NIKKOL HCO-40 (PEG-40 HİDROJENE HİNT YAĞI)

Nikkol HCO-40 = Hidrojene Hint Yağı 40 EO

CAS numarası : 61788-85-0
EC / Liste no.: 500-147-5

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), emülgatör, çözücü, yumuşatıcı, dispersiyon ajanı ve nemlendirici görevi görür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hidrofobik kısmı hint yağından ve hidrofilik kısmı etilen oksit zincirinden gelen iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) krem, losyon, maske, baz ve güneşten korunma ürünlerinin formülasyonlarında kullanılır.

Kozmetikte ikincil yüzey aktif madde olarak Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) uygulaması:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), saç ve cilt için ikincil yüzey aktif madde ve lipofilik maddelerin ve hidrofilik emülgatörlerin çözücüsüdür.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) bitkisel hammaddelere dayalıdır ve uçucu yağlar için uygundur.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), şampuanlarda, duş ve köpük banyosu preparatlarında ve O/W emülsiyonlarında kullanılır.

Kozmetikte Jel ve Çubuklarda Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) uygulaması:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) yumuşatıcı ve emülgatör görevi görür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hint yağından elde edilen bir esterdir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) orta düzeyde bir his sunar ve gövde, doku ve yapı ekler.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) emülsiyonlarda, jellerde ve sticklerde kullanılır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) uygulaması Kozmetikte Cilt Bakımıdır:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), iyonik olmayan bir ko-emülgatör, yumuşatıcı, çözündürücü ve dengeleyici ajan olarak işlev görür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) cilt bakımı yaşlanma karşıtı, cilt bakımı anti-akne, cilt bakımı tedavisi, cilt bakımı nemlendirme, cilt bakımı koruması, güneş bakımı, renkli kozmetik ve saç bakımında kullanılır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hint yağından elde edilen kozmetik, ilaç, tekstil, tarım uygulamaları için noniyonik bir çözücü ve emülsifiye edici ajandır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), su-alkollü çözeltilerde stabil olan ve kozmetik çözeltilerde kullanılan diğer birçok bileşenle uyumlu, iyonik olmayan bir çözücüdür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), su-alkollü solüsyonlarda ve sadece su solüsyonlarında eterik yağları ve kokuları çözmek için kullanılır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), kozmetik emülsiyonların hazırlanması için iyonik olmayan bir emülgatör ve çözücüdür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), çok çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonunda kullanılmaktadır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), kozmetik uygulamalar için emülsiyonlarda kullanılır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın hidrolitik bozunmaya karşı direnci, onu özellikle agresif formülasyonlarda faydalı kılar.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), parfüm yağları, kokular ve uçucu yağlar için çözücüdür.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), iyonik olmayan bir O/W emülgatörü, köpük stabilizatörü, iyonik olmayan çözündürücü, nemlendirici, film oluşturucu ve maskeleme maddesi olarak işlev görür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), 1 mol hidrojene hint yağı ile 40 mol etilen oksit reaksiyona sokularak elde edilir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) vitaminleri, yağları, parfümleri ve çözünmeyen yağlı maddeleri sulu sistemde çözerek şeffaflığı ve parlaklığı artırır.

Ayrıca Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), itici gazın sulu fazda aerosol içindeki çözünürlüğünü artırır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) tıraş jeli, saç şekillendirici jel ve el yıkama jeli gibi ürünlerin şıklığını, şeffaflığını ve görünümünü etkiler.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), solventlerin uçuculuğunu geciktirir ve etkisini daha uzun süre korumak için tıraş sonrası losyon, parfüm vb. gibi çok uçucu ürünler için kullanılabilir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), film oluşturma kapasitesini artırmak için krem, losyon ve rujlarda tercih edilir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), yağların yapışma ve ufalanma özelliklerini azaltır, uygulamada pürüzsüz ve yumuşak bir his sağlar.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), parfüm yağlarını, uçucu yağları ve diğer hidrofobik maddeleri çözer.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), emülsifiye edilecek maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşumuna yardımcı olur.

PEG 40 Hint Yağı olarak da adlandırılan Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) (POE 40), popüler bir noniyonik bitkisel bazlıdır, birçok işlevi vardır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), kokuların, özlerin ve parfümlerin çözücüsü olarak yararlıdır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), ister oda spreyleri gibi özel yüksek kokulu ürünlerde olsun, koku içeren formülasyonlarda genellikle birincil yüzey aktif madde veya soliumilizer olarak kullanılır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) çok işlevli bir bileşendir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hepsi bir arada bir emülgatör sistemi oluşturmak için bir yüzey aktif madde, köpük güçlendirici, emülgatör (tipik olarak bir glikol distearat gibi düşük HLB emülgatör ile kullanılır) veya gliseril stearat olarak kullanılır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), yağları ve kokuları su bazlı sistemlerde, hatta genellikle polisorbatlar üzerinde karıştırmak için bir çözücü olarak ilk tercih olarak çok popülerdir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), ürünlerin karışım halinde kalmasına da yardımcı olur.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) ayrıca köpük güçlendirici, endüstriyel uygulamalarda yağlayıcı, dağıtıcı ve hatta yağlayıcı olarak da kullanılır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) temizlik, tekstil ve metal işleme uygulamalarında da kullanım alanı bulur.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) formüllere olduğu gibi eklenebilir.
Tipik konsantrasyon, uygulamaya bağlı olarak %1-12 veya daha fazla.
Sadece harici kullanım içindir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), puslu kehribar rengi bir sıvı ila yarı katıdır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hint yağından elde edilen doğal bir çözücüdür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), yağda çözünen aktif bileşenleri ve uçucu yağları sulu bileşenlerle karıştırmak için gerekli bir çözücüdür.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hint yağının bir polietilen glikol türevidir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) hafif yağlı bir kokuya sahiptir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), emülgatör, yüzey aktif madde ve koku bileşeni olarak işlev görür.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hidrofobik kısmı hint yağından ve hidrofilik kısmı etilen oksit zincirinden gelen iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir.

ANAHTAR KELİMELER:
61788-85-0, 500-147-5, Akypo ROX CO 400, Alkamuls CRH-40, Alpicare COH 40, Alpicare COH 410, Cremophor CO 40, Cremophor CO 410, Cremophor RH 40, Cremophor RH 410

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) şu şekilde sınıflandırılır:
-Emülsifiye edici Sürfaktan
-Dispersan
-Sıvı yağ
-emülgatör
-Yüzey aktif madde
-Hint Yağı Türevi
-İyonik olmayan
-Klima ajanı

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın İşlevleri:
-Karışmayan malzemeleri birleştirin
-Cildi ve saç derisini nazikçe temizler ve yatıştırır
-Temizlik ürünlerinde köpük oluşturun
-Ürünlere tutarlı ve tamamen harmanlanmış bir his sunun
-Ürün şeffaflığını ve netliğini koruyun
-Ürünün cilt üzerinde yayılabilirliğini arttırın

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın ürün avantajları:
-uçucu yağları, kokuları ve diğer yağ maddelerini çözündürme yeteneği,
-kozmetik yıkamada çok iyi emülgatör ve yıkama maddesi,
-suda yağ (O/W) emülsiyonlarının stabilizasyonu,
-Sıvı form ve düşük donma noktası, işleme sırasında işlenmesini kolaylaştırır,
-biyolojik olarak parçalanabilen bir ürün,
-cilt ve mukoz membranlar tarafından iyi tolere edilir,
-yenilenebilir bitkisel hammaddelere dayalı.

Kozmetikte Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) uygulaması:
-saçın yıkanması, bakımı ve şekillendirilmesi için ürünler,
-vücut ve yüzün yıkanması ve bakımı için kozmetikler,
-makyaj ve makyaj temizleme için kozmetikler,
-saç boyama ve renk giderme ürünleri,
-tıraş sonrası ve diğer alkol bazlı kozmetikler,
-güneşten koruyucular,
-parfümler, vücut kokuları,
-samimi hijyen losyonları ve jelleri,
-dudak bakım ürünleri,
-Anti-akne ürünleri.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın Faydaları:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) hem suda hem de yağda çözünür.
Köpük arttırıcı özellikleri, Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ı sıvı temizleyicilerde kullanım için ideal kılar.
Yatıştırıcı ve yumuşatıcı yumuşatıcı kalitesi, Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ı nemlendiriciler ve saç bakım kozmetikleri formülasyonlarına popüler bir katkı yapar.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), yüz ve vücut temizleyicileri gibi ürünlerde yağların yıkanmasını kolaylaştırır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın Ortak Kullanım Alanları:
-Sıvı Sabun, Yüz Temizleyici, Köpük Banyosu, Duş Jeli
-Yüz Kremi, Losyon, Güneş Koruyucu
-Makyaj, Yüz Maskesi, Cilt Peel, Deodorant
-Şampuan, Saç Kremi
-Spritzerler
-Temizleyiciler
-Çiçek Suları

INCI Adı: PEG 40 Hidrojene Hint Yağı

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) nasıl çalışır:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın spreyler, serumlar, losyonlar ve yağsız kremler gibi kozmetik uygulamalarda tek değilse de birincil çözücü madde veya emülgatör olarak kullanılması önerilir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), daha güçlü çözünürlük özellikleri için yağ fazındaki yağlara eklenir.

Önerilen Kullanım Şekli: %1-5 (çözünürlük için. Bunun üzerinde köpüklenir)

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın Özellikleri:
-%100 Aktif
-İyonik olmayan
-Suda çözündürücüde yağ
-Köpüğü stabilize ettiği için köpük güçlendirici
-Uzun raf ömrü
-HLB: 14-15 civarında

İlaçta Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) uygulamaları :
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), özellikle yağda çözünen vitaminler için uygun iyonik olmayan suda yağ çözücü ve emülsifiye edici ajandır ve olağanüstü kimyasal stabilite gösterir.
Bu denenmiş ve güvenilir çözücü, çeşitli sürfaktanlar üzerinde yapılan bir çalışmada enzimatik sindirime dirençte en yüksek puanı alarak hasta güvenliğini artırma potansiyelini vurgulamıştır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), kendi kendine emülsifiye edici ilaç dağıtım sistemlerinde (SEDDS) veya mikroemülsifiye edici sistemlerde (SMDDS) bir yardımcı çözücü ve/veya yardımcı çözücü ile birlikte yaygın olarak kullanılmaktadır.
Dahası, Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) neredeyse tatsızdır – bu da onu oral uygulamalar için ideal kılar.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), çeşitli oral formülasyonlarda yaygın olarak kullanılmaktadır, vitaminler, ilaçlı gargaralar, uçucu yağlar, belirli ilaçlar ve aerosol araçlarındaki iticiler için neredeyse tatsız çözücülerdir.
Ayrıca mükemmel yumuşatıcılar, aşırı yağlayıcı maddeler ve O/W emülgatörleri ve emülsiyon stabilizatörleridir.
Tavsiye edilen topikal kullanım seviyeleri %0.5-10.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın açıklaması:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), 40mol etilen oksit ile yoğunlaştırılmış hidrojene hint yağının polietilen glikol esteridir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hafif kokulu kalın bir macundur.

INCI Adı: Peg 40 Hidrojene Hint Yağı

Neden Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ı seçmelisiniz?
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), ilgili tüm düzenleyici kurumlar tarafından onaylanmış, yaygın olarak kullanılan bir çözücüdür
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), özellikle yağda çözünen vitaminlerin sulu çözeltileri için uygundur.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) kimyasal olarak stabildir ve pratik olarak tatsızdır – oral uygulamalar için mükemmeldir

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) Ürün Detayları:
Kimyasal adı: Polioksil hint yağı
Genel ad: Polyoxyl 40 Hydrogenated Castor Oil (USP, güncel baskı), Macrogolgliserol Hydroxystearat (Ph. Eur., mevcut baskı).
CAS-No: 61788-85-0
İNCİ: Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın Mevzuat Durumu:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), mevcut Ph.Eur. monografı "Makrogolgliserol hidroksistearat".
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) ayrıca USP/NF monografının "Polyoxyl 40 Hidrojene Hint Yağı"nın son baskısına da uygundur.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın Uygulamaları:
Ana uygulama, oral ve topikal sıvı ve yarı katı dozaj formlarında çözündürücü ve emülgatördür.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın kimyasal yapısı:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), 1 mol hidrojene hint yağının 40 mol etilen oksit ile reaksiyona sokulmasıyla elde edilen iyonik olmayan bir çözücü ve emülsifiye edici ajandır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın ana bileşeni, yağ asidi gliserol poliglikol esterleri ile birlikte ürünün hidrofobik kısmını oluşturan gliserol polietilen glikol hidroksi stearattır.
Hidrofilik kısım polietilen glikoller ve gliserol etoksilattan oluşur.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) hem suda hem de yağda çözünür ve geleneksel olarak su içinde yağ formülasyonlarını emülsiyon haline getirmek ve çözmek için kullanılır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın köpük arttırıcı özellikleri onu sıvı temizleyicilerde kullanım için ideal kılar ve yatıştırıcı ve yumuşatıcı yumuşatıcı kalitesi onu nemlendiriciler ve saç bakım kozmetikleri formülasyonlarına popüler bir katkı yapar.
Bir yüzey aktif madde olarak Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), çoklu sıvılar veya sıvılar ve katılar arasındaki yüzey gerilimini azaltmaya yardımcı olur.

Ayrıca Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), yağlardan gresin çıkarılmasına yardımcı olur ve sıvı içinde askıda kalmasına neden olur.
Bu, Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın yıkanmalarını kolaylaştırır ve bu bileşenin yüz ve vücut temizleyicilerinde popüler olmasını sağlar.
Oklüzif bir ajan olarak Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), cildin yüzeyinde doğal nem kaybına karşı bir bariyer görevi gören koruyucu bir nemlendirici tabaka oluşturur.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın açıklaması:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hidrojene Ricinus Communis (Castor) Tohum Yağının etoksilasyonu yoluyla üretilen yüksek HLB'li bir yüzey aktif maddedir (~13). Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), iyonik olmayan, katyonik ve anyonik yüzey aktif maddelerle uyumlu ve nispeten yüksek tuzlu, asidik veya alkali sistemlerde bile etkili olan, noniyonik bir su içinde yağ (O/W) emülgatör ve çözücüdür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), parfüm yağları için mükemmel bir çözücüdür ve krem ve losyonların formülasyonunda yardımcı emülgatör olarak da kullanılabilir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) ayrıca yağ içinde su (W/O) halkalı jel mikro emülsiyonlarının hazırlanmasında kullanılan seçilmiş düşük HLB emülsiyonlaştırıcıların jelleşme özelliklerini de geliştirebilir.
Ayrıca Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), şampuanlarda, saç bakım ürünlerinde ve cilt temizleyicilerde hafif, suda çözünür bir yumuşatıcı ve saç kremi olarak işlev görür.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), Hidrojene Hint Yağının Polietilen Glikol türevleridir ve kozmetik veya kişisel bakım ürünü formülasyonlarına eklendiğinde yüzey aktif madde, çözücü, emülgatör, yumuşatıcı, temizleme maddesi ve koku bileşeni olarak işlev görür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), yarı katı bir bileşendir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), emülgatör, çözücü, yumuşatıcı, dispersiyon ajanı ve nemlendirici görevi görür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) krem, losyon, maske, baz ve güneşten korunma ürünlerinin formülasyonlarında kullanılır.

CAS Numarası: 61788-85-0
Chem/IUPAC Adı: Hint yağı (Ricinus communis), hidrojene, etoksile (40 mol EO ortalama molar oranı)

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), birlikte emülsifiye edici bir ajan, yumuşatıcı, emülsifiye edici ajan (O/W) ve çözündürücü ajandır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hidrojene ricinus communis (hint) tohum yağının etoksilasyonu yoluyla üretilir.

Bu bitki türevi/bitkisel bazlı bileşen, iyonik olmayan, katyonik ve ayrıca anyonik yüzey aktif maddelerle uyumludur ve nispeten yüksek oranda tuzlu, asidik veya alkali olan sistemlerde bile etkilidir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) ayrıca yağ içinde su (W/O) halkalı jel mikro emülsiyonlarının hazırlanmasında kullanılan seçilmiş düşük HLB emülsiyonlaştırıcıların jelleşme özelliklerini de geliştirebilir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), ter önleyiciler, kalıp sabunlar, banyo katkı maddeleri, plaj giyim güneş bakımı, temizlik mendilleri, günlük güneş bakım ürünleri, deodorantlar, tüy dökücüler, yüz temizleyiciler, yüz renk kozmetikleri ve yüz cilt bakımında kullanılır.
Ayrıca Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), ayak bakımı, koku, saç kremi, el, dudak ve vücut bakımı, sıvı el sabunları, gargara, tırnak bakımı, şampuanlar, tıraş ürünleri, duş jelleri/vücut yıkama ürünleri, şekillendirme yardımcıları ve diş macunu.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), kozmetik ürünler için çözücüdür
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hafif iyonik olmayan bir yüzey aktif madde, emülgatör ve yardımcı çözücüdür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), yağların normalde içinde çözünmeyecekleri çözücülerde çözünmesine yardımcı olur.

Yarı katı veya sıvı bir hammadde olarak satılan Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), bu bitkisel bazlı çözücü aynı zamanda kozmetik preparatlarda yüzey aktif madde ve temizleyici olarak kullanılır ve büyük bir su fazı içeren sulu formülasyonlarda emülgatör olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hafif bir kokuya sahip sarı bir renge sahiptir.

INCI: PEG 40 Hidrojene Hint Yağı

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) Kullanım Talimatları:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) spreyler, serumlar, losyonlar ve yağsız kremler gibi kozmetik uygulamalarda tek değilse de birincil çözücü madde veya emülgatör olarak kullanılması önerilir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), daha güçlü çözünürlük özellikleri için yağ fazındaki yağlara eklenir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) %0,1 ila %5 oranında kullanılabilir.

METAL İŞLEME SIVILARINDA UYGULAMA:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), metal işleme uygulamalarında yağlayıcı ve emülsifiye edici ajan olarak kullanılır.

Eterli yağlar, parfümler, vitaminler ve hidrofobik aktif maddeler için çözücü:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), iyonik olmayan bir O/W emülgatör ve çözücüdür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) esas olarak eterli yağları, parfümleri, vitaminleri ve hidrofobik aktif maddeleri çözündürmek için kullanılır ve bu da oldukça kararlı çözeltiler sağlar.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), saç yağı, nemlendirici ürünler ve aerosol formülasyonlarının formüle edilmesinde uygulama bulur.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ımızın raf ömrü 2 yıldır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), Hint Yağı ve polietilen glikolden (PEG) yapılmış, yağlı kokulu, hafif viskoz, amber renkli bir sıvıdır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) çoğunlukla emülgatör ve yüzey aktif madde olarak kullanılır, ancak çoğu zaman kokuları su bazlı formüllere çözmek için kullanılır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), bir o/w emülgatör, şekillendirici mumlar için ıslatma maddesi ve parfümlerin, uçucu yağların ve lipofilik aktiflerin etkili çözücüsü olarak işlev görür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), deterjan sistemlerinde süper yağlama faydaları sağlar.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) banyo, duş & sabun, şampuanlar, şekillendirici ürünler, yüz temizleyiciler, tıraş/epilasyon formülasyonlarında kullanılır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) losyonlar, kremler, saç bakımı ve rujlar için kullanılır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), parfüm çözücü, yumuşatıcı, emülgatör, yağlayıcı ve dağıtıcı içerir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), yumuşatıcı, çözücü ve iyonik olmayan bir yüzey aktif madde görevi görür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) hafiftir ve iyi köpürme özellikleri sunar.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), şampuanların, duş jellerinin ve kremlerinin, sabunların, tıraş köpüklerinin ve bebek bakım ürünlerinin formüle edilmesinde uygulama bulur.

Bileşim: Hidrojene hint yağı, etoksillenmiş
INCI adı: Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)

Görünüm [ 20 °C ]: Yapıştır
Kimyasal / Fiziksel Veriler
pH (suda %10): 6.0 – 7.0
Gardner renk numarası: maks. 2
Su içeriği (%): maks. 2.0
Asit sayısı (mg KOH/g): maks. 1.0
Sabunlaşma değeri (mg KOH/g): 50 - 60
OH sayısı (mg KOH/g): 60 - 75
HLB değeri: 14 - 16

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın İmalatı:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hidrojene hint yağının etoksilasyonu ile üretilir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın çözünürlüğü:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) su, etanol, izopropil alkol veya n-propanol içinde çözünür.

Kozmetik formülasyonlarına Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) eklenirken, önerilen 3:1 oranında (PEG 40 Hidrojene Hint Yağı - yağ) soğuk halde doğrudan yağ fazına karıştırılabilir.
Su fazına Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) eklenebilir.
Formül bulanıksa, şeffaflığı artırmak için Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) miktarı artırılabilir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın Uyumluluğu:
İyonik olmayan bir çözücü olan Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), su-alkollü çözeltilerde stabildir ve kozmetik çözeltilerde kullanılan diğer birçok bileşenle uyumludur.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın Uygulamaları:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), 1 g eterik yağ veya koku için 1 ila 2 g miktarlarında su-alkollü çözeltilerde ve sadece su çözeltilerinde eterik yağları ve kokuları çözmek için kullanılır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) saklama talimatları:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), sıkıca kapatılmış orijinal kaplarda saklanmalıdır.
Bu koşullar altında Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) iyi bir depolama stabilitesine sahiptir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) a(n) olarak işlev görür:
-Yüzey aktif madde
-çözünürleştirici
-emülgatör
-Yumuşatıcı
-Temizlik Maddesi
-Koku Maddesi

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), 20°C'de beyaz ila sarımsı yarı katı bir macundur; 30°C'de erir, hafif fakat karakteristik bir kokuya sahiptir ve sulu çözeltide neredeyse tatsızdır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), 1 mol hidrojene hint yağının etilen oksit (40 mol) ile reaksiyonundan kaynaklanır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hidrofilik ve hidrofobik bileşenlerin karmaşık karışımları olan bir dizi kimyasaldan biridir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), çoğunlukla sert sulardaki tuzlardan etkilenmeyen, yaygın olarak kullanılan bir emülgatördür.
Akut ve kronik toksisite çalışmaları, bu materyalin esasen toksik olmadığını ve tahriş edici olmadığını göstermektedir, ancak bilinmeyen mekanizmaya sahip bazı ters reaksiyonlar bildirilmiştir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), serin ve kuru yerlerde ışıktan korunduğu, iyi doldurulmuş, hava geçirmez kaplarda saklanır.

Eşanlamlılar arasında gliserol polietilenglikol oksistearat, hidrojene hint yağı POE-40 ve Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) bulunur.
Marka isimleri arasında Cremophor RH 40, Croduret 40 ve Eumulgin HRE 40 bulunur.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), intravenöz enjeksiyonlarda ve oftalmik solüsyonlarda kullanım için FDA Aktif Olmayan Bileşenler Kılavuzuna dahil edilmiştir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) ayrıca bir siklosporin kapsül markası içinde bulunur ve diğer ilaçları çözündürmek için kullanılabilir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), vitaminleri ve uçucu yağları çözmek için kullanılmıştır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) %25, A vitamini palmitatını 88 mg/mL veya A vitamini propiyonatını 160 mg/mL çözünür hale getirir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), yağ asitlerini ve alkolleri emülsifiye etmek için kullanılabilir.
Bu malzemenin hidroalkolik müstahzarları, polipropilen glikol 2000 eklenerek azaltılabilen köpük üretir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), oral preparatlarda kullanıldığında neredeyse tatsızdır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), iyonik olmayan bir çözücü ve emülgatördür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hidrojene hint yağının etilen oksit ile reaksiyona sokulmasıyla elde edilir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) banyo & duş, güzellik bakımı, tıraş ve cilt & kişisel bakım ürünlerinde kullanılmaktadır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), iyonik olmayan bir su içinde yağ çözücü ve emülsifiye edici ajandır.

Hidrojene hint yağı ve etilen oksitten türetilen Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), iyonik olmayan bir su içinde yağ çözücü ve emülsifiye edici ajan olarak kullanılır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) özellikle yağda çözünen vitaminler için uygundur ve olağanüstü kimyasal stabilite gösterir.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), kendi kendine emülsifiye edici ilaç dağıtım sistemlerinde (SEDDS) veya mikroemülsifiye edici sistemlerde (SMDDS) bir yardımcı çözücü ve/veya yardımcı çözücü ile birlikte yaygın olarak kullanılmaktadır.
Dahası, Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) neredeyse tatsızdır – bu da onu oral uygulamalar için ideal kılar.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın Özellikleri:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) emülgatör, yüzey aktif madde ve çözücü olarak kullanılabilen çok fonksiyonlu bir ajandır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), özütlerin, parfümlerin ve vitaminlerin köpük güçlendiricisi ve çözücüsü olarak da faydalıdır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ın Uygulamaları:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), özellikle sıvı sabunlarda, losyonlarda, vücut yıkamalarında, duş jellerinde, saç şampuanlarında, yüz temizleyicilerinde, köpük banyolarında, dekoratif kozmetiklerde evrensel olarak uygulanabilir.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hidrojene hint yağının etilen oksit ile reaksiyona sokulmasıyla elde edilen iyonik olmayan bir çözücü ve emülsifiye edici ajandır.
Bu ürünün ana bileşenleri, yağ asidi gliseril poligliseril esterleri ile birlikte ürünün hidrofobik kısmını oluşturan gliseril polietilen glikol oksistearattır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), eterli yağları, parfüm bileşimlerini, vitaminleri ve hidrofobik aktif maddeleri sulu-alkollü ve saf sulu çözeltilerde çözmek için kullanılır.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), hidrojene hint yağının etilen oksit ile reaksiyona girmesiyle elde edilen iyonik olmayan bir çözücü ve emülsifiye edici ajandır.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), eterli yağları, parfüm bileşimlerini, vitaminleri ve hidrofobik aktif maddeleri sulu-alkollü ve saf sulu çözeltilerde çözmek için kullanılır.

Kullanım: Konsantrede Maks %30

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)'ı köpürmeyi önlemek için koku konsantresine yavaş ve nazikçe karıştırın.

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), su-alkollü çözeltilerde stabil olan ve kozmetik çözeltilerde kullanılan diğer birçok bileşenle uyumlu, iyonik olmayan bir çözücüdür.
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı), su-alkollü solüsyonlarda ve sadece su solüsyonlarında eterik yağları ve kokuları çözmek için kullanılır.

İNCİ:
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)

Talepler:
-emülgatörler
-Çözündürücüler > Hint Yağı Türevleri

Uygulamalar/Tavsiye edilenler:
-Cilt bakımı (Yüz bakımı, Yüz temizliği, Vücut bakımı, Bebek bakımı)
-Dekoratif kozmetik/Makyaj
-Tuvalet (Duş & Banyo, Ağız bakımı...)
-Saç bakımı (Şampuanlar, Saç Kremleri ve Şekillendirici)
-Parfümler ve kokular
-Güneş bakımı (Güneşten korunma, Güneş sonrası ve Kendi kendine bronzlaşma)

Önerilen Kullanım Düzeyi:
-1-5

Benzer veya Eşdeğer:
Akypo ROX CO 400
Alkamüller CRH-40
Alpicare COH 40
Alpicare COH 410
Kremofor CO 40
Kremofor CO 410
Kremofor RH 40
Kremofor Sağ 410
kroduret 40
kroduret 50
emülsojen HCO 40
Eumulgin HRE 40
Fancol HCO-40
Hetoksit HC-40
Jeechem CAH-40
Lipokol HCO-40
Lipocol LAV HCO-40
Lumül HCO-50
Merpoksen HRO 400
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)
Fenoksit HCO-40
Protachem HCO 40
Sabuckax ELH 40
Sabuckax ELH 40/L
Simülsol 1293
Sympatens-TRH/400
Tagat CH 40
Unipeg-CO-40H

Eş anlamlı:
40 Mol Hint Yağı Etoksilat
40 Mol Etoksillenmiş Hint Yağı
Hint Yağı Etoksilat POE 40
EMÜLFOR EL 719
PEG 40 Hint Yağı

Eş anlamlı:
Hint yağı, hidrojene, etoksillenmiş
hidrojene hint yağının polietilenglikol esteri
Polioksil 40 hidrojene hint yağı

IUPAC isimleri:
Hint yağı, hidrojene, etoksillenmiş
Polioksietilen (40) hidrojene Hint yağı
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)

Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) eşanlamlıları, gliserol polietilenglikol oksistearat, hidrojene hint yağı POE-40'ı içerir.

Eş anlamlı:
akypo rox CO400
alkamüller CRH/40-C
hint yağı (ricinus communis), hidrojene, etoksile (40 mol EO ortalama molar oranı)
kremofor RH 40
kroduret 40
emanon CH-40
ARH-52
lipokol HCO-40
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı)
Nikkol HCO-40 (PEG-40 Hidrojene Hint Yağı) eczane
polietilen glikol (40) hidrojene hint yağı
polioksietilen (40) hidrojene hint yağı
RTD HC-40
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.