PUREACT I-78C

İNCİ Adı:
Sodyum kokoyl izetiyonat

Pureact I-78C, kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış hafif bir yüzey aktif maddedir.
Pureact I-78C yüksek köpürme özelliğine sahiptir, neredeyse tuz içermez ve sert ve tuzlu suya dayanıklıdır.
Pureact I-78C sabunla uyumludur ve kalıp sabunlarda köpük oluşumunu geciktirmek için mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

Pureact I-78C, kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış hafif bir yüzey aktif maddedir.
Pureact I-78C yüksek köpürme özelliğine sahiptir, neredeyse tuz içermez ve sert ve tuzlu suya dayanıklıdır.

Pureact I-78C sabunla uyumludur ve kalıp sabunlarda köpük oluşumunu geciktirmek için mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.
Pureact I-78C, yaklaşık 1 mm çapında kısa, değişken uzunlukta silindirlerden ("erişte") oluşur ve "açılan bar" uygulamalarında, şampuanlarda ve köpük banyolarında kullanılır.
Pureact I-78C, istek üzerine RSPO Kütle dengesi sertifikalı malzeme, Pureact I-78C MB olarak satın alınabilir.

Bu %80 aktif, kirli beyaz, dağılması kolay erişte, opak sistemler için sülfatsız, hafif, anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.

Menşe(ler): Petrokimya Tesis/Botanik

Pureact I-78C Uygulamaları:
sabun kalıpları
Pureact I-78C, yumuşak sudaki sabunlara benzer şekilde sert veya yumuşak suda köpürme sağlamak için “kombo bar” uygulamalarında %2 – 60 seviyelerinde kullanılır.
Pureact I-78C'nin yoğun köpüğü sabuna katkı sağlar.
Bu tür karışımlar cilde karşı yumuşaktır ve nispeten kuru değildir.

şampuanlar
Pureact I-78C'nin özellikleri aynı zamanda onu şampuanlar için mükemmel bir temizleme maddesi yapar.
Pureact I-78C, sert su ile uyumluluğun, iyi temizleme özelliklerinin ve mükemmel köpürmenin yanı sıra saça yumuşaklık ve kolay yönetilebilirlik kazandırır.

köpük banyoları
Pureact I-78C'nin köpük banyolarında yüksek köpürme maddesi olarak kullanılması önerilir.
Pureact I-78C, sabun varlığında bile daha uzun süreli köpük sağlar ve cilde karşı yumuşaktır.

Performans Avantajları
Pureact I-78C, yumuşak ve sert suda sınırlı çözünürlüğe sahiptir.
Pureact I-78C, ortam sıcaklığında pH 6-8 arasındaki sulu formülasyonlarda optimal olarak stabildir.
Pureact I-78C, doğal olarak hindistancevizinden elde edilir ve OECD Yönergelerine göre 'kolayca biyolojik olarak parçalanabilir' olarak kabul edilir.

Sodyum Cocoyl Isethionate.
Innospec tarafından üretilen Pureact I-78C, bir temizleme maddesi ve daha geleneksel anyonik yüzey aktif maddeler için bir yardımcı yüzey aktif madde olarak işlev görür.
Toz tutmama, yüksek yüzey alanı ve kolay birleştirme gibi avantajlara sahiptir.

Kalın, kremsi köpük, yumuşaklık, yumuşak, kadifemsi bir his ve kayganlık hissi gibi özellikler sunar.
Pureact I-78C cilt ve saç bakım ürünlerinde kullanılır.

Sodyum kokoyl izetiyonat.
Innospec'ten Pureact I-78, biyolojik olarak parçalanabilen bir yüzey aktif madde ve köpürtücü madde olarak işlev görür.
Sabunla uyumluluk, iyi kireç sabunu dağılabilirliği, yumuşaklık, köpürme ve saçta yönetilebilirlik sunar.
Pureact I-78 sabun kalıplarında, şampuanlarda ve köpük banyolarında kullanılır.

Pureact I-78C Uygulamaları:
Saç temizliği
Cilt temizliği

Pureact I-78C'nin İşlevi:
sürfaktan

Kimyasal Sınıfı:
izotiyonat

Pureact I-78C'nin fiziksel formu:
erişte

Pureact I-78C'nin Görünümü:
Beyazdan beyaza erişte

Aktif içerik, minimum %78

pH, %10 çözelti @ 35°C 4.7 – 6.0

Nem, minimum % 0,5

Serbest yağ asidi, maksimum % 14

Renk, APHA, %30 nPropanol içinde %5
%70 damıtılmış su
50 maksimum

Pureact I-78C, Pureact Sodium kokoyl izetiyonat serisine yeni bir ilavedir.
Pureact I-78C'nin kimyasal karakteri serideki diğer izetiyonatlarla aynıdır ancak Pureact I-78C, yaklaşık 1 mm çapında kısa, değişken uzunlukta silindirlerden oluşan bir 'erişte' olarak sağlanır.
Pureact I-78C'nin temel faydası, kullanım kolaylığıdır.
Bu formda Pureact I-78C tozsuzdur, ancak üretim sırasında hızlı ve kolay birleştirme sağlamak için son derece yüksek bir yüzey alanına sahiptir.

Pureact I-78C Hazırlama Prosedürü:
1. Natrlquest E30 ve gliserini suda eritin.
2. 50-60°C'ye ısıtmaya başlayın ve yumuşak mekanik çalkalama ile faz B'nin her bir bileşenini birer birer suya yavaşça karıştırın ve tamamen dağılana kadar karıştırın.
3. Sistemi 30-35°C'ye soğutun, koruyucu ekleyin ve homojen olana kadar karıştırın.
4. Gerektiğinde sitrik asit solüsyonuyla pH'ı 5.5 – 6.0'a ayarlayın.

Pureact I-78C'nin Özellikleri:
Görünüm Şeffaf jel
pH 5.5 – 6.0
Viskozite*: 7.000 – 10.000 cps
Stabilite 45°C'de 1 ay geçti, 3 döngü donma/çözülme

Pureact I-78C'NİN İÇERİK TANIMI:
İsim:
Pureact I-78C

Segment:
Kişisel Bakım

INCI adı:
Sodyum kokoyl izetiyonat

GENEL KULLANIM:
Performans talepleri, Sürdürülebilirlik talepleri, İşlev, Uygulamalar, Kullanım düzeyi

TEKNİK KULLANIM:
Kimyasal grup, Kimyasal özellikler, Fiziksel özellikler, Görünüm, Renkler, Menşe, Menşe Türler

GÜVENLİK VE SERTİFİKALAR:
GHS sınıflandırması, Tehlike ifadeleri, Sertifikalar, Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI)

Ürün yelpazemiz:

Pureact I-78
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif ince beyaz toz.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.

Pureact I-78 Pul
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif kirli beyaz pullar.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-78C
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif kirli beyaz, dağıtılması kolay erişte.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-78-6
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%50 aktif kirli beyaz macun.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-80P
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%80 aktif ince beyaz toz.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85F
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyaz ila kirli beyaz pullar veya talaşlar.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85C
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
% 85 aktif, dağıtılması kolay erişte.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85E Pulları
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyaz ila kirli beyaz pullar veya talaşlar.
Opak sistemler için sülfatsız, düşük serbest yağ asidi, hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.
Zarif sedef efekti verir

Pureact I-85EC
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyazdan kirli beyaza dağılması kolay erişteler.
Opak sistemler için sülfatsız, düşük serbest yağ asidi, hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.
Zarif sedef efekti verir

Pureact SLI
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 7381-01-3
%80 aktif beyaz pullar.
Çok yüksek köpüren sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde

Diğer ürünler:

ISELUX*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX'un ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden hidrolitik olarak daha kararlı hale getirir ve bu.
Bu, geniş pH stabilite aralığı ile birleştiğinde formüle etmeyi kolaylaştırır.

ISELUX CO
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX CO, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX CO, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX CO'nun ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden hidrolitik olarak daha kararlı hale getirir.
Bu, geniş pH stabilite aralığı ile birleştiğinde formüle etmeyi kolaylaştırır.
ISELUX CO hindistan cevizinden elde edilir.

ISELUX LQ-CLR-SB*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX LQ-CLR-SB, Sodyum Lauroyl Metil Isethionate'in kullanımı kolay bir sıvı versiyonudur.
ISELUX LQ-CLR-SB, duş jelleri, yüz temizleyicileri, şampuanlar, sıvı temizleme sistemleri ve lüks köpük banyolarında kullanım için ideal olan son derece hafif bir yüzey aktif maddedir.
ISELUX LQ-CLR-SB, formülasyonlarda birincil veya ikincil yüzey aktif madde olarak kullanılabilir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX LQ-CLR-SB, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.

ISELUX SCMI*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX SCMI, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX SCMI, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX SCMI'nin ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden daha hidrolitik olarak kararlı hale getirir ve bu.
Şeffaf ve opak sistemler için sülfatsız anyonik yüzey aktif madde.

PUREACT I-78P*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78P, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış toz halinde bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78P, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78P sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78 Pul*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78 FLAKES, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış sülfatsız bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78 Flakes, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78 Flakes sabunla uyumludur ve mükemmel kireç-sabun dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78C*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78C, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78C, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78C sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78-6*
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Aqua (ve) Sorbitol
PUREACT I-78-6, opak sistemler için sülfatsız hafif anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.

PUREACT I-80P*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-80P, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış toz halinde bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-80P, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-80P sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85F*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85F, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, pullanmış bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85F, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85F sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85C*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85C, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85C, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85C sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85E Pullar*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85E FLAKES, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış sülfatsız bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85E Flakes, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85E Flakes sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

Pureact I-85 EC*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85EC, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
Pureact I-85 EC, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
Pureact I-85 EC sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

Pureact SLI*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT SLI, çok yüksek köpüren, sülfat içermeyen, hafif anyonik bir yüzey aktif maddedir.

Pureact SNDT-65
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Stearik Asit
PUREACT SNDT-65, hem işleme verimliliğini hem de tüketici performansını artırmak için tasarlanmış, Sodyum Cocoyl Isethionate ve Stearic Acid'in optimize edilmiş bir karışımıdır.
PUREACT SNDT-65, kişisel bakım pazarı için son derece yumuşak, yüksek kaliteli güzellik çubukları üretmek için düşük pH'lı syndet çubukları için olduğu gibi kullanılabilir veya sabunla karıştırılabilir.

Pureact SNDT-65 CO
Sodyum kokoyl izetiyonate (ve) Miristik Asit
PUREACT SNDT-65 CO, %100 hindistancevizi bazlı yağ asidinden üretilen Sodyum Cocoyl Isethionate ve Myristic Asit'in optimize edilmiş bir karışımıdır.
Kolay işlenen pullar olarak satılan PUREACT SNDT-65 CO, pürüzsüz bir dokuya ve lüks köpüğe sahip katı temizleme ürünleri yapmak için özel olarak tasarlanmıştır.

PUREACT SNDT-CB
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Stearik Asit (ve) Sodyum Lauroyl Metil Isethionate
PUREACT SNDT-CB, kombo çubuklarda kullanılmak üzere tasarlanmış benzersiz, kullanıma hazır, pul pul bir tabandır.
PUREACT SNDT-CB, olduğu gibi %10 ile %30 arasında açılan çubuklarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
Sodyum kokoyl izetiyonat ve Sodyum Lauroyl Metil izetiyonat'in bu patent başvurusu yapılmış karışımının işlenmesi kolaydır ve çubuğu hem soğuk hem de sıcak su sıcaklıklarında pürüzsüz bırakır.

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.