PEG 4 RAPESEEDAMID

CAS Numarası: 85536-23-8
EC/Liste Numaraları: 617-719-6

PEG-4 rapeseedamid, avg ile kolza tohumu yağından türetilen yağ asitlerinin bir PEG amididir.
4 mol etilen oksit PEG-4 rapeseedamid kullanımları ve uygulamaları şunları içerir: viskoz kontrol maddesi, yüzey aktif madde, kozmetikler için koyulaştırıcı; metal işleme sıvıları, yağlayıcılar, antikorozif formülasyonlar için emülgatör
PEG-4 rapeseedamid, kolza tohumu yağından elde edilen yağ asitleridir.
PEG-4 rapeseedamid, kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır, burada PEG-4 rapeseedamid çeşitli işlevlere sahip olabilir.
PEG-4 rapeseedamid bir koyulaştırıcı ajan, bir köpürme stabilizatörü, bir emülgatör veya bir çözücü olarak kullanılabilir.
Mevcut bilgilere ve bu içerikle ilgili özetimize dayanarak, mayanın büyümesini destekleyebileceğinden, PEG-4 rapeseedamid'in mantar aknesinden (malassezia foliküliti) etkilenen ciltte kullanımının güvenli olmadığı sonucuna vardık.

Tanım:
PEL-AMID RSA-4, anyonik bazlı kişisel bakım temizleme formülasyonlarında Cocamide DEA'nın yerine geçen fonksiyonel, kullanımı kolay bir üründür ve PEG-4 rapeseedamid dietanolalmit içermez.
PEG-4 rapeseedamid ayrıca bilinen alerjenlerden aridir.
PEL-AMID RSA-4, sudaki %90 aktif PEG-4 rapeseedamid çözeltisidir ve yenilebilir bir kolza yağı çeşidi olan yenilenebilir kanola yağına dayanmaktadır.
PEG-4 rapeseedamid benzersiz kalınlaştırıcı, köpük artırıcı ve köpük stabilize edici özelliklere sahiptir.

PEG-4 rapeseedamids düşük HLB ile, PEG-4 rapeseedamid emülsifikasyon özelliklerine de sahiptir.
PEL-AMID RSA-4, kokuların ön aşamalandırılması için de kullanışlıdır.
Cocamide DEA gibi, PEL-AMID RSA-4 de düşük dereceli akut toksisite ile biyolojik olarak parçalanabilir.
PEG-4 rapeseedamid cilde karşı yumuşaktır ve sonrasında hoş bir his bırakır.

Tipik uygulamalar
Temizlik maddesi olarak PEG-4 rapeseedamid kullanılır.
PEG-4 rapeseedamid, emülsifiye edici ajan, dispersiyon ajanı olarak kullanılır.
Çözündürücü ajan olarak PEG-4 kolzaedamid kullanılır.
Kayganlaştırıcı olarak PEG-4 rapeseedamid kullanılır.
Köpürtücü ajan, köpük stabilize edici ajan olarak PEG-4 rapeseedamid kullanılır.
Pas önleyici madde olarak PEG-4 rapeseedamid kullanılır.

Kişisel Bakım ürünleri
Emülsifiye edici ajan, kişisel bakım ürünlerinde viskozite kontrol ajanı.

İNCİ:
Peg-4 Rapeseedamid

Mevcut başvuru, aşağıdakileri içeren bir saç boyası bileşimi ile ilgilidir: bir yağ asidinin bir N-PEG amidi; bir N-etoksillenmiş alkil amin; ve etanol, etandioller, propanol, propandioller ve propantriollerden seçilen bir veya daha fazla alkol.

TİPİK PEG-4 rapeseedamid ÖZELLİKLERİ
PEG-4 rapeseedamid, avg ile kolza tohumu yağından türetilen yağ asitlerinin bir PEG amididir. 
4 mol etilen oksit PEG-4 rapeseedamid kullanımları ve uygulamaları şunları içerir: viskoz kontrol maddesi, yüzey aktif madde, kozmetikler için koyulaştırıcı; metal işleme sıvıları, yağlayıcılar, antikorozif formülasyonlar için emülgatör

PEG-4 rapeseedamid Kullanımları:
Yüzey aktif madde, koyulaştırıcı, emülgatör.

PEG-4 rapeseedamid, çok iyi çözündürme ve emülsifiye etme özellikleri gösteren yüksek konsantrasyonlu sıvı bir yüzey aktif maddedir - PEG-4 rapeseedamid.
PEG-4 rapeseedamid, Cocamide DEA'ya göre koyulaştırma ve köpürme açısından daha iyi performans sunar.

PEG-4 rapeseedamid alerjiniz yoksa, PEG-4 rapeseedamid içeren ürünleri kullanırken herhangi bir sorun yaşamamalısınız.
Bununla birlikte, herhangi bir şüpheniz varsa, PEG-4 rapeseedamid mantar akne rutininize tam olarak dahil etmeden önce bir cilt yama testi yapılabilir.

PEG, PEG-4 rapeseedamidin sahip olduğu birçok kullanım nedeniyle cilt bakım ürünlerinde inanılmaz derecede çok yönlü bir bileşen olan polietilen glikolün kısaltmasıdır ve PEG-4 rapeseedamids, farklı içerik türleri ile geniş uyumluluk gösterir.
PEG genellikle bir dizi nemlendirici yumuşatıcı, faydalı yağ asitleri ve temizleme maddeleri ile karıştırılır.
Bu çeşitli kombinasyonlarda, nazik temizleyiciler, zarif nemlendiriciler, güneş kremleri ve benzersiz bakım ürünlerinde bir PEG kullanılabilir.
PEG'in çeşitli biçimlerindeki güvenliği son zamanlarda sorgulanmıştır.
Birincil endişe, etilen oksit ve 1,4 dioksan gibi sorunlu safsızlıklar içerebilmeleridir.

Bunların her ikisi de üretim sürecinin yan ürünleridir, herhangi bir PEG formu için doğal bir şey değildir.
Bu bir zamanlar endişe kaynağı olmasına rağmen, saygın kozmetik bileşen tedarikçileri, bitmiş içerikteki bu safsızlıkları uzun zamandan beri ortadan kaldırmıştır, bu da PEG'leri cilt için güvenli hale getirir.
Bugüne kadar incelenen çeşitli PEG formları hakkında en dikkate değer olan şey, çoğu cilt bakım ürününün içerdiğinden daha yüksek konsantrasyonlarda kullanılsa bile, bunların cildi veya gözleri tahriş etmediğinin gösterilmesidir.
PEG'ler ayrıca, sağlam cilde nüfuz etmedikleri için yaygın olarak toksik olmadığı kabul edilir. 
Bununla birlikte, en nazik bileşenler için bile geçerli olduğu gibi, cilt iltihaplandığında veya zarar gördüğünde tahriş riski artar.
PEG bileşenleri hakkında çelişkili bilgiler gördüyseniz, sonuçların PEG'lerin cilt bakım ürünlerinde nasıl kullanıldığına uygulanabilir olmadığını bilmek önemlidir.
Bu çalışmalar, hayvanlara büyük miktarda PEG beslemeyi veya fare derisine çok yüksek dozlar (kelimenin tam anlamıyla topikal ürünlerde kullanılandan yüzlerce büyüklük daha fazla) uygulamayı içeriyordu.

Malassezia, PEG-4 rapeseedamid moleküler zincirindeki 12 ila 24 karbon atomlu lipidleri tüketerek büyüyen bir mantardır.
Bu tür lipidlerin örnekleri arasında yağlar, esterler ve yağ asitleri bulunur.
PEG-4 rapeseedamid, bu kategoriye uyan lipid bazlı bir bileşiktir.
Sonuç olarak, Malassezia mayası neredeyse kesinlikle PEG-4 rapeseedamid üzerinde büyüyecek ve gelişecektir.

PEG-4 rapeseedamid bir antifungal midir?
Hayır, PEG-4 rapeseedamid bir mantar önleyici madde değildir.
Bu, PEG-4 kolza amidinin mantar aknesinden sorumlu mantarla deriden mücadele edemediğini ve ortadan kaldıramayacağını düşündürmektedir.

PEG-4 rapeseedamid Akneyi (Akne Vulgaris) Tedavi Edebilir mi?
PEG-4 rapeseedamid, akneye neden olan bakterileri ortadan kaldırabilecek herhangi bir özellik içermez.
Bu, peg-4 rapeseedamidin, PEG-4 rapeseedamidlerin kendi üzerindeki normal akne sivilcelerinden kurtulamayacağı anlamına gelir.
Tretinoin, Adapalene, Lactobacillus Ferment Lysate, Glycyrrhiza Glabra (Meyan Kökü) Kök Ekstresi, Niacinamide ise yaygın akneye neden olan bakteriler olan C. acnes'i azalttığı veya yok ettiği gösterilmiştir.

Kimyasal Adı: PEG-4 RAPESEEDAMID
EşanlamlılarPEG-4 RAPESEEDAMID
CBNumarası:CB8963167

SINIF :Özel Kimyasallar
PEG-4 rapeseedamid FONKSİYONLARI :Sürfaktan, Emülgatör, Asit, Metal İşleme Sıvıları, Yağlayıcı
SEKTÖR :Kozmetik
KİMYASAL AD
PEG-4 Rapeseedamid
KİMYASAL AİLE
Yağ asidi alkanolamidler

PEG-4 rapeseedamid KARAKTER
iyonik olmayan yüzey aktif madde

PEG 4 rapeseedamid UYGULAMA ALANI
- Bulaşık yıkama
- Endüstriyel ve kurumsal
- Çamaşır bakımı

PEG 4 rapeseedamid ÖZELLİKLERİ
- Çözündürücü ve Emülgatör
- Kıvam arttırıcı
- Köpük güçlendirici

PEG 4 rapeseedamid AÇIKLAMASI
İyi cilt temizleme etkisi, iyi kalınlaştırma, köpük artırma ve yeniden yağlama etkisi olan, nitroso-amin içermeyen sıvı hafif çok işlevli yardımcı yüzey aktif madde (Coco DEA için uygun ikame).

Eş anlamlı
Polietilen glikol rapeseedamid;
Polioksietilen rapeseedamid;
Amitler, kolza yağı, N-(hidroksietil), etoksillenmiş;

Suda PEG-4 rapeseedami:
PEG-4 rapeseedamidlerin benzersiz koyulaştırma, köpük artırma ve stabilize etme ve çözündürme özellikleri ile PEG-4 rapeseedamid üstün bir üründür.
PEG-4 rapeseedamid, kolza tohumu yağında bulunan yenilenebilir bitkisel lipide dayanmaktadır ve bu da PEG-4 rapeseedamid'i Kişisel Bakım ürünlerinde kullanım için benzersiz bir doğal tamamlayıcı haline getirir.
Ev Ürünleri ve Endüstriyel uygulamalar için, sıvı bulaşık ve araba yıkama sabunlarında köpük güçlendirici ve koyulaştırıcı olarak ve metal işleme sıvılarında emülgatör olarak PEG-4 kolza tohumu kullanın.

PEG-4 RAPESİDAMİD
CAS numarası: 85536-23-8
Tüm kategorilerde "korkunç değil".
Menşe(ler): Sentetik
INCI adı: PEG-4 RAPESEEDAMİD
Sınıflandırma: PEG / PPG, Etoksile bileşik, Glikol, Sentetik polimer
İşlevleri (INCI)
Viskozite kontrol ajanı: Kozmetiklerin viskozitesini artırın veya azaltın
Bu bileşen kozmetiklerin %0.51'inde bulunur.
Saç boyama (%13.37)
Sıvı sabun (%4.63)
Klasik şampuan (%1.94)
Duş jeli (%1.83)

Kategori
iyonik olmayan yüzey aktif madde
> Polieter > Alkol Amit Polieter > Polioksietilen Alkol Amid > Alkol Amit (Doğal Ürün Türevleri) Polioksietilen Eter

Ürün adı: AMİDET N
Kimyasal Adı: Polioksietilen Rapeseedamid
CAS RN.: 85536-23-8
INCI Adı: PEG-4 RAPESEEDAMID
Görünüm: Sıvı
İyonik tip: iyonik olmayan
Gerçek Madde (%): 95
Uygulamalar: Kıvam arttırıcı ve köpük güçlendirici
Özellikler: Nitroso amin içermeyen kıvam arttırıcı ve emülsifiye edici özelliklere sahip köpük güçlendirici.
Diğer özellikler : Cildi yeniden yağlandırma etkisi, korozyon önleyici ve ıslatma gücü.

Kimyasal Numaralandırma Sistemi
CASRN: 85536-23-8
EINECS: Yok
Moleküler Formül ve Moleküler Ağırlık
Moleküler Formül: Yok
Molekül Ağırlığı: Yok

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.