SYMOCIDE C

İNCİ: o-Cymen-5-ol

o-Cymen-5-ol.
SymOcide C bir koruyucu görevi görür.
SymOcide C, bazı geleneksel koruyuculara etkili ve güvenli bir alternatiftir.

SymOcide C birçok kozmetik ürünü etkin bir şekilde koruyabilir.
Özellikle organik asitler veya diğer çok işlevli bileşenlerle kombinasyon halinde SymOcide C geniş spektrumlu koruma gösterir.

SymOcide C, diş macunu gibi ağız bakımı uygulamalarında özellikle faydalı olan antimikrobiyal özelliklere sahiptir.
SymOcide C, Avrupa ve Japonya'da olumlu bir liste dahil olmak üzere küresel olarak onaylanmıştır.

SymOcide C - Açıklama:
SymOcide C, geleneksel olarak kullanılan malzemelere alternatif bir ürün koruma sağlayan bir koruyucudur.
SymOcide C'nin diğer koruyucular veya güçlendiriciler ile doğru sinerjik kullanımı, birçok kozmetik formülasyonun etkili bir şekilde korunmasına yardımcı olur.
SymOcide C ayrıca ağız bakımı için yararlı olan antioksidan kapasite ve antimikrobiyal özellikler gibi ek faydalar sağlar.

SymOcide C'nin Özellikleri:
-Doğadan ilham alan, Timol izomeri
-SymOcide C bakterilerin hızlı bir şekilde öldürülmesini sağlar (hijyen)
-SymOcide C, SymSave H gibi çoklu işlevlerle sinerjik kombinasyon halinde geniş spektrumlu koruma sağlar
-Antioksidan kapasitesi
-Düşük kokulu renksiz kristaller
-Fenoksietanol, parabenler, formaldehit donörleri, izotiazolinonlar ve organohalojenlere alternatif koruma

SymOcide C, formaldehit donörleri, parabenler, izotiazolinonlar ve organohalojenler gibi geleneksel olarak kullanılan malzemelere alternatif bir ürün koruma sağlayan bir koruyucudur.
SymOcide C'nin organik asitler gibi koruyucular veya SymSave H (Hidroksiasetofenon) gibi güçlendiriciler ile doğru sinerjik kullanımı birçok kozmetik formülasyonun etkili bir şekilde korunmasına yardımcı olur.
SymOcide C ayrıca, Ağız Bakımı için yararlı olan antioksidan kapasite ve antimikrobiyal özellikler gibi ek faydalar da sağlar.

SymOcide C Uygulamaları:
-Saç Bakımı
-Cilt bakımı
-Makyaj malzemeleri

SymOcide C saf o-Cymen-5-ol'dür.
SymOcide C, olumsuz baskı altında olmayan, listelenen son birkaç koruyucudan biridir.

SymOcide C, antimikrobiyal etkinliği ve antioksidan özellikleri birleştirir.
Organik asitler veya çok işlevlilerle akıllı kombinasyon halinde, SymOcide C geniş spektrumlu ürün koruması için kullanılabilir.

SymOcide C ile kozmetik formülasyonların tartışmasız korunması, modern pazar beklentilerini mükemmel bir şekilde karşılar.
Ayrıca SymOcide C'nin antimikrobiyal özellikleri özellikle ağız bakımı uygulamalarında faydalıdır.

SymOcide C, formaldehit donörleri, parabenler, izotiazolinonlar ve organohalojenler gibi geleneksel olarak kullanılan malzemelere alternatif sağlayan bir koruyucudur.
SymOcide C'nin organik asitler veya güçlendiriciler gibi koruyucularla, yani SymSave H (hidroksiasetofenon) uygun sinerjik kullanımı, çeşitli formül tiplerini etkili bir şekilde korur.
SymOcide C ayrıca ağız bakımı için faydalı olan antioksidan kapasite ve antimikrobiyal özellikler gibi ek faydalar da sağlar.

İNCİ:
o-Cymen-5-ol

Fonksiyonlar:
-Antimikrobiyal
-Antioksidan
-Koruyucu

Talepler:
-Deri/Vücut
-Antibakteriyel

SymOcide C, kozmetik koruyucu olarak Avrupa ve Japonya'da olumlu bir liste dahil olmak üzere kozmetik ürünlerde kullanım için küresel olarak onaylanmıştır.
SymOcide C'nin antimikrobiyal özellikleri özellikle diş macunu gibi Ağız Bakımı uygulamalarında faydalıdır.

SymOcide C'nin piyasaya sürülmesi, kozmetik üreticilerine ürünlerini korumaları için etkili ve güvenli bir alternatif sunuyor.
Symrise, SymOcide C markası altında kozmetik koruyucu o-Cymen-5-ol (p-thymol) sunmaktadır.

SymOcide C, geleneksel koruyuculara etkili bir alternatiftir.
SymOcide C kokusuzdur ve kişisel bakımda kullanımı dünya çapında onaylanmıştır.

Koruyucular, kişisel bakım ürünlerini mikrobiyal bozulmaya karşı korumaya yardımcı olur ve bu nedenle tüketici güvenliğini sağlar.
Koruyucuların kozmetik formülasyonların ayrılmaz bir parçası olmasına rağmen, mevcut eğilimler, olumsuz basın, tüketici algısı ve düzenleyici değişiklikler gibi çeşitli nedenlerle bazı geleneksel koruyucuların değiştirilmesini gerektirmektedir.

Kozmetik Endüstrisinin Geleneksel Koruyuculara Alternatiflere İhtiyacı Var.
Bu eğilimler nedeniyle kozmetik endüstrisi için mevcut olan koruyucu madde yelpazesi sürekli olarak daralmakta ve bu nedenle etkili, güvenli ve onaylanmış alternatiflere ihtiyaç duyulmaktadır.
SymOcide C bu gereksinimleri karşılar.

“Symrise, ürün korumasına yönelik modern çözümlerin lider tedarikçisidir.
SymOcide C'nin doğru kullanıldığında birçok kozmetik ürünü etkili bir şekilde koruyabildiğini keşfettik.
SymOcide C, özellikle organik asitler veya diğer çok işlevli bileşenlerle kombinasyon halinde geniş spektrumlu koruma gösterir” diyor Symrise Global Ürün Müdürü Dr. Florian Genrich.

Global olarak onaylanmış kozmetik içerik.
SymOcide C, kozmetik koruyucu olarak Avrupa ve Japonya'da olumlu bir liste dahil olmak üzere kozmetik ürünlerde kullanım için küresel olarak onaylanmıştır.
SymOcide C'nin antimikrobiyal özellikleri özellikle diş macunu gibi Ağız Bakımı uygulamalarında faydalıdır.

SymOcide C'nin Faydaları:
-Küresel olarak uyumlu, tartışmasız koruyucu
-Bakterilere karşı iyi koruma etkinliği
-Doğa özdeş bileşik
-Kokusu hafif
-Ağız arabasına uygun

SymOcide C İÇİN İÇERİK TANIMLAMASI:
İsim:
SymOcide C

Segment:
Kişisel Bakım

INCI adı:
o-Cymen-5-ol

SymOcide C'nin GENEL KULLANIMI:
Performans iddiaları, Sürdürülebilirlik iddiaları, İşlev, Uygulamalar, Kullanım düzeyi

SymOcide C'nin TEKNİK KULLANIMI:
Kimyasal grup, Kimyasal özellikler, Fiziksel özellikler, Görünüm, Renkler, Köken, Köken Türler

SymOcide C'nin GÜVENLİĞİ VE SERTİFİKALARI:
GHS sınıflandırması, Zararlılık ifadeleri, Sertifikalar, Yenilenebilir Karbon Endeksi (RCI)

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.