PUREACT SLI

İNCİ Adı:
Sodyum Lauroyl izetiyonat

CAS No.: 7381-01-3
EINECS No.: 230-949-8(L)

PUREACT SLI, çok yüksek köpüren, sülfat içermeyen, hafif anyonik bir yüzey aktif maddedir.

Pureact SLI, kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış hafif bir yüzey aktif maddedir.
Pureact SLI, formülasyonlara yoğun, kremsi bir köpük sağlayan yüksek köpüren bir üründür.

Pureact SLI neredeyse tuzsuzdur ve yüksek köpürme özelliklerine sahip sert ve tuzlu suya dayanıklıdır.
Pureact SLI sabunla uyumludur ve kalıp sabunlarda köpük oluşumunu geciktirmek için mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

Sodyum Lauroyl izetiyonat.
Pureact SLI, %80 aktif içerikli, çok yüksek köpüren, sülfat içermeyen, hafif, anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Pureact SLI'nin kozmetik ve kişisel bakım formülasyonlarında kullanılması önerilir.

Pureact SLI, yumuşak ve sert suda sınırlı çözünürlüğe sahiptir.
Pureact SLI, ortam sıcaklığında pH 6-8 arası sulu formülasyonlarda stabildir.
Pureact SLI, syndet barlarda ve şampuan, vücut yıkama ve köpük banyosu gibi sıvı sistemlerde kullanılabilir.

Pureact SLI Uygulamaları:
Pureact SLI suda dağılabilir ve toz halindeki ürünlerde görülebilen tozlanmaya katkıda bulunmaz.

Sabun Barları:
Pureact SLI, yoğun kremsi köpüğün ek faydasını sağlamak için syndet bar uygulamalarında kullanılabilir.
Sert suda üretilen köpük, yumuşak sudaki sabunlarınkine benzer.
Bu tür karışımlar hafiftir ve cildi kurutmaz.

Şampuanlar/Vücut Temizleyiciler:
Pureact SLI'nin yüzey aktif madde özellikleri onu şampuanlarda ve vücut yıkamalarında mükemmel bir temizleme maddesi yapar.
Pureact SLI ayrıca sert su ile uyumluluk ve mükemmel köpürme ve durulanabilirlik sağlar ve saç ve cilt üzerinde pürüzsüz ipeksi bir his bırakır.

Köpük Banyoları:
Pureact SLI Flakes'in yüksek köpürme maddesi olarak köpük banyolarında kullanılması önerilir.
Pureact SLI, sabun varlığında bile uzun süreli köpük sağlar ve cilde karşı yumuşaktır.

Pureact SLI'nin TİPİK ÖZELLİKLERİ:
Görünüm: Beyazdan kirli beyaza kadar pullar veya talaşlar
Koku: Hafif, yağlı
Renk, APHA (%30 nPropanol içinde %5, %70 damıtılmış su): 20 maksimum
Aktivite: %78-83
Serbest yağ asidi: maksimum %14
pH, %10'luk çözelti @35°C: 4.7-6.0

Pureact SLI, %80 aktif beyaz pullar halinde tedarik edilir.
Pureact SLI, çok yüksek köpüren, sülfat içermeyen hafif anyonik bir yüzey aktif maddedir.

Menşe(ler): Petrokimya Tesisi/Botanik

İNCİ:
Sodyum Lauroyl izetiyonat

Pureact SLI'nin İşlevleri:
-Köpük Güçlendirici/Sabitleyici
-Köpürtücü/Köpürtücü
-Cilt Temizleyici
-Sürfaktan-Anyonik

Pureact SLI'nin İddiaları:
-Deri/Vücut
-Temizlik
-Köpürme/Köpürme

Pureact SLI'NİN İÇERİK TANIMI:
İsim:
Saf SLI*

Segment:
Kişisel Bakım

INCI adı:
Sodyum Lauroyl izetiyonat

CAS numaraları:
7381-01-3

Pureact SLI'NİN GENEL KULLANIMI:
Performans talepleri, Sürdürülebilirlik talepleri, İşlev, Uygulamalar, Kullanım düzeyi

Pureact SLI'nin TEKNİK KULLANIMI:
Kimyasal grup, Kimyasal özellikler, Fiziksel özellikler, Görünüm, Renkler, Menşe, Menşe Türler

Pureact SLI GÜVENLİK VE SERTİFİKALARI:
GHS sınıflandırması, Tehlike ifadeleri, Sertifikalar, Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI)

Ürün yelpazemiz:

Pureact I-78
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif ince beyaz toz.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.

Pureact I-78 Pul
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif kirli beyaz pullar.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-78C
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%78 aktif kirli beyaz, dağıtılması kolay erişte.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-78-6
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%50 aktif kirli beyaz macun.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-80P
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%80 aktif ince beyaz toz.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85F
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyaz ila kirli beyaz pullar veya talaşlar.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85C
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
% 85 aktif, dağıtılması kolay erişte.
Opak sistemler için sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için ideal

Pureact I-85E Pulları
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyaz ila kirli beyaz pullar veya talaşlar.
Opak sistemler için sülfatsız, düşük serbest yağ asidi, hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.
Zarif sedef efekti verir

Pureact I-85EC
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 61789-32-0
%85 aktif beyazdan kirli beyaza dağılması kolay erişteler.
Opak sistemler için sülfatsız, düşük serbest yağ asidi, hafif anyonik yüzey aktif madde.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.
Zarif sedef efekti verir

Pureact SLI
INCI Adı: Sodyum Kokoyl İzetiyonat
CAS numarası: 7381-01-3
%80 aktif beyaz pullar.
Çok yüksek köpüren sülfat içermeyen hafif anyonik yüzey aktif madde

Diğer ürünler:

ISELUX*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX'un ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden hidrolitik olarak daha kararlı hale getirir ve bu.
Bu, geniş pH stabilite aralığı ile birleştiğinde formüle etmeyi kolaylaştırır.

ISELUX CO
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX CO, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX CO, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX CO'nun ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden hidrolitik olarak daha kararlı hale getirir.
Bu, geniş pH stabilite aralığı ile birleştiğinde formüle etmeyi kolaylaştırır.
ISELUX CO hindistan cevizinden elde edilir.

ISELUX LQ-CLR-SB*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX LQ-CLR-SB, Sodyum Lauroyl Metil Isethionate'in kullanımı kolay bir sıvı versiyonudur.
ISELUX LQ-CLR-SB, duş jelleri, yüz temizleyicileri, şampuanlar, sıvı temizleme sistemleri ve lüks köpük banyolarında kullanım için ideal olan son derece hafif bir yüzey aktif maddedir.
ISELUX LQ-CLR-SB, formülasyonlarda birincil veya ikincil yüzey aktif madde olarak kullanılabilir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX LQ-CLR-SB, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.

ISELUX SCMI*
Sodyum Lauroyl Metil İzetiyonat
ISELUX SCMI, pullanmış bir birincil veya ikincil yüzey aktif maddedir ve ideal olarak yoğun, lüks bir köpük ve zarif bir art hissin istendiği yerlerde kullanılır.
ISELUX SCMI, olağanüstü durulanabilirlik ile nazik ancak kapsamlı temizlik sağlar.
Mükemmel suda çözünürlük özellikleri, formülatörün kristal berraklığında sıvı temizleme sistemleri üretmesini sağlar.
ISELUX SCMI'nin ikincil ester yapısı, onu birçok yaygın esterden daha hidrolitik olarak kararlı hale getirir ve bu.
Şeffaf ve opak sistemler için sülfatsız anyonik yüzey aktif madde.

PUREACT I-78P*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78P, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış toz halinde bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78P, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78P sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78 Pul*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78 FLAKES, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış sülfatsız bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78 Flakes, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78 Flakes sabunla uyumludur ve mükemmel kireç-sabun dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78C*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-78C, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-78C, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-78C sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-78-6*
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Aqua (ve) Sorbitol
PUREACT I-78-6, opak sistemler için sülfatsız hafif anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Syndet/combo barlarda kullanım için idealdir.

PUREACT I-80P*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-80P, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış toz halinde bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-80P, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-80P sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85F*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85F, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, pullanmış bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85F, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85F sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85C*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85C, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85C, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85C sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

PUREACT I-85E Pullar*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85E FLAKES, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış sülfatsız bir yüzey aktif maddedir.
PUREACT I-85E Flakes, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya karşı direnci, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
PUREACT I-85E Flakes sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

Pureact I-85 EC*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT I-85EC, özellikle kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış erişteli bir yüzey aktif maddedir.
Pureact I-85 EC, yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılığı, sabuna benzer yüksek köpürme özellikleriyle birleştirir.
Pureact I-85 EC sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

Pureact SLI*
Sodyum kokoyl izetiyonat
PUREACT SLI, çok yüksek köpüren, sülfat içermeyen, hafif anyonik bir yüzey aktif maddedir.

Pureact SNDT-65
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Stearik Asit
PUREACT SNDT-65, hem işleme verimliliğini hem de tüketici performansını artırmak için tasarlanmış, Sodyum Cocoyl Isethionate ve Stearic Acid'in optimize edilmiş bir karışımıdır.
PUREACT SNDT-65, kişisel bakım pazarı için son derece yumuşak, yüksek kaliteli güzellik çubukları üretmek için düşük pH'lı syndet çubukları için olduğu gibi kullanılabilir veya sabunla karıştırılabilir.

Pureact SNDT-65 CO
Sodyum kokoyl izetiyonate (ve) Miristik Asit
PUREACT SNDT-65 CO, %100 hindistancevizi bazlı yağ asidinden üretilen Sodyum Cocoyl Isethionate ve Myristic Asit'in optimize edilmiş bir karışımıdır.
Kolay işlenen pullar olarak satılan PUREACT SNDT-65 CO, pürüzsüz bir dokuya ve lüks köpüğe sahip katı temizleme ürünleri yapmak için özel olarak tasarlanmıştır.

PUREACT SNDT-CB
Sodyum kokoyl izetiyonat (ve) Stearik Asit (ve) Sodyum Lauroyl Metil Isethionate
PUREACT SNDT-CB, kombo çubuklarda kullanılmak üzere tasarlanmış benzersiz, kullanıma hazır, pul pul bir tabandır.
PUREACT SNDT-CB, olduğu gibi %10 ile %30 arasında açılan çubuklarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
Sodyum kokoyl izetiyonat ve Sodyum Lauroyl Metil izetiyonat'in bu patent başvurusu yapılmış karışımının işlenmesi kolaydır ve çubuğu hem soğuk hem de sıcak su sıcaklıklarında pürüzsüz bırakır.
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.