PEG 150 DİSTEARAT

CAS Numarası: 25322-68-3
MDL numarası:MFCD00081839
Kimyasal formül: C38H74O4
Molar kütle: 595.06 g mol-1

PEG-150 Distearat, stearik asidin bir polietilen glikol diesteridir.
PEG-150 Distearat, şampuan ve duş jeli gibi yüzey aktif maddeler içeren saç bakım ürünleri için etkili bir emülgatör ve kalınlaştırıcı görevi görür.
PEG-150 Distearat bebek banyosu, saç kremi, krem ve losyon gibi diğer kozmetik uygulamalarda da kullanılmaktadır.

PEG-150 Distearat ayrıca ürüne stabilite katan ve ürünün yağ ve su bazlı bileşenlerinin ayrılmasını önleyen bir emülgatör görevi görür.
PEG-150 Distearat ayrıca bir yüzey aktif madde görevi görür ve birçok temizlik ürününün temelini oluşturur.

PEG-150 Distearat ciltte su, yağ ve kir ile karışır.
PEG-150 Distearat şampuanlarda, saç kremlerinde, banyo ürünlerinde ve diğer kişisel bakım ürünlerinde kullanılır.

PEG-150 Distearate Uygulamaları:
PEG-150 Distearat, cilt temizleme ürünlerine yumuşak, ipeksi bir görünüm kazandırmak için ideal, suda çözünür noniyonik bir yüzey aktif madde ve koyulaştırıcıdır.
PEG-150 Distearat, cilt tahrişini azaltabilen ve ciltte kuruluk ve gerginlik hissini iyileştirebilen yeniden yağlayıcı bir maddedir.

PEG-150 Distearat, saç şekillendirmede daha yumuşak bir his vererek saçın kurumasını önleyebilir ve saçlar arasındaki elektrostatik etkiyi azaltabilir.
PEG-150 Distearat, şampuan ve duş gibi banyo müstahzarlarında ve ayrıca kozmetikte emülsiyonda kullanım için iyi bir tutarlılık ve stabilite sağlayabilir.
PEG-150 Distearat ayrıca O/W losyon ve krem ürünlerinde baz yağ ve koku çözücüler ve ko-emülgatörler olarak bulunur.

PEG-150 Distearat şu şekilde sınıflandırılır:
-emülgatör
- yüzey aktif madde
-viskozite kontrolü

CAS Numarası: 9005-08-7
COSING REF No: 77715

PEG-150 Distearat, stearik asidin bir polietilen glikol diesteridir.
PEG-150 Distearat suda biraz bulanık görünür, ancak yüzey aktif madde içeren çözeltilerde berrak görünür.

PEG-150 Distearat, yüzey aktif maddeler (örn. şampuan, saç kremi, duş jeli) içeren ürünler için etkili bir koyulaştırıcıdır.
PEG-150 Distearat, çeşitli suda çözünmeyen maddeler için bir çözücüdür.

PEG-150 Distearat, kremlerde ve losyonlarda iyi emülsifiye edici özelliklere sahiptir.
PEG 150 Distearat, güzellik ürünleri ve kozmetik ürünlerinde emülgatör ve koyulaştırıcı olarak kullanılır.

PEG-150 Distearat çoğunlukla şampuanlarda ve diğer saç ürünlerinde bir bileşen olarak görülür.
PEG 150 Distearat, Stearik Asit Polietilen Glikol Diesteridir.

PEG-150 Distearat nedir?
PEG-150 Distearat, PEG (Polietilen glikol) ve stearik asit kombinasyonundan oluşan bir esterdir.
Stearik asit, hurma çekirdeği yağında bulunan doğal olarak oluşan bir yağ asididir.

PEG-150 Distearat, stearik asidin etilen oksit ile esterleştirilmesi adı verilen bir işlemle oluşturulur.
PEG-150 Distearat, karakteristik bir kokuya sahip beyaz, pul pul bir katıdan oluşur.

PEG 150 Distearat, güzellik ürünleri ve kozmetik ürünlerinde emülgatör ve koyulaştırıcı olarak kullanılır.
PEG-150 Distearat çoğunlukla şampuanlarda ve diğer saç ürünlerinde bir bileşen olarak görülür.
PEG 150 Distearat, Stearik Asit Polietilen Glikol Diesteridir.

PEG-150 Distearat, bitkisel türevli üçlü preslenmiş dereceli stearik asidin reaksiyonundan yapılan bir esterdir.
Ek olarak, PEG-150 Distearat, tanımlanmış yüksek moleküler ağırlıklı bir polietilen glikoldür.
PEG-150 Distearat yaygın olarak bebek şampuanları, bebek banyoları, yüz ovma, yüz temizleyici, vücut yıkama, vücut ovma ve tıraş köpükleri gibi hafif, amfoterik içeren yüzey aktif madde sistemlerini kalınlaştırmak için kullanılır.

PEG-150 Distearat, stearik asidin bir Polietilen glikol diesteridir.
Beyaz pullar, karakteristik koku, suda hafif bulanık, yüzey aktif maddeler içeren çözeltilerde berrak.
PEG-150 Distearat suda çözülebilir.

PEG-150 Distearat açıklaması:

PEG-150 Distearat, Sürfaktan Sistemleri için bir emülgatör ve Güçlü Kalınlaştırıcıdır.
PEG-150 Distearat, bitki kaynaklı üçlü preslenmiş dereceli stearik asit ve tanımlanmış yüksek moleküler ağırlıklı polietilen glikolün reaksiyonundan yapılan bir esterdir.

PEG-150 Distearat yaygın olarak bebek şampuanları, bebek banyoları, yüz ovma, yüz temizleyici, vücut yıkama, vücut ovma ve tıraş köpükleri gibi hafif, amfoterik içeren yüzey aktif madde sistemlerini kalınlaştırmak için kullanılır.
PEG-150 Distearat, stearik asidin bir Polietilen glikol diesteridir.

PEG-150 Distearat'ın Kullanımları ve Faydaları:
PEG-150 Distearat, suyu seven PEG ve yağı seven stearik asit içerdiğinden emülgatör ve koyulaştırıcı olarak kullanılabilir.
PEG nispeten hacimli bir moleküldür, ayrıca su moleküllerini tutabilen ve çekebilen birkaç kimyasal gruba sahiptir.

Dolayısıyla bir formülasyonda, PEG-150 Distearat, molekülün bu şişmesi nedeniyle kalınlığı artırabilir.
Ayrıca, koyulaştırıcı olarak PEG-150 Distearat ürünü stabilize eder ve PEG-150 Distearat'ın cilt üzerindeki genel performansını iyileştirir.

PEG-150 Distearat Ürün Detayları:
Ürün Adı: NIKKOL CDS-6000P
INCI Adı: PEG-150 Distearat
Çin İncisi: EVET
RSPO uyumlu: EVET

PEG-150 Distearat'ın Tanımı:
Kimyasal Sınıfı: Polioksietilen Glikol Yağ Asidi Esterleri
CAS Numarası: 9005/8/7
Görünüm: Beyaz ila açık sarı-kahverengi katı

PEG-150 Distearat nedir?
PEG Distearat bileşenleri sıvılardan katılara veya pullara kadar değişir.
PEG Distearat bileşenleri kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, şampuanlar, saç kremleri, kişisel temizlik ürünleri, banyo ürünleri, cilt bakımı ve cilt temizleme ürünlerinin formülasyonunda kullanılmaktadır.

PEG-150 Distearat neden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılıyor?
PEG Distearat bileşenleri, durulanabilmeleri için suyun yağ ve kirle karışmasına yardımcı olarak cildi ve saçı temizler.
PEG-150 Distearat, emülsiyon haline getirilecek ve içinde diğer bileşenlerin normalde çözünmediği bir çözücü içinde çözülecek maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyonların oluşturulmasına da yardımcı olur.

PEG-150 Distearat'ın Bilimsel Gerçekleri:
Polietilen Glikol (PEG) Distearatlar, hayvansal katı ve sıvı yağlarda oluşan doğal olarak oluşan bir yağ asidi olan stearik asitten üretilir.
PEG Distearatlar, istenen ortalama PEG zincir uzunluğuna karşılık gelen belirli sayıda etilen oksit birimi ile stearik asidin reaksiyona sokulmasıyla üretilir.

PEG-150 Distearat'ın Fiziksel Özellikleri:
Test: 95.00 - 100.00
Listelenen Gıda Kimyasalları Kodeksi: Hayır
Kaynama Noktası: 495.30 °C. @ 760.00mmHg
Parlama Noktası: 513.00 °F. TCC ( 267.40 °C )
logP (y/m): 5,997

PEG-150 Distearat, bitki kaynaklı üçlü preslenmiş dereceli stearik asit ve tanımlanmış yüksek moleküler ağırlıklı polietilen glikolün reaksiyonundan yapılan bir esterdir.
PEG-150 Distearat genellikle bebek şampuanları, bebek banyoları, yüz fırçaları, yüz temizleyicileri, vücut yıkamaları, vücut fırçaları ve tıraş köpükleri gibi hafif, amfoterik içeren yüzey aktif madde sistemlerini kalınlaştırmak için kullanılır.

Kullanım oranı: Formüllere dahil ederken 60°C'ye (140°F) ısıtın.
Tipik kullanım seviyesi %0.5 - %5'tir.
PEG-150 Distearat sadece harici kullanım içindir.

PEG-150 Distearat Uygulamaları:
Şampuan, saç kremi, duş jelleri, bebek şampuanı, köpük banyosu, kremler, losyonlar ve diğer emülsiyonlar.
Sürfaktan içeren ürünler için etkili koyulaştırıcı (örn. şampuan, saç kremi, duş jeli)

PEG-150 Distearat, çeşitli suda çözünmeyen maddeler için bir çözücüdür.
PEG-150 Distearat, kremlerde ve losyonlarda iyi emülsifiye edici özelliklere sahiptir.

PEG-150 Distearat, özel deterjan formülasyonları için koyulaştırıcı olarak kullanılır.

PEG-150 Distearat Kullanımı:
Sıvı sabuna viskozite (kalınlaştırıcı) eklemek için.

PEG-150 Distearat karıştırma yöntemi:
su veya deterjanın bir kısmı ile karıştırın Erimesi için tekrar ısıtın ve birleştirmek için karıştırın.

Kullanım oranı:
%1-5 (istenen viskoziteye bağlı olarak %1-3 önerilir)

PEG-150 Distearat'ın ürün özellikleri:
Beyaz-hafif granüler toz

PEG-150 Distearat'ın Çözünürlüğü:
PEG-150 Distearat suda ısı ile çözülebilir

PEG-150 Distearat'ın saklanması:
PEG-150 Distearat oda sıcaklığında saklanabilir, ancak şişeyi sıkıca kapatın ve ürünün güneş ışığından, nemden veya ısıdan korunarak raf ömrü en az 2 yıldır.

INCI Adı : PEG-150 Distearat
Bu koyulaştırıcı ajan, kişisel bakım ürünleri, kozmetikler, boyalar ve boyalarda yaygın kullanımı nedeniyle takdir görmüştür.
PEG-150 Distearat, hurma çekirdeği yağı veya diğer bitkisel yağlardan elde edilen stearik asidin esterleştirilmesiyle üretilir.

PEG-150 Distearat'ın FAYDALARI VE KULLANIMLARI:
PEG-150 Distearat, şampuanlarda, saç kremlerinde, duş jellerinde, el yıkamalarında, tıraş kremlerinde vb. yaygın olarak kullanılır. Ürünleri kalınlaştırmak için kullanılır.
PEG-150 Distearat mükemmel bir emülgatördür ve genellikle kremlere ve losyonlara eklenir.

PEG-150 Distearat su ve yağ ile iyi karışarak yüzeydeki kiri ve kiri temizlemelerini sağlar.
PEG-150 Distearat saç üzerinde bir film oluşturur ve statikliği azaltır ve bu nedenle saç kremlerinde kullanılır.
PEG-150 Distearat, boyalara ve boyalara eklendiğinde kıvamlarını koyulaştırır ve emülsiyon haline getirir.

PEG-150 Distearat NASIL ÇALIŞIR?
PEG-150 Distearat, suda çözünmeyen bileşenler için bir çözücü görevi görerek çalışır.
PEG-150 Distearat, malzemelerin yüzey gerilimini azaltır ve emülsiyon oluşumuna yardımcı olur.
 
KONSANTRASYON VE ÇÖZÜNÜRLÜK:
PEG-150 Distearat, formülasyonun %0.5 ila %5'i arasında bir konsantrasyonda kullanılır.
PEG-150 Distearat suda ve etanolde çözünür, bitkisel ve mineral yağda çözünmez.
 
PEG-150 Distearat Sentezi:
Glikol distearat, stearik asidin (veya esterlerinin) etilen glikol ile esterleştirilmesiyle üretilebilir.
PEG-150 Distearat, stearik asidin etilen oksit ile reaksiyonu ile de üretilebilir.

PEG-150 Distearate Uygulamaları:
İnce trombositler halinde kristalleşmeye zorlandığında, glikol distearat sıvılara ve jellere sedefli bir görünüm kazandırabilir.
Bu genellikle kişisel bakım ürünleri (örn. duş jeli) üreticileri tarafından ürünlerinin görsel çekiciliğini artırmak için kullanılır.

PEG-150 Distearat ayrıca cilt nemlendiricisi olarak da işlev görebilir.
PEG-150 Distearat da yaygın olarak mikroskopide bir gömme maddesi olarak kullanılır.

NASIL KULLANILIR?
Diğer yüzey aktif maddelerle 60oC'de ısıtın ve tamamen eritin.
Bu karışımı 35oC'de su fazına karıştırın ve karıştırın.
Yağ fazı ekleyin ve pH'ı ayarlayın.

PEG-150 Distearat Ürün Özellikleri:
Ürünün Adı:
EMANON 3299VB

Kimyasal ad:
polietilenglikol distearat

İNCİ Adı:
PEG-150 DISTEARATE

Dis gorunus:
pullar

HLB:
18.9

PEG-150 Distearat'ın İşlevleri:
PEG 150, güzellik ürünleri ve kozmetik ürünlerinde yüzey aktif madde ve temizlik maddesi olarak kullanılır ve bazen koyulaştırıcı bir madde olarak görülür.
PEG'ler, kısmen cilde nüfuz etme ve vücut tarafından emilme yetenekleri veya diğer kimyasalların ve bileşenlerin emilimine yardımcı olmaları nedeniyle kozmetik ve güzellik ürünlerinde tartışmalı bileşenlerdir.

PEG'lerle ilgili birçok korkuya rağmen, çeşitli özellikleri nedeniyle çok sayıda ürünün bir bileşeni olarak görülüyorlar.
PEG 150 tahriş edici veya hassaslaştırıcı olarak kabul edilmez ve kullanım için CIR ve FDA onaylıdır, ancak kırık cilt üzerinde değildir.

PEG-150 Distearate Uygulamaları:
- ilaçlar için emülgatör
-kozmetikler için kalınlaştırıcı ajan
-boya katkısı
-Emülsiyon polimerizasyonu için emülgatör.

PEG-150 Distearat Özellikleri:
Mükemmel emülsifikasyona sahip hidrofilik ester tipi yüzey aktif madde.

PEG-150 Distearate AÇIKLAMA:
PEG-150 Distearat'ın genel açıklaması:
Polietilen glikol (PEG), yoğuşma sonucu elde edilen bir etilen oksit ve su polimeridir.
PEG'ler, hava varlığında oksidatif bozunmaya karşı hassastır.

PEG'nin yüksek sıcaklıklara ve/veya oksijene maruz kalmasını en aza indirmek veya bir antioksidanın eklenmesi bozunma miktarını sınırlayabilir.
PEG'ler depolama sırasında hidrolize olmaz veya bozulmaz.
PEG'ler küf gelişimini desteklemez.

Polietilen glikol (PEG), deterjanlarda, emülsifiye edici ajanlarda, sabunlarda, metal maliyetlendirme süreçlerinde, farmasötik müstahzarlarda ve kozmetiklerde kullanılır.
PEG, yaygın olarak bir yağlayıcı olarak kullanılır.

PEG-150 Distearat uygulaması kromatografik durağan fazlarda da gözlenmektedir.
PEG, emülsiyonlarda kristal oluşumunu engeller.

PEG-150 Distearat Uygulaması:
-protoplast süspansiyonunda
- emülsiyonda faz ayrılmasını önlemek için.
- faj kuyruğuna benzer parçacıklarda çökelme
-polimeraz zincir reaksiyonu ürünlerinin saflaştırılması ve konsantrasyonu için

PEG-150 Distearat veya Stearik asidin Polietilen glikol diester'i, yüzey aktif madde içeren ürünler (örn. şampuan, saç kremi, duş jelleri), çeşitli suda çözünmeyen bileşenler için çözücü için etkili bir koyulaştırıcıdır ve kremlerde ve losyonlarda iyi birlikte emülsiyonlaştırma özelliklerine sahiptir.
PEG-150 Distearat şampuan, saç kremi, duş jeli, bebek şampuanı, köpük banyosu, krem, losyon ve diğer emülsiyonlarda kullanılır.

PEG-150 Distearat veya Stearik asitin Polietilen glikol diesterinin Genel Özellikleri ve Spesifikasyonları:
Görünüm: Beyaz pullar veya toz.
Aktif madde: minimum %97.
Koku: Karakteristik koku.
Asit değeri (mL 0f 0.1N KOH/1g): maksimum 10.
Sabunlaşma değeri (mg KOH/1g): 14 ila 22.
Çözünürlük: Suda hafif bulanık, yüzey aktif maddeler içeren çözeltilerde berrak.

PEG-150 Distearat'ın KARARLILIĞI VE SAKLANMASI:
PEG-150 Distearat'ı sıkıca kapalı bir kapta serin ve kuru bir yerde, güneş ışığından koruyarak saklayın.

PEG-150 Distearat'ın Önerilen Kullanım Alanları:
-şampuanlar
-klimalar
-duş jelleri
-bebek şampuanı
-Köpük banyosu
-kremler
-losyonlar
-Diğer emülsiyonlar

PEG-150 Distearat, özel deterjan formülleri için koyulaştırıcıdır (sıvı sabunlar yüz yıkama Temizleyici, Şampuan, Saç Kremi).

Kullanım Şekli: Sıvı sabuna viskozite (kalınlaştırıcı) eklemek için. yüz yıkama temizleme şampuanı
Karıştırma yöntemi: su veya deterjanın bir kısmı ile karıştırın Erimesi için tekrar ısıtın. ve birleştirmek için karıştırın
Kullanım oranı: %1-5 (istenen viskoziteye bağlı olarak %1-3 önerilir)
Ürün özellikleri : Beyaz-hafif granüler toz
Çözünürlük: PEG-150 Distearat suda ısı ile çözülebilir
Depolama: PEG-150 Distearat oda sıcaklığında saklanabilir, ancak şişeyi sıkıca kapatın. ve güneş ışığından, nemden veya ısıdan korunan ürünün raf ömrü en az 2 yıldır.

PEG-150 Distearat'ın Hesaplanan Özellikleri:
Molekül Ağırlığı: 727.1
XLogP3-AA: 16.4
Hidrojen Bağ Verici Sayısı: 0
Hidrojen Bağ Alıcı Sayısı: 7
Dönebilen Bağ Sayısı: 46
Tam Kütle: 726.63735508
Monoizotopik Kütle: 726.63735508
Topolojik Kutupsal Yüzey Alanı: 80,3 Å ²
Ağır Atom Sayısı: 51
Net Yük: 0
Karmaşıklık: 630
İzotop Atom Numarası: 0
Tanımlanan Atomik Stereomerkez Sayısı: 0
Tanımsız Atom Stereomerkezi Sayısı: 0
Tanımlanan Bond Stereomerkezi Sayısı: 0
Tanımsız Bond Stereocenter Sayısı: 0
Kovalent Bağlı Birim Sayısı: 1
Bileşik Kanonikleştirilmiş: Evet

PEG-150 Distearat'ın Deneysel Özellikleri:
Fiziksel tanım:
Hafif kokulu kremsi katı

Kimyasal Sınıfları:
Diğer Sınıflar -> Polioksietilenler

PEG 150 Distearat, güzellik ürünleri ve kozmetik ürünlerinde emülgatör ve koyulaştırıcı olarak kullanılır.
PEG-150 Distearat çoğunlukla şampuanlarda ve diğer saç ürünlerinde bir bileşen olarak görülür.
PEG 150 Distearat, Stearik Asit Polietilen Glikol Diesteridir.

PEG-150 hidrojene jojoba, tamamen hidrojene jojoba mumunun etoksillenmiş bir versiyonudur ve mevcut en suda çözünür jojoba şeklidir.
Bu çok yönlü yumuşatıcı, ikincil bir emülgatör görevi görür ve saç bakım formüllerinde viskozite ayarlamaları ve sulu çözeltilerde koku yağı çözünürlüğü sağlar.
PEG-150 Hidrojene Jojoba, kozmetik formülasyonlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.

PEG-150 Distearat'ın fiziksel özellikleri
PEG-150 hidrojene jojoba, erime noktası 58 °C (136 °F) olan katı, pul pul, serbest akışlı bir malzemedir.
%5 sulu bir solüsyonda yapılan test, nötr pH, suda yüksek berraklık ve düşük viskozite gösterir. HLB değeri yaklaşık 18'dir.

Ürün Adı: PEG-150 Distearat

Eşanlamlı sözcük:
Polietilen glikol distearat
poliglikol distearat
polioksietilen
distearil eter
Polietilen glikol dioktadesil eter
PEG-6000DS
PEG-150DS
Polietilen glikol 6000 distearat asit ester
PEG 6000 distea
poliglikol
6000 hasta

CAS No.: 9005-08-7
Kimyasal Formül:(C2H4O)n.C36H70O3
 
PEG-150 Distearat'ın Özellikleri:
PEG-150 distearat (PEG-6000DS Distearat) bir tür noniyonik yüzey aktif maddedir, mükemmel koyulaştırma, emülsifiye etme, deterjan, dağıtma, plastikleştirme ve yumuşatma özelliklerine sahiptir.
PEG-150 Distearat, sıcak su, etanol, izopropil alkol ve mineral ve bitkisel yağda çözünmeyen diğer çözücülerde çözülebilir.
 
PEG-150 distearat (PEG-6000DS Distearat) şampuanda şampuan kullanımını önemli ölçüde artırabilir, saçları yumuşatma ve yumuşatma etkisi ile grileşmeyi önler, ayrıca statik elektriğin etkisini azaltabilir.
PEG-150 distearat (PEG-6000DS Distearat) kalınlaştırma etkisi, bu tür yüzey aktif maddelerde çok etkilidir: AES (SLES), CDEA ve BS-12

PEG-150 Distearat'ın Özellikleri:
Görünüm (25°C): Beyaz veya Sarımsı Pul Toz Katı
Etkin Madde, %: Min 97.0
Asit Değeri, mg KOH/g: Maks 8.0
Sabunlaşma Değeri, mg KOH/g: 14.0-22.0
Viskozite (%10 su çözeltisi), cps
PH (%1 su çözeltisi): 5.0-8.0
Nem %: Maks 1.0

PEG-150 Distearate Uygulamaları:
PEG-150 distearat (PEG-6000DS Distearat) yoğunlaştırıcı ajan olarak yaygın olarak kullanılmaktadır, şampuan, banyo köpüğü ve duş jeli, yüz temizleyici, bulaşık deterjanı, tıraş kremi, bebek bakım ürünleri, renkli kozmetiklerde O/W emülgatör kullanımı.
PEG-150 distearat boya, tekstil ve boyama endüstrilerinde de kullanılabilir.

PEG-150 distearat tanımlayıcıları:
CAS numarası: 627-83-8
Kimyasal Örümcek: 55120
ECHA Bilgi Kartı: 100.010.014
PubChem Müşteri Kimliği: 61174
UNI : 13W7MDN21W
CompTox Kontrol Paneli (EPA): DTXSID6027260

PEG-150 distearatın özellikleri:
Kimyasal formül: C38H74O4
Molar kütle: 595.06 g mol-1
Görünüm: Beyaz Damga
Erime noktası: 65 ila 73 °C (149 ila 163 °F; 338 ila 346 K)[1]
Suda çözünürlük : Çözünmez

PEG-150 Distearat ÜRÜN AÇIKLAMASI:
CAS #: 9005-08-7

PEG-150 distearat TİPİK ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
ASİT DEĞERİ: 5.0 Maks

SAPONIFIKASYON DEĞERİ: 165 - 175
HİDROKSİL DEĞERİ: 5 Maks
RENK: 2 Gard Maks
GÖRÜNÜŞÜ: Beyaz Katı, Eritildiğinde Şeffaf
SINIF: Sürfaktanlar - Esterler - Etoksilatlar, Yeşil Kimyasallar - Çevre Dostu

PEG-150 distearatın FİZİKSEL GÖRÜNÜMÜ:
kirli beyaz pul

PEG-150 distearat'ın İŞLEVİ:
PEG-150 Distearat, bitki kaynaklı üçlü preslenmiş dereceli stearik asit ve tanımlanmış yüksek moleküler ağırlıklı polietilen glikolün reaksiyonundan yapılan bir esterdir.
PEG-150 Distearat yaygın olarak bebek şampuanları, bebek banyoları, yüz ovma, yüz temizleyici, vücut yıkama, vücut ovma ve tıraş köpükleri gibi hafif, amfoterik içeren yüzey aktif madde sistemlerini kalınlaştırmak için kullanılır.

PEG-150 distearatın SAKLANMASI:
PEG-150 distearat kabını sıkıca kapalı tutun.

PEG-150 distearat'ın ÖZELLİKLERİ:
Kalite seviyesi: 300
seviye: moleküler biyoloji için
form: toz
molar ağırlık: ortalama molar ağırlık 8.000
su: çözünür (yaklaşık 630 mg/ml, 20 °C)

yoğunluk:
70 °C'de 1,0845 g/mL
90 °C'de 1,0689 g/mL

PEG-150 Distearat antifriz midir?
Hayır, PEG-150 Distearat antifriz değildir.
Antifriz esas olarak polietilen glikolden değil etilen glikolden yapılır.
Herhangi bir karışıklık ortaya çıkabilir, çünkü ikisi kimyasal olarak ilişkilidir (benzer adlarından da anlaşılacağı gibi), ancak çok, çok farklı kimyasal özelliklere ve işlevlere sahiptirler.
Etilen glikol içmek vücuttaki çeşitli organ sistemlerini etkiler ve ciddi hastalıklara veya ölüme neden olabilir.

PEG-150 Distearat'ın diğer uygulamaları
PEG-150 Distearat, cilt bakım ürünlerine ek olarak çeşitli tıbbi ve sağlık uygulamalarında kullanılmaktadır.
Genellikle farmasötik formülasyonlarda kullanılırlar ve yukarıda belirtildiği gibi ilaç olarak bazı PEG-150 Distearat kullanılır.

PEG-150 Distearat, cerrahi ve tıbbi araştırmalarda yeni uygulamalar bulur; Bazı çalışmalar, PEG-150 Distearat'ın kolon kanserini tedavi etme yeteneğini bile araştırıyor.
Birçok polietilen glikol türünün birçok işlevi olduğunu unutmayın: PEG'ler çeşitli tıbbi uygulamalarda önemli roller oynar ve önemli cilt bakımı bileşenleridir.
Her zaman birincil hedefimiz olan güvenli, istikrarlı ve etkili vücut bakım ürünleri üretmemize yardımcı olurlar.

PEG-150 Distearat kelimesinin Eş Anlamlıları:
Tetraetilen glikol distearat
142-20-1
2-[2-[2-(2-oktadekanoiloksietoksi)etoksi]etoksi]etil oktadekanoat
PEG-4 Distearat
Polietilen glikol distearat
stabogel
Oktadekanoik asit, 1,1'-(oksibis(2,1-etandiiloksi-2,1-etandiil)) ester
Oktadekanoik asit, 1,1'-[oksibis(2,1-etandiiloksi-2,1-etandiil)] ester
PEG-6 Distearat
triglikol distearat
poliglikol distearat
PEG-12 DistearatPEG-32 Distearat
PEG-75 Distear
hiçbiri 80
Emerest 2642
Lipal 15-DS
PEG-150 Distearat
PEG 1540 disteter
UNII-1TYW5XNA3
UNII-F34IPJ3SPW
UNII-FHP1R1SR0X
UNII-R4FZW10AXD
1TYW5XNA3Q
F34IPJ3SPW
FHP1R1SR0X
R4FZW10AXD
Carbowax 1000 distearat
UNII-7JNC8VN07M
UNII-PT554AJN2E
UNII-VU1ZWG290C
7JNC8VN07M
PT554AJN2E
UNII-6F36Q0I0AC
UNII-8CU46UJ38C
UNII-ZR3982M6AE
Tetraetilen glikol distearat
142-20-1
2-[2-[2-(2-oktadekanoiloksietoksi)etoksi]etoksi]etil oktadekanoat
PEG-4 Distearat
stabogel
PEG-6 Distearat
triglikol distearat
poliglikol distearat
PEG-12 Distear
PEG-32 Distear
PEG-75 Distear
Yok 80
Emerest 2642
Lipal 15-DS
PEG-150 Distearat
PEG 1540 disteater
UNII-1TYW5XNA3Q
UNII-F34IPJ3SPW
UNII-FHP1R1SR0X
UNII-R4FZW10AXD
1TYW5XNA3Q
F34IPJ3SPW
FHP1R1SR0X
R4FZW10AXD
Carbowax 1000 distearat
UNII-7JNC8VN07M
UNII-PT554AJN2E
UNII-VU1ZWG290C
7JNC8VN07M
PT554AJN2E
UNII-6F36Q0I0AC
UNII-8CU46UJ38C
UNII-ZR3982M6AE
VU1ZWG290C
UNII-96X9M8B71Y
UNII-T7K66Z736B
Polioksietilen (3) distearat
Polioksietilen (4) distearat
Polioksietilen (6) distearat
6F36Q0I0AC
8CU46UJ38C
SCHEMBL8862629
ZR3982M6AE
UNII-50438DCU69
UNII-5730584SOC
Polioksietilen (12) distearat
Polioksietilen (32) distearat
Polioksietilen (75) distearat
DTXSID00931289
Polioksietilen (150) distearat
96X9M8B71Y
T7K66Z736B
UNII-1YK4088306
Polietilen glikol (3) distearat
Polietilen glikol 200 distearat
Polietilen glikol 300 distearat
Polietilen glikol 600 distearat
Oktadekanoik asit, oksibis(2,1-etandiiloksi-2,1-etandiil) ester
Polietilen glikol 1540 distearat
Polietilen glikol 4000 distearat
Polietilen glikol 6000 distearat
Polietilen glikol distearat #1000
50438DCU69
5730584SOC
Polietilen glikol 400 (di) stearat
Polietilen glikol 600 (di) stearat
Stearik asit, polietilen glikol diester
1YK4088306
3,6,9-Trioxa-1,11-undekandiol distearat
S 1009
S 1013
({Oksibis[(etan-2,1-diil)]oksi}etan-2,1-diil) dioktadekanoat
Oktadekanoik asit, 1,1'-(oksibis(2,1-etandiiloksi-2,1-etandiil)) ester
Poli(oksi-1,2-etandiil), alfa-(1-oksooktadesil)-omega-((1-oksooktadesil)oksi)-

Düzenleyici süreç adları:
Poli(oksi-1,2-etandiil), a-(1-oksooktadesil)-[?]-[[](1-oksooktadesil)oksi]-
Poli(oksi-1,2-etandiil), a-(1-oksooktadesil)-ω-[(1-oksooktadesil)oksi]-

IUPAC isimleri:
etan-1,2-diol; heptadekanoik asit
PEG 8 HASTALIK
PEG-12 Distear
PEG-150 Distearat
Poli (etilen glikol) distearat
Poli(oksi-1,2-etandiil), a-(1-oksooktadesil)-.omega.-[(1-oksooktadesil)oksi]-
Poli(oksi-1,2-etandiil), a-(1-oksooktadesil)-.omega.-[(1-oksooktadesil)oksi]-
Poli(oksi-1,2-etandiil), a-(1-oksooktadesil)-w-[(1-oksooktadesil)oksi]-
Poli(oksi-1,2-etandiil), alfa-(1-oksooktadesil)-omega-[(1-oksooktadesil)oksi]-
Polietilen glikol dioktadekanoat

Diğer isimler:
PEG DISTEARATE
PEG-12 Gliseril Distearat
PEG-150 Distearat
Polietilen glikol distearat
oleik asidin polietilen glikol esteri
Yağ asitleri, C16-18'in Poli(oksi-1,2-etandiil), a-bütil-ω-hidroksi ile reaksiyon ürünü

Diğer tanımlayıcılar:
1418532-57-6
1418532-65-6
1418532-68-9
1418532-71-4
155833-47-9
194498-29-8
2149626-67-3
219532-03-3
335150-66-8
880086-00-0
9005-08-7
939025-61-3
956117-71-8
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.