TRİETİL SİTRAT

CAS numarası: 77-93-0
EC numarası: 201-070-7
Kimyasal formül: HOC(COOC ₂ H ₅ )(CH ₂ COOC ₂ H ₅ ) ₂
Molar Kütle: 276.29 g/mol

Trietil sitrat, sitrik asidin bir esteridir.
Trietil sitrat, köpükleri stabilize etmek için gıda katkı maddesi (E numarası E1505) olarak, özellikle yumurta akı için çırpma yardımcısı olarak kullanılan renksiz, kokusuz bir sıvıdır.
Trietil sitrat, farmasötik kaplamalarda ve plastiklerde de kullanılır.

Trietil sitrat, polivinil klorür (PVC) ve benzeri plastikler için plastikleştirici olarak da kullanılır.
Trietil sitrat, e-sigara sularında sahte emülgatör olarak kullanılmıştır.
Trietil sitrat, esasen gıda ürünlerinde kullanılan lesitin gibi işlev görür.

Trietil sitrat, Sitrik Asit'in bir esteridir.
Trietil sitrat (Etil sitrat, E1505, Sitrik asit etil ester) farmasötik kaplamalarda ve plastiklerde kullanılır.

Trietil sitrat uygulamaları:
Trietilsitrat, örneğin yapıştırıcılarda, mürekkeplerde, sızdırmazlık maddelerinde, plastiklerde ve kaplamalarda plastikleştirici olarak kullanılır.
Burada Trietil sitrat esas olarak polimerlerin sertliğini azaltır ve ayrıca viskoziteyi düzenlemek için kullanılabilir.
Kişisel bakım endüstrisinde Trietil sitrat, solvent veya seyreltici olarak ve ayrıca parfümler için sabitleyici olarak kullanılır.

Aktif bileşen olarak Trietil sitrat, deodorantlarda da kullanılabilir.
Trietil sitrat kozmetiklerinde kullanım için Connect Chemicals, yalnızca doğal ham maddelere dayalı bir kalite sunar.
Trietil sitrat, gıda endüstrisinde aroma veya aroma taşıyıcısı olarak da kullanılabilir.
Trietil sitrat için bir ECOCERT/COSMOS sertifikası mevcuttur.

Trietil Sitrat (TEC), uzun süre kalıcı parfümler için saf bir çözücü, seyreltici ve sabitleyicidir ve deodorantlar için mükemmel bir aktif maddedir (ter bileşenlerinin enzimatik ayrışmasını engeller).
Trietil sitrat, çözünmeyen organik UV filtrelerinin daha iyi dağılmasına yardımcı olur (günümüz güneş kremlerinde kullanılır).

Ekstraksiyon: Trietil sitrat, sitrik asidin bir esteridir ve renksiz ve kokusuz bir sıvıdır.

Faydaları: Trietil sitrat, terin ayrışmasından sorumlu enzimleri yok etme özelliği sayesinde doğal bir deodorant olarak kullanılır ve böylece kötü kokuların oluşmasını engeller.

TRİETİL SİTRAT şu şekilde sınıflandırılır:
-Antioksidan
-Deodorant
-Maskeleme
-akışkanlaştırıcı
-çözücü

CAS Numarası: 77-93-0
EINECS/ELINCS No: 201-070-7
COSING REF No: 80375
Kimyasal/IUPAC Adı: Trietil sitrat

Trietil sitratın genel açıklaması:
Trietil sitrat, güvenli bir doğrudan gıda katkı maddesidir.
Size Yeşil Kimyanın 12 İlkesinden bir veya daha fazlasına uyan Daha Yeşil Alternatif Ürünler getirmeyi taahhüt ediyoruz.
Trietil sitrat, membran hazırlamada oldukça toksik seyrelticilerin yerini alabilir ve bu nedenle "Daha Az Tehlikeli Kimyasal Sentezler" ile uyumludur.

Trietil sitrat uygulamaları:
Trietil sitrat, plastikleştirici seviyelerinin ve sinterleme sıcaklığının, silindirle sıkıştırma ile hazırlanan uzun süreli salınımlı matris tabletlerin kırılma kuvveti üzerindeki etkisinin belirlenmesinde yakın kızılötesi (NIR) spektroskopisinin fizibilitesinin araştırılmasında plastikleştirici olarak kullanıldı.
Trietil Sitrat (CAS 77-93-0), çeşitli endüstriyel ve tüketici uygulamalarına sahip bir sitrik asit esteridir.
Trietil sitrat, etanol ve doğal sitrik asidin fermantasyonu yoluyla üretilir.
Bu renksiz, kokusuz sıvı genellikle gıda katkı maddesi olarak kullanılır ve burada hem aroma maddesi hem de köpük stabilizatörü, esas olarak işleme sırasında organik yumurta akı için bir çırpma arttırıcı görevi görür.

Kozmetik ve kişisel bakım sektöründe trietil sitrat, parfüm sabitleyici ve film olarak saç spreyleri ve oje için kullanılmaktadır.
Trietil sitrat ayrıca birçok deodorantta aktif bir bileşendir.
Trietil sitrat biyolojik olarak kolayca bozunabilir ve bozunmadan önce düşük toksisiteye sahip olduğu kabul edilir.

Bazı farmasötik kaplamaların ve plastiklerin imalatı, doğal reçineler ve selüloz türevleri için bir plastikleştirici görevi gördüğü trietil sitratın kullanımını içerir.
Polivinil klorür (PVC) bir örnektir.
Trietil sitrat, e-sigara sularında sahte emülgatör olarak kullanılmıştır.
Trietil sitrat, lesitinin birçok gıda ürününde yaptığı gibi bir stabilizatör olarak işlev görür, ancak bu benzersiz uygulamaya kendini veren buharlaşma olasılığı vardır.

Trietil sitratın Raf Ömrü:
Uygun depolama koşullarında raf ömrü 24 aydır.

Trietil Sitrat'ın devreye girdiği yer burasıdır. Trietil Sitrat için birçok uygulamadan biri, uçucu yağ formülasyonlarını desteklemektir.
Bu birinci sınıf bileşen, uçucu yağların birbirine karışmasına yardımcı olur ve ftalatlar veya diğer sentetik kimyasallar gibi ne çevre dostu ne de kullanımı güvenli olmayan bir katkı maddesi yerine güvenli, yeşil bir katkı maddesidir.
Hafif özellikleri nedeniyle, Trietil Sitrat ciltte tahrişe veya diğer hassaslaştırıcı etkilere neden olmaz ve birçok kozmetik ve gıda uygulamasına sahiptir.

CAS Numarası: 77-93-0
ChEMBL: ChEMBL464988
Kimyasal Örümcek: 13850879
ECHA Bilgi Kartı: 100.000.974
EC Numarası: 201-070-7
E numarası: E1505 (ek kimyasallar)
PubChem Müşteri Kimliği: 6506
UNII: 8Z96QXD6UM
CompTox Kontrol Paneli (EPA): DTXSID0040701

Trietil sitrat, normalde kozmetikte deodorantlarda etkili bir aktif ajan olarak kullanılan sitrik asitten elde edilen yağlı bir sıvıdır.
Ter cildin pH'ını artırır; daha yüksek pH seviyelerinde, ciltte doğal olarak bulunan bakteriler, belirgin bir kötü koku ile cildin sebumunu yağ asitlerine ayırır.
Bununla birlikte, daha yüksek pH seviyelerinde, trietil sitrat etil alkol ve sitrik asitte parçalanır: etil alkolün bakteriyostatik etkisi bakterilerin üremesini engellerken sitrik asit cildin pH'ını düşürür ve bakterilerin kötü kokuya neden olmasını engeller.
Trietil Sitrat ayrıca parfüm sabitleyici olarak da kullanılır.


Trietil Sitrat, cilt tahrişine neden olmayan ve karşı endikasyonu olmayan kesinlikle güvenli bir esterdir.
Trietil sitrat, terlemeyi engellemeden cildin doğal pH'ını dengeler, böylece toksinlerin vücudumuzdan atılmasına izin verir.

Çözünürlük: suda az çözünür (1:15 / %6.5). Etanol ve eterde çözünür.

DOZAJ: deodorantlarda %5'e kadar. Koku sabitleyici olarak %1.

ENDİKASYONLARI: Hassas cilt. Normal cilt.

UYGULAMALAR: Sprey deodorantlar; çubuk deodorantlar; ayak kremleri; ev yapımı parfümler

Trietil sitrat, trikarboksilik asitler ve türevleri olarak bilinen organik bileşikler sınıfına aittir.
Bunlar tam olarak üç karboksil grubu içeren karboksilik asitlerdir.
Trietil sitrat, hafif, meyvemsi ve kokusuz bir tatma bileşiğidir.
Bir literatür taramasına dayanarak, Trietil sitrat hakkında önemli sayıda makale yayınlanmıştır.

Kimyasal formül: C12H20O7
Molar kütle: 276.283 g/mol
Görünüm     : Yağlı sıvı
Yoğunluk: 25 °C'de 1.137 g/mL
Erime noktası: −55 °C (−67 °F; 218 K)[3]
Kaynama noktası:
1 atm'de 294 °C (561 °F; 567 K)
150 mmHg'de 235 °C
Suda çözünürlük: 65 g/L
Manyetik duyarlılık (χ): -161.9·10−6 cm3/mol

Trietil Sitrat (TEC), cilt bakımı için ftalat olmayan bir kozmetik bileşendir.
Trietil Sitrat, doğadan türetilen tarımsal kaynaklardan üretilen mükemmel cilt bakımı özelliklerine sahip çok yönlü bir kozmetik bileşendir.
Trietil sitrat, %100 yenilenebilir karbon kaynağından yapılmış toksik değildir, çevre dostudur ve biyolojik olarak parçalanabilir.
Trietil sitrat, kişisel bakım, sağlık, yiyecek ve içecek, endüstriyel uygulamalar, temizleyiciler ve deterjanlar gibi çeşitli uygulamalar için uygundur.

Trietil sitratın tanımı:
Trietil sitrat, parfümcüler tarafından çözücü, seyreltici ve sabitleyici olarak kullanılır.
Trietil sitrat, deodorantlarda aktif bir bileşen olarak kabul edilir ve kokular için mükemmeldir.
Farmasötik uygulamalarda Trietil sitrat, enterik kaplı tabletlerin performansına plastikleştirici olarak katkıda bulunur.
Trietil Sitrat ayrıca formülasyonda el kremleri, ayak balzamları, yüz kremleri, güneş bakım kremleri, el kremleri, eksfoliasyon kremleri, yüz nemlendiricisi, yaşlanma karşıtı kremler ve vücut losyonları gibi cilt bakım ürünlerinin yapımında kullanılır.

Trietil sitratın temel özellikleri:
-Uzun süre kalıcı parfümler için saf çözücü, seyreltici ve sabitleyici.
-Toksik olmayan, çevre dostu ve biyolojik olarak parçalanabilen bileşen %100 yenilenebilir karbon kaynağından yapılmıştır.
-Deodorantlar için mükemmel bir aktif madde (ter bileşenlerinin enzimatik ayrışmasını engeller).
-Çözünmeyen organik UV filtrelerinin daha iyi dağılmasına yardımcı olur (günümüz güneş kremlerinde kullanılır).
-Yüksek kaliteli saç spreylerinde ve ojelerde tercih edilen film güçlendirici ajan.
-Enterik kaplı tabletlerin performansına plastifiyan olarak katkı sağlar.

Trietil sitratın Kullanım Alanları:
Trietil sitrat, Sitrik Asit'in bir esteridir.
Trietil sitrat, örneğin yapıştırıcılarda, mürekkeplerde, sızdırmazlık maddelerinde, plastiklerde ve kaplamalarda plastikleştirici olarak kullanılır.
Burada Trietil sitrat esas olarak polimerlerin sertliğini azaltır ve ayrıca viskoziteyi düzenlemek için kullanılabilir.

Kişisel bakım endüstrisinde Trietil sitrat, solvent veya seyreltici olarak ve ayrıca parfümler için sabitleyici olarak kullanılır.
Aktif bileşen olarak Trietil sitrat, deodorantlarda da kullanılabilir.
Trietil sitrat, gıda endüstrisinde aroma veya aroma taşıyıcısı olarak da kullanılabilir.

Trietil sitratın Kullanım Alanları:
Trietil sitrat, sitrik asidin etanol ile esterleştirilmesiyle üretilir.
Doğal trietil sitrat, şarapta az miktarda bulunur.
Trietil sitrat cildi tahriş etmez ve insanlar üzerinde hassaslaştırıcı etki göstermez.
Bu nedenle Trietil sitrat kozmetik, farmasötik ve gıda uygulamalarında yaygın olarak kullanılmaktadır.
Trietil sitratların düşük migrasyon potansiyeli, solvent gücü ve endüstriyel kullanımlara uygunluğu nedeniyle gıda ile temas eden malzemelerde plastifiyan olarak tercih edilmektedir.

Tercih edilen IUPAC adı:
Trietil 2-hidroksipropan-1,2,3-trikarboksilat

Fiziksel Durum :Sıvı
Çözünürlük :Suda (65 mg/ml), eterde, alkollerde, asetonda ve karbon tetraklorürde çözünür.
Depolama :Oda sıcaklığında saklayınız
Erime Noktası :-55°C
Kaynama Noktası :126-127°C, 1 mmHg'de
Yoğunluk :1,14 g/mL 25°C'de (lit.)
Kırılma İndisi :n20D 1.44 (yanıyor)

Reaktif Damıtma ile Trietil Sitrat Sentezi:
Makro gözenekli Amberlyst 15 iyon değişim reçinesi katalizörü varlığında sitrik asit ve etanolden trietil sitratın sentezi için sürekli bir reaktif damıtma işlemi önerilmiştir.
ASPEN Plus simülasyon yazılımı kullanılarak geliştirilen proses tasarımı, laboratuvar kinetik ve termodinamik çalışmalarına ve pilot ölçekli reaktif damıtma deneylerine dayanmaktadır.
Pilot ölçekli deneyler, 5 m'lik bir cam reaktif damıtma kolonunda gerçekleştirilmiştir; katalizör etkinliği daha sonra, aktivite katsayılarına dayalı olarak kullanıcı tarafından yazılan bir reaksiyon kinetik modülü kullanılarak pilot ölçekli deneylerin ASPEN Plus simülasyonundan belirlendi.
Sitrik asit esterleştirme kinetiği yavaş olduğundan, pilot ölçekli sütunda tam dönüşüm elde edilememiştir.

Pilot ölçekli bir kolon deneyinin simülasyonundan belirlenen parametreler kullanılarak, sitrik asidi tamamen trietil sitrata dönüştürmek için bir reaktif damıtma kolonunun tasarımı gerçekleştirildi.
Optimum kolon performansı, suyun yeniden girmesini önlemek için düşük geri akış oranlarında (L/D < 0,1) ve ürün bozulmasına yol açmadan sıcaklığı artırmak ve kinetik oranları geliştirmek için orta derecede yüksek basınçta (2,5 bar) oluşur.
Etanol besleme pozisyonunun etkisi ile geri akış ve kaynama oranlarının değerleri de incelenmiştir.
Dietil sitratın trietil sitrata yavaş reaksiyonu nedeniyle çok sayıda reaktif aşama gereklidir.
Son bir adım olarak, ana bileşen olarak reaktif damıtma kolonu ile 25 milyon lbs/y trietil sitrat üretmek için eksiksiz bir ticari ölçekli işlemin tasarımı gerçekleştirildi.

Üç farklı süreç şeması incelenmiştir.
İlk şemada sadece reaktif damıtma kolonu kullanılır.
İkincisi, bir ön reaktör ve ardından bir reaktif damıtma kolonu kullanır.
Üçüncü ve tercih edilen şemada, bir ön reaktör ve ardından suyu çıkarmak için basit bir damıtma kolonu, reaktif damıtma kolonunun önüne yerleştirilir.
Her konfigürasyonda, trietil sitrat ürün verimi, ana yan ürün dietil sitrat olmak üzere, ağırlıkça %98,5'in üzerinde tutulur.
Ele alınan üç şema için akış bileşimlerinin ve ekipman tasarım parametrelerinin karşılaştırılması sağlanmıştır.

Eş anlamlı:
1,2, 3-Propanetrikarboksilik asit, 2-hidroksi-, trietil ester; 1,2,3-Propanetrikarboksilik asit, 2-hidroksi-, trietil ester
2-Hidroksi-1,2,3-propantrikarboksilik asit, delta trietil ester; 2-Hidroksi-1,2,3-propantrikarboksilik asit, trietil ester
etil sitrat; TEC; triaetilsitrat; Trietil 2-hidroksi-1,2,3-propantrikarboksilat

Molekül Ağırlığı: 276.28     
XLogP3-AA: 0.1     
Hidrojen Bağ Donör Sayısı: 1     
Hidrojen Bağ Alıcı Sayısı: 7     
Dönebilen Bağ Sayısı: 11
Tam Kütle: 276.12090297     
Monoizotopik Kütle: 276.12090297     
Topolojik Kutupsal Yüzey Alanı: 99.1 Å ²     
Ağır Atom Sayısı: 19
Karmaşıklık: 304     
İzotop Atom Sayısı: 0     
Tanımlanan Atom Stereocenter Sayısı: 0     
Tanımsız Atom Stereocenter Sayısı: 0      
Tanımlı Bond Stereocenter Sayısı: 0     
Tanımsız Bond Stereocenter Sayısı: 0     
Kovalent Bağlı Birim Sayısı: 1     
Bileşik Kanonikleştirildi: Evet     

INCI: Trietil Sitrat
Sitrik asit ester doğal bir antioksidandır ve bu nedenle deodorantlarda etkilidir, çözücü olarak uygundur ve diğer koruyucuları destekler.
İşleme: Yağ fazında ısıtın veya elle ısıtılan formülasyona çalışın.
Sulu-alkollü deodorant formülasyonlarında aktif bileşen olarak sitrik asit esteri kullanılacaksa, çözücü G10 LW 70 MB gibi bir çözücü gereklidir.
Trietil sitrat 4-5 ph aralığında etkilidir.

Kullanım: Deodorant etken madde, koku giderici yıkama losyonları ve ayrıca güneş koruyucu ürünlerde.

Trietil sitrat, etil alkol ve sitrik asidin bir denemesidir.
Trietil sitrat, köpükleri stabilize etmek için gıda katkı maddesi (E numarası E1505) olarak, özellikle yumurta akı için çırpma yardımcısı olarak kullanılan renksiz, kokusuz bir sıvıdır.
Trietil sitrat, polilaktik asit/kitin nanokristal (PLA/ChNC) nanokompozitlerinin işlenmesinde dağıtıcı bir yardımcı olarak önemli bir rol oynayan bir plastikleştiricidir.

Alternatif Ebeveynler:
-Yağ asidi esterleri
-Tersiyer alkoller
-Karboksilik asit esterleri
-Organik oksitler
-Hidrokarbon türevleri
-karbonil bileşikleri

Trietil Sitrat, tıkayıcı olmayan, yağlı olmayan, düşük viskoziteli, hızlı yayılma özellikleri, hızlı emicilik ve cilt üzerinde düşük kalıntı yapışkanlık sağlayan çok işlevli hafif bir yumuşatıcıdır.

Maddenin Spesifik Kullanımları:
Trietil sitrat, gıda işlemeden çok sayıda farklı alanda plastikleştirici olarak kullanıma kadar geniş bir uygulama yelpazesinde kullanılmaktadır.
Trietil sitratın yumurta akı ve diğer köpükler için çırpma maddesi olarak kullanılması talep edildi.
Trietil sitrat ayrıca bir aroma maddesi, bir çözücü olarak ve gıda kaplamalarında, gıda ile temas eden malzemelerde ve gıda ambalajlarında kullanılır.
Dilekçede istenilen yoğunluğa ulaşmak için gereken çırpma süresini kısaltmak için yumurta beyazlarına TEC ilave edilir.
Bir patent, sıvı yumurta beyazına %0.03 TEC eklenmesinin çırpma süresini %55 oranında azalttığını bildirdi.

Trietil sitrat ayrıca yumurta akı köpüklerini stabilize eder ve yumurta akılarının aşırı çırpmaya karşı toleransını arttırır.
TEC en çok pastörize sıvı yumurta akı, kurutulmuş yumurta akı ve dondurulmuş yumurta akı ürünlerinde kullanılır.
TEC, antimikrobiyal aktiviteyi artırabilir.
TEC ilavesi mikrodalgada makarnanın dokusunu iyileştirir, çatlama olmadan düşük sıcaklıkta kurutmayı kolaylaştırır ve pişirme sırasındaki nem kayıplarını azaltır.
TEC ayrıca aroma maddesi, çözücü olarak ve gıda kaplamalarında, gıda ile temas eden malzemelerde ve gıda ambalajlarında kullanılır.

TEC'nin gıda dışı kullanımları plastikleştirici, aglutinant ve sekestrandır.
Trietil sitratın uygulamaları oyuncaklarda, farmasötik ve tıbbi ürünlerde, sigaralarda, matbaa mürekkebi kaplamalarında, kozmetiklerde, parfümlerde ve cilalarda bulunur.
Trietil sitrat, ftalatlar gibi oldukça kalıcı plastikleştiricilerin yerini alabilen, çevre dostu, toksik olmayan bir plastikleştirici olarak bilinir.
Trietil sitrat ayrıca koku taşıyıcı (Rowe 2009), bir antioksidan olarak kullanılır ve deodorant ürünlerinde aktif bir bileşendir.

Kimyasal İsimler:
1,2,3-Propanetrikarboksilik asit, 2-hidroksi-,
trietil ester; Sitrik asit, trietil ester; Sitrik asit
türev, etil ester; etil sitrat; trietil 2-
hidroksi-1,2,3-propantrikarboksilat; β8 hidroksitrikarballik asit

Trietil sitrat TEC eco, bir sitrik asit esteridir ve kozmetikler için doğal bir bileşen olarak kabul edilir.
Trietil sitrat polar bir yağdır ve tozları dağıtmak için kullanılabilir.
Trietil sitratların ana uygulaması, doğal deodorantlar, koruyucu güçlendirici ve antioksidan için aktif bir malzemedir.
Trietil sitrat, lipofilik bir malzemedir ve tercihen yağ fazına eklenmelidir.
Hidroalkolik veya hidrogliserik spreyler ve roll-on gibi su bazlı ürünler için bir çözücü içinde önceden dağıtılmalıdır.
Trietil sitrat, balsamlardan kremlere ve spreylere kadar tüm deodorant formlarında, ayak bakım ürünlerinde ve deodorant duş jellerinde kullanılabilir.

Uygulama dozu: %1-5
En iyi performans pH: 4.0-5.0

Trietil sitrat, köpükleri stabilize etmek için bir gıda katkı maddesi olarak, özellikle işleme sırasında organik yumurta akı için bir çırpma arttırıcı olarak bölüm 205.605'e eklenmek üzere talep edilmektedir.
Trietil sitrat (TEC), sitrik asidin trietil esteridir. Etanolden gelen etil gruplarının sitrik asitteki üç karboksil grubunun tamamının yerini aldığı sitrik asidin esterifikasyonu1 ile oluşturulur.

ikameler:    
-Trikarboksilik asit veya türevleri
-Yağ asidi esteri
-Yağlı açil
-Üçüncül alkol
-Karboksilik asit esteri
-Organik oksijen bileşiği
-Organik oksit
-Hidrokarbon türevi
-Organooksijen bileşiği
-karbonil grubu
-Alkol
-Alifatik asiklik bileşik

Buluş trietil sitratın hazırlanmasına yönelik bir yöntemle ilgilidir ve eczacılığın teknik alanına aittir.
Yöntem, bir reaksiyon karışımı elde etmek için sitrik asit ve etil alkolün bir esterleştirme reaksiyonu gerçekleştirmesi aşamalarını içerir; alkali etkisi altında 60°C ila 100°C arasında değişen sıcaklıkta reaksiyon karışımı üzerinde bir kirlilik giderme reaksiyonu gerçekleştirilir; ve sonra trietil sitrat elde edilir.
Yöntem sayesinde, düşük genotoksisite safsızlık içeriğine sahip olan ve tıbbi kalite gereksinimini karşılayan trietil sitrat verimli bir şekilde elde edilebilmektedir.

Diğer isimler:
etil sitrat
E1505
sitrik asit etil ester
trietil sitrat

Ticari unvan:
9455B
SONSUZ C
NOVAZONE A.Ş.
Naugalube 810
POLİSTAY 100
trietil sitrat
trietil sitrat
tek yönlü 80
X106666

Eş anlamlı:
trietil sitrat
77-93-0
etil sitrat
Citroflex 2
Eudraflex
Hidrojen KEDİ
Sitrik asit, trietil ester
1,2,3-Propanetrikarboksilik asit, 2-hidroksi-, trietil ester
trietil 2-hidroksipropan-1,2,3-trikarboksilat
triaetilsitrat
Sitrik Asit Trietil Ester
FEMA No. 3083
trietilester kiselini sitronove
Crodamol TC
Uniflex TEC
UNII-8Z96QXD6UM
MGK 8907
tek yönlü 80
Hidajen kedi
Trietil sitrat (NF)
Trietil sitrat [NF]
Trietil 2-hidroksi-1,2,3-propantrikarboksilat
8Z96QXD6UM
2-Hidroksi-1,2,3-propantrikarboksilik asit, trietil ester
E1505
NSC-8907
1,2,3-Propanetrikarboksilik asit, 2-hidroksi-, 1,2,3-trietil ester
TEC
Triaethylcitrat [Almanca]
HSDB 729
EINECS 201-070-7
BRN 1801199
Trietilester kiselini citronove [Çek]
Citroflex ec
Citrofol ai
Morflex teknolojisi
AI3-00659
Citroflex c2
Citroflex sc 60
Morflex c 2
sitrik asit trietil
TEREBENTİN
Trietil Sitrat, FCC
EC 201-070-7
DSSTox_CID_20701
DSSTox_RID_79552
DSSTox_GSID_40701
SCHEMBL23465
CHEMBL464988
1,2,3-trietil 2-hidroksipropan-1,2,3-trikarboksilat
DTXSID0040701
FEMA 3083
INS NO.1505
WLN: 2OV1XQVO2&1VO2
NSC8907
CHEBI:168426
2-Hidroksi-1,2,3-propantrikarboksilik asit, delta trietil ester
INS-1505
ÇİNKO1648322
Tox21_300004
MFCD00009201
s6223
Trietil sitrat, analitik standart
Trietil sitrat, >=98.0% (GC)
AKOS015838720
CS-W012318
HY-W011602
MCULE-2138016738
Trietil sitrat, >=99%, FCC, FG
CAS-77-93-0
NCGC00164037-01
NCGC00164037-02
NCGC00253989-01
Trietil sitrat, doğal, >=97%, FG
Trietil sitrat, doğal, >=99%, FG
BS-18150
Etil sitrat, sitrik asit trietil ester
M987
DB-056271
FT-0631336
D06228
D70438
E-1505
Trietil sitrat, Vetec(TM) reaktif sınıfı, %98
A839294
Q418057
SR-01000883952
Trietil 2-hidroksi-1,2,3-propantrikarboksilat #
S-201868
SR-01000883952-1
2-hidroksi-propan-1,2,3-trikarboksilik asittrietil ester
1,3-Propanetrikarboksilik asit, 2-hidroksi-, trietil ester
Trietil sitrat, Amerika Birleşik Devletleri Farmakopesi (USP) Referans Standardı
Trietil sitrat, Farmasötik İkincil Standart; Sertifikalı Referans Malzemesi
8006-64-2
sitrik asit trietil ester
sitroflex 2
dietil 3-(etoksikarbonil)-3-hidroksipentan-1,5-dioat
etil sitrat
eudraflex
Hidrajen kedisi
2-hidroksi-1,2,3-propan trikarboksilik asit trietil ester
trietil 2-hidroksi-1,2,3-propan trikarboksilat
trietil 2-hidroksi-1,2,3-propan-trikarboksilat
trietil 2-hidroksi-1,2,3-propantrikarboksilat
trietil 2-hidroksipropan-1,2,3-trikarboksilat
1,2,3     -trietil 2-hidroksipropan-1,2,3-trikarboksilat
trietil sirtrat
nat.trietil sitrat
trietil sitrat BP farmasötik sınıf
trietil sitrat FCC sınıfı
trietil sitrat NF sınıfı
trietil sitrat doğal
trietil sitrat normal dereceli
trietil sitrat sentetik
trietil sitrat, doğal
trietil sitrat BP/EP farmasötik sınıf
tek yönlü 80
1,2,3-Propanetrikarboksilik asit, 2-hidroksi-, trietil ester [ACD/Dizin Adı]
201-070-7 [EINECS]
2OV1XQVO2&1VO2 [WLN]
3083
77-93-0 [RN]
8Z96QXD6UM
Citrate de triéthyle [Fransızca] [ACD/IUPAC Adı]
sitrik asit trietil ester
Sitrik asit, trietil ester
etil sitrat
GE8050000
MFCD00009201 [MDL numarası]
Trietil sitrat [ACD/IUPAC Adı] [Wiki]
Trietil-2-hidroksipropan-1,2,3-trikarboksilat
Trietilsitrat [Almanca] [ACD/IUPAC Adı]
1,2,3-Propanetrikarboksilik asit, 2-hidroksi-, 1,2,3-trietil ester
1,2,3-Trietil 2-hidroksipropan-1,2,3-trikarboksilat
2-(4-Metoksifenil)-2-(1-piperidinil)asetamid [ACD/IUPAC Adı]
2-Hidroksi-1,2,3-propantrikarboksilik asit, trietil ester
2-Hidroksi-1,2,3-propantrikarboksilik asit, δ trietil ester
4-03-00-01276 (Beilstein El Kitabı Referansı) [Beilstein]
78-39-7 [RN]
BS-18150
sitrik asit etil ester
Citroflex 2
Crodamol TC
D06228
Dietil 3-(etoksikarbonil)-3-hidroksipentan-1,5-dioat
E1505
EINECS 201-070-7
Etil sitrat, sitrik asit trietil ester
Eudraflex
FEMA 3083
Hidajen kedi
Hidrojen KEDİ
MFCD00009223 [MDL numarası]
NCGC00164037-01
Ortoasetik asit trietil ester
TEC
triaetilsitrat
Triaethylcitrat [Almanca]
Trietil 2-hidroksi-1,2,3-propan-trikarboksilat
Trietil sitrat (NF)
trietil sitrat (tec)
trietil sitrat 99%
trietil sitrat, ??? %99,0
trietil sitrat, %99
trietil sitrik asit
trietilsitrat
trietilester kiselini sitronove
Trietilester kiselini citronove [Çek]
Uniflex TEC
UNII:8Z96QXD6UM
UNII-8Z96QXD6UM
tek yönlü 80
WLN: 2OV1XQVO2&1VO2

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.