TRİCETEARETH-4 FOSFAT

CAS Numarası: 119415-05-3

Triceteareth-4 Fosfat, Fosforik Asit (qv) ve Ceteareth-4'ün (qv) bir triesteridir.

Triceteareth-4 Fosfat, bir yağ alkolü (tridesil alkol) ve bir emülgatör ve temizleme maddesi olarak işlev gören polietilen glikolün sentetik bir karışımıdır.
Kapsamlı araştırmalar, Triceteareth-4 Fosfat ve diğer trideceth tipi bileşenlerin, kozmetik ürünlerde tipik olarak görülen düşük miktarlarda kullanıldığında güvenli ve hassaslaştırıcı olmadığını göstermiştir.

Triceteareth-4 Fosfat, kozmetik ve ilaç endüstrisi için su içinde yağ emülsiyonlarının üretimi için bir emülgatördür.
Triceteareth-4 Fosfat, birincil emülgatör veya hidrofilik ko-emülgatör olarak kullanılır ve mükemmel bir cilt hissine sahiptir.
Triceteareth-4 Fosfat, polar yağlar ve UV filtreleri ile emülsiyonların üretilmesine izin veren yüksek bir HLB değerine sahiptir.

Triceteareth-4 Fosfat, güçlü emülsifiye edici ve stabilize edici özellikleri sayesinde zorlu formülasyonlar için uygun çok yönlü bir emülgatördür.
Triceteareth-4 Fosfatlı emülsiyonlar, içeriği yağsız formülasyonların bakımı için ideal bir seçim haline getiren harika bir doku elde eder.

Triceteareth-4 Fosfat, emülsiyon haline getirilecek maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyonların oluşmasına yardımcı olur, böylece suda çözünür ve yağda çözünür bileşenler birlikte harmanlanabilir.

Triceteareth-4 Fosfatın Faydaları:
-UV filtreleriyle çok iyi uyumluluk
-Zorlu formülasyonlar için esneklik
-Anyonik, ön nötralize
-Her tür yağ ve wax ile mükemmel uyumluluk
-Esnek ve kremsi dokulara sahip bakım formülasyonları için idealdir

Triceteareth-4 Fosfatın Tanımı:
Triceteareth-4 Fosfat, kozmetik ve ilaç endüstrisi için su içinde yağ emülsiyonları olarak kullanılır.

Triceteareth-4 Fosfatın Kimyasal Adı:
Triceteareth-4 Fosfat

Ürün Fonksiyonu:
emülgatör

Kimyasal Türü:
Fosfor Bileşikleri

Triceteareth-4 Fosfat Uygulamaları:
-Saç stili
-Krem, Losyon
-Güneş koruması
-Renkli Kozmetik

Triceteareth-4 Fosfatın Performans İddiaları
-UV filtreleri ile uyumlu
-emülsifiye edici özellikler
-Hafif cilt hissi
-Yağlarla uyumlu
-Kremsi doku sağlar

TRICETEARETH-4 FOSFAT şu şekilde sınıflandırılır:
-emülsifiye edici
-sürfaktan

Triceteareth-4 Fosfat Uygulamaları:
-Yüz bakımı
-Vücut bakımı
-Güneş kremi

Triceteareth-4 Fosfat, veri tabanımızdaki ürünlerin yaklaşık %0,09'u onu içeren nadir bir kozmetik bileşendir.

Triceteareth-4 Fosfat Ürün Açıklaması:

ÜRÜN:
Triceteareth-4 fosfat

CAS #:
119415-05-3

EŞANLAMLI SÖZCÜK:
Triceteareth-4 fosfat

FORMÜL:
CH3C5H8CH3

Triceteareth-4 Fosfat TİPİK ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

NOTLAR:
Triceteareth-4 fosfat, fosforik asit ve ceteareth4'ün bir Triester'idir.

SINIF:
Özel kimyasallar

FONKSİYONLAR:
Sürfaktan, Emülgatör, Asit

SANAYİ:
Kozmetik

CAS Numarası: 119415-05-3
COSING REF No: 80304
Chem/IUPAC Adı: Poli(oksi-1,2-etandiil), a-(C16-C18-alkil)-.omega.-hidroksi- (4 mol EO ortalama molar oranı), fosfatlar (3:1)

INCI adı: TRICETEARETH-4 FOSFAT
Sınıflandırma: Etoksillenmiş bileşik

Triceteareth-4 Fosfat fonksiyonları (INCI):
Emülsifiye edici ajan:
Triceteareth-4 Fosfat, arayüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu destekler.

Yüzey aktif madde:
Triceteareth-4 Fosfat, kozmetiklerin yüzey gerilimini azaltır ve kullanım sırasında ürünün eşit dağılımına katkıda bulunur.

İnci adı:
Triceteareth-4 fosfat

Fransızca adı:
Triceteareth-4 Fosfat

CAS numarası:
119415-05-3

EC numarası:
-

İNCİ Adı:
Triceteareth-4 Fosfat

Emülgatörlerin intopik ürünlerin neden olduğu Triceteareth-4 Fosfat dermatitinin alerjik teması nadir değildir ve bir dizi vakada belgelenmiştir.
Triceteareth-4-fosfat (Hostaphat r KW340N; CAS86338-11-6) vücut ve el kozmetik ürünlerinde kullanılan bir yüzey aktif madde ve emülsifiye edici ajandır.
Triceteareth-4 Fosfat, fosforik asit ve ceteareth-4'ün denemesidir ve kozmetik preparasyonlarda yüzey aktif maddeler, emülgatörler ve ıslatıcı maddeler olarak sıklıkla kullanılan kimyasal bileşikler sınıfına aittir.

Sodyum dihidroksisetil fosfat, daha önce bir temas alerjeni olarak tanımlanan bir bileşiğin bir örneğidir.
Bu rapor, bir cilt losyonunda trisetearet-4-fosfatın neden olduğu bir alerjik kontakt dermatit vakasını tanımlamaktadır.

Triceteareth-4 Fosfat Teknik Verileri:
HLB: 11
Emülsiyon tipi: o/w
Kullanım seviyesi: %1-%4
pH: 3-9
Erime aralığı: 42-49 °C
Sıvı kristal oluşumu: evet (yağlı alkol varlığında)

INCI adı:
TRICETEARETH-4 FOSFAT

Alternatif isimler:
Polioksietilen(4) Trisetilstearileter-Fosfat

Menşei:
Kimyasal (çoğunlukla), sentetik

Tanım:
Bilgi bulunmamaktadır

INCI işlevi:
sürfaktan

Madde kategorisi:
PEG/PEG türevleri, Organohalojen bileşikleri

UNII:
69534Y66HAYIR

Tercih Edilen Madde Adı:
TRICETEARETH-4 FOSFAT

Eşanlamlılar ve Eşlemeler:
119415-05-3
PEG-4 TRICETEARİL ETER FOSFAT
POLİOKSİETİLEN (4) TRICETEARİL ETER FOSFAT
TRICETEARETH-4 FOSFAT [İNCİ]

INCI adı: Triceteareth-4 Fosfat
Adı geleneksel : Tricetiaret-4 Fosfat
Bileşen kategorisi: Emülgatörler, yumuşatıcılar, yüzey aktif maddeler (deterjanlar)
Uygulama: Sürfaktan - emülsiyon bileşeni
kozmetik etki: Cildi nazikçe temizler, nemlendirir
Amaç: yumuşatma, temizleme
Cilt veya saç tipleri için etkilidir: Her cilt tipi için
Menşei: Sentetik, doğal kozmetiklerde kullanılabilir
tehlike faktörü: Kısa
Hamile kadınlar için tehlike: Belirtildiği şekilde kullanıldığında güvenlidir
Alerjenite: Olası bireysel hoşgörüsüzlük

Tricetaret-4 Fosfat, cilt bakımı ve kozmetikte emülsifiye edici, temizleyici bir yüzey aktif madde olarak işlev görür.
Yağ alkolü (tridesil alkol) ve emülgatör ve temizleme maddesi olarak işlev gören polietilen glikolün sentetik karışımı.
Kapsamlı araştırmalar, bu ve diğer tridecet tipi bileşenlerin, kozmetik ürünlerde yaygın olarak bulunan küçük miktarlarda kullanıldığında güvenli olduğunu ve hassaslaştırıcı olmadığını göstermiştir.

CAS No.119415-05-3
Kimyasal Adı:TRICETEARETH-4 FOSFAT
CBNumarası:CB2965255

Eş anlamlı:
Poli(oksi-1,2-etandiil), alfa-hidro-omega-hidroksi-, mono-C16-2o-alkil eterler, fosfatlar, sodyum tuzları
Poli(oksi-1,2-etandiil), alfa-hidro-omega-hidroksi-, mono-C16-20-alkil eterler, fosfatlar, sodyum tuzları
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.