SODYUM KOKOİL GLUTAMAT

CAS Numarası: 68187-32-6
EINECS/ELINCS No: 269-087-2

Sodyum Kokoil Glutamat, hindistancevizi yağındaki yağ asitlerinden ve bir amino asit olan glutamattan (insan derisinin yapısal proteininde (kollajen) bulunur) yapılır.
Sodyum Kokoil Glutamat, organik formüllerde kullanılan oldukça hafif bir anyonik yüzey aktif maddedir.

Sodyum kokoil glutamat, öncelikle cilt bakımı ve saç bakım ürünleri gibi kişisel bakım ürünlerinde bir bileşen olarak kullanılır.
Sodyum Kokoil Glutamat, hindistancevizi yağı, hurma çekirdeği yağı ve fermente şeker gibi doğal kaynaklardan elde edilir.

Sodyum kokoil glutamat, piyasada bulunan diğer yüzey aktif maddelere kıyasla hafif bir yüzey aktif maddedir.
Sodyum Kokoil Glutamat cilde uzun süreli rahatlık ve yumuşaklık hissi sağlar.

Sodyum kokoil glutamatın benzersiz temizleme ve köpürme özellikleri, Sodyum Kokoil Glutamat'ı kişisel ürünlerde kullanım için ideal kılar.
Sodyum kokoil glutamat, cildin kurumasını önler ve nem içeriğini korur.

Doğal ve organik ürünler için standartlar geliştiren ilk sertifikasyon kuruluşu olan Ecocert, sodyum kokoil glutamatı doğal bir içerik olarak kabul etmiştir.
Sodyum kokoil glutamatın temel uygulamaları arasında şampuan ve saç kremi gibi saç bakım ürünleri; ve yüz temizleyiciler, sabunlar ve duş jelleri gibi cilt bakım ürünleri.

Sodyum Kokoil Glutamat nedir?
Sodyum Kokoil Glutamat, mısır hindistan cevizi veya hurma çekirdeği yağından elde edilen glikozdan ekstrakte edilen hafif, bitkisel bazlı bir yüzey aktif madde veya köpürtücü bileşendir.
Sodyum kokoil glutamat işlemesi basittir, mısırdan glikozun fermantasyonu ile üretilen monosodyum glutamat ile türetilmiş ve birleştirilmiş bir hindistancevizi/hurma çekirdeği yağıdır.
Temizleme ve köpürtmenin benzersiz özelliği, Sodyum Kokoil Glutamat'i kişisel ürünlerde kullanıma uygun hale getirir.
Sodyum Kokoil Glutamat, insan cildini kurumaya karşı korur ve nem içeriğini korur.
Sodyum Kokoil Glutamat, esas olarak sülfatsız ürünler üretmek için kullanılır.
Sodyum kokoil glisinat ağırlıklı olarak şampuanlar, vücut yıkama, yüz yıkama ve temizleyiciler gibi cilt bakımı ve saç bakımı segmentlerinde kullanılır.

Sodyum kokoil glutamat Uygulaması
%95 kullanım: Saf amino asitli yüz temizleyici, temizleme kremi, temizleme tozu, banyo tuzu ve diğer banyo malzemeleri için uygundur.
%30 kullanım: Bebek bakım ürünleri, yüz temizleyici, duş jeli, saç şampuanı, temizleme jeli, köpük temizleyici, ağız ürünleri ve diğer tuvalet malzemeleri.

Sodyum kokoil glutamatın iki ana formu, toz SCG (toz sodyum kokoil glutamat) ve sulu çözeltidir.
Sodyum kokoil glutamat, Sodyum Kokoil Glutamatların üstün köpürme özellikleri ve cilt pH'ında iyi performans gösterme yeteneği nedeniyle yüz temizleyicilerinde ana katkı maddesi olarak kullanılır.

Sodyum kokoil glutamat, saç bakım formülasyonlarında, özellikle şampuanlar gibi durulama ürünlerinde kullanılır, çünkü Sodyum Kokoil Glutamat, saça üstün temizlik ve yumuşak ve parlak bir his verir.
Sodyum kokoil glutamatın hafif asidik yapısı, Sodyum Kokoil Glutamat'ı sabunlar, duş jelleri, yüz temizleyicileri ve vücut losyonları gibi cilt bakım ürünlerinde kullanım için ideal kılar.
Sodyum kokoil glutamatın diğer uygulamaları arasında bebek bakımı ve ağız bakım ürünleri bulunur.

Nispeten hafif yüzey aktif maddeler içeren kişisel bakım ürünlerine yönelik talepteki artış, küresel sodyum kokoil glutamat pazarının önemli bir itici gücüdür.
Son birkaç yılda, kişisel bakım ürünlerinde alkil sülfat ve alkil eter sülfat kullanımına ilişkin tüketici endişesi önemli ölçüde arttı.

Geleneksel saç bakım ürünlerinde bulunan sodyum lauril sülfat gibi sülfat içeren yüzey aktif maddelerin deterjan etkisi, kuruluğa ve pürüzlülüğe yol açar ve sağlıklı saç derisinin korunması için gerekli olan faydalı bakterileri yok eder.
Sodyum kokoil glutamat gibi hafif yüzey aktif maddeler cilt hasarını ve erken saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olur.

Sodyum kokoil glutamat gibi sülfatsız saç kremleri, saç derisindeki nemi tutarak fazla yağdan kurtulmak için tasarlanmıştır.
Daha doğal ve sülfatsız ürünlerin üretimine yönelik araştırma ve geliştirme faaliyetlerindeki artışın, sodyum kokoil glutamat pazarını harekete geçirmesi bekleniyor.
Kişisel bakım ürünleri tüketicileri, ürün seçerken sağlık konusunda daha bilinçli hale geldi.

Doğal içerikli ürünleri tercih ederler.
Nihai kullanım ürünlerinde doğal olarak elde edilen bileşenlerin kullanımıyla ilgili farkındalığın artmasının, sülfatsız temizleme yumuşatıcılarında kullanılan sodyum kokoil glutamat için kazançlı fırsatlar sunduğu tahmin edilmektedir.

Sodyum Kokoil Glutamat nedir?
Sodyum kokoil glutamat, hindistancevizi veya hurma çekirdeği yağından ve mısırdan elde edilen glikozdan elde edilen hafif, bitkisel bazlı bir yüzey aktif maddedir (köpürme bileşeni).
Sodyum Kokoil Glutamat, doğal ve organik ürünler için standartlar geliştiren ilk sertifikasyon kuruluşu olan Natural Product Association tarafından doğal bir içerik olarak kabul edilmektedir.

Sodyum Kokoil Glutamat ne işe yarar?
Sodyum kokoil glutamat, bir yüzey aktif madde veya köpürtücü madde olarak kullanılır.
Sodyum Kokoil Glutamat aynı zamanda bir emülgatör görevi görerek yağ bazlı ve su bazlı bileşenlerin karışık kalmasına yardımcı olabilir.
Botanik diş macunları serimizde, lauril glukozit ile kombinasyon halinde sodyum kokoil glutamat, içerikleri uygun şekilde dağıtmak ve kolay durulama ve kalıntıların (yani gıda parçacıkları) çıkarılmasını sağlamak için kullanılır.

Sodyum Kokoil Glutamat nasıl yapılır?
Yönetim Modelimiz, insan ve çevre sağlığı felsefemizi destekleyecek şekilde işlenmiş bileşenleri seçmemiz için bize rehberlik eder.
Sodyum kokoil glutamat bileşenini oluşturmak için, bir hindistancevizi/hurma çekirdeği yağı türevi, mısırdan glikozun fermantasyonu ile yapılan monosodyum glutamat ile birleştirilir.

Alternatifler nelerdir?
Çoğu diş macunu, yüzey aktif madde olarak sodyum lauril sülfat kullanır.
Sodyum lauril sülfat, doğal olarak hindistancevizi ve/veya hurma çekirdeği yağından elde edilir.
Sodyum lauril sülfat, diş macunu da dahil olmak üzere çeşitli tüketici kişisel bakım ürünlerinde uzun bir güvenli kullanım geçmişine sahiptir.

Bu benim için doğru seçenek mi?
Sodyum kokoil glutamat kullanımıyla ilişkili bilinen hiçbir risk yoktur.

Disodyum / Sodyum Kokoil Glutamat, çok iyi temizleme performansına sahip çok işlevli bir anyonik yüzey aktif maddedir.
Sodyum Kokoil Glutamat, anyonik yüzey aktif maddelerin emilimini azaltır ve böylece cildin kurumasını önler; bu nedenle Sodyum Kokoil Glutamat, hassas ve alerjik ciltler için mükemmel bir şekilde uygundur ve son derece düşük tahriş potansiyeline sahiptir.
Yüzey aktif madde ince bir köpüğe, mükemmel köpürme özelliklerine ve yüksek köpük stabilitesine sahiptir.
Ayrıca, Sodyum Kokoil Glutamat iyi emülsifiye edici özelliklere sahiptir, çok çevre dostudur ve biyolojik olarak parçalanabilir.
Serbest yağ asitleri, ürünü doğal ürün hatları veya sertifikalı ürünler için ideal hale getiren fiziksel bir işlemle uzaklaştırılır.

Sodyum Kokoil Glutamat fonksiyonları (INCI)
Temizleme Maddesi: Temiz bir yüzeyin korunmasına yardımcı olur
Sürfaktan: Kozmetiklerin yüzey gerilimini azaltır ve kullanım sırasında ürünün homojen dağılımına katkıda bulunur.

Sodyum Kokoil Glutamat temizlik için kullanılır.
Sodyum Kokoil Glutamat doğal bir üründür.
Şampuanlarda, duş jellerinde, sıvı sabunlarda, temizleme losyonlarında, yüz temizleyicilerinde ve bebek bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır.
SODYUM COCOYL GLUTAMATE şu şekilde sınıflandırılır:
-Temizlik
-Yüzey aktif madde

Sodyum Kokoil Glutamat, hindistancevizi yağı, mısır ve meyve şekerlerinden elde edilen doğal bir yüzey aktif maddedir (köpürtücü bileşen).
Sodyum Kokoil Glutamat'in şampuanlar için güvenli ve doğal olduğu bilinmektedir, bu nedenle Wild Kindness Saç Bakım serimizde Sodyum Kokoil Glutamat kullanmaya karar verdik.

Sodyum kokoil glutamat yapmak için, bir hindistancevizi yağı türevi, fermente mısır ve meyve şekerlerinden gelen monosodyum glutamat ile birleştirilir.
Sodyum Kokoil Glutamat çevre dostudur ve cildiniz için iyidir.

Sodyum Kokoil Glutamat, hafif bir temizleyici olarak bilinir ve kir ve minerallerin giderilmesine yardımcı olur.
Sodyum Kokoil Glutamat ayrıca formüllerde yağ ve suyun bir arada kalmasına yardımcı olur.
Sodyum Kokoil Glutamat bir bileşendir.
Sodyum Kokoil Glutamat ayrıca bir amino asit olarak sınıflandırılır.
Amino asitler proteinin yapı taşlarıdır.
Saç bakımında kullanıldığında Sodyum Kokoil Glutamat saçlarınız için sağlıklıdır ve Sodyum Kokoil Glutamat'ı soymaz veya gıcırtılı hissetmez.

Görünüm: Berrak, neredeyse renksiz sıvı
Koku: Hafif
Çözünürlük: Suda çözünür
Aktivite Seviyesi: 28-30%
Menşei:
Doğal - Bu bileşen, bir yağ asidini laktik asitle reaksiyona sokarak yapılır.
Yağ asitleri palmiyeden elde edilebildiği için.
Palm Yağı konusundaki konumumuz hakkında daha fazla bilgi için lütfen bu makaleye bakın.

Açıklama: Köpük artırıcı özellikleri ve hafif temizleme yeteneği ile bilinen (ve kullanılan) yüzey aktif madde - saç bakımı ve cilt bakım ürünlerinde kullanılır.
Sodyum Kokoil Glutamat, şampuanlarda yaygın olarak bulunan çoğu yüzey aktif maddeden daha hafiftir.
Sodyum Kokoil Glutamat ayrıca SLES'in (Sodyum Lauryl Eter Sülfat) kullanıldığı profesyonel şampuanlarda da yararlıdır, çünkü Sodyum Kokoil Glutamat, genel formülü daha hafif ve saç derisi dostu yaparken köpürme ve temizleme kapasitesini korur.
Sodyum Kokoil Glutamat ayrıca, Sodyum Kokoil Glutamat'i bir AHA formülasyonunda (pH 4) iyi bir temizleme maddesi yapabilen asidik formülasyonlara karşı çok toleranslıdır.

pH Tavsiyesi: Bu bir amino asitten türetilmiş yüzey aktif madde olduğundan Sodyum Kokoil Glutamat, pH değeri 6 veya daha düşük olan ürünler halinde formüle edildiğinde en stabil ve aktiftir.
Daha yüksek pH'da bu bileşen daha az etkili olacaktır ve formülünüzü bozabilir.
Yüksek pH'da köpürme performansı da azalacaktır.

Sodyum Kokoil Glutamat'ın Faydaları:
- Sülfat içermez
- Paraben içermez

Önerilen kullanım: Uygulamaya bağlıdır, ancak tedarik edildiği gibi %15 olan aktif bazında genellikle %5'e kadar.

Sodyum Kokoil Glutamat, bir tür Amino asit yüzey aktif cismidir, stimülasyon olmadan hafif özellikleri için, Sodyum Kokoil Glutamat esas olarak deterjan ve şampuan yapımında kullanılır.

CAS no.7732-18-5 / 68187-30-4
AB numarası 231-791-2 / 269-085-1

Görünüm: berrak ve renksiz sıvı
İyonik karakter: anyonik
Tipik veriler
Kuru madde: %24
PH değeri (orijinal): 10
Sodyum klorür: %3

Sodyum Kokoil Glutamat, hindistancevizi yağından elde edilen hafif bir tuzdur.
Sodyum Kokoil Glutamat, Sodyum Kokoil Glutamatların temizleme ve köpürme özellikleri için ve hassasiyeti olan kişiler için Sodyum Kokoil Glutamatların düşük alerji profili için kullanılır.

Sodyum Kokoil Glutamat sıvı, sulu çözeltide bir asil glutamattır.
Asil glutamatlar olağanüstü pürüzsüz ve cilt dostudur.
Bu nedenle özellikle vücut temizleyicilerinde kullanılırlar.

Asil glutamatlar, deri ve saçtaki keratin için yüksek afinite sayesinde, eter sülfatlar gibi diğer anyonik yüzey aktif maddelerin tahriş edici özelliklerini azaltır.

Asil glutamatlar, amino asit glutamik aside dayanır.
Amino asitler hidrasyon özelliklerine sahiptir ve yakl.
Cildin "doğal hidrasyon faktörünün" %40'ı.

Yüzey aktif maddelerin dahil edildiği formülasyonlarda, Sodyum Kokoil Glutamat sıvısı köpüğü iyileştirir, çünkü Sodyum Kokoil Glutamat köpürme gücüne ve stabil köpüğe sahiptir.
Sodyum Kokoil Glutamat, cilt hassaslaştırma optimizasyonu için birincil yüzey aktif madde ve yardımcı yüzey aktif madde olarak kullanılabilir.
Sodyum Kokoil Glutamat Liquid parlak berraktır, kokusuzdur ve bu nedenle formülü hazırlayanın yaratıcılığı için bolca alan bırakır.
Bunun dışında, Sıvı Sodyum Kokoil Glutamat, soğuk işleme su içinde yağ emülsiyonları için bir emülgatör olarak kullanılabilir.
Olağanüstü hafif ve kadifemsi bir cilt hissi verir.

Üretim sürecini daha da geliştirerek tamamen solventsiz bir ürün elde ettik.
Sürdürülebilirlik, yenilenebilir hammaddelerin özel kullanımıyla sağlanır, bu mükemmel biyolojik bozunabilirlikle bağlantılıdır.
Sodyum Kokoil Glutamat sıvı adı altındaki bu Sodyum Kokoil Glutamat sıvısı, ECOCERT sertifikalıdır.

Sodyum Kokoil Glutamat saklanması:
Çok düşük sıcaklıklarda depolama, bulanıklığa ve olası ayrılmaya neden olabilir, bu da kaliteyi düşürmeden karıştırma ve hafif ısıtma ile giderilebilir.

Sodyum Kokolil Glutamat
Hindistan cevizi yağı ve glutamat amino asidinden türetilmiştir.
Emülgatör görevi görür ve cilt üzerinde koruyucu ve nemlendirici etkiye sahiptir.

Sodyum Kokoil Glutamat Hakkında
Sodyum Kokoil Glutamat - 250g (2 x 125g Şişe)
Hindistan cevizi yağı ve fermente şekerden elde edilen bir temizleme maddesi
Bu nazik temizleyici mükemmel temizleme ve köpürme özelliklerine sahiptir.
Çevre dostudur ve hassas ve alerjik cilt tipleri tarafından iyi tolere edilir.
Sodyum Kokoil Glutamat ayrıca sert suyu yumuşatmaya (fazla mineralleri gidermeye) yardımcı olmak için kullanılır.

CAS Numarası: 68187-32-6
EINECS/ELINCS No: 269-087-2
COSING REF No: 37832
Kimyasal/IUPAC Adı: L-Glutamik asit, N-koko açil türevleri., monosodyum tuzları

Sodyum N-asil glutamatlar, çok sayıda uygulama için hafif yüzey aktif maddeler olarak bilinir.
Glutamin'in fermantasyon işlemi ile üretilmesi nedeniyle, sertifikalı doğal kozmetikler için birçok PERLASTAN glutamatı kullanılabilir.
Anyonik ana veya yardımcı yüzey aktif maddeler olarak sülfat içermeyen hammaddeler, mükemmel temizleme/temizleme özelliklerine sahip yumuşak bileşenler olarak görülmektedir.
Bu yüzey aktif maddeler çevre dostudur ve kolayca biyolojik olarak parçalanabilir.
Çok ince gözenekli, köpük benzeri bir köpük sağlarlar.

Bariyer lipidlerini çözmeden, ağır hizmet tipi, mükemmel bir köpük profiline sahip bir yüzey aktif madde sistemi üretmek için bunu Sodyum Kokoil Glycinate ve Cocamidopropyl Hydroxysultain ile birleştirdik.
Bu yüzey aktif maddeler nazik görünse de, Sodyum Kokoil Glutamat, yüzey aktif maddelerin nüfuzunu azaltacak başka bileşenlere sahip olması açısından önemlidir.
Cilde minimum düzeyde zarar vermesini sağlamak için içerik listesinde yüksek gliserin arayın.

SODYUM KOKOYL GLUTAMAT
INCI: Sodyum Kokoil Glutamat
Ekstraksiyon: kokoil-glutamik asidin sodyum tuzu.
Bu doğal içerik doğrudan hindistancevizi yağından elde edilir.
Faydaları: yüzey aktif madde ve temizlik maddesi.

Menşe(ler): Sebze , Sentetik
INCI adı: SODYUM COCOYL GLUTAMATE
N ° EINECS / ELINCS: 269-087-2
Sınıflandırma: Anyonik yüzey aktif madde
Biyo uyumlu (COSMOS standardı)

Sodyum kokoil glutamat, kişisel bakım formülasyonlarında mükemmel köpük sağlayan çok yönlü hafif bir birincil yüzey aktif madde olarak yaygın olarak kabul edilmektedir.
Sodyum kokoil glutamat içeren saç bakım ürünleri, yumuşak ve ipeksi bir his ve rahatlık sunar.
Sodyum kokoil glutamatın benzersiz temizleme ve köpürme gücü, Sodyum Kokoil Glutamat'ı sabunlar ve temizleyiciler gibi cilt bakım ürünlerinde kullanım için ideal kılar.
Şu anda, kişisel bakım endüstrisinde sülfatsız formülasyonlara olan talep yüksektir.
Boyalı saçlarda tekrar tekrar şampuanlamadan sonra bile daha az renk kaybı, doğal yağların saçtan daha az sıyrılması ve yumuşaklık, sodyum kokoil glutamatın sodyum lauril sülfat gibi diğer ürünlere göre sahip olduğu avantajlardan bazılarıdır.
Kişisel temizleyicilerde alkil sülfatların ve alkil eter sülfatların kullanımına ilişkin endişelerin artmasının, çevre dostu olduğu için sodyum kokoil glutamat talebini artırması bekleniyor.

Sodyum kokoil glutamat
Sodyum (disodyum) Kokoil Glutamat, kollajende bulunan hindistancevizi yağı yağ asitleri ve glutamik asidin bir konjugatıdır.
Sodyum Kokoil Glutamat, çoğunlukla botanik bileşenlere dayalı temizleme formülasyonlarında kullanılan hafif bir anyonik yüzey aktif madde ve deterjandır.

Disodyum Kokoil Glutamat (DSCG), cilt üzerindeki yağ giderme etkisi açısından standart bir yüzey aktif madde olan Sodyum Laureth Sülfat (SLES) ile karşılaştırılmıştır.
Sonuçlar ilginçti, her iki deterjan da sebum seviyelerini önemli ölçüde azalttı, ancak SLES durumunda, sebum seviyesi uygulamaya ara verildikten sonra tekrar arttı.
DSCG, reaktif seboreyi önleyen uzun süreli bir etki gösterdi.
Bu nedenle, Sodyum Kokoil Glutamat, aşırı sebumu ortadan kaldıran ve akne gelişimi için koşulları azaltan yüz temizleme formülasyonları için ideal bir botanik bileşendir.

Sodyum Kokoil Glutamat, doğal bir amino asit ve hindistancevizi yağı bazlı hafif, sülfatsız bir yüzey aktif maddedir.
Sodyum Kokoil Glutamat, Sodyum Kokoil Glutamatların çok işlevli özellikleri sayesinde formülasyon karmaşıklığını azaltır: yumuşaklık, nemlendirme ve hoş bir cilt hissi.

ENDİKASYONLARI: Sodyum Kokoil Glutamat cilt tarafından çok iyi tolere edilir ve etkili bir deterjandır.
Bu, Sodyum Kokoil Glutamat'i çok hassas veya tahriş olmuş ciltler ve kişisel hijyen için formülasyonlarda yararlı bir yardımcı yüzey aktif madde yapar.

UYGULAMALAR: Sorunlu ciltlerin (tahrişler, yaralar, alerjiler), bebek ürünleri, ev yapımı bakım şampuanları, duş jelleri ve kadın yıkamaları temizliği.

Sıvı ve hafif viskoz yüzey aktif madde, berrak ila sarımsı renkte.
Sodyum Kokoil Glutamat çok hafif yüzey aktif madde, hindistancevizi yağının yağ asitlerinden ve insan derisinin yapısal proteininde (kollajen) en bol bulunan amino asitlerden biri olan glutamattan elde edilir.

INCI : Disodyum Kokoil glutamat

Özellikler : Sodyum Kokoil Glutamat, sert suda bile konsantre, kremsi ve elastik bir köpük üretir.
Sodyum Kokoil Glutamat ipeksi bir doku verir ve sinirliliği azaltır.
Sodyum Kokoil Glutamat ayrıca mükemmel biyolojik olarak parçalanabilirliğe sahiptir ve kullanımı çok güvenlidir.
Sodyum Kokoil Glutamat, Sodyum Kokoil Glutamatların sert suda temizleme ve dağıtma gücünü korur.
Sodyum Kokoil Glutamatların temizleme gücü, yağ asidi sabunlarınınkine eşdeğerdir, ancak Sodyum Kokoil Glutamat, cildi çok yumuşak ve taze bırakır.
Bu nedenle, Sodyum Kokoil Glutamat, cilt temizleyicilerinin formülasyonunda mükemmel bir seçim haline gelir.
Sodyum Kokoil Glutamat ayrıca saçı esnek, ipeksi ve kolay taranmasını sağlar.

Kullanım Alanları Sodyum Kokoil Glutamat şampuanlar, duş jelleri, sıvı sabunlar, temizleme losyonları, yüz temizleyicileri ve bebek bakımı için kullanılabilir.
Sodyum Kokoil Glutamat yumuşaklığı nedeniyle, Sodyum Kokoil Glutamat ipek ve yün deterjanlarında da kullanılabilir.
Formüllerinizde %1,5 ila maksimum %15.

Sodyum Kokoil Glutamat'ın avantajları ve özellikleri:
Amino asitlerin türevi, sülfat içermeyen süper hafif bir yüzey aktif madde.
Mükemmel köpürme gücü.
Sert suda bile yüksek temizleme gücü.
Kremsi ve elastik bir köpük: ipeksi ve canlandırıcı bir his verir.
Güvenli, çevre dostu ve biyolojik olarak parçalanabilir.
Yardımcı yüzey aktif madde olarak köpüğü artırabilir, tahrişi azaltabilir ve duyusal özellikleri iyileştirebilir.
Doğal kökenli.
Hipoalerjenik ve komedojenik değildir.
Saça ve cilde uyum sağlama yeteneği güçlüdür.
Saçın tarama kapasitesini artırır.

Sodyum kokoil glutamat, mısırdan fermente edilen kokoil klorür ve glutamatın kimyasal reaksiyonu ile sentezlenen bir amino asit yüzey aktif maddedir.
Bitkisel kökenli doğal bir anyonik yüzey aktif madde olan sodyum kokoil glutamat, emülsifikasyon, yıkama, penetrasyon ve çözünme gibi temel özelliklerinin yanı sıra düşük toksisite, yumuşaklık ve cilt dostu özelliklere sahiptir.

Formülasyon ipuçları:
pH : %5 sulu çözelti içinde pH 8.0-9.0
Asidik pH'lı (7'nin altında) bir formülasyonda kullanın.
İyonik olmayan yüzey aktif maddelerle (Coco Glucoside, Decyl Glucoside, Lauryl Glucoside) kullanın.
Cocamidopropyl Betaine ile uyumlu ve Sodyum Kokoil Isethionate ile çok ilginç bir sinerji.
Konsantrasyon : 1.5 à 15 %

Sodyum Kokoil Glutamat nedir?
Hindistan cevizi yağından elde edilen bir temizleme maddesi.

Sodyum Kokoil Glutamat'ın diğer isimleri nelerdir?
L-GLUTAMIC ASİT, N-COCO ACİL TÜREVLERİ., MONOSODYUM TUZLARI, MONOSODYUM TUZLARI L-GLUTAMIC ASİT, N-COCO ACİL TÜREVLERİ., N-COCO ACİL TÜREVLERİ.
MONOSODYUM TUZLARI L-GLUTAMIC ASİT, SODYUM COCOYL GLUTAMATE ve SODYUM N-COCOYL-L-GLUTAMATE

Sodyum Kokoil Glutamat ne için kullanılır?
Sodyum kokoil glutamat gibi hafif yüzey aktif maddeler cilt hasarını ve erken saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olur.
Sodyum kokoil glutamat gibi sülfatsız saç kremleri, saç derisindeki nemi tutarak fazla yağdan kurtulmak için tasarlanmıştır.

Sodyum Kokoil Glutamat, su ve yağ bileşenlerini birleştirmeye yardımcı olan bir yüzey aktif madde olan doğal bir yüzey aktif maddedir.
Bu sayede Sodyum Kokoil Glutamat, safsızlıkların giderilmesine yardımcı olur ve doğal kozmetiklerdeki sülfatların işlevini değiştirir.
Sodyum Kokoil Glutamats diğer işlevi çok sert suyu yumuşatmaktır.
Bu sayede Sodyum Kokoil Glutamat hassas ciltler için de uygundur, Sodyum Kokoil Glutamat tahriş etmez ve gereksiz yere kurumaz.
Sodyum Kokoil Glutamat çoğunlukla hindistancevizi yağından yapılır.
Sodyum Kokoil Glutamat'i şampuanlarda, duşlarda veya cilt temizleme jellerinde bulabiliriz.
Sodyum Kokoil Glutamat'i doğal diş macunlarında da bulabilirsiniz.

Sodyum Kokoil Glutamat nasıl sınıflandırılır?
Temizleme Maddeleri
Sodyum kokoil glutamat, son derece yumuşak, yüksek köpüren bir deterjan ve koyulaştırıcıdır.
Sodyum Kokoil Glutamat genellikle hafif vücut temizleme müstahzarlarında yardımcı yüzey aktif madde olarak kullanılır; köpük ve duş banyoları.
Sodyum Kokoil Glutamat, SLS, SCS, SLES, desil glukozit, koko glukozit, kokamidopropil betain ve sodyum lauroamfoasetat gibi diğer birincil deterjanların çoğuyla iyi bir şekilde birleşir.

Sodyum kokoil glutamat, şampuanlar, bebek şampuanları ve vücut yıkama ürünleri, yüz temizleyiciler, makyaj temizleyiciler ve peeling peelingleri için çok uygundur.
Sodyum Kokoil Glutamat, hafif bir amino asit tipi yüzey aktif maddedir, cilt, saç ve göz için düşük tahriş edicidir.
Sodyum Kokoil Glutamat, iyi tutuşma, kabarcık bakımından zengin, geniş PH değer aralığı ve sert su altında iyi köpük kararlılığı, mükemmel biyolojik bozunma özelliklerine sahiptir.
Sodyum Kokoil Glutamat, çeşitli yüzey aktif maddelerle iyi uyumluluğa sahiptir, diğer yüzey aktif madde tahrişini azaltır
Sodyum Kokoil Glutamat iyi kondisyonlama özelliklerine sahiptir, saç yumuşaktır ve kullanımdan sonra kolayca dalgalanır

Sodyum Kokoil Glutamat Kullanımları
Sodyum Kokoil Glutamat, aşağıdaki hastalıkların, durumların ve semptomların tedavisinde, kontrol altına alınmasında, önlenmesinde & iyileştirilmesinde kullanılır:
amonyak azotemi
Psikoz
Zeka geriliği

Hamilelik ve emzirme döneminde Sodyum Kokoil Glutamat için Öneri
Sınırlı veriler bilinen bir risk olmadığını gösteriyor

Tanım: Hindistan cevizi yağ asitleri ve fermente şeker dahil olmak üzere doğal kaynaklardan üretilen yumuşak bir temizleyici olan disodyum kokoil glutamat ile birleştirilmiş hafif, yüksek köpüren, sülfat içermeyen anyonik yüzey aktif madde.
Kirli beyaz granüller. pH 7.5-8.5 (25°C'de %5 solüsyon).
Nem içeriği kütlece %4. Suda çözünür.
CAS: 287735-37-9, 61789-32-0
INCI Adı: Sodyum kokoil izetionat, disodyum kokoil glutamat

Sodyum Kokoil Glutamat'ın İşlevleri:
Hafif ve nazik, amino asitten türetilmiş yüzey aktif madde.
Mükemmel köpürme arttırıcılar, çözücü.

Disodyum/Sodyum Kokoil Glutamat
INCI: Aqua, Disodyum Kokoil glutamat, Sodyum kokoyl glutamat
CAS Numarası: 68187-30-4/68187-32-6

Sodyum Kokoil Glutamat, amino asit glutamik asit bazlı hafif, doğal ve Ecocert sertifikalı bir anyonik yüzey aktif maddedir.
Sodyum Kokoil Glutamat, nihai üründe ayarlanması gereken pH'ı yaklaşık 9 olan yaklaşık %24-26 aktif madde içerir.

Şampuandan duş jeline, erkek tuvalet malzemelerine, yüz temizleyicisine veya bebek ürünlerine kadar tüm temizlik ürünlerinde alkil poliglikozitler veya betainlerle kombinasyon halinde yaklaşık %5-25 uygulama dozu.

Sodyum Kokolil Glutamat
Hindistan cevizi yağı ve fermente şekerden elde edilen bir temizleme maddesi olan bu nazik temizleyici, mükemmel temizleme ve köpürme özelliklerine sahiptir, çevre dostudur ve hassas ve alerjik cilt tipleri tarafından iyi tolere edilir.
Sodyum Kokoil Glutamat ayrıca sert suyu yumuşatmaya (fazla mineralleri gidermeye) yardımcı olmak için kullanılır.

Ticari Adı: Sodyum Kokoil Glutamat
INCI Adı: Sodyum Kokoil Glutamat
Özellikler: Açık sarı sıvı. Kuru madde %25 dk
Anyonik yüzey aktif madde. pH değeri %9,50 – %10,50.
Kullanım: Doğrudan formüle ekleyin. Dozaj 3 – 15

Sodyum Kokoil Glutamat'ın Faydaları:
Mükemmel köpük yoğunluğu, köpük stabilitesi ve köpürme
Çok iyi kireç sabunu dispersiyonu ve yüzey aktivitesine sahiptir
Cildin nem seviyesini korur
Son derece hafiftir, ciltte yumuşak bir his sağlar, tahriş edici ve lekeli ciltler için idealdir
Sabunlar ve anyonik, iyonik olmayan ve amfoterik yüzey aktif maddelerle uyumludur
Jeller dahil şeffaf ürünler için kullanılabilir
Kullanım: %1-10 konsantrasyonda diğer yüzey aktif maddelerle (anyonik veya iyonik olmayan) karıştırın. Sadece harici kullanım içindir.

Uygulamalar: Şampuanlar, duş jelleri, deterjan çubukları, köpük banyosu, kadın hijyen ürünleri, lekeli ciltler için yüz temizleyiciler.
Hammadde kaynağı: Hindistan cevizi, sodyum izetionat, fermente şeker
Üretim: Sodyum kokoil izetionat, sodyum izetionatın hindistancevizi yağ asitleri ile reaksiyona sokulması ve ardından sodyum hidroksit ile nötralizasyonu ile üretilir.
Sodyum Kokoil Glutamat, suyu çıkarmak için ısıtılır ve fazla yağ asidini çıkarmak için damıtılır.
Sodyum izetionat orijinal olarak sodyum sülfitlerin ve bunların türevlerinin etoksilasyonu ile yapılır.
GDO: GDO içermez ancak sertifikalı değil
Vegan: Hayvansal kaynaklı bileşenler içermez

Sodyum Kokoil Glutamatın GENEL TANIMI
Bitkilerde organik işlemlerle üretilen ticari yağlar hurma, hindistancevizi, hurma çekirdeği, ayçiçeği, soya fasulyesi ve diğer yağlardır.
Ana bileşenleri stearik (C18), palmitik (C16), miristik (C14), laurik (C12), oleik (C18:1) ve diğer yağ asitlerinin triolein ve trigliseril esterleridir.
Donyağı, özellikle süet (sığır ve koyunların böbrekleri çevresindeki yağ dokuları) başta olmak üzere, hayvanların yağ birikintilerinden elde edilen rafine bir katı yağdır.
Çoğu doğal yağ asidinin molekülleri, ester birimlerinin birbirine bağlanması nedeniyle çift sayıda karbon zincirine sahiptir.
Tek sayılı karbon zinciri yağ asitlerinin benzer bileşikleri sentetik olarak yapılabilir.
Tüm yağlar suda çözünmez ve sudan daha hafiftir.
Endüstriyel yağlar, erime noktasına bağlı olarak yağ, gres veya sıvı yağ olarak alt sınıflara ayrılabilir.
Oda sıcaklığında sıvı olan yağlara sıvı yağ denir.
Gres, yağdan daha yüksek bir başlangıç ​​viskozitesine sahiptir.

Sodyum Kokoil Glutamat UYGULAMALARI:
Kullanıma hazır yüzey aktif madde karışımı
Sülfat içermeyen formülasyonlar
el yıkama
vücut yıkama
yüz yıkama
şampuanlar

Yağlayıcı olarak Sodyum Kokoil Glutamat kullanılır.
Yağları yağ asitlerine (veya esterlere) ve gliserole dönüştürmek için organik işlemlere oleokimya denir.
Yağ asitleri ve gliserol, trigliseritlerin hidrolizi (su molekülünün ana moleküllerin bölünmesi ile ilave reaksiyonu) ile üretilir.
Yağlı esterler, esterleşme reaksiyonu ile üretilir.
Hindistan cevizi veya hurma yağları, doymuş yağ asitleri elde etmek için, daha fazla doymamış yağ asidi bileşimine sahip trigliseritlere sahip ayçiçeği, soya fasulyesi veya kolza yağından daha iyi kaynaklardır.
Tall yağı, düşük kaynama noktalı yağ asitlerinin kaynağıdır.
Genel olarak, ticari hindistancevizi yağ asidi karbon zinciri bileşimine sahiptir; C10 (maks. %5) + C12 (%45 - 55) + C14 (%20 - 25) + C16 (%10 - 15) + C18 (%10 - 15 maks, doymamış yağ asitleri dahil).
Yağlar sabun, gıda ürünleri, kozmetikler, mumlar ve yağlayıcılar yapmak için kullanılır.
Sodyum Kokoil Glutamatlar, sentetik yüzey aktif maddelerin üretiminde akıllıca kullanılır.

L-Glutamik asit Monosodyum tuzu
sodyum glutamat
Sodyum kokoil glutamat
142-47-2
MONOSODYUM GLUTAMAT
glutamat sodyum
CHEBI:64243
na-l-glutamat
EINECS 269-087-2
EINECS 269-088-8
EINECS 269-089-3
1-Sodyum L-glutamat
sodyum (4S)-4-amino-4-karboksibutanoat
Monosodyum glutamat|MSG
EC 269-087-2
l-Glutamik asit, karışık N-koko asil ve N-oleoil türevleri, monosodyum tuzları
l-Glutamik asit, karışık N-koko asil ve N-donyağı asil türevleri, monosodyum tuzları
N-(Oleoyl, cocoyl)glutamik asit monosodyum tuzu
N-(Kokoil, Tallowyl)glutamik asit monosodyum tuzu
68187-33-7
68187-34-8
CHEMBL2107256
L-Glutamik asit, N-koko açil türevleri, monosodyum tuzları
L-GlutamikAsitMonoSodyumTuz99+%
HY-14608A
AKOS006239082
CCG-266354
CS-7788
AS-60885
S4721 L-Glutamik asit monosodyum tuzu.
S4721

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.