POLYQUATERNİUM 7

CAS numarası: 26590-05-6
EC numarası.: 607-965-2

POLYQUATERNİUM 7 NEDİR?
Polyquaternium 7, faydalı özelliklerinden dolayı cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılan renksiz ila uçuk sarı arası, berrak bir sıvıdır.
Polyquaternium 7, çok çeşitli güzellik ürünlerine eklenir.
Polyquaternium 7, cildiniz ve saçınız üzerinde sahip olduğu bakım etkisinden dolayı içerik listesine eklenir.
Polyquaternium 7, birçok kişisel bakım ürününde aktif bir bileşen olarak kabul edilir.

Polyquaternium 7, cildinizin ve saçınızın yüzeyinde orta düzeyde birikme potansiyeline sahip katyonik bir bakım maddesidir.
Polyquaternium 7, kişisel bakım ürünlerinde, formülasyonun cildinizdeki, saçınızdaki kurutma etkisini azaltmak için kullanılır ve saç kremi görevi görerek cildinizi ve saçınızı yumuşak ve pürüzsüz hissettirir.
Polyquaternium 7, ıslak tarama için kayma sağlayan ve mükemmel bir dolaşık açıcı olarak kabul edilen mükemmel bir bakım maddesidir.
Ayrıca cildinizi yumuşak, esnek ve saçınızı pürüzsüz, parlak hale getirir.

Polyquaternium 7'nin FAYDALARI VE KULLANIMLARI:
-Polyquaternium 7, saçınızın harika görünmesini sağlayacak harika bir saç bakımı katkı maddesidir.
-Polyquaternium 7, saçınızdaki kabarmayı yumuşatacak ve ona kayganlık katacak yoğun bir bakım maddesidir.
-Saç jölesi ve köpüğünde kullanıldığında tutuş sağlar ve her türlü uçuşmayı ehlileştirir.
-Polyquaternium 7 saçınızı her türlü çevresel, ısı veya mekanik hasardan korur.
-Polyquaternium 7, cildinizi yağlı ve yapışkan hale getirmeden besler ve nemlendirir.
-Çatlak, kırık ve kuru ciltler için krem ve merhemlerinizde bulabilirsiniz.
-Polyquaternium 7, serumlarınızı dokularını değiştirmeden veya ağırlaştırmadan kalınlaştırma eğilimindedir.

Polyquaternium 7 nasıl çalışır?
-Polyquaternium 7, cilt ve saç yüzeyinde ince bir film oluşturarak antistatik bir ajan olarak çalışır.
-Polyquaternium 7, kozmetik ve kişisel bakım formülasyonlarında stabilizatör görevi görür.

SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİNDE POLYQUATERNİUM 7'NİN ROLÜ
Bir kuaterner amonyum bileşiği olan Polyquaternium 7, bu nedenle 'Quat' olarak adlandırılır.
Polyquaternium 7 genellikle şampuanlar, saç kremleri, saç boyaları, saç boyaları, şekillendirici jeller, köpükler ve saç spreyleri gibi yüzey aktif madde gerektiren tüm ürünlerde bulunur.

Polyquaternium 7, antistatik bir özellik olarak kabul edilir ve saç tellerinizin yüzeyinde ince bir kaplama oluşturduğu bilinir, bu nedenle çok çeşitli saç bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır.
Bu katyonik bakım maddesi, havadaki nemi emdiği için doğası gereği hidrofiliktir ve bu nem saç şaftına emilerek kuru saçınızı yumuşak ve yönetilebilir hale getirir.
Polyquaternium 7 ayrıca statik elektrik oluşumunu önleyerek kabarmayı önler.

Polyquaternium 7'NİN CİLT BAKIM ÜRÜNLERİNDEKİ ROLÜ
Polyquaternium 7, cildiniz için mükemmel bir katyonik, suda çözünür saç kremidir.
Polyquaternium 7 cildinizin yumuşak ve pürüzsüz olmasına yardımcı olur.

Polyquaternium 7 hidrofilik özelliği sayesinde çevredeki nemi emebilir ve cilt tarafından emilir ve film oluşturma özelliği cilt yüzeyinde ince bir film oluşturarak nem kaybını önler.
Bu faydalı özelliklerinden dolayı Polyquaternium 7 kremlerde, losyonlarda, nemlendiricilerde, vücut yıkamalarında ve tıraş kremlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Polyquaternium 7'nin yumuşatıcı özelliği, cildinizi yağlı hale getirmeden nazikçe bakım yaparak cildinizin dokusunu iyileştirir.

POLYQUATERNIUM 7'NİN CİLT BAKIM VE SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİNDEKİ FAYDALARI
Polyquaternium 7, suda çözünür bir katyonik bakım maddesidir.
Polyquaternium 7, akrilamid ve dimetil dialil amonyum klorür monomerlerinin bir kopolimeridir.

Antistatik, film köpürme ve yumuşatma özelliğinden dolayı Polyquaternium 7 cilt bakımı, saç bakımı ve kişisel bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. 
Polyquaternium 7'yi kozmetik ve güzellik ürünlerinde önemli bir bileşen haline getiren bazı yararlı özelliklerine bir göz atalım.
Polyquaternium 7 özellikle şampuanlar, saç kremleri, köpükler, saç spreyleri, kremler, losyonlar ve deodorantlar gibi yüzey aktif madde bazlı formülasyonlarda faydalıdır.
Polyquaternium 7'nin cilt ve saç bakımındaki faydalı özelliklerine yakından bakalım.

Polyquaternium 7, polyquaternium kimyasallar sınıfında yer alan ve kişisel bakım endüstrisinde kullanılan organik bir bileşiktir.
Polyquaternium 7, akrilamid ve kuaterner amonyum tuzu dialildimetilamonyum klorürün kopolimeridir.
Polyquaternium 7'nin moleküler formülü: (C8H16ClN)n(C3H5NO)m'dir.

Polyquaternium 7'nin İşlevleri:
Polyquaternium 7, antistatik ve film oluşturma özellikleri için kullanılır.

Polyquaternium 7, çamaşırhane, emülsiyon kırma, çamur susuzlaştırma ve drenaj ve tutma yardımı için atık arıtımında uygulanır.
Polyquaternium 7, katyonik bir polielektrolittir.

Polyquaternium 7, örneğin şampuan, saç kremi, saç spreyi, köpük, sabun, jel, şekillendirici ajan, tıraş ürünü, deodorant ve ter önleyicide değiştirici olarak kullanılır.
DADMAC monomeri oldukça hidrofiliktir.
Havadaki nemin emilmesi, şampuanlar, saç ve cilt bakım ürünleri gibi kopolimer içeren ürünlere ve bazı kalıp sabunlar da dahil olmak üzere diğer kişisel bakım ürünlerine "kondisyonlama" özellikleri kazandırır.

Polyquaternium 7'nin Ürün Açıklaması:
Polyquaternium 7, dialil dimetil amonyum klorür ve akrilamidin katyonik bir kopolimerinin sulu bir çözeltisidir.
Polyquaternium 7, %0.5 Sodyum Benzoat ile korunur.
Yüksek oranda yüklü katyonik suda çözünür bir kopolimer olan Polyquaternium 7, susuz formülasyonlar için mükemmeldir ve hem gliserin hem de propilen-glikolde çözünür.
Polyquaternium 7, bugün dünyada bakım ürünleri, tuvalet malzemeleri ve evde bakım uygulamalarında en yaygın olarak kullanılan polimerlerden biridir. Polyquaternium 7, mükemmel temizleme ve film oluşturma yeteneklerine sahip saç bakım ürünleri için iyi bilinen bir bakım maddesidir.

Polyquaternium 7, dialil dimetil amonyum klorür ve akrilamidin yüksek yüklü katyonik bir kopolimeridir.
Polyquaternium 7, kozmetik uygulamalar için yaygın olarak kullanılmaktadır.
Polyquaternium 7, kozmetik ve tuvalet malzemelerinde paha biçilmez çok işlevli bir bileşendir ve bu nedenle bugün dünyada en yaygın olarak üretilen katyonik polimerlerden biridir.

Polyquaternium 7, özellikle anyonik yüzey aktif madde sistemlerinde gelişmiş uyumluluk ve netlik için geliştirilmiş benzersiz bir kopolimerdir.
Şampuanda, Polyquaternium 7 köpüğü arttırır ve stabilize eder, viskoziteyi arttırırken mükemmel kayganlık, ıslak taranabilirlik ve saça parlaklık, herhangi bir birikme olmadan katkıda bulunur.
Cilt bakımında, Polyquaternium 7 kayganlık ve kalıcı film oluşturma özellikleri sağlar ve diğer fonksiyonel bileşenlerin cilt üzerinde dağılmasına yardımcı olur.
Polyquaternium 7 Uygulamaları: Saç bakımı, cilt bakımı, tıraş kremi, sıvı ve kalıp sabunlar, banyo ürünleri, dudak bakımı ve deodorantlar.

Polyquaternium 7'nin Güvenliği:
Güvenlik bilgi formuna göre Polyquaternium 7 kalıcı, biyolojik birikim yapan veya toksik değildir.

Polyquaternium 7 ile ilgili bilimsel çalışmalar:
Sentetik katyonik polimer Polyquaternium 7'nin kremlerin reolojisi ve mikro yapısı üzerindeki etkisi araştırıldı.
Bazı şampuan formülasyonlarında şartlandırma polimerlerinin etkinliği, mekanizması ve test yöntemleri araştırıldı.

Ev ve Ticari/Kurumsal Ürünlerde Kullanım Alanları:
-Ticari / Kurumsal
-Evin İçinde
-Kişisel Bakım
-Evcil Hayvan bakımı

Polyquaternium 7'nin Kullanım Alanları:
Polyquaternium 7, yüksek sıcaklıklar ve yüksek tuzluluklar altında bir filtrasyon azaltıcıdır.
Çamaşırhane için atık arıtma, emülsiyon kırma, çamur susuzlaştırma ve drenaj ve tutma yardımı sağlar.

Polyquaternium 7, şampuanlar, saç kremleri ve saç spreyleri gibi saç bakım ürünlerinde ve ayrıca sabunlarda ve diğer temizlik ürünlerinde kullanılan antistatik bir madde ve film oluşturucudur.
Polyquaternium 7, statik elektrik birikmesini önler ve saç tarafından emilen saç şaftı üzerinde ince bir kaplama oluşturarak saçın nemi emmesini ve kabarmasını engeller.

Formülasyonlarda neden Polyquaternium 7 kullanıyoruz?
Polyquaternium 7 yumuşatıcıdır ve kesinlikle inanılmaz bir cilt ve saç hissine sahiptir.
Saç ürünlerinde Polyquaternium 7, birikmeden kalıcılık sağlar ve taramayı iyileştirir.

Polyquaternium 7'nin "birçok anyonik yüzey aktif madde ile çok iyi uyumluluğa" sahip olduğu ve vücut yıkamalarında ve şampuanlarda faydalı olduğu duyurulmaktadır.
Genel olarak konuşursak, Polyquaternium 7 projelerinizi kutsal hissettirir ve cilt ve saçta herhangi bir yağlılık hissi bırakmadan ipeksi bir pürüzsüzlük ve bakım hissi bırakır.
Polyquaternium 7 ayrıca bir film oluşturucu işlevi görerek cildin ve saçın nemli kalmasına yardımcı olur.

Görünüm: Berrak, çok viskoz sıvı.
Kullanım oranı: %0,2–5
Doku: İpeksi pürüzsüz ve çok kalın.
Koku: Ayırt edici bir şey yok
pH : 3–4,5 (7'ye yakın pH değerlerine sahip birkaç versiyon buldum; teyit için tedarikçinize danışın)
Yük: Pozitif/katyonik
Çözünürlük: Su

Polyquaternium 7, cilt ve saç için mükemmel bir katyonik saç kremi görevi görür.
Polyquaternium 7, özellikle şampuan ve duş jeli gibi yüzey aktif madde bazlı sistemlerde kullanışlıdır ve spreyle, saçta bırakılan saç kremlerinde kullanım için mükemmeldir.
Polyquaternium 7 çok iyi bir dolaşık açıcıdır ve daha kolay ıslak tarama için kayma sağlar.
Ayrıca Polyquaternium 7 kuru saça yumuşaklık ve parlaklık katacaktır.

Polyquaternium 7 şu şekilde sınıflandırılır:
-antistatik
-Film biçimlendirmek

1. SABİTLEME
Polyquaternium 7, nemli koşullarda bile saçınıza tutuş ve sertlik kazandırdığı için genellikle saç fiksatiflerinde ve birçok saç şekillendirici üründe kullanılır.

2. FİLM OLUŞTURUCULAR
Polyquaternium 7'nin cildinizin ve saç tellerinizin yüzeyinde bir film oluşturduğu ve iyileştirici bir etkisi olduğu bilinmektedir.
Cilt bakım ürünlerinde cilt üzerinde ince bir film tabakası oluşturarak cilt üzerinde koruyucu bir bariyer oluşturarak nem seviyesini koruyarak cildinizin yumuşak ve esnek olmasını sağlar.
Saç bakım ürünlerinde Polyquaternium 7'nin saç jölesi, mus ve sabitleyici losyon yapımında kullanıldığı için saç teli üzerinde üründe tutuş oluşturan ince bir film oluşturduğu bilinmektedir.

3. KOYULAŞTIRICILAR VE STABİLİZATÖRLER
Polyquaternium 7, ürünün viskozitesini artırmak için birçok kozmetik formülasyonda koyulaştırıcı olarak kullanılır.
Polyquaternium 7, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinize kalın bir kıvam verir.
Polyquaternium 7'nin formülasyonun aktif bileşenlerinin çoğuyla uyumlu olduğu bilinmektedir, böylece cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinize stabilite sağlar.

4. ANTİ-STATİK AJANLAR
Katyonik bir kimyasal bileşik olan Polyquaternium 7, saç tellerinizde statik elektrik birikmesini önleyerek elektriklenmeyi azaltır ve kuru saçlarınızı daha kolay yönetilebilir hale getirir.
Bu nedenle Polyquaternium 7, saç kremleri, şekillendirici jeller, spreyler, köpükler ve saç serumları gibi birçok saç bakım ürününde etkin bir şekilde kullanılmaktadır.

5. ŞARTLANDIRICI MADDE
Polyquaternium 7, birçok cilt bakım kremi, nemlendirici ve losyonda kullanıldığı için mükemmel bakım özelliklerine sahiptir.
Polyquaternium 7'nin bakım özellikleri, cildinizi yağlı görünmeden son derece yumuşak, pürüzsüz ve nemli hale getirir.

Polyquaternium 7'nin yoğun bakım özellikleri, saçınızın kolayca açılmasına, taramanın sorunsuz hale gelmesine ve saç kırılmasının önlenmesine yardımcı olur.
Polyquaternium 7, şampuanlar, saç kremleri gibi yüzey aktif madde bazlı formülasyonlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.
Polyquaternium 7, saç spreyleri ve saçta bırakılan saç kremleri için ideal bir seçimdir.

6. YUMUŞATICILAR
Polyquaternium 7'nin yumuşatıcı özelliği, sabunlar, vücut yıkama ürünleri, duş jelleri, vücut losyonları, kremler, nemlendiriciler, saç kremleri, serumlar, saç spreyleri ve köpükler gibi banyo ürünleri gibi cilt ve saç bakım ürünlerinin çoğunda kullanılır.
Polyquaternium 7 cildinizi yumuşatır ve saçınızı pürüzsüz ve parlak hale getirir.
Polyquaternium 7 kuruluktan kısa sürede kurtulmanıza yardımcı olur.

Polyquaternium 7'nin dinamik özellikleri nedeniyle, öncelikle çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılmaktadır.
Polyquaternium 7, ağırlıklı olarak bir film oluşturucunun yanı sıra bir koşullandırma ve anti-statik madde olarak kabul edilir.
Bu inanılmaz özelliklerinden dolayı güzellik ve kozmetik sektöründe kendine özel bir niş alanı oluşturmuştur.

POLİKATERNIUM 7 KULLANIMI
Polyquaternium 7, faydalı özelliklerinden dolayı güzellik ve kişisel bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılan polyquaternium kimyasal sınıfına ait organik bir bileşiktir.
Polyquaternium 7, çevredeki nemi çekmesi ve cildinizin, saçınızın yumuşak, ipeksi ve nemli kalmasına yardımcı olması nedeniyle doğası gereği hidrofiliktir.
Polyquaternium 7 kremlerde, losyonlarda, nemlendiricilerde, vücut yıkamalarında, duş jellerinde, sabunlarda, şampuanlarda, saç kremlerinde, serumlarda, saç spreylerinde, jellerde, köpüklerde ve deodorantlarda vb. kullanılır.
Polyquaternium 7, muazzam faydalı özelliklerinden dolayı saç bakımı, cilt bakımı ve kişisel bakımda etkin bir şekilde kullanılmaktadır.

Polyquaternium 7 nedir?
Polyquaternium 7, Akrilamid ve Diallildimetilamonyum Klorürün bir Polikatyonik kopolimeridir.
Polyquaterium, kişisel bakım endüstrisinde kullanılan çeşitli polikatyonik polimerler için Kozmetik Bileşenler için Uluslararası İsimlendirmedir.

Kopolimer, Polyquaternium 7 (PQ7) üretmek için suda Diallydimetilamonyum Klorür (DADMAC) ve Akrilamid (AAM) arasındaki polimerizasyon reaksiyonunun sonucudur.
Bu monomerlerin kullanımı, çok çeşitli yeteneklere sahip kararlı bir kopolimer sağlar.
QC laboratuvarımızda, kopolimer, kalan Akrilamidin milyonda 1 parçanın (ppm) altında olduğunu doğrulamak ve müşteri için en yüksek kaliteli ürünü sağlamak için Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi (HPLC) ile dikkatli bir şekilde analiz edilir.
Optimum antimikrobiyal koruma sağlamak için %0,5 Sodyum Benzoat ve dengeli pH ile korunan Polyquaternium 7'nin 24 aylık raf ömrü* boyunca her gün korunmaya devam edeceğinden emin olabilirsiniz.

Neden Polyquaternium 7 Kullanılır?
Polyquaternium 7 özellikle şampuan, duş jeli ve el yıkama gibi yüzey aktif madde bazlı sistemlerde kullanışlıdır.
Polyquaternium 7, olağanüstü bir saç dolaşıklığı açıcı görevi görür ve daha kolay ıslak tarama için kayma sağlar, bu da onu spreyle, saç şekillendiricilerde bırakılarak kullanım için mükemmel kılar. Ayrıca kuru saça yumuşaklık ve parlaklık katar.
Sadece bu değil, aynı zamanda cilt temizleyicileri için mükemmel bir yumuşatıcıdır.
Sıvı el sabunu formülü ile birleştirildiğinde ellerde pürüzsüz, ipeksi bir his sağlar.

Polyquaternium 7'nin Ürün Uygulamaları:
-Saç kremi
-Şampuanlar
- Saç açıcı ürünler
-Yumuşatıcı cilt temizleyicileri
-Sıvı el sabunları

Polyquaternium 7, dialildimetilamonyum klorür ve akrilamidin katyonik bir kopolimerinin sulu bir çözeltisidir ve saç ve cilt için mükemmel bir katyonik saç kremi olarak iyi çalışır.
Polyquaternium, kişisel bakım endüstrisinde kullanılan çeşitli polikatyonik polimerler için Uluslararası Kozmetik Bileşenler (INCI) tanımıdır.

Polyquaternium 7 özellikle şampuan ve duş jeli gibi yüzey aktif madde bazlı sistemlerde kullanışlıdır ve spreyle saçta bırakılan saç kremlerinde kullanım için mükemmeldir.
Polyquaternium 7 ayrıca kozmetik formülasyonlarda antistatik ajan, film oluşturucu ve saç sabitleyici olarak tipik olarak %2'ye kadar konsantrasyonlarda kullanılır.

Polyquaternium 7 molekülleri, saçın statik yükünü su molekülüne aktarmak için bir kanal görevi görür.
Ayrıca Polyquaternium 7 kuru saça yumuşaklık ve parlaklık katacaktır.
Saçın doğal olarak anyonik özelliklerinden dolayı, PQ7 içindeki pozitif yükler, saç telleri üzerinde ince bir film halinde kuruyarak pürüzsüz, parlak, parlak bir bitişe sahip saç ile sonuçlanan saç telleriyle ilişkilendirilir.
Bu görünmez film, saçın şeklini daha uzun süre tutmasını sağlar.

Polyquaternium 7 ayrıca cilt temizleyicileri için mükemmel bir yumuşatıcıdır.
Sıvı el sabunu formülü ile birleştirildiğinde ellerde pürüzsüz, ipeksi bir his sağlar.
Polyquaternium 7 sıvı, aşırı birikme olmadan saça mükemmel kayganlık, yumuşaklık, hafif saç bakım ve uyumluluk artırıcı özellikler sağlamak için %0,5 ila %5 (kopolimer katılar) tipik kullanım seviyelerinde mükemmel bir saç kremi katkı maddesi veya saç ve cilttir.

Şampuan ve duş jellerinde kullanım için mükemmeldir, püskürtün, saç kremi içinde bırakın.
Ve çok iyi bir dolaşıklık açıcıdır ve daha kolay ıslak tarama için kayma sağlar.
Kuru saça yumuşaklık ve parlaklık katar.

Çoğu yüzey aktif madde sistemiyle uyumludur.
Banyo / duş jeli, 2'si 1 arada ürün, şampuan ve durulama kremlerinin formülasyonunda da kullanılır.
Yukarıda listelenen tipik %0.5 ila %5'ten daha yüksek konsantrasyonlarda, bu polikuaterniyum 7'nin film oluşturma özellikleri saç jölesi, köpük ve sabitleyici losyonlarda kullanılabilir.
Cilt bakımı uygulamaları arasında tıraş kremleri, banyo katkı maddeleri, kremler, losyonlar ve deodorantlar bulunur.

Polyquaternium 7 saç ve cilt için mükemmel bir katyonik saç kremidir.
Polyquaternium 7, özellikle şampuan ve duş jeli gibi yüzey aktif madde bazlı sistemlerde kullanışlıdır ve spreyle, saçta bırakılan saç kremlerinde kullanım için mükemmeldir.
Polyquaternium 7 çok iyi bir dolaşık açıcıdır ve daha kolay ıslak tarama için kayma sağlar.
Ayrıca kuru saça yumuşaklık ve parlaklık katacaktır.

INCI Adı: Polyquaternium 7
Fiziksel Form: Renksiz, berrak sıvı
Çözünürlük: Suda çözünür
Önerilen Kullanım: %0,2-5

Polyquaternium 7 Nedir?
Polyquaternium 7 berrak, renksiz ila soluk sarı bir sıvıdır.
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde Polyquaternium 7, şampuanlar, saç kremleri ve diğer saç ürünleri, banyo sabunları ve temizlik ürünleri dahil olmak üzere çok çeşitli ürünlerde kullanılmaktadır.

Polyquaternium 7 neden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılıyor?
Polyquaternium 7, statik elektrik birikmesini önler veya engeller ve saç miline emilen ince bir kaplama oluşturmak için kurur.
Polyquaternium 7 ayrıca saçın nemi emme yeteneğini engelleyerek saçın stilini korumasına yardımcı olur.

Polyquaternium 7, öncelikle şampuanlar, saç kremleri ve saç spreyleri gibi saç bakım ürünlerinde bulunan, fakat aynı zamanda banyo sabunları ve temizlik ürünlerinde de görülen bir anti-statik madde ve film oluşturucudur.
Polyquaternium 7, statik elektrik birikmesini önler ve saç tarafından emilen saç şaftı üzerinde ince bir kaplama oluşturarak saçın nemi emmesini ve kabarmasını engeller.

KONSANTRASYON VE ÇÖZÜNÜRLÜK:
-Polyquaternium 7 genellikle %2-10 konsantrasyonda kullanılır.
-Polyquaternium 7 suda kolayca çözünür, ancak yağda çözünmez.

NASIL KULLANILIR:
-Poliquaternium-7'mizi su fazına karıştırarak ekleyin.
- Homojen hale getirmek için ısıtın ve soğumaya bırakın.
-Sürfaktanlar dahil tüm yağ fazı bileşenlerini bu karışıma ekleyin.
-Tüm aktif bileşenleri ekleyin ve pH'ı ayarlayın.

Polyquaternium-7 (veya ISP ürünü olarak bilinen Condition-eze 7), saç bakımı ve vücut bakım ürünlerinde kondisyonlama ve nemlendirme sağlamak için kullanılabilen katyonik bir kuaterner polimerdir.
Honeyquat gibi pozitif yüklüdür ve kalıcıdır, yani saçınıza veya cildinize emilir.
Polyquaternium 7 suda çözünür ve yüzey aktif madde, bakım ve losyon sistemlerine %5'e kadar eklenebilir (%3 oranında kullanmayı seviyorum).

Polyquaternium 7 bir nemlendiricidir, yani atmosferden vücudunuza veya saçınıza su çeker, böylece gliserin yerini alabilir ve yapışkan değildir ve nem bağlayıcıdır.
Polyquaternium 7, bir şişe içinde gelen ve suda çözünür olan viskoz bir sıvıdır.

EŞ ANLAMLI:
2-Propen-1-aminyum, N,N-dimetil-N-2-propen-1-il-, klorür (1:1), 2-propenamidli polimer
2-Propen-1-aminyum, N,N-Dimetil-N-2-Propenil-, 2-propenamidli klorür polimeri
2-Propen-1-aminyum, N,N-dimetil-N-2-propenil-, klorür, 2-propenamidli polimer
2-propen-1-aminyum, n,n-dimetil-n-2-propenil-, klorür, 2-propenamidli polimer
2-Propen-1-aminyum, N,N-dimetil-N-2-propenil-, klorür, 2-propenamidli polimer (MW=6.1-7.9 Milyon)
Akrilamid ve diaalildimetilamonyumklorürün kopolimeri
Akrilamid ve Diallildimetilamonyum klorürün kopolimeri
DİALİLDİMETİLAMONYUM KLORÜR-AKRİLAMİT
Prop-2-enamidli dimetil-di(prop-2-enil)azanyum klorür polimeri
dimetil-di(prop-2-enil)azanyum;prop-2-enamid;klorür
Poli(akrilamid-ko-diallildimetilamonyum klorür)
polikuaterniyum-7
Polyquaternium-7, akrilamid ve dimetil dialil amonyum klorürün polimerik kuaterner amonyum tuzudur.
polikuaterniyum-7
26590-05-6
108464-53-5
dimetil-bis(prop-2-enil)azanyum;prop-2-enamid;klorür
2-propenamidli N,N-Dimetil-N-2-propenil-2-propen-1-aminyum klorür polimeri
Akrilamid dialildimetilamonyum Klorür
2-Propen-1-aminyum, N,N-dimetil-N-2-propenil-, klorür, 2-propenitli polimer
DİĞER CAS İNDEKS İSİMLERİ:2-Propenamid, N,N-dimetil-N-2-propenil-2-propen-1-aminyum klorürlü polimer
polikuaterniyum 7
Kuaternyum-41
UNII-0L414VCS5Y
2-Propen-1-aminyum, N,N-dimetil-N-2-propenil-, klorür, 2-propenamidli polimer
Dimetildialilamonyum klorür akrilamid polimeri
Dimetildialilamonyum klorür, akrilamid polimer
SCHEMBL126949
0L414VCS5Y
(C8H16ClN)y.(C3H5NO)x
N,N-Dimetil-N-2-propenil-2-propen-1-aminyum klorür, 2-propenamidli polimer
2-Propen-1-aminyum, N,N-dimetil-N-2-propen-1-il-, klorür (1:1), 2-propenamidli polimer
I560
akrilamid dimetildialil amonyum klorür
poli(akrilamid-ko-diallildimetilamonyum klor
Poli(akrilamid-ko-diallildimetilamonyum klorür)
2-Propen-1-aminyum,N,N-dimetil-N-2-propenil-,klorür,polimerli2-propenamid
N-Alil-N,N-dimetil-2-propen-1-aminyum klorür - akrilamid (1: 1:1)
Poli(DMDAAC/AM)
TwodiMetil dialil aMMonyum klorür/akrilaMür kopolimer
Poly(acrylaMide-co-diallildiMetilaMMoniuM klorür) solüsyonu ağırlıkça %10. H2O'da %
Polikuaternyum-7(PQ-7)
POLİ(2-PROPEN-1-AMİNYUM, N-DİMETİL-N-2-PROPENİL KLORÜR-KO-AKRİLAMİT)
POLİ(AKRİLAMİT-KO-DİALLİLDİMETİLAMONYUM KLORÜR)
POLİ(AKRİLAMİT-KO-DİMETİL DİALLİL AMONYUM KLORÜR)
M550
Poli(akrilamid-ko-diallildimetilamonyum klorür) solüsyonu
dimetildialkilamonyum klorür/akrilamid polimeri
ASA eMülgatör
P(AAm-eş-DADMAC)

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.