POTASYUM OLEAT

CAS numarası: 143-18-0
EC numarası: 205-590-5
Moleküler Formül: C18H33KO2
Molekül Ağırlığı: 320.552

Potasyum oleat, pıhtılaşmayan oleik asit manyetik ultra ince parçacıkları sentezlemek için kullanılabilir.
Potasyum Oleat, toplu miktarlar da dahil olmak üzere çoğu hacimde genellikle hemen mevcuttur.
American Elements, çoğu malzemeyi yüksek saflıkta ve ultra yüksek saflıkta (%99,999999'a kadar) üretebilir ve geçerli ASTM test standartlarını takip eder; Mil Spec (askeri sınıf), ACS, Reaktif ve Teknik Derece, Gıda, Tarım ve Farmasötik Derece, Optik Derece, USP ve EP/BP (Avrupa Farmakopesi/İngiliz Farmakopesi) dahil olmak üzere çeşitli dereceler mevcuttur.
Ayrıca, ticari ve araştırma uygulamaları ve yeni tescilli teknolojiler için özel kompozisyonlara ek olarak, müşteri spesifikasyonlarına göre malzemeler de üretebiliriz.
Ek araştırma, teknik ve güvenlik (MSDS) verilerinin yanı sıra tipik ve özel paketleme mevcuttur.

Potasyum Oleat, su içinde sıvı bir potasyum sabunu çözeltisidir.
Potasyum oleat, yüksek köpürme özelliklerine sahiptir, bu nedenle sabunlarda köpürtücü ajan olarak yaygın olarak kullanılır.
Potasyum Oleat, bileşenlerin ayrılmasını engelleyen birçok sıvı sabun ve yüz temizleyicide bir emülgatör olarak kullanılır.

Potasyum Oleat, CAS No.143-18-0 kapsamında sınıflandırılmıştır.
Potasyum Oleat ayrıca Oleik Asit Potasyum Tuzu, Oleik Asit Potasyum Tuzu, Potasyum 9-Oktadekenoat olarak da bilinir.
Potasyum Oleat, hem oleik asit hem de yağ asidinin potasyum tuzudur.
Potasyum oleat, bir asit ve bir bazın ürünü olduğu için bir tuzdur.

Potasyum oleat bir yağ asididir çünkü karboksil grubu terminusu olan uzun bir karbon omurgasına sahiptir.
Potasyum Oleat, su içinde sıvı bir potasyum sabunu çözeltisidir.
Potasyum Oleat, birçok sıvı sabun, yüz temizleyici, bıyık mumu, vücut yıkama ve kalıcı saç ürünlerinde emülgatör olarak kullanılır.
Emülgatörler, yüzey aktif maddeler gibi davranır ve bir sıvının yüzey gerilimini azaltır.

Potasyum Oleat, bu ürünlerdeki bileşenlerin ayrı kimyasallara ayrılmasını engeller.
FDA, Potasyum Oleat'ın "bağlayıcı, emülgatör ve topaklanmayı önleyici madde" olarak kullanıldığı sürece, Potasyum Oleatın "gıdada ve gıda bileşenlerinin imalatında güvenle kullanılabileceğini" söylüyor.
Potasyum Oleat, ev temizlik ürünlerinde de temizlik maddesi olarak kullanılabilir.
Potasyum Oleat ayrıca kauçuk köpürtme maddesi, deterjan, yağlayıcı ve katalizör olarak da kullanılabilir.
Bu Potasyum Oleat, Potasyum oleatlarının yüksek etkinliği, çevre dostu olması ve saflığı nedeniyle uluslararası pazarda yaygın olarak talep edilmektedir ve müşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için farklı derecelerde sunulmaktadır.
Ayrıca, tüm aralığı müşterilerimize uygun bir maliyetle sunuyoruz.

İnci adı: Potasyum oleat
Fransızca adı: Potasyum Oleat
CAS numarası: 143-18-0
EC numarası: 205-590-5
Diğer adlandırmalar: Potasyum oleat

Potasyum oleat, birçok sıvı sabun, yüz temizleyici, bıyık mumu, vücut yıkama ve kalıcı saç ürünlerinde emülgatör olarak kullanılır.
Emülgatörler, yüzey aktif maddeler gibi davranır ve bir sıvının yüzey gerilimini azaltır.
Potasyum oleat, bu ürünlerdeki bileşenlerin ayrı kimyasallara ayrılmasını engeller.

Alternatif İsimler: Oleik Asit Potasyum Tuzu
Uygulama: Potasyum oleat bir sentez reaktifidir
CAS Numarası:143-18-0
Molekül Ağırlığı:320.55
Moleküler Formül: C18H33KO2
Ek Bilgi: Bu, nakliye için Tehlikeli Mal olarak sınıflandırılır ve ek nakliye ücretlerine tabi olabilir.

Potasyum oleat, diğer adı Potasyum cis-9-oktadekenoattır.
Kimyasal formül C18H33KO2'dir. Potasyum oleat, kahverengi bir katı veya şeffaf bir amber sıvıdır.
Potasyum oleat, doğal sabunlarda bulunan yağ asidi potasyumdur.
Potasyum Oleat, su içinde sıvı bir potasyum sabunu çözeltisidir.
Potasyum Oleat, birçok sıvı sabun, yüz temizleyici, bıyık mumu, vücut yıkama ve kalıcı saç ürünlerinde emülgatör olarak kullanılır.
Emülgatörler, yüzey aktif maddeler gibi davranır ve bir sıvının yüzey gerilimini azaltır.
Potasyum Oleat, ayçiçek yağı gibi bitkisel yağların doğal bir bileşenidir.

Potasyum oleat, sabun yapımında bitkisel gliserinli sabunlar yapmak için kullanılır.
Potasyum oleat saf formunda, Potasyum oleat tahriş edici olabilir, ancak sabun yapımında Potasyum oleat, bağlayıcı bir bileşen olarak kullanıldığında Potasyum oleat azalır ve gıda için güvenli olduğu onaylanır.
Yüksek saflıkta potasyum oleat, depolama, paketleme ve nakliyede veya kullanım sırasında kullanım miktarında büyük kolaylık sağlayacak toz halinde bir katıdır.
Bununla birlikte, katı potasyum oleatın mevcut rafine edilmesi ve saflaştırılması, suyu çıkarmak için genellikle düşük sıcaklık ve dekompresyon kullanılmasını gerektirir.
Bu yöntemin uzun bir üretim döngüsü, yüksek enerji tüketimi, yüksek maliyeti ve zor hazırlanması vardır.
Bu nedenle, katı potasyum oleat hazırlama sürecini araştırmak ve geliştirmek için Potasyum oleat çok gereklidir.

Potasyum Oleat nasıl üretilir?
Katı toz halinde potasyum oleat hazırlama yöntemi, spesifik adımlar şunlardır:
1) Macun oleik asit ve potasyum hidroksit, kütle içeriği %10-20 olan bir potasyum oleat çözeltisi hazırlamak için su fazında reaksiyona girer ve kütle içeriği, 70-80℃ -60% konsantrasyonda %40'tır. Akışkan viskoz formda potasyum oleat;
2) Üreyi alkol solüsyonu ile karıştırdıktan sonra, 70-90°C'de karıştırın ve alan tamamen çözündükten sonra sıcak doymuş üre-alkol solüsyonu oluşturun;
3) Isı koruma durumu altında üre-alkol çözeltisine viskoz potasyum oleatı ekleyin, homojen ve şeffaf bir çözelti oluşturmak için iyice karıştırın, karıştırmaya devam edin, çözeltiyi -5-0 ℃'ye soğutun, düşük sıcaklığı 1-3 saat tutun potasyum oleat katı çökeltisi yapmak için, çökeltilmiş sert potasyum oleat tozunu (gazlı bezle filtreleyin) süzün ve bitmiş katı toz potasyum oleatı elde etmek için katıyı kuru soğuk hava ile kurutun.

Potasyum Oleat Uygulaması:
Potasyum oleat, bir potasyum katalizörü ve poliüretan sert poliizosiyanürat için bir trimerizasyon katalizörüdür.
Potasyum oleat, poliüretan yalıtım levhası PIR köpük sisteminde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Ayrıca potasyum oleat, kauçuk emülgatörlerinde, köpürtücü ajanlarda, ayırıcı ajanlarda, deterjanlarda, yağlayıcılarda, lif yumuşatıcılarda ve yüzey aktif maddelerde de yaygın olarak kullanılmaktadır.
Potasyum Oleat, birçok sıvı sabun, yüz temizleyici, bıyık mumu, vücut yıkama ve kalıcı saç ürünlerinde emülgatör olarak kullanılır.
Emülgatörler, yüzey aktif maddeler gibi davranır ve bir sıvının yüzey gerilimini azaltır.

Potasyum Oleat, bu ürünlerdeki bileşenlerin ayrı kimyasallara ayrılmasını engeller.
Ek olarak, potasyum oleat da olabilir
Boya için bir mantar önleyici maddenin hazırlanması;
Çok fonksiyonlu mikroemülsifiye benzin ve Yağ yakma hızlandırıcısının hazırlanması;
Anyonik viskoelastik yüzey aktif madde bazlı jelin hazırlanması.

Potasyum oleat Özellikleri ve Faydaları
· Potasyum oleat mükemmel emülsifiye edici özelliklere sahiptir.
·Potasyum oleat düşük memeli toksisitesine sahiptir.
·Potasyum oleatın “krema” etkisi yoktur.
· Potasyum oleat biyolojik olarak parçalanabilen ve çevre dostu bir malzemedir.

Potasyum oleat Uygulamaları
· Potasyum oleat öncelikle Pestisit, Fungisit, Insektisit ve Bakterisidal-Virüsid üretimi için kullanılır.

Potasyum Oleat, ayçiçek yağı gibi bitkisel yağların doğal bir bileşenidir.
Potasyum oleat, sabun yapımında bitkisel gliserinli sabunlar yapmak için kullanılır.
Potasyum oleatlar saf halde tahriş edici olabilir, ancak sabun yapımında bu madde azalır ve bağlayıcı bir bileşen olarak kullanıldığında gıda için güvenli olduğu onaylanır.
Potasyum oleat bir emülgatördür ve ciltte kullanıldığında köpüklü bir etki yaratır.

Fiziksel Durum :Katı
Çözünürlük : Suda, alkollerde ve eterde çözünür.
Depolama :4°C'de saklayın
Erime Noktası :235-240°C
Kırılma İndeksi :n20D ~1.47 (Tahmini)

Kimyasal özellikler:
Gri ten rengi macun.
Suda ve alkolde çözünür.
yanıcı.

Karakterizasyon:
Potasyum oleat, su ve alkolde çözülebilen renksiz ila hafif sarı şeffaf viskoz bir sıvıdır.
Potasyum oleatların sulu çözeltisi, fenolftalein için alkalidir.
Potasyum oleat sabunu, oleik asitten sabunlaştırılır ve bir karboksilat anyonik yüzey aktif maddedir.
Yumuşak suda, Potasyum oleat hızla köpürür ve köpük zengin ve stabildir; Sert suda, Potasyum oleat, emülsifikasyon, dispersiyon ve köpük stabilizasyonu etkilerine sahip kalsiyum ve magnezyum ile çözünmeyen yağ asidi tuzu parçacıkları üretmek kolaydır.

Potasyum oleatın önerilen kullanımları:
Potasyum oleat, poliizosiyanat köpük reaksiyonlarında yaygın olarak kullanılan potasyum bazlı bir katalizördür.
Potasyum oleat sıvısı ve katıları esas olarak poliüretan köpüklerdeki poliizohidroürat reaksiyonları için katalizör olarak kullanılır.
Analitik reaktifler, köpürtücü maddeler, deterjanlar, yağlayıcılar ve yüzey aktif maddeler kullanılır.

Potasyum oleatımız:
1.Mükemmel kalite, garantili kalite.
2. Endişesiz iadeler: Memnun değil, tam geri ödeme.
3. Fiyat çok iyi, satın aldığınızdan emin olabilirsiniz.

Potasyum oleat, bu ters fazlı (RP) HPLC yöntemiyle basit koşullarla analiz edilebilir.
Mobil faz, bir asetonitril (MeCN), su ve fosforik asit içerir.
Mass-Spec (MS) uyumlu uygulamalar için fosforik asidin formik asit ile değiştirilmesi gerekir.
Hızlı UPLC uygulamaları için daha küçük 3 µm partikül kolonları mevcuttur.
Bu sıvı kromatografi yöntemi ölçeklenebilir ve hazırlayıcı ayırmada izolasyon safsızlıkları için kullanılabilir.
Potasyum oleat farmakokinetik için de uygundur.

Potasyum oleat şu alanlarda kullanılır:
Deterjan.
Potasyum Oleat, oleik asidin potasyum tuzudur.
Potasyum oleat bağlayıcı, emülgatör ve topaklanma önleyici olarak kullanılır.

Genel açıklama:
Sabunlu bir kokuya sahip kahverengi katı veya berrak ila kehribar sıvı.
Su ile yavaş yavaş batar ve karışır.

Hava ve Su Reaksiyonları:
Suda çözünür.
Bazik sulu çözelti verir.

Reaktivite Profili
OLEİK ASİT [POTASYUM TUZU] gibi bazik tuzlar genellikle suda çözünür.
Ortaya çıkan çözeltiler orta yoğunlukta hidroksit iyonları içerir ve pH'ları 7.0'dan fazladır.
Potasyum oleat, asitleri nötralize etmek için baz olarak reaksiyona girer.
Bu nötralizasyonlar ısı üretir, ancak reaksiyon grubu 10'daki (Bazlar) bazların nötralizasyonu ve aminlerin nötralizasyonu ile üretilenden daha az veya çok daha az.
Potasyum oleat genellikle oksitleyici ajanlar veya indirgeyici ajanlar olarak reaksiyona girmez, ancak bu tür davranışlar imkansız değildir.

Saflık / Analiz Yöntemi: >98.0%(T)
Moleküler Formül / Moleküler Ağırlık: C18H33KO2 = 320.56
Fiziksel Durum (20 derece C): Katı
CAS RN: 143-18-0
Reaxys Kayıt Numarası: 4167152
PubChem Madde Kimliği: 87574071
Merck Endeksi (14): 7650
MDL Numarası: MFCD00064243

Potasyum oleat hem tuz hem de yağ asididir.
Potasyum oleat bir tuzdur çünkü Potasyum oleat bir asit ve bir bazın ürünüdür.
Potasyum oleat bir yağ asididir çünkü Potasyum oleat, karboksil grubu terminusu olan uzun bir karbon omurgasına sahiptir.
Potasyum oleat, 321.62 moleküler ağırlığa ve 428 derece Fahrenheit erime noktasına sahiptir.
Potasyum oleat, pH'ı 7'den yüksek olan hafif bazik çözeltiler üretmek için suda serbestçe çözünür.

POTASYUM OLEAT şu şekilde sınıflandırılır:
emülsifiye edici
sürfaktan

CAS Numarası: 143-18-0 / 23282-35-1
EINECS/ELINCS No: 205-590-5
COSING REF No: 79635
Kimyasal/IUPAC Adı: Potasyum oleat

Potasyum oleat, oleik asidin potasyum tuzudur.
Potasyum oleat, bir tuz ve bir yağ asidi karışımıdır.
Bu tuz, karboksil grubu terminusu olan uzun karbon omurgasına sahiptir ve C18H33KO2 formülüne sahiptir.
Özel bir kimyasal olarak potasyum oleat, kozmetik ürünlerde ve sıvı sabunlarda yüzey aktif madde, emülgatör olarak kullanılabilir.

Yüksek amonyak (HA) içeren doğal kauçuk lateks (NRL) genellikle düşük sıcaklıklarda çok hassastır ve donma ve çözülme işlemlerinden sonra büyük kauçuk topaklar oluşturacaktır.
Donma sırasında sulu bir ortamda buz kristallerinin büyümesi, kauçuk parçacıklarının birbirine daha yakın hareket etmesine neden olur ve böylece lateks parçacıklarını çevreleyen protein bulutunu bozar.
Kırılan protein bulutu, eritme işleminden sonra kauçuk parçacıklarının birleşmesine ve büyük topaklar oluşturmasına neden olur.
Ancak bu fenomen, HA NRL ortamına potasyum oleat (PO) eklendiğinde ortaya çıkmadı.
PO, kauçuk lateks yüzeyindeki adsorpsiyon vasıtasıyla bir kolloid stabilizatör olarak görev yaptı, böylece kauçuk partiküllerinin birleşmesinin oluşmasını engelledi.

Bu çalışma, PO yüklemesinin (0, 0.1, 0.2, 0.3, 0.4 ve 0.5 phr) hem donma hem de çözülmeye maruz bırakıldıktan sonra HA NRL'nin kolloid stabilitesi üzerindeki etkisini araştırdı.
Bu lateks karışımları -4 °C'de 24 saat soğutularak donduruldu ve 1 saat oda sıcaklığında bekletildikten sonra 40 °C'de bir saat daha ısıtılarak çözdürüldü.
Elde edilen sonuçlar, PO'nun morfolojik özellikler, viskozite ve mekanik stabilite zaman değerleri açısından HA NRL'nin kolloid stabilitesini iyileştirdiğini göstermiştir.
Bununla birlikte, lateks karışımlarının parçacık boyutu dağılımı, donmadan sonra bile değişmedi.

Doğrusal Formül: C18H33KO2
MDL Numarası: MFCD00064243
AT No.: 205-590-5
Beilstein/Reaxys No.: 4167152
Pubchem Müşteri Kimliği: 44135690
IUPAC Adı: potasyum; oktadek-9-enoat
GÜLÜŞLER: CCCCCCCCC=CCCCCCCC(=O)[O-].[K+]
InchI Tanımlayıcı: InChI=1S/C18H34O2.K/c1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18(19)20 ;/h9-10H,2-8,11-17H2,1H3,(H,19,20);/q;+1/p-1
InchI Anahtarı: MLICVSDCCDDWMD-UHFFFAOYSA-M

Eşanlamlılar: Potasyum cis-9-oktadekenoik asit; 9-Oktadekenoik asit, potasyum tuzu; Potasyum 9-oktadekenoat; 9-Oktadekenoik asit (Z)-, potasyum tuzu; Oleik asit, potasyum tuzu; Potasyum 9-oktadekenoat, (Z)-; Potasyum cis-9-oktadekenoat; Trenamin D-200; Trenamin D-201;
Kategori: Emülgatörler/Sürfaktanlar
Tanım: Sarımsı, kahverengimsi veya gri-tan rengi katı veya kahverengi sıvı; Kahverengi katı veya berrak ila kehribar sıvı; [CAMEO] Bej tozu; [MSDSçevrimiçi]
Kaynaklar/Kullanımlar: Deterjan ve emülsifiye edici ajan olarak kullanılır; Ayrıca mantar öldürücü müstahzarlarda da kullanılır

Eşanlamlılar: Oleik asit, Potasyum tuzu
Uygulama: Endüstriyel / Emülgatör / Kauçuk / Jel oluşumu / Sabun / Temizlik kimyasalları / Böcek ilacı / Tarım kimyasalları
CAS No: 143-18-0
AT No.: 205-590-5
Dış görünüş:
Beyaz Yapışkan toz
kahverengi sıvı

Hafif alkali çözelti içindeki potasyum oleat, Rufert nikel katalizörü ile 15°C'de ve 20 kg/cm2 basınçta 7 saate kadar hidrojenlendi.
%1 katalizör ile iyot değeri ilk saatte 12 birim ve sonrasında çok az düştü.
%2 katalizör ile iyot değerinde ilk saatte 24 birimlik bir düşüş, sonraki 3 saat boyunca sabit bir durum ve yedinci saatten önce 30 birimlik ikinci bir keskin düşüş oldu.
Sırasıyla 3 saat ve 7 saat boyunca %1 katalizör üzerinde hidrojene edilmiş yağ numuneleri, gaz-sıvı kromatografisi ile analiz edildi, cis ve trans monoenler, arjantasyon ince tabaka kromatografisi ile ayrıldı ve her birindeki konumsal izomerler, toplam fraksiyonun oksidasyonu ile belirlendi. dikarboksilik asitler, daha sonra GLC ile tahmin edilmiştir.
Hidrojenasyonun ilk 3 saati sırasındaki çift bağ doygunluğunun yanı sıra, kapsamlı çift bağ göçü, başlangıç ​​materyali dışında sadece küçük miktarlarda konumsal monoenlerin eşlik ettiği trans 8- ila 13-monoen'in %23.5'ini verdi.
7 saatlik hidrojenasyondan sonra, daha az cis totrans kayması ile birlikte yaygın cis tocis izomerizasyonu meydana gelir; her monoen için thecis:trans oranı sonuç olarak 1:1'e yöneldi.
Sonuçlar, hidrojenasyonun sorpsiyon mekanizması üzerinde açıklanmıştır ve katalizör zehirlenmesini içeren sabun hidrojenasyonunun, normal yağ hidrojenasyonunun büyütülmüş bir versiyonunu temsil edebileceğini düşündürmektedir.

Kaynama Noktası: 360ºC 760 mmHg'de
Erime Noktası: 235 - 240ºC
Moleküler Formül: C18H33KO2
Molekül Ağırlığı: 320.552
Parlama Noktası: 140 °C
Tam Kütle: 320.211761
PSA: 40.13000
LogP: 4.77380
Buhar Basıncı: 25°C'de 3.7E-06mmHg
Saklama koşulu: 2-8°C

Mefenamik asit (MFA) içeren ve içermeyen farklı mikroemülsiyonlar hazırlandı.
Baz mikroemülsiyon esas olarak damıtılmış sudan oluşuyordu; sulu faz, propilen karbonat; yağ fazı, potasyum oleat; yüzey aktif madde ve son olarak di-etilen glikol; yardımcı yüzey aktif madde.
Bu tür sistemlerin faz diyagramları oluşturularak iyonik (potasyum oleat) iyonik olmayan yüzey aktif madde ile karıştırılmasının etkisi araştırıldı.
Zaman içinde yeni hazırlanmış mikroemülsiyonun iletkenliği ve viskozitesindeki değişiklikler, mikroemülsiyonun stabilitesinin bir göstergesi olarak izlendi.
Ölçümler, oda sıcaklığında, bir donma-çözülme döngüsünden sonra ve ayrıca 60°C'de 3 gün depolamadan sonra gerçekleştirildi; burada ikincisi, bir mikroemülsiyonun stabilitesi üzerindeki zaman-sıcaklık etkileri için hızlandırılmış bir test olarak işlendi.

Potasyum oleat, tek bir yüzey aktif madde yerine bir dizi yüzey aktif madde ve yardımcı yüzey aktif madde dahil edilmesinin, stabil bir mikroemülsiyonun baskın olduğu daha geniş bir bölge ile sonuçlandığı bulundu.
1:2 potasyum oleat ila Tween-20 kütle oranında, O/W mikroemülsiyonlarının, hızlandırılmış test altında, incelenen tüm sistemler arasında maksimum stabiliteye sahip oldukları bulundu, öyle ki minimum 60 birleşik yüzey aktif madde ve yardımcı yüzey aktif madde oranına sahipler. ağırlıkça % ve maksimum ağırlıkça % 80.
Yukarıda bahsedilen spesifikasyonlar ile, incelenen sistemlerin hiçbirinde hem hızlandırılmış hem de donma-çözülme döngüsü testine tabi tutulduktan sonra hiçbir faz ayrımı ve iletkenlikte veya viskozitede önemli bir değişiklik gözlenmedi, bu da bu tür sistemlerin termodinamik olarak kararlı olduğunu gösterir.
Önceki testleri geçen mikro emülsiyon örnekleri ayrıca 1 g MFA içeren mikroemülsiyonun 10 g HC1 çözeltisi (pH 1) içinde 37°C'de çalkalanan bir su banyosunda 6 saatlik bir süre boyunca dağıtılmasıyla asidik bir ortama tabi tutuldu.
MFA'nın kararlı bir mikroemülsiyonda maksimum çözünürlüğü, oda sıcaklığında değerlendirildiğinde ağırlıkça yaklaşık %5 idi.

potasyum oleat
143-18-0
Oleik asit potasyum tuzu
UNII-74WHF607EU
9-Oktadekenoik asit (9Z)-, potasyum tuzu
74WHF607EU
potasyum;(Z)-oktadek-9-enoat
potasyum 9-(Z)-oktadekenoat
Trenamin D-200
Trenamin D-201
Caswell No. 698B
Oleik asit, potasyum tuzu
CHEMBL3122151
Potasyum cis-9-oktadekenoat
POTASYUM CIS-9-OKTADEKENOİK ASİT
HSDB 5643
Potasyum 9-oktadekenoat, (Z)-
Potasyum 9-oktadekenoat
EINECS 205-590-5
EPA Pestisit Kimyasal Kodu 079095
9-Oktadekenoik asit (Z)-, potasyum tuzu
9-Oktadekenoik asit, potasyum tuzu
9-Oktadekenoik asit (9Z)-, potasyum tuzu (1:1)
SCHEMBL36767
DTXSID0025949
C18H33O2.K
6475AF
MFCD00064243
O0056
J-007758
Q27266310
UNII-3H8EO46QKE bileşeni MLICVSDCCDDWMD-KVVVOXFISA-M
UNII-CH428W5O62 bileşeni MLICVSDCCDDWMD-KVVVOXFISA-M
UNII-F8U72V8ZXP bileşeni MLICVSDCCDDWMD-KVVVOXFISA-M
UNII-RR41KZ6DG5 bileşeni MLICVSDCCDDWMD-KVVVOXFISA-M
norfox KO
9-oktadekenoik asit (9Z)-, potasyum tuzu
9-oktadekenoik asit (9Z)-, potasyum tuzu (1:1)
9-oktadekenoik asit (Z)-, potasyum tuzu
oleik asit potasyum tuzu
potasyum (Z)-oktadek-9-enoat
potasyum 9-(Z)-oktadekenoat
potasyum 9-oktadekenoat
potasyum 9-oktadekenoat, (Z)-
potasyum cis-9-oktadekenoat
potasyum cis-9-oktadekenoik asit

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.