NİPASOL M SODYUM

Nipasol M Sodyum, kişisel bakım ürünleri için tek uzun zincirli bir paraben koruyucudur.
Faydaları
Suda çözünür


NİPASOL M SODYUM
sodyum propil-4-hidroksibenzoat
CAS: 35285-69-9
EC: 252-488-1
EC / Liste no .: 252-488-1
CAS no .: 35285-69-9

35285-69-9
Adı: Sodyum propil p-hidroksibenzoat
CAS: 35285-69-9
Moleküler Formül: C10H11NaO3
Moleküler Ağırlık: 202.182
CAS 35285-69-9
35285-69-9 - İsimler ve Tanımlayıcılar
Adı: Sodyum propil p-hidroksibenzoat
Eşanlamlılar Paradept
Sodyum propil paraben
Solbrol P, Natriumsalz
4-Hidroksibenzoik asit propil ester sodyum tuzu
sodyum 4- (propoksikarbonil) fenolat
Propil 4-hidroksibenzoat sodyum
Propil Paraben Sodyum


Kimyasal adı: Sodyum Propil p-Hidroksibenzoat.
INCI tanımı
Sodyum Propylparaben.

Görünüm: Beyaz toz
Kimyasal ve fiziksel veriler
pH: 9,5 - 10,5
Su içeriği: maks. % 5.0
Sulu olmayan titrasyon ile test:% 99 - 104


4-Hidroksibenzoik asit, propil ester, sodyum tuzu
Benzoik asit, 4-hidroksi-, propil ester, sodyum tuzu
Benzoik asit, p-hidroksi-, propil ester, sodyum türevi.
E217
Natrium propil 4-hidroksibenzoat
Parasept
Propil 4-hidroksibenzoat sodyum tuzu
Propil p-hidroksibenzoat, sodyum tuzu
Propil-4-hidroksibenzoat natriumsalz
Propilparaben sodyum
Propilparaben, sodyum tuzu
Sodyum 4-propoksikarbonilfenoksit

EC Envanteri
Sodyum 4-propoksikarbonilfenoksit
sodyum 4-propoksikarbonilfenoksit
Sodyum propil hidroksibenzoat
Sodyum propilparaben
Kozmetik Ürünler Yönetmeliği, Ek V - İzin Verilen Koruyucular, Diğer

CAS adları
Benzoik asit, 4-hidroksi-, propil ester, sodyum tuzu (1: 1)

IUPAC isimleri
Benzoik asit, 4-hidroksi-, propil ester, sodyum tuzu
p-Hidroksibenzolaraure-n-propilester Natriumsalz
propil 4-hidroksibenzoat
Propil-4-hidroksibenzoat natriyum
sodyum 4- (propoksikarbonil) benzen-1-olat
sodyum 4- (propoksikarbonil) fenolat
Sodyum 4-propoksikarbonilfenoksit
sodyum 4-propoksikarbonilfenoksit
Sodyum Propil 4-Hidroksibenzoat
Sodyum propilparaben
Sodyum propilparaben Sodyum 4-propoksikarbonilfenoksit
sodyum; 4-propoksikarbonilfenolat


Kullanımlar
Nipasol M Sodyum, çok çeşitli kozmetik ve tuvalet ilaçlarının korunması için tasarlanmış geniş spektrumlu bir antimikrobiyal ajandır.
Nipasol M Sodyum, hem durulama hem de durulama formülasyonlarını korumak için uygundur.

Nipasol M Sodyum bakteri, küf ve mayalara karşı etkilidir.
Nipasol M Sodyumun çoğu ürün türünü korumak için önerilen kullanım seviyesi, normal olarak bitmiş ürünün toplam ağırlığına bağlı olarak% 0.1-0.3 aralığındadır.

Paraben esterleri, koruyucu olarak geniş spektrumlu antimikrobiyal aktivite gibi, düşük kullanım konsantrasyonlarında etkili, çok çeşitli kozmetik bileşenlerle uyumlu, renksiz, kokusuz, insan deneyimine dayalı olarak iyi belgelenmiş toksikolojik ve dermatolojik kabul edilebilirlik (kozmetikte, gıdalarda kullanılır) gibi birçok avantaja sahiptir. ve 1930'lardan beri farmasötik ürünler), p-Hidroksibenzoik Asit ve bir dizi esteri, çeşitli bitki ve hayvanlarda doğal olarak bulunur, geniş bir pH aralığında stabil ve etkilidir, vb.
Nipasol M Sodyum gibi Sodyum Parabenlerin birkaç ek avantajı vardır:

Nipasol M sodyum, ilave kolaylığı için soğuk suda yüksek oranda çözünür.

Birleştirme için ısıtma aşaması gerekmez, böylece enerji ve tesis kullanımından tasarruf sağlanır.

Alkalin pH'ta artmış antimikrobiyal aktivite.

Başvurular
Nipasol M Sodyum, çok çeşitli kozmetik ve tuvalet malzemelerinin korunması için tasarlanmıştır.
Nipasol M Sodyum, hem durulama hem de durulama formülasyonlarını korumak için uygundur.
Nipasol M Sodyum bakterilere karşı mantarlara karşı daha yüksek bir etkinlik sağladığından, bakteri kontaminasyonuna yatkın olan formülasyonlar DMDMH gibi ek bir antibakteriyel koruyucu eklemek gerekebilir.

Çözünürlük: Su max. % 50

Kuruluş
Nipasol M Sodyum suda oldukça çözünürdür ve bu nedenle kozmetik formülasyonlara kolayca dahil edilir.

Alkali çözelti içinde sulu çözünürlük yüksek iken, formüle edilen ürünün pH'ı asidik ise sodyum tuzunun estere geri döndüğünü ve düşük çözünürlüğün yeniden kazanıldığına dikkat etmek önemlidir.

pH kararlılığı
Nipasol M Sodyum, 3.0-11.0 arasındaki geniş bir pH aralığında tamamen stabil kalır.
Nipasol M Sodyumun sulu çözeltileri, alkali pH'ta uzun vadeli tablo değildir.

Sıcaklık kararlılığı
Önerilen maksimum işleme sıcaklığı 80 ° C'dir.

Mikrobiyal aktivite
Nipasol M Sodyum geniş bir aktivite yelpazesine sahiptir.
aşağıdaki yaygın bozulma organizmalarını içerir.
Mikroorganizmalar MİK seviyesi (%)

Bakteriler
Pseudomonas aeruginosa 0.019
Staphylococcus aureus 0.045
Mikroorganizmalar MİK seviyesi (%)

Mayalar
Candida albicans 0,015

Kalıplar
Aspergillus niger 0.022


Saklama talimatları
Nipasol M Sodyum, kapalı orijinal kaplarda stabildir.
Kullanım, depolama ve sevkiyatla ilgili daha fazla bilgi EC güvenlik bilgi formunda verilmektedir.


Teknik veri
Görünüm: Toz
Aktif madde (yaklaşık):% 100
INCI-Adı: Sodyum Propilparaben
Uygulamalar: Nipasol M Sodyum, kişisel bakım ürünleri için uzun zincirli bir paraben koruyucudur.

Aşağıdaki ürünler için uygundur:
Antiperspiranlar ve Deodorantlar
Islak mendil
Dekoratif Kozmetik
Kremler, Losyonlar
Şampuanlar, Duş Jeli, Sıvı Sabun
Saç kremi
Saç stili
Syndet, Bar Sabunu


Sodyum Propylparaben: Clariant'ın Nipasol M Sodyum'u şampuanlarda, duş ürünlerinde, sıvı sabunlarda, dekoratif kozmetiklerde, syndet, kalıp sabunlarında, ıslak mendillerde, saç kremlerinde, saç şekillendirici ürünlerde, kremlerde, losyonlarda, terlemeyi önleyici ve deodorantlarda kullanılır.
Nipasol M Sodyum koruyucu görevi görür.

Kimyasal Adı: Sodyum Propylparaben
Eş anlamlılar: Nipasol M Sodyum; Propil 4-Hidroksibenzoat Sodyum Tuzu; Propil p-Hidroksibenzoat Sodyum Tuzu; Propylparaben Sodyum; Sodyum 4-Propoksikarbonilfenoksit; Sodyum Propil 4-Hidroksibenzoat; Sodyum Propil p-Hidroksibenzoat; Sodyum Propil Paraben; Benzoik asit, 4-hidroksi-, propil ester, sodyum tuzu
CAS Numarası: 35285-69-9
Alternatif CAS # 94-13-3
Moleküler Formül: C₁₀H₁₁NaO₃
Görünüm: Beyazdan Kirli Beyaz Katıya
Erime Noktası:> 170 ° C (dec.)
Moleküler Ağırlık: 202.18
Depolama: Higroskopik, Buzdolabı, inert atmosfer altında
Çözünürlük: DMSO (Biraz), Metanol (Biraz)
Kararlılık: Higroskopik
Kategori Standartları; Farmasötik / API İlaç Safsızlıkları / Metabolitleri;
Uygulamalar: Sodyum Propilparaben bir koruyucudur. Sodyum Propilparaben ayrıca çeşitli farmasötik formülasyonlarda kullanılan bir yardımcı maddedir.


Eş anlamlı
Nipasol M Sodyum, Propil 4-Hidroksibenzoat Sodyum Tuzu, Propil p-Hidroksibenzoat Sodyum Tuzu, Propilparaben Sodyum, Sodyum 4-Propoksikarbonilfenoksit, Sodyum Propil 4-Hidroksibenzoat, Sodyum Propil p-Hidroksibenzoat, Sodyum Propil-Paraben, Benzoik asit, 4 propil ester, sodyum tuzu

35285-69-9
Propilparaben sodyum
Sodyum propilparaben
Sodyum 4- (propoksikarbonil) fenolat
Propilparaben sodyum tuzu
Parasept
Propil 4-hidroksibenzoat sodyum tuzu
UNII-625NNB0G9N
Benzoik asit, 4-hidroksi-, propil ester, sodyum tuzu
625NNB0G9N
sodyum; 4-propoksikarbonilfenolat
Sodyum Propil Parahidroksibenzoat
Caswell No. 714A
Sodyum 4-propoksikarbonilfenoksit
Natrium propil 4-hidroksibenzoat
Propil-4-hidroksibenzoat natriumsalz
EINECS 252-488-1
Propil p-hidroksibenzoat, sodyum tuzu
Propilparaben, sodyum tuzu
EPA Pestisit Kimyasal Kodu 061204
Sodyum propil hidroksibenzoat
C10H11NaO3
Propilparaben sodyum [USAN: NF]
4-Hidroksibenzoik asit propil ester sodyum tuzu
E217
PROPYLPARABENSODIUM
Propilparaben sodyum (NF)
4-Hidroksibenzoik asit, propil ester, sodyum tuzu
SCHEMBL48862
CHEMBL2107021
DTXSID3042348
sodyum, 4-propoksikarbonilfenolat
KS-00000GZL
MFCD00016477
4- (Sodioksi) benzoik asit propil ester
AKOS015961951
4-Hidroksibenzoik asit-propil ester sodyum
AC-15528
AK121813
AS-14864
M920
DB-048766
FT-0639250
D02459
Q3963919
W-106681
UNII-F57SQP06GK bileşeni IXMINYBUNCWGER-UHFFFAOYSA-M
BENZOİK ASİT, p-HİDROKSİ-, PROPİL ESTER, SODYUM TÜREV.
Propil 4-hidroksibenzoat sodyum tuzu, Ph.Eur.


Bu bilgiler mevcut bilgi düzeyimize dayanmaktadır ve ürünlerimiz ve kullanımları hakkında genel notlar sağlamayı amaçlamaktadır.
Bu nedenle, belirli bir uygulamaya uygunluklarında açıklanan ürünlerin belirli özelliklerini garanti ettiği şeklinde yorumlanmamalıdır.
Mevcut tüm sınai mülkiyet haklarına uyulmalıdır.
Ürünlerimizin kalitesi Genel Satış Koşullarımız kapsamında garanti edilmektedir.

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.