddesi - tıkayıcı - Cetyl Myristate, Decyl Myristate, Isocetyl Myristate, Isotridecyl Myristate, Lauryl Myristate, Myristyl Myristate, Octyldodesyl Myristate, Oleyl Myristate, Tetradecyloctyldecyl Myristate, Tridecyl Myristate
Sürfaktan - temizlik maddesi - Miristik Asit, Potasyum Miristat, Sodyum Miristat
Sürfaktan - emülsifiye edici ajan - Potasyum Miristat, Sodyum Miristat, Gliseril İzostearat / Miristat, Gliseril Miristat, Propilen Glikol Miristat
Viskozite arttırıcı ajan - susuz - Alüminyum Dimiristat, Alüminyum İzostearatlar / Miristatlar, Alüminyum Miristat, Alüminyum Miristatlar / Palmitatlar, Kalsiyum Miristat, Magnezyum Miristat, Çinko Miristat
Bilimsel gerçekler:
Tetradekanoik asit olarak da adlandırılan Miristik Asit, küçük hindistan cevizi, hurma yağı, hindistancevizi yağı ve tereyağı yağında nispeten yüksek seviyelerde bulunan bitkisel veya hayvansal yağlarda doğal olarak bulunur. Miristik asidin tuzları, sodyum veya potasyum hidroid gibi baz malzemelerle reaksiyona sokularak oluşturulur. Miristik Asit esterleri, Miristik Asit ve bir alkolden elde edilir. Örneğin, İzopropil Miristat, Miristik Asit ve izopropil alkolden türetilir ve Butil Miristat, Miristik Asit ve bütil alkolden türetilir.

Tanım: Yağlı olmayan katı yumuşatıcı, miristil alkol ve miristik asidin esteridir. Cilt bakım ürünlerinin estetik özelliklerini artırır, daha fazla vücut ve sürülebilirlik sağlar. Beyaz pastil / pul. Yağlı koku. Erime noktası ~ 38 ° C / 100 ° F.
CAS: 3234-85-3
INCI Adı: Myristyl miristate
Faydaları:
Krem ve losyonların bünyesini artırır.
Hissettikten sonra yumuşak, hafif bir şekilde verir
Sabunlar için süper yağlama maddesi ve tıraş kremleri için kayganlaştırıcı görevi görür
Saç bakım ürünleri için yardımcı saç kremi, cilt bakımı ve makyaj ürünleri için yumuşatıcı olarak kullanılabilir.
Geniş bir pH aralığında kullanıma uygundur
Anyonik, noniyonik ve katyonik yüzey aktif maddelerle uyumludur

Kullanım: Formüllerin yağ fazına ekleyin, normal nihai konsantrasyon% 1-10. Sadece sonsuz kullanım içindir.
Uygulamalar: Sabunlar, kremler, makyaj malzemeleri, losyonlar, saç kremleri, tıraş ürünleri.
Hammadde kaynağı: Hindistan cevizi yağı ve hurma çekirdeği yağı
Üretim: Miristil miristat yağ asitleri, bir katalizör, buharlama, ağartma, kurutma ve filtreleme dahil olmak üzere ısıtmayı içeren çok aşamalı bir işlemle üretilir.

Miristil Miristat, bitkisel hammaddelere dayalı yüksek saflıkta bir wa.
O / W emülsiyonları, özellikle losyonlar, harika bir kıvam ve hoş, yumuşak, pudralı bir cilt hissi verir.Miristil Miristat rujlar, gece kremleri ve göz kremleri için mükemmeldir.Miristil Miristat yağlamaya karşı stabildir, iyi yayılma davranışı gösterir ve emülsiyonlarda daha iyi uygulama ve iyi çekme kapasitesi sağlar.Miristil Miristat, yağ fazında eritilir.

Miristil Miristat, losyon formülasyonlarında emülgatör ve yumuşatıcı görevi görür. Myristyl Myristate ayrıca stearik aside avuç içi içermeyen bir alternatif olarak hizmet eder.

CETIOL MM, yağlı bir his ve kendine has bir kokuya sahip beyaz ila açık sarımsı peletlenmiş bir mum kütlesidir. Tutarlılık veren özellikleri nedeniyle, Cetiol MM kozmetik emülsiyonlarda ve stick preparatlarda kullanılır. Erime sıcaklığı cilde yakındır.


221-787-9 [EINECS]
3234-85-3 [RN]
MFCD00056201
Myristate de tétradécyle [Fransızca] [ACD / IUPAC Adı]
Miristik Asit Miristil Ester
MİRİSTİL MİRİSTAT
Tetradesanoik asit, tetradesil ester [ACD / İndeks Adı]
Tetradesil miristat [ACD / IUPAC Adı]
tetradesil tetradesanoat
Tetradesilmiristat [Almanca] [ACD / IUPAC Adı]
[3234-85-3]
14: 0-14: 0Alc
17661-50-6 [RN]
1-Tetradecanol, miristat
3-10-00-01641 [Beilstein]
4-02-00-01220 (Beilstein El Kitabı Referansı) [Beilstein]
Alkamül MM / M
Ceraphyl 424
Ceraphyl 424; Cetiol MM; Crodamol MM; Cyclochem MM; Liponat MM
Cetiol MM
SETİL ESTER MUMU
Crodamol MM
Cyclochem MM
EINECS 221-787-9
EINECS 241-640-2
https://www.ebi.ac.uk/chebi/searchId.do?chebiId=CHEBI:138721
Liponat MM
miristik asit tetradesil ester
Miristik asit, tetradesil ester
MİRİSTİL MİRİSTAT | TETRADESİL TETRADEKANOAT
Miristil stearat
Miristil tetradekanoat
Miristil
oktadekanoik asit tetradesil ester
Oktadekanoik asit, tetradesil ester [ACD / İndeks Adı]
Schercemol MM
stearik asit miristil ester
Stearik asit, tetradesil ester
tetradesanoik asit tetradesil ester
tetradesanil tetradekanoat
Tetradesil estertetradekanoik asit
Tetradesil oktadekanoat
Tetradesil stearat [ACD / IUPAC Adı]
Tetradesilmiristat
Tetradesiltetradekanoat
UNII-D072FFP9GU
Waxenol 810

Bir ortak emülgatör ve opaklaştırıcı olarak kullanım için% 100 doğal, bitkisel türevli bir ester, miristil alkol ve miristik asit kombinasyonu. Myristyl Myristate, ipeksi, zengin bir his ve kuru bir pudra hissi ile losyonlar ve kremler oluşturmanın kolay bir yolunu sunar.Miristil Miristat, yağlı etkinin istenmeyen olduğu durumlarda yüksek tereyağı içeriğine sahip ürünler için özellikle uygundur.Miristil Miristat, hoş bir ortam, yumuşak ve kalıcı bir his yanında losyonlara ve kremlere mükemmel bir kuru, pudra sonrası his sağlar.Miristil Miristat, vücut ve beyaz opaklaştırıcı etki sağlayarak mükemmel bir emülsiyon geliştirici görevi görür.Miristil Miristat, kremlerinize ve losyonlarınıza beyaz parlak bir görünüm vermek için opaklaştırıcı olarak da kullanılabilir.Miristil Miristat mükemmel bir süper yağ / kıvam arttırıcı ajandır

Kullanım Yönergeleri

    % 2,0 -% 8,0
    Yağ fazına eklendi

Başvurular

    kremler ve losyonlar
    masaj ve vücut yağları
    saç kremleri

Bir ortak emülgatör ve opaklaştırıcı olarak kullanım için% 100 doğal, bitkisel türevli bir ester, miristil alkol ve miristik asit kombinasyonu.

Miristik asit, Nutmeg Myristica fragrans'ın adını almıştır. Küçük hindistan cevizi yağı, miristik asidin trigliseridi olan% 75 trimristin'dir. Küçük hindistan cevizi dışında miristik asit hurma yağı, hindistancevizi yağı, tereyağı yağı ve ispermeçet balinasından elde edilen kristalize yağ fraksiyonu olan spermasetin'de de bulunur.
Miristil Miristat, ürünlerinize ipeksi, zengin bir his ve kuru bir pudra hissi verir.

İşlevler: Yayma Ajanları

Başvurular
Banyo, Duş ve Sabunlar
Antiperspiranlar ve Deodorantlar
Vücut bakımı
Göz rengi
Yüz / Boyun Cilt Bakımı
Yüz Rengi
Yüz Temizleyicileri
Saç Kremi - Durulayın
Tıraş / Tüy Alma

Tüketici faydası: Nemlendirici / Nemlendirici / Besleyici
Yumuşaklık

Tetradesil miristat

Tetradesil miristat
tetradesil miristat
CAS adları
Tetradesanoik asit, tetradesil ester

IUPAC isimleri
Miristil miristat
Miristil miristat
Miristil miristat
Tetradesil miristat
tetradesil miristat
tetradesil miristat
tetradesil tetradesanoat

Ticari isimler
Crodamol MM
DUB MM
RADYA 7744
Süper Rafine Crodamol MM

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.