BEHENAMİDOPROPİL DİMETİLAMİN

BEHENAMİDOPROPİL DİMETİLAMİN = N-[3-(Dimetilamino)propil]dokosanamid

AT / Liste no.: 262-134-8
CAS no.: 60270-33-9
Mol. formül: C27H56N2O


Behenamidopropil dimetilamin, Wild Kindness Conditioner'larımızda onları çok şaşırtıcı kılmak için kullandığımız bakım maddesidir.
Behenamidopropil dimetilamin aslında Brassica Yağından (hardal, lahana ve lahana ailesi) yapılır.
Amidasyon süreci boyunca, yağ, statik elektriklenmeyi ve sakinleştirmeye yardımcı olan katyonik (pozitif yüklü) bir yumuşatıcıya dönüştürülür.

Behenamidopropil Dimetilamin (BAPDMA) esas olarak Saç Kremi olarak işlev görür.
Mineral veya organik asitlerle nötralize edilerek saçın yumuşaklığını veya pürüzsüzlüğünü artırmaya, dolaşmaları ve yüzey pürüzlerini azaltmaya yardımcı olur.


Behenamidopropil dimetilamin, iki ana işlevi olan iyonik olmayan bir yüzey aktif madde olarak dahil edilen şampuan formülasyonlarında da kullanılabilir: koşullandırma ve rengi solmaya karşı koruma.
Antistatik olarak saç yüzeyindeki elektrik yükünü nötralize ederek statik elektriği azaltır.
Bu kabarmayı önlemeye yardımcı olur.

Behenamidopropil dimetilamin, saçı yumuşatmak, yumuşatmak ve statikliği azaltmak için mükemmeldir.
Kozmetik endüstrisinde en sık saç kremlerinde ve daha az oranda şampuanlarda bulunur.
Behenamidopropil dimetilamin, düz, dalgalı ve kıvırcık dahil tüm saç tipleri için mükemmeldir.

Behenamidopropil dimetilamin (BAPDMA) bir bakım maddesi ve birçok saç kremi, saç maskesi veya bakımın temel bileşenidir (ancak şampuanlarda az miktarda BAPDMA bulabilirsiniz), düğümleri çözmede ve kilitlerimi nemli ve pürüzsüz tutmada harika bir iş çıkarır.
Ayrıca, diğer saç kremleriyle karşılaştırıldığında, sadece kabarmayı azaltmakla kalmayıp, zahmetsiz düz bir saç modeli verdiğini de fark ettim.

Özet: Tüketiciler ve endüstri arasında ekolojik farkındalığın artması, katyonik yüzey aktif maddeler pazarını etkiledi.
En çok kullanılan katyonik yüzey aktif maddeler bu anlamda bazı dezavantajlara sahiptir.
Bu nedenle performans kaybı olmadan ekotoksikolojik gereksinimleri karşılayan yeni moleküller üzerinde çalışılmakta ve geliştirilmektedir.


Bu yüzey aktif maddelerden biri Behenamidopropil Dimetilamindir (BAPDMA).
Asidik pH'ta katyonik bir yüzey aktif maddeye dönüşen bu biyolojik olarak parçalanabilen amidoamin, çok uzun alkil zincirine rağmen olağanüstü suda çözünürlük gösterir.
Çözümdeki davranışı kapsamlı bir şekilde incelenmiştir.


Bu ürünün bakım performansı, yaygın olarak kullanılan katyonik yüzey aktif maddelerin performansından üstün olup, üstün bir duyusal profil ve saç üzerinde geliştirilmiş tarama kuvveti azalmaları sağlar.
Ayrıca, bu ürünün iyonik olmayan formdaki diğer uygulamaları, örneğin 2'si 1 arada şampuanlarda renk koruma etkileri gösterdiği ve saç boyası kremlerinde jelleştirici ajan gibi diğer uygulamalar üzerinde çalışılmıştır.
Bu çok işlevli ve yüksek performans profili, şu anda kullanılan katyonik yüzey aktif maddelere kıyasla gelişmiş biyolojik bozunma ve su toksisitesi ile birlikte, bu ürünü saç bakım pazarı için çok ilginç bir çevre dostu alternatif haline getirmektedir.

Kozmetik endüstrisinde, Dimetilamin, başta çözücüler, yüzey aktif maddeler ve cilt/saç yumuşatıcılar olmak üzere çeşitli diğer bileşenlerin öncüsü olarak hizmet eder.
Behenamidopropil dimetilamin, lauril dimetilamin oksit (ortak sabun bileşeni), stearamidopropil dimetilamin (genel saç kremi bileşeni), behenamidopropil dimetilamin behenat (ortak anti-statik bileşen) ve oleamidopropil dimetilamin (ortak emülgatör) oluşturmak için yaygın olarak kullanılır.
Behenamidopropil dimetilamin çoğunlukla temizleyicilerde ve şampuan ve saç kremi gibi saç ürünlerinde bulunur.

Bu malzemeyi hiç duymadığınız için affedilirsiniz. Dimetilamin muhtemelen aşina olacağınız bir bileşen değildir.
Bu kısmen, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinde kullanılmaktan ziyade diğer bileşenlerin öncüsü olması gerçeğinden kaynaklanmaktadır.
Dimetilamin, sabunda yaygın olarak kullanılan bir bileşen olan lauril dimetilamin oksit gibi bileşenler oluşturmak için yaygın olarak kullanılır.


Behenamidopropil dimetilamin ayrıca saçı şekillendirmek için kullanılan stearamidopropil dimetilamin, antistatik bir bileşen olarak kullanılan behenamidopropil dimetilamin behenat ve bir emülgatör olarak kullanılan oleamidopropil dimetilamin gibi saç bakım bileşenlerini üretmek için kullanılır.
Dimetilamin, bir formülasyondaki temel bileşenlerin çözülmesine yardımcı olan çözücüler veya ciltteki yağı ve kiri kaldırmaya yardımcı olan ve Behenamidopropil dimetilaminin yıkanarak uzaklaştırılmasına yardımcı olan yüzey aktif maddeler gibi bileşenler oluşturmak için kullanılabilir.
Bu bileşen türleri, şampuan ve saç kremi gibi saç bakım ürünlerinde kullanılma eğilimindedir.


Behenamidopropil dimetilamin, saçı yumuşatmak, yumuşatmak ve statikliği azaltmak için mükemmeldir.
Kozmetik endüstrisinde Behenamidopropil dimetilamin çoğunlukla saç kremlerinde ve daha az oranda şampuanlarda bulunur.
Behenamidopropil dimetilamin, düz, dalgalı ve kıvırcık dahil tüm saç tipleri için mükemmeldir.


Behenamidopropil dimetilamin, Wild Kindness Conditioner'larımızda onları çok şaşırtıcı kılmak için kullandığımız bakım maddesidir.
Biraz korkutucu bir malzeme gibi görünüyor, değil mi?
Endişe etmeyin! Bu bileşen aslında Brassica Yağından yapılmıştır.
Amidasyon süreci boyunca, yağ, statik elektriklenmeyi ve sakinleştirmeye yardımcı olan katyonik (pozitif yüklü) bir saç kremine dönüştürülür.


Behenamidopropil dimetilamin şu ürünlerde kullanılmaktadır: kozmetik ve kişisel bakım ürünleri.
Behenamidopropil dimetilaminin çevreye diğer salınımının meydana gelmesi muhtemeldir: işleme yardımcısı olarak iç mekan kullanımı ve işleme yardımcısı olarak dış mekan kullanımı.
Behenamidopropil dimetilaminin çevreye diğer salınımının meydana gelmesi muhtemeldir: işleme yardımcısı olarak iç mekan kullanımı.


Bu madde şu ürünlerde kullanılmaktadır: kozmetik ve kişisel bakım ürünleri.
Behenamidopropil dimetilaminin çevreye salınması, endüstriyel kullanımdan oluşabilir: karışımların formülasyonu.
Behenamidopropil dimetilaminin çevreye salınması, endüstriyel kullanımdan oluşabilir: maddenin üretimi.


kullanır
Kozmetikler, şampuanlar, parfümler, sabunlar, losyonlar, diş macunları vb. dahil olmak üzere kişisel bakım ürünleri

Kozmetik endüstrisinde bu bileşen, başta çözücüler, yüzey aktif maddeler ve cilt/saç yumuşatıcılar olmak üzere çeşitli diğer bileşenlerin öncüsü olarak hizmet eder.
Behenamidopropil dimetilamin, lauril dimetilamin oksit (ortak sabun bileşeni), stearamidopropil dimetilamin (genel saç kremi bileşeni), behenamidopropil dimetilamin behenat (ortak anti-statik bileşen) ve oleamidopropil dimetilamin (ortak emülgatör) oluşturmak için yaygın olarak kullanılır.
Behenamidopropil dimetilamin çoğunlukla temizleyicilerde ve şampuan ve saç kremi gibi saç ürünlerinde bulunur.

Behenamidopropil Dimetilamin (BAPDMA) esas olarak Saç Kremi olarak işlev görür.
Mineral veya organik asitlerle nötralize edilen Behenamidopropil dimetilamin, saçın yumuşaklığını veya pürüzsüzlüğünü artırmaya, karışıklıkları ve yüzey pürüzlerini azaltmaya yardımcı olur.
Behenamidopropil dimetilamin, iki ana işlevi olan iyonik olmayan bir yüzey aktif madde olarak dahil edilen şampuan formülasyonlarında da kullanılabilir: koşullandırma ve rengi solmaya karşı koruma.
Antistatik Olarak Behenamidopropil dimetilamin, saç yüzeyindeki elektrik yükünü nötralize ederek statik elektriği azaltır.
Bu kabarmayı önlemeye yardımcı olur.

Kullanım: Nötralize edildiğinde katyon özelliği sergiler; cilt tahrişine neden olmaz; gözlere nazik; saça ekstra nemli bir his verir.

Başlıca Kullanım Alanları

1, Tipik uygulamalar
Emülsifiye edici ajan, dispersiyon ajanı olarak kullanın.
Yağlayıcı olarak kullanın.
Korozyon önleyici olarak kullanın.
Antistatik ajan olarak kullanın.
Organik sentezde ara madde olarak kullanın.
Örneğin, amin oksit, kuaterner amonyum tuzu vb. hazırlanmasında kullanılır.

2, Kişisel bakım ürünleri
Kişisel bakım ürünlerinde bakım maddesi, antistatik madde, emülsifiye edici madde.

1. Saç onarımı:
Behenamidopropil dimetilamin, şampuanda iyonik olmayan yüzey aktif formunda kullanılır, iyi kalınlaşma, adsorpsiyon ve bakım gösterir ve mükemmel bir saç onarım maddesidir;
2. Antistatik:
Asidik koşullar altında saç statiğini azaltabilir ve saç ürünleri için antistatik bir ajan olarak kullanılabilir;
3. Bitki kaynaklı, çevre dostu:
hammadde olarak bitki türevli behenik asit ile modifiye edilen Behenamidopropil dimetilamin, iyi suda biyolojik olarak parçalanabilirliğe ve düşük toksisiteye sahiptir;
4. Renk koruması:
Behenamidopropil dimetilamin, renk koruyucu şampuanda iyi bir renk koruma etkisi gösterir, saç boyası kreminde jel işlevi sağlar ve renk gücünü ve renk homojenliğini artırabilir ve aynı zamanda saç boyamanın saça verdiği zararı azaltabilir;
5. Koşullandırma:
Behenamidopropil dimetilamin, koşullandırıcıda katyonik yüzey aktivitesi şeklinde bulunur.
Yaygın olarak kullanılan diğer yumuşatıcılarla karşılaştırıldığında, Behenamidopropil dimetilamin üstün koşullandırma gösterir.
Behenamidopropil dimetilamin, saçın taranabilirliğini, yumuşaklığını, düğümlenmesini vb. iyileştirir ve önemli ölçüde iyileştirir Saçın ıslak taranabilirliği ve kuru taranabilirliği, saça yumuşak ve gevşek bir doku verir;
6. Kalınlaşma:
Behenamidopropil dimetilamin, yumuşatıcının viskozitesini etkili bir şekilde artırabilir ve daha iyi duyusal etkiler sağlayabilir;


Sanayi Kullanımları
Yapıştırıcılar ve sızdırmazlık kimyasalları
ara ürünler
Yüzey aktif maddeler

Tüketici Kullanımları
Sürfaktan Kullanımı için Ara Madde
Kişisel Bakım ürünleri


Genel İmalat Bilgileri
Sanayi İşleme Sektörleri
Diğer tüm temel organik kimyasal üretim
Yüzey aktif madde kullanımı için ara ürün
Sabun, temizlik maddesi ve tuvalet hazırlığı imalatı
Tekstil, hazır giyim ve deri imalatı


Behenamidopropil dimetilamin katyonik, iyonik olmayan ve amfoterik yüzey aktif maddelerle uyumludur ve Behenamidopropil dimetilamin bunlarla farklı bileşimlerde karıştırılabilir.

BEHENAMİDOPROPİL DİMETİLAMİN BEHENAT
125804-04-8
UNII-96T33VV28E
96T33VV28E
Necon BAB
Katemol 220-B
ACMC-1C9OX
SCHEMBL430309
DTXSID70154943
Dokosanamid, N-(3-(dimetilamino)propil)-, monodokosanoat
Dokosanoik asit, kompd. N-(3-(dimetilamino)propil)dokosanamid (1:1) ile
Q27271929
N-[3-(dimetilamino)propil]dokosanamid;dokosanoik asit


IUPAC İSİMLERİ:
N-[3-(Dimetilamino)propil]dokosanamid
N-[3-(dimetilamino)propil]dokosanamid

EŞ ANLAMLI
N-[3-(dimetilamino)propil]dokosanamid
BEHENAMİDOPROPİL DİMETİLAMİN
N,N-Dimetilbehenamidopropilamin
dimetilaminopropil behenamid
Einecs 262-134-8
ErusilamidopropilDimetilAmin
Dokosanamid, N-3-(dimetilamino)propil-
N-3-Erukilamidopropil dimetilamin
N-3-Erukilamidopropil dimetilamin N-[3-(dimetilamino)propil]dokosanamid
PKOE

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.