C16 / C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO


C16 /C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO = Ceteareth-50 = C16 /C18 alkol 50 EO = Donyağı Alkol 50 EO = Yağ alkolü poliglikol eter = Donyağı alkolü poliglikol eter

CAS NO : 68439-49-6

Kimyasal bileşim
Yağlı alkol poliglikol eter


C16/C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO, 50 mol EO ile doymuş, C16/C18 alkol bazlı bir yağlı alkol poliglikol eterdir.
C16 /C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO, kozmetik, deterjan ve tekstil endüstrileri için bir emülgatör ve çözücüdür.

Kompozisyon
C16/C18- Yağ alkolü poliglikol eter, 50 mol EO ile

Ürün özellikleri *)
Konsantrasyon [%]: yakl. 100
Görünüm: beyaz toz, pul veya balmumu
20°C'de seyreltilebilirlik, %1 sulu: berrak
20°C'de yoğunluk [g/cm3]: yakl. 1.05
Hazen rengi: 130 maks.
70°C'de [mPas] viskozite: 90 – 120
pH değeri (suda %1 a.i.): 6.0 – 8.0
Düşme noktası [°C]: 56 ± 4
Parlama noktası [°C]: >250
HLB değeri: yaklaşık 18

Başvuru
Emülgatörler, dağıtıcı maddeler ve çözücüler, enzimlerin kaplanması, granülasyon için bağlayıcı ve endüstriyel temizlik maddeleri.

Depolamak
C16 /C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO, orijinal kapalı kaplarda, önerilen koşullarda oda sıcaklığında en az 2 yıl saklanabilir.
C16/C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO, nakliye ve depolama sırasında soğuğa maruz kaldığında C16/C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO'nun ürün özelliklerinde herhangi bir değişikliğe uğramaz.


Diğer uygulamalar
Saç bakımı (Şampuanlar, Saç Kremleri ve Şekillendirici) > Ağartıcılar, boyalar ve renklendirici ürünler

C16/C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO, bir çözündürücü ajan ve bir dispersiyon stabilizatörü olarak işlev görür.
C16/C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO, katı bir iyonik olmayan yüzey aktif maddedir.
C16/C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO, katyonik formülasyonlarla uyumluluk gösterir.
C16 /C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO, sert su toleransı ve viskozite kontrol özelliklerine sahiptir.

C16 /C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO, çözünür sistemlerde, yağ veya pigment dispersiyonlarında ve saç rengi kremlerinde kullanılır.


C16/C18 alkol 50 EO, C16/C18 yağlı alkol poliglikoldur.
C16 /C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO, deterjan endüstrisi için iyonik olmayan bir granülasyon yardımcı maddesidir.
Uygulamalar arasında emülgatörler, dağıtıcı maddeler, çözündürücüler, granülasyon için bağlayıcılar ve endüstriyel temizlik maddeleri bulunur.


Kimyasal doğa:
yağlı alkol poliglikol eter (INCI:Ceteareth-50)

Ürün Fonksiyonu:
Sert Yüzey Temizleme, Çamaşırhane

C16 /C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO, enzimlerin, ağartma aktivatörlerinin ve ekstrüzyon ürünlerinin kaplanması için uygun, katı bir noniyonik yüzey aktif maddedir.
Ceteareth-50, tuvalet kenar blokları ve jelleri için mükemmel bir bağlayıcıdır.

C16/C18 Yağ alkolü etoksilat 50'nin Önerilen Kullanımları: Emülgatörler, dispersiyon ajanları ve çözündürücüler, enzimlerin kaplanması, granülasyon için bağlayıcı ve endüstriyel temizlik ajanları.

Ceteareth-50. Çözündürülmüş sistemlerde, yağ veya pigment dispersiyonlarında ve saç rengi kremlerinde kullanılır.
Çözündürücü ajan ve dispersiyon stabilizatörü olarak işlev görür.

Ürün Açıklaması
C16-C18-Yağ alkolü poliglikol eter (50 EO)

Başvuru
Emülgatör, dağıtıcı ajan ve çözücü, enzimlerin kaplanması, granülasyon için bağlayıcı ve endüstriyel temizlik maddeleri
C16-18 alkol etoksilat
68439-49-6

Faydalar
• Katyonik formülasyonlarla uyumlu
• Sert suya toleranslı
• Viskozite kontrolü

C16-C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO, bir toz C16/C18 yağlı alkol poliglikoldur.
C16 /C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO, deterjan endüstrisi için iyonik olmayan bir granülasyon yardımcı maddesidir.
C16-C18 Yağ alkolü etoksilat 50 EO'nun uygulamaları arasında emülgatörler, dağıtıcı maddeler, çözündürücüler, granülasyon için bağlayıcılar ve endüstriyel temizlik maddeleri bulunur.


Kimyasal Adı: 68439-49-6

Ürün Fonksiyonu
Bağlayıcı ve Yardımcı
Kimyasal Türü
etoksilatlar
Uygulamalar
Tuvalet ve hijyenik temizlik
Otomatik bulaşık yıkama (ADW)


Temizlik Malzemeleri Fonksiyonlar
bağlayıcı
Dispersiyon Maddesi
emülgatör
çözücü
sürfaktan
teknolojiler
Temizlik Malzemeleri
Ürün Aileleri
Temizlik Malzemeleri — Fonksiyonel Katkılar Emülgatörler ve Emülgatörler Diğer Fonksiyonel Katkılar Performans Katkıları Islatma ve Dispersiyon Yardımcıları Temizlik Malzemeleri — Sabunlar ve Yüzey Aktif Maddeler Diğer Yüzey Aktif Maddeler


Kimyasal Adı: Ceteareth-50
Ürün Fonksiyonu: Emülgatör
Uygulamalar: Duş, Sıvı Sabun
Şampuan
Krem, Losyon
Güneş koruması
Performans İddiaları
emülsifiye edici özellikler

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.