PUREACT I-85F

CAS No.: 61789-32-0
EINECS No.: 263-052-5

İNCİ Adı:
Sodyum Kokoyl izetiyonat

Pureact I-85F, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, yüksek aktif, yüksek saflıkta bir Sodyum Kokoyl izetiyonat sınıfıdır.
Pureact I-85F, kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış hafif bir yüzey aktif maddedir.

Pureact I-85F yüksek köpürme özelliğine sahiptir, neredeyse tuz içermez ve sert ve tuzlu suya dayanıklıdır.
Pureact I-85F sabunla uyumludur ve kalıp sabunlarda köpük oluşumunu geciktirmek için mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

Sodyum Kokoyl izetiyonat.
Pureact I-85F, biyolojik olarak parçalanabilen bir yüzey aktif madde ve köpürme maddesi görevi görür.
Pureact I-85F sabunla uyumluluk, iyi kireç sabunu dağılabilirliği, yumuşaklık, köpürme ve saçta kolay yönetilebilirlik sunar.
Pureact I-85F sabun kalıplarında, şampuanlarda ve köpük banyolarında kullanılır.

Pureact I-85E FLAKES, kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış hafif bir yüzey aktif maddedir.
Pureact I-85E FLAKES, sabuna benzer yüksek köpürme özelliklerinin yanı sıra yoğun, kremsi bir köpük sağlar.

Pureact I-85F neredeyse tamamen tuzsuzdur, sabunla uyumludur ve sert ve tuzlu suya karşı direnç sağlar.
Pureact I-85F ayrıca mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

Pureact I-85E FLAKES, yumuşak ve sert suda sınırlı çözünürlüğe sahiptir. Ortam sıcaklığında pH 6-8 arası sulu formülasyonlarda optimal olarak stabildir.
Pureact I-85E FLAKES, OECD yönergeleri tarafından “kolayca biyolojik olarak parçalanabilir” olarak kabul edilir ve doğal olarak hindistan cevizinden elde edilir.
Pureact I-85E FLAKES, hafif bir yüzey aktif madde olarak kabul edilir ve genellikle sabun kalıplarında, şampuanlarda ve köpük banyolarında kullanılır.

Pureact I-85F Uygulamaları:
Sabun Barları:
Pureact I-85E FLAKES, sert veya yumuşak suda yoğun kremsi bir köpük sağlamak için düşük kullanım seviyelerinde kalıp sabun uygulamalarında kullanılabilir.
Pureact I-85F'nin yoğun köpüğü, yalnızca sabuna katkı sağlar.
Bu tür karışımlar cilde karşı yumuşaktır ve nispeten kuru değildir.

şampuanlar:
Pureact I-85E FLAKES'in yüzey aktif madde özellikleri onu şampuanlarda mükemmel bir temizleme maddesi yapar.
Pureact I-85F ayrıca sert su ile uyumluluk ve mükemmel köpürme sağlamanın yanı sıra saça yönetilebilirlik kazandırır.

Köpük Banyoları:
Pureact I-85E FLAKES'in yüksek köpürme ajanı olarak köpük banyolarında kullanılması önerilir.
Pureact I-85F, sabun varlığında bile uzun süreli köpük sağlar ve cilde karşı yumuşaktır.

Pureact I-85F'nin TİPİK ÖZELLİKLERİ:
Görünüm: Beyazdan kirli beyaza Pullar veya talaşlar
Renk (APHA, %30 alkol solüsyonunda %5): 50 maksimum
pH, %10 çözelti @ 35°C: 5.0-6.5
Aktif içerik, %: 84 minimum
Serbest yağ asidi, %: 5.0-10.0

Pureact I-85F Uygulamaları:
Saç temizliği
Cilt temizliği

İşlev:
sürfaktan

Kimyasal Sınıfı:
izotiyonat

Fiziksel form:
Pul

Pureact I-85F, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, yüksek aktif, yüksek saflıkta bir sodyum kokoil izetionat derecesidir.
Pureact I-85F, yumuşaklık ve sert ve tuzlu suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
Pureact I-85F sabunla uyumludur ve kireç sabununda dağılabilirlik sağlar.

Pureact I-85F, tüm pH'larda yumuşak veya sert suda çözünür.
Pureact I-85F, formülasyonlarda nötre yakın pH ve RT'de uzun süre stabildir ancak yüksek sıcaklıklarda kademeli olarak hidrolize olur.
Pureact I-85F biyolojik olarak parçalanabilir.

Menşe(ler): Petrokimya Tesisi/Botanik

İNCİ:
Sodyum Kokoyl izetiyonat

Pureact I-85F'nin İşlevleri:
-Köpürtücü/Köpürtücü
-Cilt Temizleyici
-Sürfaktan-Anyonik

Pureact I-85F'nin İddiaları:
-Deri/Vücut
-Temizlik
-Köpürme/Köpürme

INCI Adı: Sodyum Kokoyl izetiyonat

Pureact I-85F hakkında Faydalı bilgiler:
Pureact I-85F, REACH Tüzüğü kapsamında tescillidir ve Avrupa Ekonomik Alanında yılda ≥ 1 000 ila < 10.000 ton arasında üretilir ve/veya ithal edilir.
Pureact I-85F, tüketiciler tarafından, profesyonel çalışanlar tarafından (yaygın kullanımlar), formülasyonda veya yeniden ambalajlamada, endüstriyel tesislerde ve imalatta kullanılır.

Pureact I-85F'nin Tüketici Kullanımları:
Pureact I-85F şu ürünlerde kullanılır: kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, cilalar ve cilalar ve yıkama ve temizlik ürünleri.
Pureact I-85F'nin çevreye diğer salınımının meydana gelmesi muhtemeldir: işleme yardımcısı olarak iç mekan kullanımı ve işleme yardımcısı olarak dış mekan kullanımı.

Pureact I-85F'nin ürün hizmet ömrü:
ECHA, Pureact I-85F'nin çevreye salınmasının en muhtemel olduğu yollar hakkında halka açık kayıtlı veriye sahip değildir.
ECHA'nın, Pureact I-85F'nin işlenip işlenmediğini veya hangi maddelere işlendiğini gösteren, kamuya kayıtlı hiçbir verisi yoktur.

Pureact I-85F'nin profesyonel çalışanları tarafından yaygın olarak kullanılanlar:
Pureact I-85F şu ürünlerde kullanılır: yıkama ve temizlik ürünleri ve kozmetik ve kişisel bakım ürünleri.
ECHA, Pureact I-85F kullanan üretim türleri hakkında kamuya kayıtlı veriye sahip değildir.
Pureact I-85F'nin çevreye diğer salınımının meydana gelmesi muhtemeldir: işleme yardımcısı olarak iç mekan kullanımı.

Pureact I-85F'nin formülasyonu veya yeniden ambalajlanması:
Pureact I-85F şu ürünlerde kullanılır: yıkama ve temizlik ürünleri, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri ve cilalar ve cilalar.
Pureact I-85F'nin çevreye salınması, endüstriyel kullanımdan oluşabilir: karışımların formülasyonu.

Pureact I-85F'nin endüstriyel sitelerinde kullanımları:
Pureact I-85F şu ürünlerde kullanılır: yıkama ve temizlik ürünleri.
Pureact I-85F, kimyasalların üretimi için kullanılır.
Pureact I-85F'nin çevreye salınması endüstriyel kullanımdan meydana gelebilir: endüstriyel tesislerde yardımcı maddelerin işlenmesinde ve başka bir maddenin daha ileri imalatında (ara maddelerin kullanımı) bir ara adım olarak.

Pureact I-85F üretimi:
Pureact I-85F'nin çevreye salınması, endüstriyel kullanımdan oluşabilir: maddenin üretimi.

Düzenleyici süreç adları:
Yağ asitleri, koko, 2-sülfoetil esterler, sodyum tuzları
Yağ asitleri, koko, 2-sülfoetil esterler, sodyum tuzları

CAS isimleri:
Yağ asitleri, koko, 2-sülfoetil esterler, sodyum tuzları

IUPAC isimleri:
Coco yağ asitleri 2-sulfoetil ester, sodyum tuzu
Coco yağ asitleri 2-sulfoetil ester, sodyum tuzu
Cocosfettsäureisethionat-Natriumsalz
Yağ asidi C12-18 sülfoetil ester-Na
Yağ asitleri
Yağ asitleri, koko, 2-sülfoetil esterler, sodyum tuzları
Yağ asitleri, koko, 2-sülfoetil esterler, sodyum tuzları
sodyum 2-(kokoiloksi)etansülfonat
Sodyum kokoyl Isethionate
sodyum kokoil izetionat
Sodyum kokoyl Isethionate
sodyum kokoil izetionat

Ticari isimler:
Pureact I-78C
Pureact I-85C
Pureact I-85F
sodyum kokoil izetionat

Diğer tanımlayıcılar:
131015-91-3
218433-02-4
58969-27-0
61789-32-0
85681-84-1

Ürün yelpazemiz:

Pureact I-78
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif ince beyaz toz.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.

Pureact I-78 Pul
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif kirli beyaz pullar.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-78C
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif kirli beyaz, dağıtılması kolay erişte.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-78-6
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%50 aktif kirli beyaz macun.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-80P
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%80 aktif ince beyaz toz.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85F
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyaz ila kirli beyaz pullar veya talaşlar.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85C
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
% 85 aktif, dağıtılması kolay erişte.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85E Pulları
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyaz ila kirli beyaz pullar veya talaşlar.
Opak sistemler için sülfatsız, düşük serbest yağ asidi, hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.
Zarif sedef efekti verir

Pureact I-85EC
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyazdan kirli beyaza dağılması kolay erişteler.
Opak sistemler için sülfatsız, düşük serbest yağ asidi, hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.
Zarif sedef efekti verir

Pureact SLI
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 7381-01-3
%80 aktif beyaz pullar.
Çok yüksek köpüren sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde

Diğer ürünler:

ISELUX*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX'un ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden hidrolitik olarak daha kararlı hale getirir ve bu.
Bu, geniş pH stabilite aralığı ile birleştiğinde formüle etmeyi kolaylaştırır.

ISELUX CO
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX CO, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX CO, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX CO'nun ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden hidrolitik olarak daha kararlı hale getirir.
Bu, geniş pH stabilite aralığı ile birleştiğinde formüle etmeyi kolaylaştırır.
ISELUX CO hindistan cevizinden elde edilir.

ISELUX LQ-CLR-SB*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX LQ-CLR-SB, Sodyum Lauroyl Metil Isethionate'in kullanımı kolay bir sıvı versiyonudur.
ISELUX LQ-CLR-SB, duş jelleri, yüz temizleyicileri, şampuanlar, sıvı temizleme sistemleri ve lüks köpük banyolarında kullanım için ideal olan son derece hafif bir yüzey aktif maddedir.
ISELUX LQ-CLR-SB, formülasyonlarda birincil veya ikincil yüzey aktif madde olarak kullanılabilir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX LQ-CLR-SB, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.

ISELUX SCMI*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX SCMI, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX SCMI, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX SCMI'nin ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden daha hidrolitik olarak kararlı hale getirir ve bu.
Şeffaf ve opak sistemler için sülfatsız anyonik yüzey aktif madde.

PUREACT I-78P*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78P, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış toz halinde bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78P, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78P sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78 Pul*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78 FLAKES, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış sülfatsız bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78 Flakes, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78 Flakes sabunla uyumludur ve mükemmel kireç-sabun dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78C*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78C, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78C, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78C sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78-6*
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Aqua (ve) Sorbitol
PUREACT I-78-6, opak sistemler için sülfatsız hafif anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.

PUREACT I-80P*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-80P, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış toz halinde bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-80P, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-80P sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85F*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85F, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, pullanmış bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85F, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85F sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85C*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85C, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85C, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85C sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85E Pullar*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85E FLAKES, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış sülfatsız bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85E Flakes, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85E Flakes sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

Pureact I-85 EC*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85EC, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
Pureact I-85 EC, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
Pureact I-85 EC sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

Pureact SLI*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT SLI, çok yüksek köpüren, sülfat içermeyen, hafif anyonik bir yüzey aktif maddedir.

Pureact SNDT-65
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Stearik Asit
PUREACT SNDT-65, hem işleme verimliliğini hem de tüketici performansını artırmak için tasarlanmış, Sodyum Cocoyl Isethionate ve Stearic Acid'in optimize edilmiş bir karışımıdır.
PUREACT SNDT-65, kişisel bakım pazarı için son derece yumuşak, yüksek kaliteli güzellik çubukları üretmek için düşük pH'lı syndet çubukları için olduğu gibi kullanılabilir veya sabunla karıştırılabilir.

Pureact SNDT-65 CO
Sodyum kokoyl izetiyonate (ve) Miristik Asit
PUREACT SNDT-65 CO, %100 hindistancevizi bazlı yağ asidinden üretilen Sodyum Cocoyl Isethionate ve Myristic Asit'in optimize edilmiş bir karışımıdır.
Kolay işlenen pullar olarak satılan PUREACT SNDT-65 CO, pürüzsüz bir dokuya ve lüks köpüğe sahip katı temizleme ürünleri yapmak için özel olarak tasarlanmıştır.

PUREACT SNDT-CB
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Stearik Asit (ve) Sodyum Lauroyl Metil Isethionate
PUREACT SNDT-CB, kombo çubuklarda kullanılmak üzere tasarlanmış benzersiz, kullanıma hazır, pul pul bir tabandır.
PUREACT SNDT-CB, olduğu gibi %10 ile %30 arasında açılan çubuklarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
Sodyum kokoyl izetiyonat ve Sodyum Lauroyl Metil izetiyonat'in bu patent başvurusu yapılmış karışımının işlenmesi kolaydır ve çubuğu hem soğuk hem de sıcak su sıcaklıklarında pürüzsüz bırakır.
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.