PEG-7 gliseril triasetat


PEG-7 gliseril triasetat = PEG-7 gliserol triasetat = PEG-7 gliserin triasetat = Glisereth-7 triasetat = Asetik asit ve gliserit-7'nin triesteri = Polioksietilen (7) gliseril eter triasetat = Dermol GL-7A
ATAMAN Kimya


EC / Liste no.: 692-457-3
CAS no.: 57569-76-3
Moleküler Formül: C15H26O9
Molekül Ağırlığı: 350.36200

Amaçlar: Cilt Düzenleyici Ajan - Yumuşatıcı, Çözücü

Kategori: Heterosiklik Organik Bileşik
Moleküler Formül: (C2H4O)n(C2H4O)n(C2H4O)nC9H14O6

PEG-7 gliseril triasetat kullanımları ve uygulamaları şunları içerir: Kozmetikte yumuşatıcı, nemlendirici, çözücü; güneş koruyucu maddeler için çözücü.

PEG-7 gliseril triasetat, cilt üzerinde hafif kuru, ipeksi bir yumuşama oluşturan %100 aktif açık sarı sıvı bir esterdir.
PEG-7 gliseril triasetat tamamen suda çözünürdür ve çeşitli kozmetik esterleri ve yağları çözme kabiliyetine sahip olması onu kozmetik kimyagerler için vazgeçilmez kılan olağanüstü bir çözünürlüğe sahiptir.

PEG-7 gliseril triasetat, güneş kremi içinde mükemmel bir çözücü olarak uygulanabilir.
PEG-7 gliseril triasetat, çok amaçlı bir çözücü ve birleştirme maddesi olmasının yanı sıra, karbomer jellerdeki yapışkanlığı etkin bir şekilde ortadan kaldırmak veya azaltmak için uygulanabilir.

Etoksillenmiş suda çözünür bir trimesterde bulunan gliserit-7 triasetat, minimum yağlılık ile parlaklık, parlaklık ve kayganlık sağlar.
Ruj ve dudak parlatıcısı hazırlanması için önerilir.
Glycereth-7 triasetat, hidro-alkolik sistemlerde iyi bir bağlama maddesidir ve cilt ve saç hazırlığında bir çözücü, nemlendirici ve o/w emülgatör görevi görür.
Glycereth-7 triasetat ayrıca pigmentli ürünler için etkili bir ıslatma ve birleştirme maddesi ve dağıtıcıdır.

Glycereth-7 triasetat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı, nemlendirici ve çözücü olarak kullanılabilen bir trialterdir.
PEG-7 gliseril triasetat, suda çözünmeyen ve marjinal olarak çözünür esterleri çözerek suda bir birleştirme maddesi olarak işlev görür.

PEG-7 gliseril triasetat ciltte ipeksi bir yumuşama için kullanılır.
PEG-7 gliseril triasetat, suda çözünmeyen ve marjinal olarak çözünür esterleri çözerek suda bir birleştirme maddesi olarak işlev görür.
PEG-7 gliseril triasetat, güneş koruyucu aktiflerle birlikte kullanılır.


Yumuşatıcılar > Esterler
Çözücüler ve Taşıyıcılar > Esterler
ipeksi his
yapışkanlık azaltıcı / yapışkan olmayan


Glycereth-7 triasetatın Özellikleri ve Faydaları:

dispersiyon
emülsifiye edici
parlak
İyi Islatma Özellikleri
nem oranı
Yağlayıcılık Sağlar
Parlaklık ve Parlaklık
Çözündürme

Glycereth-7 triasetatın uygulamaları:
Kişisel Bakım - Güzellik ve Bakım
Renkli Kozmetik
Saç Bakımı
Cilt bakımı


Glycereth-7 triasetatın önerilen saklanması: Güçlü oksitleyici ajanlardan uzakta saklayın; aşırı ısıdan kaçının

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.