SODYUM KOKOİL ALANİNAT

CAS Numarası: :90170-45-9
EC numarası: 290-478-9

Sodyum Kokoil Alaninat Kullanımı:
Sodyum Kokoil Alaninat, yüz temizleyicilerinde ve diğer kişisel bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Sodyum Kokoil Alaninat, zayıf asidik ila nötr koşullar altında yüksek köpürme kabiliyetine sahip çok hafif bir amino asit yüzey aktif maddedir.
Sodyum Kokoil Alaninat diğer yüzey aktif maddelerle birlikte kullanıldığında, Sodyum Kokoil Alaninat mükemmel sinerjistik etkiye sahiptir ve diğer yüzey aktif maddelerin tahrişini azaltabilir ve kabarcık yeteneğini geliştirebilir.

Sodyum Kokoil Alaninat, geniş bir Ph aralığı için mükemmel köpürme özelliğine sahip hafif bir yüzey aktif maddedir.
Diğer yüzey aktif maddelerle birleştiğinde, Sodyum Kokoil Alaninat, tahrişin azalması ve köpürebilirliğin artmasıyla sonuçlanan olağanüstü sinerjik etkiler üretebilir.
Sodyum Kokoil Alaninat, yüz temizleyicilerinde ve diğer kişisel bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
1. İyi yumuşaklık, iyi biyolojik olarak parçalanabilirlik, diğer yüzey aktif maddelerle birlikte iyi uyumluluk, silikon veya diğer greslerle birleştirildiğinde iyi uyumluluk.
2. Saça nem, yumuşaklık ve yönetilebilirlik kazandırın.
3. Sodyum Kokoil Alaninat tahrişi ve diğer yüzey aktif maddelerin kalıntılarını azaltır.
4. Sodyum Kokoil Alaninat zayıf bir viskoziteye sahiptir ve yüz temizleyicileri, şampuan veya vücut yıkamayı etkiler.

Sodyum Kokoil Alaninat'in Özellikleri:
-Hafif ve nemlendirici yüzey aktif madde.
-Biyobozunur, çevre dostu
-Poliquaternium katyonikler ve fenolik bakterisitlerle uyumludur
-İyi köpürme kabiliyeti. Zayıf asit ve nötr koşullarda elastik, zengin, kremsi köpük üretebilir.
- Yardımcı yüzey aktif madde olarak tahrişi azaltın ve köpük özelliğini iyileştirin.

Sodyum Kokoil Alaninat Uygulamaları: Banyo sabunları, duş jelleri, şampuanlar, yüz temizleyicileri, el temizleyicileri vb.

Sodyum Kokoil Alaninat, kişisel bakım ve ev temizleyicisi için hafif hammadde olarak kullanılabilen amino asit yüzey aktif maddedir.
Sodyum Kokoil Alaninat, orta veya zayıf bazik özelliklere sahip yıkamanın temeli olarak bile kullanılabilir.
Ciltte rahatlık için sıkı ve esnek bir köpüğü vardır, bu çevre dostu ürünlere ait bitki türevleridir.
Sodyum Kokoil Alaninat CAS 90170-45-9, hafif asitten nötre yüksek köpürme özelliğine sahip, son derece hafif bir amino asit yüzey aktif maddedir.
Sodyum Kokoil Alaninat, diğer sürfaktan ile birleştirildiğinde mükemmel sinerjistik etkiye ulaşabilir, bu arada tahrişi azaltır ve köpürebilirliği artırır.
Sodyum Kokoil Alaninat, yüz temizleyici ve diğer kişisel bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Sodyum Kokoil Alaninat, bazen saç bakım ürünlerinde de görülen, amino asit türevi bir temizleyici ve cilt yumuşatıcı bileşendir.
Sodyum Kokoil Alaninat, hayvandan veya bitkiden türetilebilir veya çoğu zaman olduğu gibi sentetik olabilir, ancak tipik olarak hindistancevizi yağ asitlerinden ve amino asit glisinden oluşturulur.

Bir temizlik maddesi olarak Sodyum Kokoil Alaninat, hafif ve kurutmayan olarak kabul edilir.
Sodyum Kokoil Alaninat, doğal olarak kremsi bir köpürme hissi veren birkaç temizlik maddesinden biridir.
Sodyum Kokoil Alaninat, kozmetik ürünlerde kullanıldığı gibi güvenli ve cildi tahriş etmeyen olarak kabul edilir.

CAS Numarası: 90170-45-9
EINECS/ELINCS No: 290-478-9

Sodyum Kokoil Alaninat'in ana uygulamaları : Sodyum Kokoil Alaninat, silikon içermeyen şampuan, duş jeli, temizleme losyonu, temizleme kremi, yüz temizleyici, el dezenfektanı, deterjan vb.
Önerilen doz:
Ana yüzey aktif madde: %20~40
Yardımcı yüzey aktif madde:1~%10

Sodyum Kokoil Alaninat'in Görünüşü: Renksiz ila hafif sarı berrak sıvı
Renk (APHA): ≤150
Toplam katı: %29.0-31.0
Sodyum klorür: %4-6
Viskozite 25℃(mpa·s): ≤3500
pH (%10 çözelti): 9.0-11.0
Toplam bakteri (CFU/g): ≤100

Sodyum Kokoil Alaninat'in Özellikleri:
1, solventsiz, hafif, düşük tahriş, yüksek tuz ürünleri ile yüksek maliyet etkin
2, iyi köpürme, temizledikten sonra ıslanabilirliği artırın, sıkı hissi azaltın
3, mükemmel uyumluluk, diğer yüzey aktif maddelerle birleşir, sistem tahrişini azaltır
4, güçlü antistatik yetenek, saçın taranabilirliğini ve dolgunluğunu arttırır

CAS No.: :90170-45-9
EINECS.: 290-478-9
Sodyum N-Kokoil-L-Alaninat Anyonik Sürfaktan
Görünüm: Beyaz toz

SCA-30, kişisel bakım ve ev temizleyicisi için hafif hammadde olarak kullanılabilen amino asit yüzey aktif maddedir.
Sodyum Kokoil Alaninat, orta veya zayıf bazik özelliklere sahip yıkamanın temeli olarak bile kullanılabilir.
Ciltte rahatlık sağlayan sıkı ve esnek bir köpüğü vardır, Sodyum Kokoil Alaninat çevre dostu ürünlere ait bitki türevleridir.

Sodyum Kokoil Alaninat'in Avantajı:
Sodyum Kokoil Alaninat, köpüren ve hafif olan, cilt tahrişini azaltabilen ve hafif bir deterjan olan amino asit türevi bir yüzey aktif maddedir.

Sodyum Kokoil Alaninat Uygulamaları:
Şampuan, banyo özü, hafif losyon.

Ürün Kategorisi: yüzey aktif maddeler, anyonik, katyonik, amfoterik, noniyonik
Sodyum Kokoil Alaninat Açıklama :
Sodyum Kokoil Alaninat Faydaları:
a). Biyolojik kökenli hafif yüzey aktif madde.
B). Olağanüstü biyolojik olarak parçalanabilirlik ile iyi sert su toleransı.
C). İyi köpük yeteneği. Zayıf asit ve nötr koşullarda.
d). Cilt ve saç ile uyumludur, kondisyonlama etkisini artırabilir.
e). Taze ve doğal bir his.

Sodyum Kokoil Alaninat hakkında teknik bilgiler:
Ürün Görünümü : Renksiz ila sarı şeffaf sıvı
Önerilen doz : %5-20
CFDA Dizini : Evet
Ecocert sertifikası : Hayır

INCI:SODYUM KOKOİL ALANİNAT/ SODYUM COCOAMPHOHYDROXYPROPILSÜLFONAT
Ürün Açıklaması:
ACS-30K, köpük stabilize edici etkisi olan amino asit sistemi için bir amino asit yüzey aktif madde kompleksidir.
Özellikle sodyum glutamat bazlı kristalizasyon sistemi problemini çözmek için, ne kremsi köpük ne de yeterince zengin değil, %5-10 ilave edildikten sonra, kabarcık sistemi önemli ölçüde daha hızlıydı, kabarcık zengin ve hassastı.
Hafif ve düşük tahriş, Sodyum Kokoil Alaninat'in kullanımı güvenlidir ve cildin pürüzsüz olmasını sağlar
 
fizikokimyasal indeksler:
Öğe dizinleri
Görünüm (25℃)Açık sarı macun
pH değeri(%10 sulu çözelti)8.5-10.5
Katı içerik(%)≥32.0
ürün uygulaması:
Güçlü asit, alkali ve nötr koşullarda ürün nispeten kararlıdır;
Elektrolitlere dayanıklı, bebek/çocuk ürünleri, banyo ürünleri ve diğer yıkama ürünleri gibi sodyum glutamat bazlı yüz temizleyici serisinde kullanılan hafif kişisel bakım ürünlerinin hazırlanması için idealdir.
 
Önerilen doz:%5-10
Kapalı bir kapta kuru, havalandırılmış bir yerde, yangın kaynağından, malzemenin zıt doğasından uzakta saklayın.

Şartname
Görünüm: Soluk sarımsı şeffaf sıvı
pH: 8-10
İçerik: %29-31
Sodyum klorür: %4-6

Kozmetikte kullanımda Sodyum Kokoil Alaninat hakkında arka plan bilgisi
Yüzey aktif maddeler, yıkamada aktif maddeler olarak adlandırılır ve kozmetikte cilt ve saç temizliği için büyük önem taşır.
Yüzey aktif maddeler (Latince "tensus" = gergin), moleküler yapıları nedeniyle bir sıvının yüzey gerilimini azaltabilen maddelerdir.
Bu şekilde Sodyum Kokoil Alaninat, yağ ve su gibi aslında birbiriyle karışmayan iki sıvının ince bir şekilde karıştırılabilmesini sağlar.
Özellikleri nedeniyle, yüzey aktif maddeler kozmetikte çeşitli şekillerde kullanılır: Temizleyebilir, köpük oluşturabilir ve ayrıca emülgatör görevi görebilir ve maddeleri birbirleriyle karıştırabilir.
Şampuanlarda, duş jellerinde ve sabunlarda, örneğin yüzey aktif maddeler, vücuttaki yağ ve kir parçacıklarını suyla yıkamak için kullanılır.
Yüzey aktif maddeler diş macunlarında da kullanılır.

Kozmetik ürünlerde kullanılan yüzey aktif maddeler ağırlıklı olarak bitkisel hammaddeler bazında sentetik olarak üretilmektedir.
Yüzey aktif maddeler, iyi cilt toleransı ile birlikte kir çıkarma ve köpük oluşumu gibi istenen tüm gereksinimleri mümkün olan en iyi şekilde karşılamak için sıklıkla kombinasyon halinde kullanılır.
Bu nedenle, zayıf cilt toleransına sahip, ancak çok iyi kir çözme özelliklerine sahip bir yüzey aktif cisminin (Sodyum Kokoil Alaninats'in sahip olduğu kabul edilir) becerikli bir kombinasyonu sayesinde, iyi temizleme özelliklerine sahip ve aynı derecede iyi cilt uyumluluğuna sahip bir ürün. elde edildi.

Ürün Adı: Sodyum Kokoil Alaninat %30 Çözelti
Takma ad: Sodyum N-Kokoil-L-Alaninat; Monosodyum N-Kokolil Alaninat; N-Kokoil-L-Alanin Sodyum Tuzu; L-Alanin, N-koko açil türevleri., Sodyum Tuzları
Moleküler Formül: HCOOCH2CH2CH(NHCOR)COONa
CAS No.: 90170-45-9
EINECS No.: 290-478-9

karakteristik:
Sodyum N-kokoil L-alaninat renksiz veya sarımsı bir sıvıdır, hafif ve nemlendirici bir amino asit anyonik yüzey aktif maddedir, Sodyum Kokoil Alaninatlar yumuşatıcı ve köpürtücü ajandır.
Sodyum N-kokoil alaninat, mükemmel temizleme, emülsifikasyon, çözündürme, kararlı kabarcık, paslanma, korozyon önleme, ıslatma ve sızma kabiliyetine sahiptir.
Sodyum kokoil L-alaninat, çeşitli yüzey aktif maddelerle iyi bir uyumluluğa sahiptir, katyonik polimer ve fenolik bakterisitlerle uyumludur, iyi bir biyolojik kaynağa, nemlendirme ve bakım etkisine sahiptir, durulamadan sonra düşük kalıntı bırakır, saçı ve cildi yumuşak, pürüzsüz ve nemli hale getirir, ciltte gres hissi verir yapışkanlık hissi olmadan.
Monosodyum kokoil alaninat çok yumuşak, dirençli sert suya sahiptir, biyolojik olarak parçalanabilir ve hipoalerjeniktir, sülfatsız ürün uygulamaları için çok uygundur.
Sodyum kokoil alaninat iyi köpürme kabiliyetine sahiptir, zayıf asit ve nötr koşullarda krem ​​ve zengin kabarcık üretir.
Sodyum kokoil alaninat, asit koşulunda antistatik ve sterilizasyon özelliğine sahiptir, zayıf asit durumunda şeffaflık ürünü için uygundur, iyi şeffaflık, hafif ve tahriş edici değildir, kolay kalınlaşır, Sodyum Kokoil Alaninat, şeffaf banyoların, özellikle sülfatsız ve özellikle sülfatsız geliştirilmesi için mükemmel bir seçimdir. Yardımcı yüzey aktif madde olarak silikon yağı şampuanları tahrişi azaltır ve köpük özelliğini iyileştirir.

Sodyum Kokoil Alaninat Uygulamaları:
Sodyum N-kokoil L-glutamat yaygın olarak banyo sabunları, duş jelleri, şampuanlar, yüz temizleyicileri, el temizleyicileri, kalıp sabunlar, bebek bakımı, vücut yıkama ürünleri ve hassas ciltlerde kullanılır.

Sodyum Kokoil Alaninat'in saklanması:
Sodyum Kokoil Alaninat, orijinal ambalajında ​​kapalı, su temasından kaçınmak için serin, iyi havalandırılan ve kuru bir yerde saklandı.

Sodyum Kokoil Alaninat bilgileri
"Sodyum ..." bir sodyum tuzunu ifade eder.
"Kokoil" adının bir kısmı, bileşenin, hindistancevizi yağından (Cocos Nucifera Yağı) yağ asitleri olarak (çoğunlukla bir asilasyon reaksiyonu yoluyla verilir) yağ asitleri içerdiği anlamına gelir.
Alfa- veya beta-alanin (aminopropiyonik asit) bazlı Sodyum Kokoil Alaninat.

İnci adı: Sodyum kokoil alaninat
Fransızca adı: Sodyum Kokoil Alaninat
CAS numarası: 90170-45-9
EC numarası.: 290-478-9
Diğer adlandırmalar: Sodyum kokoil alaninat
Kökenler:
Bitki
Sentetik

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.