SODYUM LAURETH-11 KARBOKSİLAT

CAS Numarası: 33939-64-9
COSING REF No: 79584
Chem/IUPAC Adı: Laureth-11'den türetilen karboksilik asidin sodyum tuzu

Sodyum Laureth-11 Karboksilat, kripto-anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Sodyum Laureth-11 Karboksilat, anyonik ve iyonik olmayan yüzey aktif maddelerin özelliklerini birleştirir.

Sodyum Laureth-11 Karboksilat, cilt ve mukoza zarlarında mükemmel yumuşaklık ile iyi köpürme ve çözme özelliklerine sahiptir.
Sodyum Laureth-11 Karboksilat, Laureth-11'den (qv) türetilen karboksilik asidin bir sodyum tuzudur.

Sodyum Laureth-11 Karboksilat açıklaması:
Laureth-11'den türetilen karboksilik asidin sodyum tuzu.

CAS# kodu (Kimyasal Özetler Servisi)
33939-64-9

Sodyum Laureth-11 Karboksilat şu şekilde sınıflandırılır:
-Temizlik
-Köpürme
-Yüzey aktif madde

Sodyum Laureth-11 Karboksilat uygulama aralığı:
1. Sodyum Laureth-11 Karboksilat, emülgatör veya emülgatör olarak kullanılır, özellikle yüksek kaliteli ve çok işlevli krem kozmetikler için uygundur.
2. Sodyum Laureth-11 Karboksilat'ın lizozim üzerinde engelleyici etkisi yoktur. Sodyum Laureth-11 Karboksilat, diş macununda hafif bir bileşen ve köpürme maddesi olarak kullanılabilir. Sodyum tuzu, kozmetiklerde ve diş macunu ve gargara gibi formüllerde bakteriyostatik bir ajan olarak kullanılabilir.
3. Sodyum Laureth-11 Karboksilat, hafif şampuan, tıraş kremi, banyo losyonu, yüz temizleyici, bebek şampuanı, sıvı sabun vb. gibi kişisel temizlik ve bakım ürünlerinde kullanılır.
4. Sodyum Laureth-11 Karboksilat, ev deterjanlarında, endüstriyel deterjanlarda ve toz, blok ve sıvı fosforsuz deterjanlarda kullanılır.
5. Sodyum Laureth-11 Karboksilat, tekstil endüstrisinin ön terbiye, arıtma, merserize etme, ağartma, boyama ve diğer işlemlerinde kullanılır, etkisi mükemmeldir.
6. Sodyum Laureth-11 Karboksilat, emülsifikasyon, antiseptik ve stabilize edici etkiyi geliştirebilen nötr veya asidik öğütme yağı veya kesme sıvısının temel malzemesi olarak kullanılır.
7. Sodyum Laureth-11 Karboksilat, kimyasal taşma, yüksek sıcaklık direnci ve yüksek konsantrasyonda inorganik tuz ortamı için oldukça aktif bir katkı maddesi olarak kullanılır, özellikle yüksek tuzluluk içeren petrol kuyuları için uygundur.  
8. Sodyum Laureth-11 Karboksilat, kağıt endüstrisinde kolloidal dispersan, deterjan ve atık kağıt deinking ajanı olarak kullanılır.
9. Sodyum Laureth-11 Karboksilat, deri endüstrisinde, postlar ve deriler için yağ gidericilerin ve tesviye maddelerinin formülasyonu için kullanılır.
10. Sodyum Laureth-11 Karboksilat, plastik endüstrisinde monomer polimerizasyonu için bir emülgatör ve antistatik ajan olarak kullanılır.
11. Sodyum Laureth-11 Karboksilat geliştirici olarak kullanılır, ışık direncini önemli ölçüde artırabilir.
12. Sodyum Laureth-11 Karboksilat, seçiciliği geliştirmek için iki değerlikli metal iyonlarını çıkarmak için kullanılır.
13. Sodyum Laureth-11 Karboksilat, köpüklü yangın söndürmede köpürtücü ajan olarak kullanılır.

TEMİZLEME : Vücut yüzeyini temiz tutmaya yardımcı olur.

KÖPÜKLEME : sıvının yüzey gerilimini değiştirerek küçük bir sıvı hacmi içinde çok sayıda küçük hava veya diğer gaz kabarcıklarının tutulması.

YÜZEY AKTİF - TEMİZLEME : vücut yüzeylerini ıslatma, emülsifiye edici veya çözündürücü yağlar ve askıda toprak (genellikle bu tür bileşenler temizlik ürünlerinin köpürme ve köpürme özelliklerine katkıda bulunur).

INCI adı:
SODYUM LAURETH-11 KARBOKSİLAT
alternatif isimler
Natriumlaurylether(11) Karboksilat
Menşei
sentetik
Tanım
Bilgi bulunmamaktadır
INCI işlevi
Yüzey aktif madde, temizleme, köpürme
madde kategorisi
PEG/PEG türevleri

Sodyum Laureth-11 Karboksilat TANIMI VE UYGULAMALARI:
Sodyum Laureth-11 Karboksilat, kripto-anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Sodyum Laureth-11 Karboksilat, anyonik ve iyonik olmayan yüzey aktif maddelerin özelliklerini birleştirir.
Sodyum Laureth-11 Karboksilat, cilt ve mukoza zarlarında mükemmel yumuşaklık ile iyi köpürme ve çözme özelliklerine sahiptir.

Ürün adı:
KAO AKYPO RLM-100NV

INCI Adı:
SODYUM LAURETH-11 KARBOKSİLAT

Dış görünüş:
Sıvı

Gerçek Madde (%):
24

Sodyum Laureth-11 Karboksilat Uygulamaları:
-Şampuan tabanı
- Vücut sabunu tabanı

Sodyum Laureth-11 Karboksilatın Özellikleri:
Sodyum Laureth-11 Karboksilat, gözleri ve cildi çok az tahriş eden, iyi biyolojik olarak parçalanabilen ve düşük balık toksisitesine sahip anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Sodyum Laureth-11 Karboksilat asidik koşullar altında iyi bir köpüğe sahiptir ve sert suda stabildir.

2-(2-dodekoksietoksi)asetik asit (peg-11 sodyum tuzu)
laureth-11 karboksilik asit, sodyum tuzu
peg-11 lauril eter karboksilik asit, sodyum tuzu
poli(oksi-1,2-etandiil), a-karboksi-.omega.-(dodesiloksi)-, sodyum tuzu (11 mol EO ortalama molar oran)
polietilen glikol (11) lauril eter karboksilik asit, sodyum tuzu
polioksietilen (11) lauril eter karboksilik asit, sodyum tuzu
sodyum polietilen glikol (11) lauril eter karboksilat
sodyum polioksietilen (11) lauril eter karboksilat
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.