POTASYUM TİYOGLİKOLAT

CAS Numarası: 34452-51-2
Moleküler Formül: C2H3KO2S
Molekül Ağırlığı (g/mol): 130.202

Potasyum Tiyoglikolat, 42 Percent Aqueous Solution, kişisel bakım tüy dökücü jeller veya köpüklerde kullanılan tüy dökücü bir maddedir.
Potasyum Tiyoglikolat ayrıca saç dalgalandırma ve düzleştirme ürünlerinde de kullanılmaktadır.
Spectrum tarafından sağlanan derecelendirilmemiş ürünler, genel endüstriyel kullanım veya araştırma amaçları için uygun bir derecenin göstergesidir ve tipik olarak insan tüketimi veya tedavi amaçlı kullanım için uygun değildir.

Potasyum Tiyoglikolat Açıklama
Potasyum tiyoglikolat, bir aside dönüştürülen uygun pH'da sulu bir çözeltidir.
Potasyum Tiyoglikolat, Keratin'deki disülfit bağlarını kırar ve saçı zayıflatır, böylece saç folikülünden çıktığı yerden kolayca sıyrılır.
Bozulma potasyum hidroksitten etkilenir.
Potasyum Tiyoglikolatlar, Potasyum tiyoglikolatın saç proteinindeki Sistin birleştirme zincirleriyle reaksiyona girmesini sağlamak için fazla miktarda bulunur.

potasyum tiyoglikolat
Bu iğrenç koku, kalıcı olarak keskin kokulu tiyol ailesinin bir üyesi olan bu bileşiğin bir imza özelliğidir.
Bir kükürt-hidrojen atom grubu, tiyollere keskin kokularını verir.
Keratin (bir deri ve saç proteini) ile beslenirler, bu da gerçek kokarca spreyini (ve Nair'i) insan etine kilitleyip tüylenmesini sağlayan şeydir.
İşlem orada durursa, sonuç evde perma olur - zayıflamış saçlar kolayca bukleler haline getirilebilir.

POTASYUM TİOGLİKOLAT %43
Bu güvenli, etkili, zararsız ve kokusuz tüy dökücü madde, her tür tüy alma ürününde yaygın olarak kullanılmaktadır ve ayrıca indirgeyici madde olarak da kullanılabilir.

Potasyum tiyoglikolat Kullanımları
1. Potasyum tiyoglikolat, epilasyonda (deri, insan vücudu gibi), perma ve boyama için ana ajan ve katı sıvı ortamın hazırlanmasında yaygın olarak kullanılır.
2. Potasyum tiyoglikolat, bir bakır-kükürt inhibitörü olarak molibden zenginleştirmede kullanılabilir.
3. Potasyum tiyoglikolat ayrıca oldukça etkili bir indirgeyici ajan olarak kullanılabilir.
 
Kozmetikte potasyum tiyoglikolat
1. Avrupa Birliği Yönetmeliği (EC) No 1223/2009, Direktif 88/233/EEC'ye göre, Ek III/2a'ya dahil edilmiştir.
Şunlara uygulanabilir:
(1) Perma ürünleri
(1a), genel kullanım: maksimum kullanım konsantrasyonu %8'dir (tioglikolik asit olarak hesaplanmıştır) ve pH değeri 7-9,5'tir.
(1b) Profesyonel kullanım: Maksimum kullanım konsantrasyonu %11'dir (tioglikolik asit olarak hesaplanmıştır) ve pH değeri 7-9,5'tir.
(2) Epilasyon ürünleri
Maksimum kullanım konsantrasyonu %5'tir (tioglikolik asit bazında) ve pH değeri 7-12.7'dir.
(3) Yıkanan saç ürünleri
Maksimum kullanım konsantrasyonu %2'dir (tioglikolik asit olarak hesaplanmıştır) ve pH değeri 7-9,5'tir.
(4) Kirpik perma ürünleri
Maksimum kullanım konsantrasyonu %11'dir (tioglikolik asit olarak hesaplanmıştır) ve pH değeri 7-9,5'tir.
2. Çin Kozmetik Güvenliği Teknik Şartnamesine (2015 baskısı) göre, kozmetiklerin kısıtlı bileşenlerine dahildir.
Şunlara uygulanabilir:
(1) Perma ürünleri
(1a), genel kullanım: maksimum kullanım konsantrasyonu %8'dir (tioglikolik asit olarak hesaplanmıştır) ve pH değeri 7-9,5'tir.
(1b) Profesyonel kullanım: Maksimum kullanım konsantrasyonu %11'dir (tioglikolik asit olarak hesaplanmıştır) ve pH değeri 7-9,5'tir.
(2) Epilasyon ürünleri
Maksimum kullanım konsantrasyonu %5'tir (tioglikolik asit bazında) ve pH değeri 7-12.7'dir.
(3) Yıkanabilir saç ürünleri
Maksimum kullanım konsantrasyonu %2'dir (tioglikolik asit olarak hesaplanmıştır) ve pH değeri 7-9,5'tir.
 
Potasyum Tiyoglikolat Nedir?
Potasyum tiyoglikolat, bir tiyol grubu (-SH) ve karboksilik asit içeren organik bir bileşiktir.
Potasyum Tiyoglikolat renksiz bir sıvıdır. Potasyum tiyoglikolat ve Potasyum tiyoglikolatın bazı tuzları ve esterleri, örneğin Amonyum Tiyoglikolat, Bütil Tiyoglikolat, Kalsiyum Tiyoglikolat, Etanolamin Tiyoglikolat, Gliseril Tiyoglikolat, İzooktil Tiyoglikolat, İzopropil Magnezyum Tioglikolat, Potasyum Tioglikolat Tioglikolat ve Potasyum Tiyoglikolat, ürünler, kalıcı dalga ürünleri, saç düzleştirme ürünleri ve tüy dökücü ürünler.
Potasyum Tiyoglikolat, Bruno Bock Group tarafından aşağıdaki uygulamalar için üretilmiştir.

Potasyum Tiyoglikolat neden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılır?
Potasyum tiyoglikolat ve Potasyum Tiyoglikolat tuzları ve esterleri, kalıcı dalgalar veya saç düzleştirme gibi, liflerin yapısındaki değişiklikleri kolaylaştırmak için saç liflerini değiştirir.
Ayrıca, istenmeyen tüylerin Potasyum Tiyoglikolatı deriden silerek uzaklaştırılabilmesi için saç liflerini kimyasal olarak parçalamak için de kullanılırlar.

Potasyum Tiyoglikolat Hakkında Bilimsel Gerçekler:
Potasyum tiyoglikolat ve Potasyum Tiyoglikolat tuzları ve esterleri saçın korteksindeki disufid bağlarını kırar.
Yıkandıktan sonra, saça hafif bir hidrojen peroksit solüsyonu uygulanır, bu da yeni bağların oluşmasına neden olur ve saça kalıcı dalgalar için gerekli olan sert yapıyı verir.

POTASYUM TİYOGLİKOLAT şu şekilde sınıflandırılır:
tüy dökücü
Saç sallama veya düzleştirme

GÖRÜNÜŞÜ: Berrak hafif pembe sıvı
FONKSİYONU: ​​Kozmetikte saç örmek veya düzleştirmek için kullanılan tüy dökücüdür.
Eşanlamlılar: Potasyum Tiyoglikolat %43; Potasyum Merkaptosetat %43; Kaliumtioglikolat; Tiyoglikolik asit potasyum tuzu
DEPOLAMA: Kabı sıkıca kapalı tutun. Kabı serin, iyi havalandırılan bir alanda saklayın.

CAS Numarası: 34452-51-2
EINECS/ELINCS No: 252-038-4
Kısıtlama (yalnızca AB için geçerlidir): III/2a
COSING REF No: 37035
Kimyasal/IUPAC Adı: Potasyum merkaptoasetat

Eşanlamlılar: Merkaptoasetik Asit Potasyum Tuzu, Potasyum Merkaptoasetat; Merkaptoasetik Asit Potasyum Tuzu ; Potasyum Merkaptoasetat ; Tiyoglikolik Asit Potasyum Tuzu

Potasyum tiyoglikolat aşağıdaki formülasyonlarda kullanılabilir:
Epilasyon jelleri
Saç dökücü krem
Epilasyon Losyonu
Epilasyon köpüğü
Aerosol
roll-on

KOPCOLATE (Potasyum tiyoglikolat): Aktif Bir Tüy Dökücü
Tüy dökücü terimi, 'saçın alınması' anlamına gelir.
Bununla birlikte, saçtan kurtulmak için krem, losyon, toz, jel, roll-on veya sprey formlarında gelen birçok kimyasal ürüne genellikle tüy dökücü denir.
Aslında, çoğu insan tüy dökücü kelimesini duyduklarında veya gördüklerinde bu özel ürün türlerini düşünürler.
Vücudun farklı bölgelerindeki istenmeyen tüyleri alma konusunda harikalar.

Epilasyon ürünleri, saç şaftının protein yapısını parçalayarak çalışır.
Potasyum Tiyoglikolat tüy dökücüler jeller, losyonlar ve kremler halinde gelir ve etkili olabilir.
Epilasyon için aktif madde olarak kullanılan birçok kimyasal vardır.

Tiyoglikolat tuzları ve sülfürler, epilasyon ürünlerindeki yaygın aktif bileşenler arasındadır.
Kopcolate'in kimyasal adı Potasyum tiyoglikolattır.
Potasyum Tiyoglikolat, Saç tüy dökücü formülasyonlarında kullanılan birincil aktif bileşen olan organik bir bileşiktir.
Uygun pH'da sulu bir çözeltide Potasyum Tiyoglikolat, daha sonra saçı etkileyen bir aside dönüştürülür.

Potasyum Tiyoglikolat, Keratin'deki disülfit bağlarını parçalayarak saçı zayıflatır, böylece Potasyum Tiyoglikolat, Potasyum Tiyoglikolatın saç folikülünden çıktığı yerden kolayca sıyrılır.
Bozulma kalsiyum hidroksit veya potasyum hidroksitten etkilenir.
Tiyoglikolik asidin saç proteinindeki sistin birleştirme zincirleriyle reaksiyona girmesini sağlamak için fazla miktarda bulunurlar.
Kopcolate (Potasyum tiyoglikolat) kullanmanın avantajları Potasyum Tiyoglikolat ağdadan farklı olarak ağrısızdır, Evde hızlı ve kullanımı kolaydır ve nispeten ucuzdur.
Potasyum Tiyoglikolat ayrıca cildi anız ve yumuşak yapar.

CAS Numarası: 34452-51-2
Kimyasal Adı: POTASYUM TİYOGLİKOLAT
Eş anlamlılar: KTG;2-sulfanylacetate;Kaliumthioglykolat;Kaliummercaptoacetat;POTASYUM THIOGLYCOLATE;POTASYUM THIOGLYCOLLATE;potassium mercaptoacetate;potassiuM 2-Mercaptoacetate;potassium tuzu,2-,ThiogLYCOLLATE;
CB Numarası: CB7340563
Moleküler Formül: C2H3KO2S
Formül Ağırlığı: 130.21
MOL Dosyası: 34452-51-2.mol

CAS Numarası: 34452-51-2
Marka Adı: Potasyum tiyoglikolat
INCI Adı: Potasyum Tiyoglikolat
Kimyasal Adı: Merkaptoasetik Asit Potasyum Tuzu
Moleküler Formül: C2 H3 KO2 S
Görünüm: Beyazdan Açık Pembe Sıvıya

CAS: 34452-51-2, 7732-18-5
Moleküler Formül: C2H3KO2S
Molekül Ağırlığı (g/mol): 130.202
MDL Numarası: MFCD00067265
InChI Anahtarı: HYTYHTSMCRDHIM-UHFFFAOYSA-MDaha Fazla Göster
Eşanlamlı: potasyum tioglikolat, unii-xp5wzo5w6h, potasyum 2-merkaptoasetat, asetik asit, merkapto-, monopotasyum tuzu, xp5wzo5w6h, 68-11-1 ebeveyn, potasyum sülfanil asetat, potasyum merkaptoasetat, kopkolat, potasyum iyonu Daha Fazla Göster Tioglikolat
PubChem Müşteri Kimliği: 23688957
IUPAC Adı: potasyum;2-sülfanil asetat
GÜLÜŞLER: C(C(=O)[O-])S.[K+]

Potasyum tiyoglikolat çözeltisi %42, tüy dökücü madde olarak kullanım için yaklaşık %30 Potasyum tiyoglikolat içerir.
Potasyum tiyoglikolat çözeltisi %42, tüy dökücü jeller veya köpüklerde kullanılabilir.
Lütfen Potasyum tiyoglikolatın kısıtlı kullanımıyla ilgili yerel düzenlemelere uyun.

Potasyum Tiyoglikolat Açıklama
Potasyum tiyoglikolat organik bir tuzdur.
Potasyum Tiyoglikolat, tüy dökücü ajan, saç dalgalandırma/düzleştirme ajanı ve kozmetikte indirgeyici ajan olarak kullanılır.

Kimyasal özellikler
Görünüm: Berrak Hafif Pembe Çözüm
Kaynama Noktası: 225,5 °C
CAS Numarası: 34452-51-2
Yoğunluk: 1.311 g/cm3
EINECS Numarası: 252-038-4
IUPAC Adı: Potasyum Sülfanil asetat
InChI: 1S/C2H4O2S.K/c3-2(4)1-5;/h5H,1H2,(H,3,4);/q;+1/p-1
InChIKey: HYTYHTSMCRDHIM-UHFFFAOYSA-M
Molar Kütle: 130.21 g/mol
Moleküler Formül: C2H3KO2S
Eşanlamlılar: Potasyum Tiyoglikolat;Potasyum 2-merkaptoasetat;Asetik asit, Mercapto-, Monopotasyum Tuzu;Asetik Asit, 2-Merkapto-, Potasyum Tuzu;Potasyum Sülfanil asetat;Merkaptoasetik Asit, Monopotasyum Tuzu

Kimyasal Adı: Potasyum tiyoglikolat
CAS: 34452-51-2
Moleküler Formül: C2H3KO2S
Molekül Ağırlığı:130.21
Görünüm: Renksiz veya kırmızımsı sıvı

potasyum tiyoglikolat
34452-51-2
Asetik asit, merkapto-, monopotasyum tuzu
Potasyum 2-merkaptoasetat
UNII-XP5WZO5W6H
XP5WZO5W6H
potasyum;2-sülfanil asetat
Asetik asit, 2-merkapto-, potasyum tuzu (1:1)
potasyum merkaptoasetat
Potasyum tiyoglikolat, su içinde ağırlıkça %40-44 çözelti
potasyum tiyoglikolat
EINECS 252-038-4
potasyum,2-sülfanil asetat
EC 252-038-4
SCHEMBL59723
Tiyoglikolik asit potasyum tuzu
DTXSID30885589
Merkaptoasetik asit, monopotasyum tuzu
FT-0636696
FT-0777828
Q27293945
asetik asit, 2-merkapto-, potasyum tuzu (1:1)
asetik asit, merkapto-, monopotasyum tuzu
merkaptoasetik asit, monopotasyum tuzu
potasyum merkaptoasetat
potasyum;2-sülfanil asetat

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.