THIXCIN R

Hidrojene Hint yağı

Moleküler Formül: C57H110O9
Molekül Ağırlığı: 939.4779 g/mol
InChI Anahtarı: WCOXQTXVACYMLM-UHFFFAOYSA-N
IUPAC Adı: 2,3-bis(12-hidroksioktadekanoiloksi)propil 12-hidroksioktadekanoat

THIXCIN R, tamamen organik, beyaz, ince bölünmüş, renk değiştirmeyen, higroskopik olmayan bir tozdur.
THIXCIN R, düşük çözünürlük parametrelerine sahip çözücüler ve bağlayıcılara dayalı organik sistemler için özel olarak tasarlanmış bir tiksotroptur.

THIXCIN R, hint yağının higroskopik olmayan, organik bir türevidir.
Polar olmayan solventlere dayalı organik sistemler ve toz boyalar için bir reoloji değiştirici görevi görür.
Tiksotropik gövde ekler ve viskoziteyi kontrol eder.
Akışı bozmadan sıvının gözenekli yüzeylere nüfuz etmesini ve sarkmasını kontrol eder.
THIXCIN R, toz boyaların gazdan arındırılmasını ve akışını ve tesviyesini iyileştirir.
THIXCIN R, pigmentlerin ve dolgu maddelerinin çökmesini azaltır.
Boyalarda optimum tesviye sağlar.
Çok iyi ambalaj stabilitesine sahiptir ve dayanıklılık ve ışık haslığı üzerinde olumsuz bir etkisi yoktur.
Alkid boyalar, ahşap boyalar, solventsiz epoksi boyalar, çekiç boyalar ve radyatör boyaları gibi uygulamalar için tasarlanmıştır.
THIXCIN R ayrıca dokulu boyalarda, yüksek yapılı boyalarda, jel kaplamalarda ve yüzey kaplamalarda ve toz kaplamalarda kullanılır.

Alifatik sıvılarda en yüksek tiksotropi derecesi için Thixcin R katkısı kullanılacak üründür.
Etkili reolojik özelliklerine ek olarak, THIXCIN R su iticilik verir, emülsiyonları stabilize eder ve rujlarda ve merhemlerde sertleştirici bir madde olarak işlev görür.
THIXCIN R, preslenmiş toz sistemlerinde kuru bağlayıcı olarak da kullanılabilir (Yüksek sıcaklık dayanımının gerekli olduğu durumlarda, BENTONE veya BENTONE JEL katkıları önerilir).
Thixcin R bir hint yağı türevidir.
THIXCIN R, tam yapısını geliştirmek için 55-60°C (130-140°F) aralığında sıcaklık kontrollü aktivasyon ve yüksek parçalayıcı karıştırma gerektirir.
Thixcin R, Ecocert ekolojik ve organik kozmetik standartlarına uygundur.

THIXCIN R UYGULAMALARI:
 • Kremler ve Losyonlar
 • Göz Kalemleri ve Çubuklar
 • Göz Farı
 • maskara
 • Dudak Parlatıcısı
 • Ruj
 • Dudak kremi
 • Güneş Bakım Ürünleri
 • Tırnak cilası

THIXCIN R'NİN AVANTAJLARI:
 • Tiksotropik gövde ve kontrollü viskozite.
 • Pigment ve dolgu süspansiyonunu destekler.
 • Akışı ve seviyelendirmeyi kontrol eder.
 • Sarkma ve çökme kontrolü sağlar.
 • Gözenekli yüzeylere sıvı girişini kontrol edin.
 • Mükemmel paket stabilitesi sağlar.
 • Sararma yapmaz.
 • Kolay dağılır.

Hidrokarbon jellerin üretimi üzerindeki ana etkiler (gelatör konsantrasyonu, çözücü dönme hızı, ısıtma ve soğutma süreleri vb.) detaylı olarak araştırılmıştır.
Deneyler küçük bir laboratuvar çözücü tesisinde 250 ml'lik Jet A-1 / THIXCIN R jelleri ile yapılmıştır.
Jelatör olarak Thixcin R (risinolik asit türevi) seçilmiştir çünkü silika veya bentonit jelleştiricilere kıyasla THIXCIN R yanıcı bir organik malzemedir ve yakıtın enerji içeriğini çok fazla değiştirmez.
Jellerin karakterizasyonu ve kalite kontrolü için deneylerin çoğu çift namlulu kapiler viskozimetre ile yapılmıştır.

Rotasyonel viskozimetre yerine bu aletin kullanılmasının nedeni, bir roket enjektöründe jel atomizasyonu için gerekli kesme hızlarının, diğer birçok yazar tarafından kullanılmış olan rotasyonel viskozimetrelerden çok daha yüksek (> 105/s) olmasıdır.
Ayrıca atomizasyonda önemli fakat genellikle göz ardı edilen bir rol oynayan uzama viskozitesinin ölçümü de bu aletle gerçekleştirilmiştir.
Laboratuvar tesisinde birkaç test serisi gerçekleştirilmiştir.
Üretim sıcaklığının 40 ila 60°C aralığında değişmesi, sıcaklığın 50°C'de tutulmasıyla en iyi sonuçların elde edilebileceğini gösterdi.
Başka bir test serisinde, jelatör konsantrasyonu ağırlıkça %4 ila %7 aralığında değiştirilmiştir.

Sonuçlar, kararlı jeller elde etmek için en az %5'ten fazla jelatör konsantrasyonlarının ve 1000 rpm'lik çözücü dönme hızlarının gerekli olduğunu göstermektedir.
Karıştırma süresinin etkisi başka bir test serisinde araştırıldı.
Sonuçlar, jel oluşumunun tamamlanması için 2.5 saatten uzun olmayan bir karıştırma süresinin yeterli olduğunu göstermektedir.
Deneyler, jel üretim sürecinin optimizasyonunun ilk adımı olarak düşünülmelidir.

THIXCIN R, kozmetik mineral, bitkisel ve silikon yağlarında ve ayrıca düşük polariteli alifatik solventlerde yüksek derecede tiksotropik kalınlaşma sağlayan hint yağının higroskopik olmayan bir türevidir.
THIXCIN R, tiksotropi sağlar ve stick ürünlerde iyi getiri sağlar; emülsiyonların yağ fazında kullanıldığında ürün stabilitesini artırır; ve preslenmiş toz formülasyonlarında bağlayıcı olarak kullanılabilir.

THIXCIN R, kozmetik ve tuvalet malzemeleri için hayvansal olmayan bir reolojik katkı maddesidir.
THIXCIN R, kozmetik mineral, bitkisel, silikon yağlarında ve düşük polariteli alifatik solventte yüksek derecede kalınlaşma sağlayan hint yağının higroskopik olmayan türevidir.
THIXCIN R, emülsiyonların yağ fazında kullanıldığında tiksotropi sağlar ve ürün stabilitesini artırır.
THIXCIN R, preslenmiş toz formülasyonlarında bağlayıcı olarak kullanılabilir.
THIXCIN R viskoziteyi kontrol eder, pigmentlerin ve genişleticilerin çökelmesini azaltır, optimum akış üretir, seviyelendirmeyi iyileştirir ve yapışmayı ve uyumluluğu iyileştirir.
THIXCIN R kremler, losyonlar, göz kalemleri ve stickler, göz farları, maskaralar, dudak parlatıcıları, rujlar, dudak balzamları, ojeler ve güneş bakım ürünlerinde kullanıma uygundur.

THIXCIN R'İN ANA ÖZELLİKLERİ:
 • Tiksotropik gövde ekler ve viskoziteyi kontrol eder
 • Pigmentlerin ve dolgu maddelerinin yerleşmesini azaltır
 • Optimum akış üretir
 • Seviyelendirmeyi geliştirir
 • Preslenmiş tozlarda bağlayıcılık sağlar.
 • Uyumluluğu iyileştirir

THIXCIN R, emülsiyonun yağ fazına veya emülsiyon bazlı olmayan formülasyonlarda, dispersiyon işleminin başlangıcında, tercihen diğer bileşenler eklenmeden önce solvent veya yağ 5 dakika önceden karıştırılarak eklenmelidir.
THIXCIN R, tam özelliklerini geliştirmek için işleme sırasında mümkün olduğunca fazla kesmeye maruz bırakılmalıdır.
Ancak, THIXCIN R kullanılırken, 55-65°C'lik bir birleşme sıcaklığı aralığına uyulmalıdır; 55°C'nin altında tiksotropi gelişmeyecektir; 65°C'nin üzerinde, formülasyon soğutulurken yumuşak jel benzeri parçacıklar görünebilir.
Daha yüksek polariteli yağların ve solventlerin varlığı bu üst sıcaklık sınırını düşürür.
Parçacıkların oluşmasını önlemek için, ürün 45°C'nin altına soğuyana kadar sürekli karıştırmaya devam edilmelidir.

Ayrıca şöyle bilinir:
tiksin r
triksin r
Tixcin r
tri-12-hidroksistearin
Gliserol tris (12-hidroksistearat)
Gliseril tris (12-hidroksistearat)

THIXCIN R bir hint yağı türevidir.
Uygulama: elektronik kimyasal, lehim pastası tiksotropik ajan
Fiziksel özellikler

THIXCIN R bileşimi: hint yağı bitkisinin organik türevi yağı
Renk/form: beyaz ince toz
Yoğunluk 25 °C: 1.02g/cm
Kül içeriği: 0%3
Erime noktası: 85℃(185℉)
Hava sıcaklığı:
 43℃ - 54℃。
(Sıvı ürün)(95 ° F - 130 ° F)

THIXCIN R nerede kullanılabilir ve hangi büyük faydalar sağlanabilir?
THIXCIN R, renkli kozmetikler, cilt bakımı, güneş bakımı ve saç bakımı dahil olmak üzere çeşitli kozmetik ve kişisel bakım formülasyonları için uygundur.
Ürün formları emülsiyonlar, yağ jelleri, çubuklar ve tozlar vb. olabilir.
Etkili bir reolojik katkı maddesi olarak THIXCIN R, viskozite oluşturur, partikülleri askıya alır, yüksek derecede tiksotropi sunar ve akışın kontrolüne yardımcı olur.
THIXCIN R, hem emülsiyonlarda hem de tek yağ fazlı formülasyonlarda formülasyonların fiziksel stabilitesini büyük ölçüde artırabilir.
Rujlar veya saç şekillendirme çubukları gibi katı ürün formlarında THIXCIN R ayrıca sertleştirici bir madde olarak işlev görür.
Ek faydalar arasında iyileştirilmiş ödeme, ilave kayganlık ve tereyağlı bir his yer alabilir.
Vücut yıkama formülasyonlarında THIXCIN R'nin etkili bir reolojik değiştirici olduğu kanıtlanmıştır ve istenen sahte vücut etkisini elde etmek için kullanılabilir.
THIXCIN Rs su iticiliği dudak parlatıcısı ve ruj gibi ürünlerde oldukça faydalıdır.
THIXCIN R, preslenmiş tozlarda kuru bağlayıcı olarak da kullanılabilir.

THIXCIN R'yi dağıtmak ve etkinleştirmek için tercih edilen prosedür nedir?
Spesifik formülasyon gereklilikleriyle sınırlandırılmadıkça, THIXCIN R'nin optimal aktivasyonu için genellikle aşağıdaki dahil etme prosedürü önerilir:
1. THIXCIN R tozunu, oda sıcaklığında veya C'de yağ fazının tamamına veya bir kısmına karıştırarak dağıtın.
2. Oda sıcaklığında karıştırılmışsa, THIXCIN R ve yağ karışımını C'ye ısıtın.
3. Tam aktivasyona izin vermek için sıcaklığı C'de tutarken yaklaşık 20 dakika yüksek kesmeli karıştırma uygulayın.
4. Düşük ila orta parçalı karıştırma ile 35°C'nin altına soğutun.

Hangi karıştırma ekipmanı önerilir?
20 dakikalık kesme süresi boyunca, bir silverson homojenleştirici, yüksek kesmeli karıştırıcı veya başka bir benzer tipte karıştırma ekipmanı kullanılabilir.
Soğutma işlemi sırasında pervanenin karıştırılması önerilir.

THIXCIN R'yi çeşitli işleme koşullarıyla sisteme formüle etmek mümkün mü?
Önerilen birleştirme prosedürünün çoğu sistemde tatmin edici olduğu kanıtlansa da, formülasyon gereksinimlerine bağlı olarak başka işleme koşullarına ihtiyaç duyulabilir.
Ek olarak, formülasyonun rahatlığı için, THIXCIN R'yi dahil etmek için isteğe bağlı yollar da gerekli olabilir.
THIXCIN R'nin bir dizi tek solvent sisteminde ve ayrıca kişisel bakım formülasyonlarında işlenmesini inceledik ve çeşitli koşullar altında THIXCIN R'yi etkinleştirmenin mümkün olduğunu bulduk.
Sonuçlar solvent sistemine ve formülasyona bağlıdır ve duruma göre değerlendirilmelidir.
THIXCIN R'nin başarısız katılımının önemli bir göstergesi tohumlama fenomenidir.

İstenmeyen "tohumlama" olmadan THIXCIN R'yi farklı sistemlere dahil etmenin olası yolları nelerdir?
İdeal olarak, tohumlama olmadan optimum aktivasyonu sağlayan, daha önce ana hatları verilen tercih edilen birleştirme prosedürünü izlemenizi öneririz.
Ürün formülasyon işleminde, daha yüksek seviyede THIXCIN R içeren bir ana parti hazırlanabilir, örn. %10, yüksek parçalayıcılı karıştırma ekipmanı kullanılarak uygun bir sıvı içinde dağıtılır.
Bu daha sonra, ilave yüksek kesmeye ihtiyaç duymadan, normal karıştırma ile formülasyonun geri kalanına dahil edilebilir.
Daha önce belirtildiği gibi, genel formülasyon süreci, tercih edilen THIXCIN R birleştirme yöntemini izlememize izin vermiyorsa.
Tohumlama içeren iki lipgloss formülasyonu.
Tohumlama gerçekleşip gerçekleşmediğine bakılmaksızın, THIXCIN R'nin daha yüksek 85°C'ye maruz kalması nedeniyle aynı seviyede THIXCIN R'nin ısıtıldığını, karıştırıldığını ve daha sonra karıştırılmadan soğutulduğunu biliyoruz.
85°C gibi sıcaklıklar büyük ölçüde bağımlıdır Soldaki formülasyon, belirli yağ/çözücü sisteminde tohumlanmayı gösterir.
Soğuma işlemi sırasında, yüksek kesme uygularken sıcaklığı 20 dakika boyunca C'de tutmak, tohumlama riskini azaltmaya yardımcı olabilir.
Formülasyon karıştırılarak oda sıcaklığına soğutulabilir.
Tek bir yağ fazı formülasyonunda, formülasyon içindeki belirli bileşenleri eritmek için daha yüksek sıcaklıklara ihtiyaç duyulabilir.
THIXCIN R, tohumlama şansını azaltmak için yüksek parçalayıcı karıştırma uygularken C'yi 20 dakika koruyarak soğuma işlemi sırasında eklenebilir ve etkinleştirilebilir.
Bir çubuk formülasyon için formül, C'nin üzerinde veya çevresinde katılaşabilir.
Bu durumda, THIXCIN R, tohumlama olmaksızın daha yüksek sıcaklıklarda bile başarılı bir şekilde dahil edilebilir, ancak bu büyük ölçüde sisteme bağlıdır.
Aktivasyon sıcaklıklarının düşük olması nedeniyle tohumlanma gözlemlenen durumlarda, 20 dakika yüksek kesme uygulanarak yığın C'ye getirilerek düzeltme yapılabilir. 7

Uygulama: alkid reçine kaplama-solventsiz epoksi kaplama-radyatör boya-ahşap leke-yapıştırıcı, birleştirme ve sızdırmazlık maddesi-plastik sol, araba-jel kaplama ve doymamış hamur altı için organik sol-sızdırmazlık maddesi Polyester-toz kaplama-kozmetik- eczane

THIXCIN R'yi serin ve kuru bir yerde saklayın.
Raf ömrü THIXCIN R dört yıl saklanabilir

Stok kontrolü:
İlk giren ve ilk çıkar.
Raf ömrü yarım yıldır.

Not: bilgiler sadece referans içindir.

Farmakoloji:
Hidrojene Hint Yağı, balmumu benzeri hidrojene hint yağı türevidir.
Hidrojene hint yağı birçok endüstriyel uygulamaya sahiptir.

Molekül Ağırlığı: 939.4779 g/mol
Moleküler Formül: C57H110O9
Hidrojen Bağ Donör Sayısı: 3
Hidrojen Bağ Alıcı Sayısı: 9
Dönebilen Bağ Sayısı: 56
Tam Kütle: 938.814985 g/mol
Monoizotopik Kütle: 938.814985 g/mol
Topolojik Kutup Yüzey Alanı: 140 A^2
Ağır Atom Sayısı: 66
Karmaşıklık: 983
İzotop Atom Sayısı: 0
Tanımlanan Atom Stereocenter Sayısı: 0
Tanımsız Atom Stereocenter Sayısı: 3
Tanımlı Bond Stereocenter Sayısı: 0
Tanımsız Bond Stereocenter Sayısı: 0
Kovalent Bağlı Birim Sayısı: 1

Eş anlamlıları:
1. Tiksin R
2. Triksin R
3. Tixcin R
4. Tri-12-hidroksistearin
5. Gliserol Tris (12-hidroksistearat)
6. Gliseril Tris (12-hidroksistearat)
7. 12-hidroksistearik Asit Trigliserit
8. 12-hidroksioktadekanoik Asit, Gliseril Ester
9. 139-44-6
10. Tiksin E
11. Nsc2389
12. 12-hidroksioktadekanoik Asit, Gliserollü Triester
13. Oktadekanoik Asit, 12-hidroksi-, Gliserollü Triester
14. 2,3-bis(12-hidroksioktadekanoiloksi)propil 12-hidroksioktadekanoat
15. 1,2,3-propanetriil Tris(12-hidroksioktadekanoat)
16. Oktadekanoik Asit, 12-hidroksi-, 1,2,3-propanetriil Ester
17. Hint yağı
18. Trihidroksistearin
19. Hintyağı Nf
20. Pirinç Sentetik Balmumu
21. Unitina Saat
22. Castorwax Mp-70
23. Castorwax Mp-80
24. Hint Yağı Hidrojene
25. Hidrojene Hint Yağı
26. Caswell No. 486a
27. Hint Yağı, Hidrojene
28. Olio Di Ricino Idrogenato
29. Unii-zf94ap8mey
30. Şembl296177
31. Ac1l18f6
32. Hint Yağı, Hidrojene [nf
33. Unii-06yd7896s3
34. Gliseril Tri (12-hidroksistearat)
35. Nsc 2389
36. NSC-2389
37. Einecs 205-364-6
38. Einecs 232-292-2
39. Olio Di Ricino Idrogenato [İtalyanca]
40. Epa Pestisit Kimyasal Kodu 031604
41. Oktadekanoik Asit, Gliserollü Triester
42. An-23156
43. Ai3-19740
44. 1,2,3-propantriol Tri(12-hidroksistearat)
45. 3b2-5618
46. ​​12-hidroksioktadekanoik Asit, 1,2,3-propanetriil Ester
47. Oktadekanoik Asit, 12-hidroksi-, 1,2, 3-propanetriil Ester
48. 2,3-bis((12-hidroksioktadekanoil)oksi)propil 12-hidroksioktadekanoat
49. 1,3-bis[(12-hidroksioktadekanoil)oksi]propan-2-il 12-hidroksioktadekanoat
50. Oktadekanoik Asit, 12-hidroksi-, 1,1',1''-(1,2,3-propanetriil) Ester
51. 117313-82-3
52. 194498-31-2
53. 37281-13-3
54. 37359-50-5
55. 38264-86-7
56. 39433-74-4
57. 400628-60-6
58. 53468-68-1
59. 69522-63-0
60. 8001-78-3
61. 8030-79-3
62. 8041-92-7
63. 8041-93-8
64. 8041-94-9
65. 81544-51-6

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.