TALL OİL YAĞ ASİDİ (TOFA)

CAS numarası: 61790-12-3
EC numarası: 263-107-3
Moleküler Formül: C19H32O4
Molekül Ağırlığı 324.45

Tall Oil yağ asidi (TOFA), viskoz, koyu sarı, kokulu bir sıvı olan uzun yağından elde edilir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), ahşabın esas olarak kozalaklı ağaçlardan oluştuğu prosesin (odun hamurunun kağıda dönüştürülmesi) bir yan ürünü olarak elde edilir.
Tall Oil yağ asitleri (TOFA), yakıt katkı maddeleri, alkid reçineleri, dimer asitler, yüzey aktif maddeler, temizleyiciler, petrol sahası kimyasalları, yağlayıcı esterler ve diğer kimyasal türevler dahil olmak üzere çok çeşitli endüstriyel uygulamalarda faydalıdır.

Tall Oil yağ asidi (TOFA) aralıklarının kullanımı, uzun karbon zincirinde (C18), karboksil grubunun asit fonksiyonunda (COOH) ve çift bağların doymamışlığında bulunabilir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), esas olarak iğne yapraklı ağaçların hamur haline getirilmesi sırasında odun hamuru üretimi işleminin bir yan ürünü olarak elde edilen viskoz sarı-siyah kokulu bir sıvıdır.
İsim bir anglicization olarak ortaya çıktı.

Tall Oil yağ asidi (TOFA), bir değirmende lignin ve hemiselülozdan sonra üçüncü en büyük kimyasal yan üründür.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), dahili olarak kullanılmadığı takdirde, fabrika gelirinin %1.0-1.5'ine katkıda bulunabilir.
Tall Oil yağ asidinin (TOFA) bileşimi, kullanılan ahşabın türüne bağlı olarak büyük ölçüde değişir.

Tall Oil yağ asidinin (TOFA) KULLANIMLARI
-Çiftçi Emülsiyonu
-Alkid Reçineleri
-Asfalt Katkıları
-Karbon Kağıtlar
-Genel Yağlar
-Temizlik ürünleri
-Boyama için yağlar
-Kurutucular
-Sondaj Çözümleri
-Gresler
-Yağlayıcılar
-Deterjanlar, sabunlar ve Esterkuatlar
-Tekstil / elyaf
-Matbaa mürekkebi
-Madencilik
-Yapıştırıcılar

Tall Oil yağ asidi (TOFA) UYGULAMALARI
-alkidler ve diğer koruyucu kaplama reçineleri
-kimyasal ara ürünler
-Korozyon önleyicileri
-köpük kesiciler
-emülgatörler
-epoksi reçine esterleri
-yağlayıcılar
-metal işleme sıvısı
-plastikleştiriciler
-matbaa mürekkebi
-kauçuk kağıt
-sabun ve deterjan
-sentetik deterjanlar
-Yapıştırıcılar/sızdırmazlık malzemeleri-B&C
-Ticari baskı mürekkepleri
-Boyalar ve kaplamalar
-Polimer modifikasyonu
-Koruyucu kaplamalar

Saf çamlarla Tall Oil yağ asidinin (TOFA) 160-165 aralığında asit sayılarına sahip olması mümkündür, oysa yumuşak ve sert ağaçların bir karışımını kullanan değirmenler 125-135 aralığında asit sayıları verebilir.
Normalde Tall Oil yağ asidi (TOFA), reçine asitleri (esas olarak abietik asit ve izomerleri), yağ asitleri (esas olarak palmitik asit, oleik asit ve linoleik asit) ve yağ alkolleri, sabunlaşmayan steroller (% 5-10), içeren reçineler içerir. 
Fraksiyonel damıtma ile, reçine içeriği %10-35'e düşürülen Tall Oil yağ asidi (TOFA) elde edilir.

Tall Oil yağ asidi (TOFA) içeriğinin %1-10'a daha da düşürülmesiyle, ucuz olan, çoğunlukla oleik asitten oluşan ve uçucu yağ asitleri kaynağı olan Tall Oil yağ asidi (TOFA) elde edilebilir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), yapıştırıcıların, kauçukların ve mürekkeplerin bir bileşeni olarak ve bir emülgatör olarak kullanım bulur.

Tall Oil yağ asidi (TOFA), çimentoda bağlayıcı, yapıştırıcı ve asfalt için bir emülgatör olarak kullanılır.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), sabun ve yağlayıcıların üretimi için don yağı yağ asitlerine düşük maliyetli ve vejetaryen yaşam tarzı dostu bir alternatiftir.

Pentaeritritol ile esterleştirildiğinde, Tall Oil yağ asidi (TOFA), yapıştırıcıların ve yağ bazlı verniklerin bir bileşimi olarak kullanılır.
Aminlerle reaksiyona girdiğinde, epoksi reçine kürleme maddeleri olarak kullanılabilen poliamidoaminler üretilir.
Tall Oil Yağ Asidi (TOFA) düşük maliyetli, viskoz sarı-siyah kokulu sıvı kimyasal bileşiktir ve ham Tall yağı vakum damıtma ürünüdür.

Tall Oil yağ asidi (TOFA), Oleik Asit ürün ailesinin bir üyesidir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), esas olarak iğne yapraklı ağaçların hamur haline getirilmesi sırasında odun hamuru üretiminin Kraft işleminin bir yan ürünü olarak elde edilen viskoz sarı-siyah kokulu bir sıvıdır.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), bir değirmende lignin ve hemiselülozdan sonra üçüncü en büyük kimyasal yan üründür; işlemden elde edilen ham tali yağı verimi aralık içindedir.

Tall Oil yağ asidinin (TOFA) ÖZELLİKLERİ
Tall Oil yağ asidi (TOFA) düşük titre değerine, yüksek asit değerine ve yüksek parlama noktasına sahiptir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), mükemmel emülsifiye edici özelliklere sahiptir.

Tall Oil yağ asidinin (TOFA) FAYDALARI
-Mükemmel renk kararlılığı
-Olağanüstü yüksek saflık
-Düşük koku seviyesi ve tek tip yağ asidi bileşimi
-Düşük doymuş asitler ve sabunlaşmayan içerik
-Su beyazı başlangıç rengi

Tall Oil yağ asidi (TOFA), dahili olarak kullanılmadığı takdirde, fabrika gelirinin %1.0-1.5'ine katkıda bulunabilir.
Tall Oil Yağ Asidi (TOFA), optimum damıtma işlemimiz ile düşük seviyede reçine asitleri ve düşük seviyede sabunlaşmayan maddeler içeren çok saf yağ asidi olan bir üründür.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), günümüzün çevreye duyarlı tüketicilerinin ve küresel pazarların taleplerini karşılamak için kullanılmaktadır.

Tall Oil yağ asidi (TOFA), birçok kimyasal reaksiyon ve ara ürün için ideal bir hammaddedir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA) için en yaygın uygulamalar boyalar ve kaplamalar, biyoyağlayıcılar, yakıt katkı maddeleri ve performans polimeridir.
Tall Oil yağ asitleri (TOFA) kimyasal bir ara madde olarak ve ayrıca kozmetik veya farmasötik müstahzarlar için bir katkı maddesi olarak kullanılır.

Tall Oil yağ asidi (TOFA) çoğunlukla doymamış bir yağ asididir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), birçok endüstride yaygın olarak kullanılan bir yağ asidi kaynağıdır.
Tall Oil yağ asidinin (TOFA) faydası, karboksil grubunun (-COOH) uzun karbon zinciri (C18) asit fonksiyonunda veya çift bağların doymamışlığında bulunabilir.

Tall Oil yağ asidinin (TOFA) KOZMETİK KULLANIMLARI
-temizleyici maddeler
-cilt kondisyonlaması
- yumuşatıcı
-yüzey aktif maddeler
- yüzey aktif madde
- emülsifiye edici

Tall Oil Yağ Asidi (TOFA), başta boya ve vernik üreticileri olmak üzere çeşitli endüstriler tarafından kullanılan %100 doğal kaynaklı bir malzemedir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), ham uzun yağı damıtmanın bir ürünü olan sarımsı sıvı bir kimyasal bileşiktir.
Alkid ve ahşap kaplamalarda, yağlayıcılarda, endüstriyel temizleyicilerde, anyonik yüzdürme reaktiflerinde, petrol sahası katkı maddelerinde, korozyon önleyicilerde, metal işleme sıvılarında ve yüzey aktif maddelerde kullanılırlar.
Tall Oil yağ asidi (TOFA) biyolojik olarak kolayca parçalanabilir ve çevreye düşük biyobirikim potansiyeline sahiptir.

Sucul toksisite çalışması, Tall Oil yağ asidinin (TOFA) suda yaşayan organizmalar için zararlı olmadığını göstermektedir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), kısmen konsantre siyah likörün asitlendirilmiş kaymağından izole edilir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA) özel tesislerde toplanır ve rafine edilir.

Rafine edilmiş Tall Oil yağ asidi (TOFA) ticari olarak sabunlar, reçine boyutu vb. için satılmaktadır.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), hafif sarı bir renk tonuna sahip viskoz bir sıvıdır.

Düşük kaynama noktalı yağ asidi kaynağı olan Tall Oil yağ asidi (TOFA), sentetik yağlama üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır ve TOFA'daki Rosin yüzdesine bağlı olarak farklı kullanımları olacaktır.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), reçinenin bitkilerden elde edilen katı formudur ve ısıtıldığında baskı mürekkeplerinde, sabunlarda ve mühür mumlarında bir bileşen olarak kullanılabilir.

Tall Oil yağ asidi (TOFA), kauçuklar, mürekkepler gibi çok sayıda başka uygulamada da kullanılabilir ve birçok kez emülgatör olarak kullanılır.
Tall Oil Yağ Asidi (TOFA) ayrıca metal işleme sıvılarında, endüstriyel temizleyicilerde, yağlayıcı esterlerde, alkid reçinelerinde ve dimer asitlerde kullanılır.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), ham Tall yağı vakum damıtma ürünüdür.

Tall Oil yağ asidi (TOFA), doymamış asitlerin bir karışımı olarak görünür: linolik, linolenik ve diğerleri.
Tall Oil yağ asitleri (TOFA) ayrıca %2'ye kadar reçine asitleri ve %2'ye kadar sabunlaşmayan maddeler içerir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), alkid reçinelerinin işlenmesi için boya ve vernik endüstrisinde, kimya endüstrisinde esterler, amidler, dimerler ve diğer gelişmiş işleme ürünlerinin yanı sıra yüzdürme maddesi üretimi için uygulanır.

Tall Oil yağ asidi (TOFA) bir UVCB maddesidir.
Tall Oil yağ asitleri (TOFA) çam ağaçlarında gliserol esterleri olarak bulunur; bu yağ asitleri, hamurlaştırma işlemi sırasında sodyum tuzlarına sabunlaştırılır.

Bu sodyum tuzları, kullanılmış hamurlaştırma sıvısından sıyrılan ve ham don yağı oluşturmak üzere asitlendirilen Tall Oil yağ asidi (TOFA) sabununun ana bileşenidir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA) daha sonra, biri uzun yağ, yağ asitleri (HPVIS) olan birkaç fraksiyon elde etmek için vakum altında yüksek sıcaklıklarda fraksiyonel olarak damıtılır.

Bir UVCB maddesi olarak Tall Oil yağ asidinin (TOFA) bileşimi: %1 palmitik asit, %2 stearik asit, %48 oleik asit, %35 linoleik asit, %7 konjuge linoleik asit, %4 diğer asitler ve %2 sabunlaşmayan madde (HPVIS).
Tall Oil yağ asidi (TOFA) biyolojik olarak kolayca parçalanabilir.

Tall yağı yağ asitleri (TOFA), esas olarak oleik ve linoleik asitlerden oluşur ve ham Tall yağının damıtılmasıyla elde edilir.
Kraft hamurlaştırma işleminin bir yan ürünü olan Tall Oil yağ asidi (TOFA), yağ asitleri, reçine asitleri ve sabunlaşmayan maddelerin bir karışımıdır.

Bu bileşenler birbirinden bir dizi damıtma ile ayrılır.
Reçine, sabunlaşmayan içerik, renk ve renk stabilitesine bağlı olarak birkaç dereceli Tall Oil yağ asidi (TOFA) mevcuttur.

Tall Oil yağ asidinin (TOFA) ÖZELLİKLERİ
-%100 biyo-tabanlı içerik
-Düşük viskoziteli, sıvı uzun yağ asidi (C18) zinciri
-Reaktif çoklu doymamışlık
-Açık renk ve iyi renk kararlılığı (sınıfına göre)
-Düşük reçine içeriği
-İyi hava kurutma özellikleri

Tall Oil yağ asidi (TOFA) ürünlerinin tipik bileşimleri gösterilmektedir.
Tall Oil yağ asitlerinin (TOFA) çeşitli uygulamaları vardır.

Tall Oil yağ asidinin (TOFA) en büyük kullanımları geleneksel olarak kaplamalarda, özellikle de yüksek reçine içeriği derecelerinin baskın olduğu alkid reçinelerinde olmuştur.
1970'lerden bu yana, dimer asitlerin ve epoksitlenmiş Tall Oil yağ asidi (TOFA) esterlerinin üretimini içeren uygulamalarda kimyasal ara ürünler olarak kullanımları, kaplamalarda kullanımlarını aşmıştır.

Daha yüksek derecede rafine edilmiş, düşük reçine dereceleri, ara ürün olarak uygulanmaları için gereklidir.
Diğer önemli kullanım alanları sabunlar, deterjanlar ve cevher flotasyonudur.

Dünya çapında Tall Oil yağ asidi (TOFA) fraksiyonlama kapasitesi ve TOFA'nın yerli üretim ve fiyatları verilmiştir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA) fiyatlandırması büyük ölçüde soya yağ asidi fiyatlarına bağlıdır, çünkü bu malzemeler genellikle aynı uygulamada kullanılır.

Tall Oil yağ asitleri (TOFA), selülozun sülfatla hamur haline getirilmesinin bir yan ürünüdür.
Tall Oil yağ asitlerinin uygulama alanı şu anda polihidrik alkol esterlerinin (esas olarak alkidlerin üretimi için gliserol, etriol ve pentaeritritol) üretimi ile sınırlıdır; etanolamidler; orantısız ve dimer asitler (bunlara dayalı amidler dahil); imidazolinler; tuzlar; yanı sıra düşük alkil esterleri.

Bununla birlikte, Tall Oil yağ asitleri (TOFA), motor yağlarının ve bunların katkı maddelerinin, dizel yakıta katkı maddelerinin ve ayrıca biyodizel yakıt üretimi için hammaddelerin sentezi için bir temel olarak kullanılma potansiyeline sahiptir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), Tall yağı reçinesinin indirgenmesiyle oluşturulur ve türevleri kauçuk, kağıt, sabun ve deterjan, matbaa mürekkepleri, metal işleme sıvıları, korozyon önleyiciler ve plastikleştiricilerin imalatında kullanılır.

Tall Oil yağ asidinin (TOFA) yaygın uygulamaları deterjanlar, metal işleme, petrol üretimi, dimerler ve kauçuklardır.
Tall Oil Yağ Asidi (TOFA), hafif sarı bir renk tonuna sahip viskoz bir sıvıdır.

Düşük kaynama noktalı yağ asidi kaynağı olan Tall Oil yağ asidi (TOFA), sentetik yağlama üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır ve TOFA'daki Rosin yüzdesine bağlı olarak farklı kullanımları olacaktır.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), reçinenin bitkilerden elde edilen katı formudur ve ısıtıldığında baskı mürekkeplerinde, sabunlarda ve mühür mumlarında bir bileşen olarak kullanılabilir.

Tall Oil yağ asidi (TOFA), kauçuklar, mürekkepler gibi çok sayıda başka uygulamada da kullanılabilir ve birçok kez emülgatör olarak kullanılır.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), yüksek yağ asidi içeriğine (%96) ve düşük reçine asidi içeriğine (%2) sahip bir yağ asididir.

Tall Oil yağ asidi (TOFA) yaygın olarak kaplamalarda, kozmetiklerde, deterjanlarda, deri kaplamalarda, sıvı sabunlarda, kişisel bakım ürünlerinde ve yüzey aktif maddelerde kullanılır.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), madencilik, matbaacılık, çimento ve duvarcılık, yapıştırıcılar, kağıt yapımı, temizleme bileşikleri, köpük kesiciler, endüstriyel ve ev temizleyicileri dahil olmak üzere çeşitli endüstriler için mükemmel bir hammaddedir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), kaplamalarda ve mürekkeplerde kurutma maddesi olarak ve tekstil için anyonik ve iyonik olmayan yüzey aktif maddeler olarak da kullanılabilir.

Tall Oil yağ asidi (TOFA) ayrıca yüksek kaliteli dimer asitler, esterler, alkid reçineleri, yüzdürme reaktifleri, metal işleme sıvıları, imidazolin korozyon inhibitörlerinin yanı sıra sabunlar ve deterjanlar ve diğerlerinin üretiminde kullanılır.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), metal işleme sıvılarının, yüksek kaliteli dimer asitlerin, esterlerin, alkid reçinelerinin ve flotasyon reaktiflerinin üretiminde kullanılır.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), çimento ve duvarcılık, yapıştırıcılar, kağıt yapımı, temizlik bileşikleri, madencilik, baskı, endüstriyel ve ev temizleyicileri gibi çeşitli uygulamalarda da kullanılmaktadır.

Tall Oil yağ asidi (TOFA), kozalaklı ağaçlardan kağıt hamurunun üretim sürecinde Kraft işlemi ile elde edilir.
Yüksek yağ asidi içeriği ve düşük %2 reçine asitleri ve sabunlaşmayan maddeler içeren Tall Oil yağ asidi (TOFA).
Tall Oil yağ asidi (TOFA) fraksiyonu öncelikle oleik ve linoleik asitlerden oluşur.

Açık renk, mükemmel renk stabilitesi ve havada kuruma özellikleri ile birlikte kökeni olan kuzey çamından elde edilir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA) esas olarak abietik asit gibi reçine asitleri ile oleik ve linoleik asitler gibi yağ asitlerinin bazı steroller ve diğer bileşiklerle bir karışımıdır.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), ahşabın kağıt için hamur haline getirilmesi işleminde kullanılan pişirme sıvısının kimyasal olarak işlenmesiyle elde edilir.

Tall Oil yağ asitleri (TOFA) esas olarak sabun üretiminde hem kozmetik amaçlı hem de metalik sabunlar söz konusu olduğunda yağlayıcı olarak kullanılır.
Tall Oil yağ asitleri (TOFA)'lar ayrıca metil esterleri aracılığıyla yüzey aktif maddeler, deterjanlar ve yağlayıcıların öncüleri olan yağ alkollerine ve yağ aminlerine dönüştürülür.

Diğer uygulamalar arasında emülsiyonlaştırıcılar, tekstüre edici maddeler, ıslatıcı maddeler, köpük önleyici maddeler veya stabilize edici maddeler olarak kullanımları yer alır.
Kimyada, özellikle biyokimyada, Tall Oil yağ asidi (TOFA), doymuş veya doymamış uzun bir alifatik zincire sahip bir karboksilik asittir.

Doğal olarak oluşan Tall Oil yağ asitlerinin (TOFA) çoğu, 4 ila 28 arasında çift sayıda karbon atomundan oluşan dalsız bir zincire sahiptir.
Tall Oil yağ asitleri (TOFA) genellikle endüstriyel olarak bitkisel yağların (trigliseritler) hidrolizi ile gliserinin uzaklaştırılmasıyla üretilir.

Ucuz, çoğunlukla oleik asitten oluşan ve uçucu yağ asitleri kaynağı olan uzun yağlı yağ asidi (TOFA) elde edilebilir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), sabun ve yağlayıcılar, kauçuk, kağıt, sabunlar ve deterjanlar, matbaa mürekkepleri, metal işleme sıvıları, korozyon önleyiciler ve plastikleştiricilerin üretimi için don yağı yağ asitlerine düşük maliyetli bir alternatiftir.
Pentaeritritol ile esterleştirildiğinde, Tall Oil yağ asidi (TOFA), yapıştırıcıların ve yağ bazlı verniklerin bir bileşimi olarak kullanılır.

Tall Oil yağ asidi (TOFA), petrol sondajlarında sondaj sıvılarının bir bileşeni olarak da kullanılır.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), düşük kükürtlü, düşük reçineli, uzun yağlı bir yağ asididir.
Tall Oil yağ asidinin (TOFA) faydası, uzun karbon zincirinde (C18), asit işlevselliğinde (-COOH) ve çift bağlarında doymamışlıkta bulunur.

Tall Oil yağ asidi (TOFA), düşük kükürtlü dizel yağlama geliştiricilerinin hazırlanmasında kullanım için ideal bir yağ asididir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), açık renk, olağanüstü renk kararlılığı ve havada iyi kurutma özelliklerinin bir kombinasyonunu sağlar.
Soya fasulyesinden türetilen yağ asitlerine kıyasla daha yüksek doymamışlık derecesi nedeniyle Tall Oil yağ asidi (TOFA), dimer asitlerin üretimi için mükemmel bir ara yağ asididir.

Tall Oil yağ asidinin (TOFA) açık rengi ve düşük reçine içeriği, onu yüzey aktif maddelerin üretimi için uygun hale getirir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), alkid reçinelerine soya fasulyesi veya keten tohumu türevi yağ asitlerinden daha iyi özellikler sağlar.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), özel endüstriyel ve ev temizleyicileri, kauçuk ürünleri için plastikleştiriciler, alkid reçineleri ve tekstil alanlarında kullanım bulmuştur.
Tall yağı yağ asidi (TOFA), don yağı reçinesinin indirgenmesiyle oluşturulur ve türevleri kauçuk, kağıt, sabun ve deterjan, matbaa mürekkepleri, metal işleme sıvıları, korozyon önleyiciler ve plastikleştiricilerin imalatında kullanılır.

Uzun yağ yağ asitleri (TOFA), yağ asitleri, reçine asitleri ve sabunlaşmayan maddelerin bir karışımıdır.
Reçine, sabunlaşmayan içerik, renk ve renk stabilitesine bağlı olarak birkaç dereceli Tall Oil yağ asidi (TOFA) mevcuttur.

Tall Oil yağ asidi (TOFA)'lar, başta alkid reçineleri, dimer asitleri ve epoksitlenmiş TOFA esterleri kaplamaları olmak üzere kaplamalarda kullanılır.
Daha yüksek derecede rafine edilmiş, düşük reçine dereceleri, ara ürün olarak uygulanmaları için gereklidir.
Diğer önemli kullanım alanları sabunlar, deterjanlar ve cevher flotasyonudur.

Tall Oil yağ asidi (TOFA), madencilik, matbaacılık, çimento ve duvarcılık, yapıştırıcılar, kağıt yapımı, temizleme bileşikleri, köpük kesiciler, endüstriyel ve ev temizleyicileri dahil olmak üzere çeşitli endüstriler için mükemmel bir hammaddedir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), kaplamalarda ve mürekkeplerde kurutma maddesi olarak ve tekstil için anyonik ve iyonik olmayan yüzey aktif maddeler olarak da kullanılabilir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), tamamen uzun bir yağ yağ asidi kaynağından elde edilen olağanüstü yüksek saflıkta bir oleik asit derecesidir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA) düşük kokulu, esasen su beyazı, düşük titreli, yağlı bir sıvıdır.

Tall Oil yağ asidi (TOFA), tamamı doğal olarak oluşan cis-izomer formunda olan tipik olarak %90 oleik asit içermesi bakımından benzersiz bir ticari yağ asididir.
Tall Oil yağ asidi (TOFA) yalnızca düşük oranda çoklu doymamış asit içerdiğinden, mükemmel oksidasyon direncine ve renk stabilitesine sahiptir.
Tall Oil yağ asidindeki (TOFA) doymuş yağ asitleri ve sabunlaşmayan maddeler de son derece düşüktür.
Tall Oil yağ asidi (TOFA), bir emülgatör veya yüzey aktif madde olarak işlev gören çok sayıda kozmetik ve kişisel bakım uygulamasında kullanılır.

Tall Oil yağ asidinin (TOFA) DEPOLANMASI
Tall Oil yağ asidini (TOFA) doğrudan güneş ışığında saklamayın.
Tall Oil yağ asidini (TOFA) ısıdan, kıvılcımlardan ve açık alevden uzak tutun
Tall Oil yağ asidi (TOFA) kaplarını kullanılmadıkları zaman kapalı tutun
Tall Oil yağ asidini (TOFA) ortam sıcaklığında ve atmosfer basıncında saklayın

EŞANLAMLI SÖZCÜK:
orantılandırılmış Uzun yağ asidi yağ asidi
yağ asitleri, uzun yağ
Uzun yağ asidi s
Uzun yağ asidi yağ asidi
Uzun yağ asidi yağ asitleri
1480
61790-12-3
H9HR63474M
Asitler, Uzun yağ asidi
Yağ asitleri, Uzun yağ asidi
uzun yağ asidi
Yağ asitleri, uzun yağ
Orantısız Uzun yağ asidi yağ asidi
EINECS 263-107-3
Uzun yağ asidi s
Uzun yağ asidi yağ asitleri
UNII-H9HR63474M
Talol
sıvı reçine
Talloel (Almanca);
Aceite de resina (İspanyolca)
Tallol (Fransızca)
uzun
Uzun yağ asidi L-1
Talloilasit
Asitler, donyağı
uzun yağ asidi
TALLOELFETTSAEUREN
Uzun yağ asidi yağ asidi
Yağ asitleri, uzun yağ
orantısız salçayağ asiti
Talllfettsuren (Harzsuregehalt < %2)

IUPAC ADI:
kobalt(2+); 3-(3-etilsiklopentil)propanoat
Orantısız Uzun Yağ Yağ Asidi
yağ asidi, uzun yağ
Yağ asitleri, uzun yağ
yağ asitleri, uzun yağ
Uzun Yağ Yağ Asidi
çam sakızı

Düzenleyici süreç adları:
Asitler, uzun yağ
Orantısız uzun yağlı yağ asidi
Yağ asitleri, uzun yağ
yağ asitleri, uzun yağ
Yağ asitleri, uzun yağ
Yağ asitleri, uzun yağ
uzun yağ asidi
Uzun yağ asitleri
Uzun yağlı yağ asitleri

IUPAC isimleri:
kobalt(2+); 3-(3-etilsiklopentil)propanoat
Orantısız Uzun Yağ Yağ Asidi
yağ asidi, uzun yağ
Yağ asitleri, uzun yağ
yağ asitleri, uzun yağ
Yağ asitleri, uzun yağ
Müsait değil
Uzun Yağ Yağ Asidi
Uzun Yağ Yağ Asitleri
çam sakızı

Ticari isimler:
TOFA-UTL

Diğer tanımlayıcılar:
107119-79-9
12655-96-8
170006-36-7
39280-71-2
39384-02-6
39387-45-6
39388-11-9
39390-49-3
59537-35-8
59680-07-8
59680-20-5
61790-12-3
68187-99-5
69346-01-6
69553-91-9
8039-02-9
8043-81-0
8045-98-5
8045-99-6
8046-00-2

Maddenin Adı:
Asitler, uzun yağ
Yağ asitleri, uzun yağ
uzun yağ asidi

Eş anlamlı:
Orantısız uzun yağlı yağ asidi
EINECS 263-107-3
Uzun yağ asitleri
Uzun yağlı yağ asitleri
UNII-H9HR63474M

Sistematik Adı:
Yağ asitleri, uzun yağ

Süper Liste Adı:
Yağ asitleri, uzun yağ

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.