SCI (SODYUM KOKOİL İZETİYONAT)

CAS Numarası: 61789-32-0

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), hindistancevizi yağından elde edilen yağ asitleri ve bir tür sülfonik asit olan izoetiyonik asit bazlı bir yüzey aktif maddedir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) kullanımı kolay, etoksillenmemiş, sülfatsız anyonik yüzey aktif maddedir ve sert suda bile etkili temizlik sağlar ve sülfatlanmış yüzey aktif maddelere benzer şekilde hemen köpürme (anında köpürme) sağlar (SLS kriteri).
Bitkisel yağ asitlerine dayanan ve kolayca biyolojik olarak parçalanabilen Sodyum kokoil izetiyonat, yüksek verimli sentez ve düşük kalıntı nedeniyle Sodyum kokoil izetiyonat diğer sülfatsız temizleyicilerden daha üstün berraklığa sahiptir.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) çok hafif bir yüzey aktif maddedir ve sert suda etkili bir şekilde çalışmak üzere tasarlanmıştır.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), hindistancevizi yağ asitlerinden elde edilir ve tamamen biyolojik olarak parçalanabilir.

Sodyum kokoil izetiyonatın faydaları:
-Mükemmel köpük yoğunluğu ve köpük stabilitesi,
-Çok iyi kireç sabunu dispersiyonuna ve yüzey aktivitesine sahiptir,
-Sodyum kokoil izetiyonat çok sert suya dayanıklı olduğundan sabun köpüğü bırakmaz,
-Sabunlar ve anyonik, noniyonik ve amfoterik yüzey aktif maddelerle uyumlu,
-Mükemmel köpük; son derece hafif, yumuşak bir cilt hissi sağlar,
-Şeffaf/sedefli jellerde kullanılabilir.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), bebeklere yönelik ürünlerde ve göz makyajı temizleyicileri gibi hassas alanlar için kişisel temizleyicilerde kullanılabilecek kadar yumuşaktır.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) ayrıca ciltte ipeksi bir his bırakırken mükemmel köpürme özellikleri sergiler.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) Kullanımı:
Yüzey aktif madde formülasyonlarının ısıtılmış fazında %3 - 40

SCI'nin çözünürlüğü (Sodyum kokoil izetiyonat):
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) suda çözünür

pH: (suda %1):
4,5 -7,5

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), kişisel temizlik ürünlerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış toz halinde bir yüzey aktif maddedir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), sabun benzeri yüksek köpürme özelliklerini yumuşaklık ve sert ve yumuşak suya dayanıklılık ile birleştirir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) sabunla uyumludur ve mükemmel kireç sabunu dağılabilirliği sağlar.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), hindistancevizi yağından elde edilen bir sodyum tuzudur.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), sabunlarda ve temizleyicilerde yüzey aktif madde görevi görerek suyun yüzey gerilimini azaltır.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) yumuşak ve hassas bir temizlik maddesidir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) temizleyici, köpürtücü, nemlendirici ve yumuşatıcı görevi görür.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) formülasyonları emülsiyon haline getirir ve viskozitelerini artırarak daha kremsi bir dokuya katkıda bulunur.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) zengin köpük oluşumu sağlayarak kiri uzaklaştırır.

Şampuanlarınızın veya vücut yıkamalarınızın üzerindeki etiketlere göz atmaya karar verirseniz, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) muhtemelen sodyum kokoil izetiyonat bileşeniyle karşılaşırsınız.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), sevgili duş zamanı ritüellerimizde (şampuanlama, yüz temizleme vb.) çok önemli bir rol oynar ve şımartmayı sevdiğimiz köpüklü köpüğü yaratmasıyla bilinir.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) cilt bakımında fayda sağlar ve daha sert, kuruyan temizleyicilere (sülfatlar gibi) harika bir alternatif olarak hizmet eder.
Genel olarak, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) diğer sürfaktanlar kadar sert olmadığından, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) tüm cilt tipleri için idealdir, özellikle hassas veya kuru cilde sahip olanlar için.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), hindistancevizi yağından elde edilen ince beyaz bir tozdur.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) cilde karşı nazik olduğu bilinen bir sodyum tuzu.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) oluşturma süreci, isetiyonik asit adı verilen doğal bir sülfonik asidin hindistancevizi yağında doğal olarak bulunan yağ asitleriyle karıştırılmasını içerir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) bir yüzey aktif madde olarak kabul edildiğinden, en yaygın olarak, içeriği şampuanlarınızın, vücut şampuanlarınızın, temizleyicilerinizin ve sabun kalıplarınızın arkasında listelenmiş olarak bulacaksınız.

Yüzey aktif maddeler, hem yağlar hem de su ile iyi karıştıkları için temizlik maddesi olarak kullanılırlar.
Bileşen, yüzdeki kiri kaldırmak için yağlarla karışabilir ve günden kalan kalıntıları durulamaya yardımcı olabilir.

Özellikle, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) nazik bir yüzey aktif maddedir, bu nedenle cilt tahrişi riskini azaltır.
Ancak SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) yüzey aktif madde böyle değildir.
Bu SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), cildi herhangi bir şekilde soymadan cildin pürüzsüz ve nemli kalmasına yardımcı olabilir.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) aynı zamanda iyi bir emülgatördür, temizleme sırasında zengin bir köpüğe izin vermek için etkili bir şekilde köpürür.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) ürünlerde emülgatör olarak kullanılır çünkü SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) yüzey gerilimini azaltır, bu da ciltteki yağ ve kiri temizlemeye yardımcı olur.

Her pompalamada veya sıkmada, bileşen suyun yüzey gerilimini düşürmeye yardımcı olur, bu da temizleyicinin köpürmesini ve yayılmasını kolaylaştırır.
Başka bir deyişle, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), uyguladığınızda ürünü bu kadar lüks yapan şeydir.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), hindistancevizi yağındaki yağ asitlerinden ve bir tür sülfonik asit olan izetionik asitten elde edilen ince beyaz bir tozdur.
Hindistan cevizi, cocos nucifera ağaçlarında yetişir ve gıda, lif, yapı malzemeleri ve doğal malzemeler üretmek için yaygın olarak yetiştirilir.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), syndet barlarda, kombo barlarda, sıvı sabunlarda, yüz temizleyicilerde, vücut yıkamalarında ve şampuanlarda kullanılan çok yüksek aktif, ince bölünmüş, serbest akışlı bir tozdur.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) yüksek köpürme gücüne, aşırı yumuşaklığa ve yumuşak ve ipeksi bir cilt hissine sahiptir.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) sert suda bile mükemmel şekilde köpürür, Sodyum kokoil izetiyonat hafif kokusuyla ikna eder ve Sodyum kokoil izetiyonat yumuşaklığından dolayı bebek köpüğü olarak da adlandırılır.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) doğal hindistancevizi yağından yapılır ve biyolojik olarak tamamen parçalanabilir.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), örneğin şampuanlar, banyo ve duş jelleri ve sıvı sabunlar gibi düşük oranda yağ asitlerinin gerekli olduğu sistemler için önerilir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) bir miktar suda çözünür.

Ayrıca SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) sürfaktanlarda çözünür (bazı formülasyonlar biraz ısı gerektirebilir)
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) üretiminde etoksilasyon gerçekleşmez.

Cilde o kadar nazik davrandığı iddia edilen bir temizleme maddesidir ki SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) cilt bariyerini neredeyse hiç etkilemez.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) ayrıca zengin, kremsi bir köpük verir.
Bitkisel yağ asitlerine dayalı SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) ve kolayca biyolojik olarak parçalanabilir.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), hindistancevizi yağının yağ asidinden yapılan ve mükemmel nemlendirme kalitesine ve hafif temizleme kalitesine sahip anyonik bir yüzey aktif maddedir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) sert su ve elektrolit çözeltilerde etkilidir, sabun ve gliserol ile uyumludur.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), sülfat içermeyen, hafif bir anyonik yüzey aktif maddedir.
Hindistan cevizi yağı ve izetionik asidin yağ asitlerinden elde edilen v, çok iyi bir köpürme gücüne sahiptir.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), katı şampuanlar gibi doğal ürünlerde bulunur.
ICS, SCI'yi (Sodyum kokoil izetiyonat) çevre dostu olmayan bir bileşen yapan etoksilasyon ile üretilir.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), otuz yıldan fazla bir süredir syndet bar formülasyonunda baskın bir bileşen olmuştur.
Uygun maliyetli ve iyi cilt uyumluluğu için iyi bilinmesine rağmen, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) sudaki sınırlı çözünürlüğü nedeniyle sıvı deterjan sistemlerinde düzenli olarak bulunmaz.

Bu çalışma, çözünme entalpisi, çözünme dengesi ve SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) ve çeşitli yüzey aktif maddelerin yapı ve özelliklerinin anlaşılmasına odaklanmaktadır.
Bu alıştırmanın amacı, formülatörün, sodyum kokoil izetiyonatı sulu solüsyonda tutmak için uygun yüzey aktif madde sistemlerini bulmasına yardımcı olmaktır.

SCI'nin (Sodyum kokoil izetiyonat) suda çözünürlüğü, çözünme entalpisi açısından elverişsizdir.
Çözünme dengesini kurarken, üç olası faz vardır ve SCI'nin (Sodyum kokoil izetiyonat) sulu çözeltilerde yeniden kristalleşmesini önlemek için üç yöntem geliştirilmiştir.

İlki, ikincil yüzey aktif maddelerden yapılmış miseller içinde CI iyonlarının bağlanmasına odaklanır.
İkincisi, sodyum iyonlarının amonyum iyonları (ve/veya trietanolamonyum) ile değişimine odaklanır.

Üçüncüsü, SCI'nin (Sodyum kokoil izetiyonat) emülsifikasyonu ve ardından misellerin emülsifiye edilmiş yağ damlalarına dönüştürülmesine odaklanır.
Bu yöntemlerin iki veya üçünün bir kombinasyonu, formülatörün sıvı temizleyici sistemlerde birincil yüzey aktif madde olarak SCI'yi (Sodyum kokoil izetiyonat) kullanmasını sağlayacaktır.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), özellikle bar formunda vücut temizleyicileri için kullanılan dünyanın en yaygın sentetik yüzey aktif maddesidir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), yağ asitlerinin ve sodyum izetiyonatın yüksek sıcaklıkta dehidrasyonu-yoğunlaştırılması yoluyla doğrudan hazırlanabilir.

Ester bağı, sulu bir çözelti içinde (özellikle bir alkalin çözelti içinde) yukarıda bahsedilen iki ham maddeye kolaylıkla hidrolize edilir.
Bu nedenle, deterjan ürünlerinin koruma kararlılığı göz önüne alındığında, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), sıvı vücut yıkamalarından ziyade tercihen sindet/kombinasyon kalıplarına uygulanır.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), pH'tan bağımsız olarak mükemmel özelliklere sahiptir ve deterjan olarak kullanıldığında su sertliğinden etkilenmez.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) çok kremsi ve zengin bir köpük sağlar.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) sadece tüketici tarafından algılanabilir pürüzsüz ve nemlendirici bir his sağlamakla kalmaz, aynı zamanda cilt için en yumuşak yüzey aktif maddelerden biridir.
Çok sayıda çalışma, derinin SCI'ye (Sodyum kokoil izetiyonat) karşı yüksek toleransını göstermiştir.

Kalıp şampuanların büyük çoğunluğu, hindistancevizi yağından elde edilen ucuz bir yüzey aktif madde olan SCI'yi (Sodyum kokoil isetionat) içerir.
SCI'yi (Sodyum kokoil izetiyonat) genellikle içerik listesinde ikinci olarak bulacaksınız (% olarak en önemli, sonuncusu en az önemlidir).
Sodyum kokoil izetiyonat esas olarak SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) köpürme etkisi için kullanılır.

Bununla birlikte, bar şampuanı, sıvı şampuandan 2-3 kat daha fazla yüzey aktif madde gerektirir.
Bu nedenle, içerik listesinin ilk 2 bileşeninde SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) bulabilirsiniz.

Konsantrasyon genellikle %40'ı aşar ve daha yüksek risklere yol açar.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), durulanan ürünlerde %50 ve kalıcı ürünlerde %17 kullanım için güvenli kabul edilir.

Etilen oksit kozmetikte yasaklanmıştır.
Bu nedenle, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) kullananlar için tehlikelidir ve üretim atıklarının yönetimi hakkında sorular ortaya çıkarır.

Soğuk işlem (sabunlaştırma) sabunları da iyi bir fikir değildir.
Minimum pH 7'ye sahipken, kafa derisinin pH'ı 5.5 civarındadır.
Bu farklılık saç derisini tahriş eder ve dengesini bozar.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), hindistancevizlerinden, özellikle hindistancevizi yağından elde edilen doğal bir bileşendir.
İşlem, hindistancevizi yağında doğal olarak oluşan yağ asitleri ile izetionik asit adı verilen doğal bir sülfonik asidin karıştırılmasını içerir.

Karışım daha sonra fazla suyu uzaklaştırmak için ısıtılır ve ayrıca gereksiz yağ asitlerini uzaklaştırmak için damıtılır.
Hindistan cevizi yağına çok benzeyen SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), özellikle benzer temizleme ve köpürme özelliklerine sahip diğer yüzey aktif maddelerle karşılaştırıldığında inanılmaz derecede nemlendirme özellikleri sağlar.
Bu güçlü bileşen, birçok sabun ve temizleyicide yaygındır çünkü SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) kuruluk veya tahrişe yol açmadan kiri ve yağı etkili bir şekilde temizler.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), cilt bakımı için farmasötik preparatlarda kullanılan bir yüzey aktif maddedir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) iyi bir stabiliteye ve aktivite indeksine sahiptir ve su ve etanol içinde kolaylıkla çözülebilir.

SCI'nin (Sodyum kokoil izetiyonat), Sodyum kokoil izetiyonatın serbest radikalleri temizleme yeteneğinden kaynaklanabilecek antioksidan özelliklere sahip olduğu gösterilmiştir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) ayrıca gliserin ve yağ esterlerinin varlığından kaynaklanabilecek nemlendirici özelliklere de sahiptir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), mango ve papaya gibi meyve özlerinde bulunabilir.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), bir sodyum tuzu esteri veya hindistancevizi yağından türetilen bir yağ asididir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), kozmetiklerde ve kişisel bakım ürünlerinde yüzey aktif madde olarak kullanılır ve Sodyum kokoil izetiyonat, suyun yağ ve kir ile karışmasına yardımcı olarak daha kolay durulanmalarına izin verdiği için şampuanlar gibi saç bakım ürünlerinde sıklıkla görülür. 

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) ayrıca çeşitli sabunlarda ve temizlik ürünlerinde bir bileşen olarak görülür.
Bir yüzey aktif madde olarak, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) ıslaklık hissi yaratır, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) yağları çözer ve yüzey gerilimini azaltır ve köpürmeye de yardımcı olabilir.

SCI'nin Kimyasal Özellikleri (Sodyum kokoil izetiyonat):
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), yüzey aktif madde temizleme maddesi olarak işlev gören Sisetiyonik asidin hindistancevizi yağ asidi esterinin Sodyum tuzudur.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), aktif bileşen artı küçük safsızlıklardan oluşan ve hafif bir kokuya sahip olan ince beyaz bir toz formundadır.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), 6-8 pH'ta kararlıdır ve bu pH aralığının dışında hidrolize olur.

SCI'nin (Sodyum kokoil izetiyonat) özellikleri:
-Doğal ortamda biyolojik olarak parçalanabilir,
-Diğer yüzey aktif maddelerle iyi uyumluluk,
-Mükemmel köpürme özelliği,
-Geniş bir yelpazede sert suya dayanıklıdır,
-Güvenli, çevre dostu, bebek ürünleri için kullanılabilir

çözünürlük:
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) eter, kloroform, metilen diklorür, benzen(sıcak), soğuk etanol, benzende çözünmez.

Zengin bir köpük oluşturur, kiri ve kiri nazikçe kaldırır ve nemlendirir.

SCI'nin (Sodyum kokoil izetiyonat) cilde faydaları:
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), özellikle hassas veya kuru cilt tipleri başta olmak üzere hemen hemen tüm cilt tipleri için fayda sağlar.

Bu avantajlardan bazıları şunlardır:

İpeksi bir köpük oluşturur: SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) bir yüzey aktif madde olduğundan, sodyum kokoil izetiyonat suyun yüzey gerilimini düşürür ve ürünün yüze daha kolay yayılmasını sağlar.
Saç bakım ürünlerinde, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) saçı nazikçe temizlerken fazla yağı alarak dolaşmaları ve kabarmaları azaltır ve ürünlerin köpürmesini sağlar.

Nemlendirme ve nem ekleme: SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), cildi kurutmayan dengeli, zengin ve kadifemsi bir köpük üreten yüksek bir köpürme yeteneği sergiler.
Diğer yüzey aktif maddeler gibi cildi kurutmak yerine, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) cildinizi herhangi bir tahriş, kızarıklık veya kuruluk olmadan nemlendirir ve nemlendirir.

Kir, yağ ve diğer birikintileri nazikçe uzaklaştırın: Sodyum kokoil izetiyonat, su ve yağı birleştirerek yüzünüzde, vücudunuzda veya saç derinizde biriken makyaj kalıntılarından, kirlerden veya kirlerden kurtulmanıza yardımcı olur. gün.
Bu, SCI'nin (Sodyum kokoil izetiyonat), ürünün emülsifikasyonu ile kir ve yağların giderilmesine yardımcı olan bir ajan olduğu anlamına gelir.

Cilt bariyerinin zarar görmesinin önlenmesi: Diğer sert yüzey aktif maddelerin aksine, sodyum kokoil izetiyonat cilt üzerinde daha naziktir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), nem bariyerine zarar vermeden veya herhangi bir nemi almadan cildi nazikçe temizler.

Sodyum kokoil izetiyonatın işlevleri:
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), bir sodyum tuzu esteri veya hindistancevizi yağından türetilen bir yağ asididir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), kozmetiklerde ve kişisel bakım ürünlerinde yüzey aktif madde olarak kullanılır ve Sodyum kokoil izetiyonat, suyun yağ ve kir ile karışmasına yardımcı olarak daha kolay durulanmalarına izin verdiği için şampuanlar gibi saç bakım ürünlerinde sıklıkla görülür. uzak.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) ayrıca çeşitli sabunlarda ve temizlik ürünlerinde bir bileşen olarak görülür.
Bir yüzey aktif madde olarak, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) ıslaklık hissi yaratır, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) yağları çözer ve yüzey gerilimini azaltır ve köpürmeye de yardımcı olabilir.

Temizlik maddesi (toz halinde)

Temizleme: Yüzeyin temiz kalmasına yardımcı olur

Saç kremi: Saçı kolay taranır, yumuşak, yumuşak ve parlak bırakır ve/veya hacim, hafiflik ve parlaklık kazandırır.

Sürfaktan: Sodyum kokoil izetiyonat kullanıldığında kozmetiklerin yüzey gerilimini azaltır ve ürünün eşit dağılımına katkıda bulunur.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) uygulaması:
Sabunda: PH değerini, yumuşaklığı ve tahrişi azaltır.
Temizleyicide: zengin ve hafif köpük, cilde nüfuz ederek Sodyum kokoil isethiyonatı beyaz ve büyüleyici yapar.

Şampuanda: güvenli, düşük tahriş edici.
Duş jelinde: ciltteki yağ hissini giderir, tazelik verir.

SCI'nin (Sodyum kokoil izetiyonat) kullanımları:
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), kozmetik formülasyonlarda yüzey aktif madde temizleme maddesi olarak kullanılır.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), sıçanlar için 24,33 g/kg oral LD50 ile hafif ila pratik olarak toksik değildir.
Sıçanlara 28 gün boyunca %1.0-36.0 a/a sulu SCI'nin (Sodyum kokoil izetiyonat) dermal uygulaması herhangi bir önemli toksik etki yaratmadı.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) hafif, yüksek köpüren bir yüzey aktif maddedir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) ciltte yumuşak bir his bırakır.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), hindistancevizi yağından elde edilen bir bileşendir.
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) öncelikle banyo sabunlarının ve temizlik ürünlerinin hazırlanmasında kullanılır.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) ayrıca şampuanların, toniklerin, pansumanların, diğer saç bakım yardımcılarının ve cilt temizleme müstahzarlarının formülasyonunda kullanılır.

"Sülfat içermeyen" ürünler oluşturmak için kullanılan Sodyum Cogentle ila hafif yüzey aktif madde.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), vücut ve saç temizleme ürünlerinde birincil yüzey aktif madde olarak kullanılır.

Kremsi köpük Kalın, hassas cilt hissi, yumuşak saç hissi
Sert suda iyi çalışır Katı veya krem ürünlere ısıtılmadan kolayca dahil edilebilir

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) tüm saç tiplerine uygun katı şampuanlar, toz şampuanlar veya sıvı ürünler gibi saç bakım ürünlerinde kullanılmaktadır.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) katı vücut temizleyicileri, sıvı temizleyiciler veya macun benzeri vücut temizleme ürünlerinde kullanılır.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) yüz temizleyiciler, katı temizleyiciler, sıvı veya kremli temizleyiciler gibi yüz temizleme ürünlerinde kullanılır.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) nazik yapısı nedeniyle, sodyum kokoil izetionante her gün kullanılabilir.
Vücut yıkama için günde iki kez SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) kullanmayı tercih edin.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) bir temizleyici ise, günde en fazla iki kez kullanmalısınız.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), su, yağ ve kirin karışmasını sağlayan ve her şeyin daha temiz olmasını sağlayan bir yüzey aktif maddedir.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) şampuan, yüz temizleyici, kalıp sabunlar, saç kremleri ve saç şekillendirme ürünleri gibi onlarca kişisel bakım ürününde bulunabilir.

Sodyum kokoil izetiyonat kuruyabileceğinden, SCI'yi (Sodyum kokoil izetiyonat) kullanmadan önce şişenin %50'den fazla SCI içermediğinden emin olun.
SCI (Sodyum kokoil isetionat) şampuanlar, vücut yıkama ürünleri, temizleyiciler ve sabun kalıpları içinde gelir, bu nedenle SCI'yi (Sodyum kokoil isetionat) rutininize dahil etmek gerçekten büyük faydalar sağlayacak zahmetsiz bir üründür.

Uygun şampuan barları, temizleme barları, sıvı şampuan, ikisi bir arada şampuan/saç kremi, vücut yıkama, duş jeli ve duş barları, sindet ve kombi bar sabunu, bebek temizleyici, tıraş kremi, çeşitli banyo ürünleri
Önerilen doz: %5-60
Diğer anyonik, iyonik olmayan veya amfoterik yüzey aktif maddelerle birlikte kullanılabilir
Sert suya dayanıklı
Ürünü tamamen çözmek için ısı gereklidir
İşlem yapılırken maske takılmalıdır

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) kullanım alanları:
Banyo
Duş ürünleri
Saç Bakımı

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) imalatı:
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), sodyum izetiyonat ile hindistancevizi yağından veya diğer klorürlerden elde edilen yağ asidi reaksiyona sokularak yapılır.
Daha sonra karışım, suyu uzaklaştırmak için ısıtılır ve daha sonra fazla yağ asitlerini uzaklaştırmak için damıtılır.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat), sodyum izetiyonatın hindistancevizi yağ asitleri ile reaksiyona sokulması ve ardından sodyum hidroksit ile nötrleştirilmesiyle üretilir.
Karışım suyu çıkarmak için ısıtılır ve fazla yağ asidini çıkarmak için damıtılır.
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) orijinal olarak sodyum sülfitlerin ve bunların türevlerinin etoksilasyonu ile yapılır.

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) hazırlanması:
SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) aşağıdaki reaksiyon yoluyla hazırlanır: sodyum izetiyonat, SCI'yi (Sodyum kokoil izetiyonat) oluşturmak üzere hindistancevizi yağından elde edilen yağ asidi karışımı veya karşılık gelen klorürlerle reaksiyona sokulur.
Sodyum izetiyonat ilk önce sodyum bisülfite 1 mol etilen oksit eklenerek hazırlandı.

SCI'nin (Sodyum kokoil izetiyonat) saklanması:
Işıktan korunan serin, kuru bir yerde

SCI (Sodyum kokoil izetiyonat) kelimesinin eş anlamlı sözcükleri:
YAĞ ASİTLERİ
koko
2SÜLFOETİL ESTERLER
SODYUM TUZLARI
YAĞ ASİTLERİ
HİNDİSTANCEVİZİ YAĞI
SÜLFOETİL ESTERLER
SODYUM TUZLARI
SODYUM KOKOİL ETİL ESTER SÜLFONAT
SODYUM KOKOL İSETYONAT
SODYUM TUZLARI YAĞ ASİTLERİ
HİNDİSTANCEVİZİ YAĞI
SÜLFOETİL ESTERLER
SÜLFOETİL ESTERLER SODYUM TUZLARI YAĞ ASİTLERİ
HİNDİSTANCEVİZİ YAĞI
Asitler Gras De Coco, Esters De Sulfo-2 Ethyle, Sels De Sodium
Asitler gras de coco, esterler 2-sulfoethyliques, sels de sodyum
Acidos Grasos, Coco, 2-Sulfoetil Esteres, Sales De Sodio
aminosil SCI
Arlatone SCI
CoCo Ise
Hindistan cevizi yağ asitleri, 2-sülfoetil esterler, sodyum tuzları
Hindistan cevizi yağı asitleri, 2-sülfoetil ester, sodyum tuzu
Diapon CI-R
Elfan AT 84
Elfan AT 84G
Yağ asidi esterleri, koko, 2-sülfoetil esterler, sodyum tuzları
Yağ asidi tuzları, koko, 2-sülfoetil esterler, sodyum tuzları
Yağ asidi, koko, 2-sülfoetil esterler sodyum tuzları
Yağ asitleri, koko, sülfoetil esterler, sodyum tuzları
Fettsauren, Kokos-, 2-Sülfoetilester, Natriumsalze
Galsoft SCI 80
Geropon AC 78
Geropon AS 200
Geropon TC 270
85
Hostapon SCI
Hostapon SCI 65
Hostapon SCI 85
Hostapon SCI 85C
Hostapon SCI 85G
Hostapon SCI 85P
Hostapon STCI 85
ben 78
İgepon
Igepon AC 78
İgeponlar
Ürdün CI
Jordapon CI Prill
Jordapon CI-P
Jordapon CI-UP
Ürdün CP
Ürdün SCI
Nissan Diapon CI-R
saf ben 78
Pureact I 78C
bilim 65
Sodyum kokoil Isetiyonat
Sodyum koko yağ asidi izetiyonat
Tauranol I 78
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.