HİNT WAX'I

Hint Wax'ı = Hidrojene hint yağı

CAS numarası: 8001-78-3
EC numarası: 232-292-2
Moleküler formül: C57H110O9

Hidrojene hint yağı olarak da adlandırılan Hint Wax'ı, opak, beyaz bir bitkisel waxdır.
Hint Wax'ı, reaksiyon hızını artırmak için genellikle bir nikel katalizörü varlığında saf hint yağının hidrojenlenmesiyle üretilir.
Hint yağının hidrojenasyonu, doymuş Hint Wax'ı molekülleri oluşturur; bu doygunluk, waxın sert, kırılgan ve çözünmez doğasından sorumludur.

Hint Wax'ı, hint yağının hidrojenasyonu ile hazırlanır ve ana bileşeni 12-hidroksistearik asit trigliserittir.
Hint Wax'ı beyaz ila açık sarı toz, topaklar veya pullardır. Hint Wax'ı metilen klorürde az çözünür, petrol eterinde çözünmez, etanolde çok az çözünür, suda çözünmez.

Hint Wax'ı, hint yağından elde edilir.
Hint Wax'ı, Hint Wax'ı olarak da bilinir.
Bu bitkisel waxın kıvamı biraz serttir.

Hint Wax'ı ne koku taşır ne de suda çözülür.
Hint Wax'ı tatsızdır.
Hint Wax'ı, emülgatörlerle karıştırıldığında pürüzsüz bir emülsiyon oluşturur.

Hint Wax'ı kimya, boyalar, cilalar ve vernikler, kişisel-evsel kullanım, metal, yağlayıcı harmanlama ve polimer endüstrilerinde kullanılır; PVC üretiminde, metal işlemede ve kozmetikte yapıştırıcı/bağlayıcı madde, yağlayıcı, viskozite ayarlayıcı olarak kullanılır.
Hint Wax'ı, büyük ölçekli ve ince kimyasallar, gübreler, yakıt katkıları-karışımları yapmak, yağlayıcılar-gresler, hidrolik sıvılar, metal işleme sıvıları, kozmetik-kişisel bakım ürünleri, parfümler, temizlik ürünleri, termoplastik katkı maddeleri, yapıştırıcılar-sızdırmazlık maddeleri, ürünler formüle etmek için kullanılır. 

Lastik ve diğer kauçuk ürünleri imalatında, boya-kaplama-tiner, mürekkep-toner, ilaç, gıda katkı maddeleri, polimerler, plastikler, köpükler, sentetik elyaflar, kompozit malzemeler, deri kimyasalları, tekstil boyaları, cila-mumlarda ve dökümhanelerde kullanılır.
Hint Wax'ı, gıda dışı pestisit ürünlerinde inert bir bileşen olarak kullanılmasına izin verilir.
Hint Wax'ı bir reoloji değiştirici olarak kullanılır.

Hint Wax'ının kullanım alanları:
Deri, kauçuk, ahşap mobilya vb. çeşitli ürünler için son kat vernik olarak uygulanan poliüretan kaplama formülasyonunda Hint Wax'ı kullanılmaktadır.
Hint Wax'ı, bağlayıcı bir madde olarak farklı mumlara eklenir.

Balmumuna Hint Wax'ı ilave edilir ve elde edilen ürün boyama için kullanılır.
Hint Wax'ı, çeşitli sabunlarda ve deterjanlarda emülgatör olarak kullanılır.

Hint Wax'ının Sanayi Kullanımları:
- Yapıştırıcılar ve sızdırmazlık kimyasalları
- Yağlayıcılar ve yağlayıcı katkı maddeleri
- Diğer kategorilerde tanımlanmayan boya katkı maddeleri ve kaplama katkı maddeleri
- İşleme yardımcıları, başka şekilde listelenmemiş
- Viskozite ayarlayıcılar

Hint Wax'ının Tüketici Kullanımları:
- Başka yerde kapsanmayan yapı/inşaat malzemeleri
- Elektrikli ve elektronik ürünler
- Çamaşır ve bulaşık yıkama ürünleri
- Yağlayıcılar ve gresler
- Boyalar ve kaplamalar
- Kişisel Bakım ürünleri

Hint Wax'ının Genel Üretim Bilgileri:
- Yapıştırıcı imalatı
- İnşaat
- Muhtelif imalat
- Boya ve kaplama imalatı
- Petrol yağlama yağı ve gres imalatı
- Plastik ürün imalatı
- Sabun, temizlik maddesi ve tuvalet hazırlığı imalatı
- Ulaştırma ekipmanları imalatı

Hint Wax'ının kullanım alanları:
Hint Wax'ı cilalarda, yağlı boyalarda (Old Holland, Lefranc), kozmetik ürünlerinde, elektrik kondansatörlerinde, karbon kağıtlarında, yağlama ve kaplamalarda ve neme, yağlara ve petrokimya ürünlerine karşı direncin gerekli olduğu greslerde kullanılır.
Hint Wax'ı, üç ikincil hidroksil grubu içerdiğinden poliüretan kaplama formülasyonunda da yararlıdır.

Bu kaplama bileşimleri, deri, ahşap ve kauçuk için bir son kat verniği olarak yararlıdır.
Enkaustic boyama için balmumuna Hint Wax'ı da eklenebilir.

Hint Wax'ı, rafine hint yağının hidrojenasyonu ile elde edilen mumsu bir bileşiktir.
Hint Wax'ı, yüksek erime noktasına sahip sert bir üründür.
Hint Wax'ı neredeyse kokusuz ve tatsızdır.

Hint Wax'ı, pul ve toz halinde sağlanır.
Hint Wax'ı krem ila beyaz renklidir.

Dış görünüş:
Beyaz ila kremsi pul veya toz

Erime noktası °C: 83 - 87
Renk Gardner maks.: 3
Renk (1” Lovibond'da): maksimum 20 sarı / maksimum 2 kırmızı
Asit değeri mg KOH/g max.: 5
İyot değeri g/100g max.: 5
Hidroksil değeri: 155 - 165
Sabunlaşma değeri mg KOH/g: 180 - 190

Hint Wax'ı, ince, neredeyse beyaz veya soluk sarı bir toz veya pul olarak oluşur.
PhEur 6.0, Hint Wax'ını, saf hint yağının hidrojenlenmesiyle elde edilen yağ olarak tanımlar.
Hint Wax'ı esas olarak 12-hidroksistearik asidin trigliseritinden oluşur.

Hint Wax'ı sert, beyaz, opak bir bitkisel waxdır.
Hint Wax'ının neme karşı direnci, onu birçok kaplama, gres, kozmetik, cila ve benzeri uygulamalarda faydalı kılar.
Hint Wax'ı, hint fasulyesinden elde edilen saf sıvı hint yağının hidrojenlenmesiyle oluşturulur.

Hint Wax'ı, hidrojenasyon işlemi sırasında bir nikel katalizörü kullanılarak aşırı basınç altında ısıtılır.
Daha sonra hidrojen, yağa oda sıcaklığında katı kalmasını sağlayan daha yüksek bir erime noktası veren doymuş Hint Wax'ı molekülleri oluşturur. Hidrojenasyondan sonra, yağ sertleşir ve dokunulduğunda kırılgan hale gelir.

Hint Wax'ının kullanım alanları:
1- Gresler: Stearatlardan daha yüksek damlama noktalarına, sertliğe, daha iyi paslanmaya, kayganlığa ve dayanıklılığa sahip çok amaçlı gresler yapmak için baz yağda dağılmış Lityum- ve Kalsiyum hidroksistearatlar.
2- diğer yağlayıcılar: metal çekme yağları, PVC borular, profiller, levhalar, ilaç tabletleri, metal tozları, seramikler için PVC yağlayıcılar.
3- Kozmetikler: Rujlarda, deodorant ve ter önleyici çubuklarda, kozmetik kremlerde kullanılan farklı erime noktalarındaki HCO.
4- Mürekkeplerde, boyalarda, plastiklerde (PE) kayma katkı maddesi.
5- plastik renkli ana partilerde, karbon kağıtlarında, mürekkeplerde dispersiyon ajanı.
6- Toz boyalarda, hot-melt yapıştırıcılarda ve mastiklerde akış kontrolü ve dispersiyon katkısı.
7- Ayakkabı cilası, mobilya cilası kremleri.

Görünüm: beyaz ila soluk sarı toz, yumru veya pul.
Baz numarası: 4.0'dan fazla değil.
Erime Noktası: 85-88 °c.
hidroksil değeri: 150-165.
iyot değeri: 5.0'dan fazla değil.
sabunlaşma değeri: 176-182.
renk: 3

Hint Wax'ı, bir katalizör kullanılarak hint yağının hidrojenlenmesiyle hazırlanır.

Hint Wax'ının Farmasötik Uygulamaları:
Hint Wax'ı, oral ve topikal farmasötik formülasyonlarda kullanılan yüksek erime noktasına sahip sert bir waxdır.
Topikal formülasyonlarda, kremlere ve emülsiyonlara sertlik sağlamak için Hint Wax'ı kullanılır.

Oral formülasyonlarda, sürekli salimli tablet ve kapsül preparasyonları hazırlamak için hint waxı kullanılır, Hint Waxı bir kaplama olarak veya bir katı matris oluşturmak için kullanılabilir.
Hint Wax'ı ayrıca tablet preslerinin kalıp duvarlarını yağlamak için kullanılır; ve benzer şekilde gıda işlemede yağlayıcı olarak kullanılır.
Hint Wax'ı kozmetikte de kullanılır.

Hint Wax'ı, hint yağının mum benzeri hidrojene bir türevidir.
Hint Wax'ı birçok endüstriyel uygulamaya sahiptir.

Hint Wax'ı beyaz ila açık sarı toz, topaklar veya pullardır.
Hint Wax'ı diklorometanda az çözünür, etanolde az çözünür, suda veya petrol eterinde çözünmez.

Hint Wax'ı nedir?
Hint Wax'ı veya hidrojene hint yağı (HCO), tipik olarak oda sıcaklığında sıvı şeklinde bulunan hint fasulyesinin (Ricinus communis) bir türevidir.
Bitkisel mumu, Hint Waxının değiştirilmemiş halinde, sert ufalanan blok şeklinde bulabilirsiniz.
Hint waxı, terlemeyi önleyici bazdaki diğer yağlar ve vakslarla iyi çalışır ve çubuğa sıkı, ancak sürülebilir bir kıvam verir.

Hint Wax'ın Özellikleri:
Krem ila beyaz renkli olan Hint Wax'ı, doğası gereği pul pul veya toz halindedir.
Hint Wax'ı kokusuzdur ve suda çözünmez; bu nedenle, kolayca yıkanmaz.

Hint Wax'ının yoğunluğu 20 ⁰C'de 0.970 , erime noktası 83-87 ⁰C'dir .
Saf hint yağı gibi Hint Wax'ı da risinoleik asitten alınan trigliseritler açısından zengindir ve benzersiz özellikleri nedeniyle birçok üründe yüksek oranda kullanılır.

Hint Wax'ı lipo jelleştirici özelliklere sahiptir, bu da özellikle kol, bacak ve karın bölgesindeki vücuttaki yağ ve selülitlerin azalmasına yardımcı olduğu anlamına gelir.
Ayrıca Hint Wax'ı, emülsiyonları stabilize etmeye yardımcı olur, böylece sıvı karışımlarını destekler.
Son olarak, Hint Waxı, viskozite kontrol edici bir ajan olarak işlev görür.

Hint Balmumu Yapımı:
Hint yağı üreticileri, hidrojenasyon adı verilen bir işlemin ardından Hint Wax'ı veya Hint Wax'ı (HCO) üretir.
İşlem, elementel hidrojenin kimyasal kombinasyonunu ve dolayısıyla hidrojen hint yağı adını içerir.

Nikel katalizörü varlığında, saf hint yağı hidrojene olur ve bu da nihai ürünün erime noktasını yükseltir.
Hint Wax'ı üretim sürecinde, üreticiler hidrojen gazını hint yağına köpürtüyor.

İşlem, nihai ürünün tadını, kokusunu ve diğer niteliklerini iyileştirir.
Ayrıca işlem, Hint Wax'ından başka bir şey olmayan viskoz mumsu bir kıvam verir.
Bununla birlikte, en iyi sonuçları elde etmek için işlem, yüksek konsantrasyonda nikel gerektirir.

Cilt Bakım Ürünlerinde Doğal Bir İçerik Olarak Hint Wax Kullanımının Nedenleri:
Eski zamanlardan beri insanlar hint yağını çeşitli cilt ve saç problemlerini tedavi etmek için doğal bir çare olarak görüyorlar.
Hint Wax'ı, parlak cildinizin parlamasını sağlayan en iyi iksirdir.

Omega yağ asitleri, proteinler ve hint yağı ile zenginleştirilmiş hint yağı, saç dökülmesini, saçın erken beyazlamasını, saç büyümesini teşvik eder ve tahriş olmuş kafa derisi ile savaşmaya yardımcı olur.
Bronzlaşma, sivilce, pigmentasyon ve hatta yaşlanma belirtileriniz olsun, hint yağı tüm çözümlere sahip en iyi doğal bileşendir.
Hint yağı türevlerinden biri olan Hint Wax'ı, hint yağına benzer özellikler içerir; Bu nedenle, çeşitli doğal cilt bakım ürünlerinde kullanılır.

Aşağıda, farklı cilt bakım ürünlerinde Hint balmumu kullanma nedenleri bulunmaktadır.

Kırışıklıkları Azaltır:
Hint yağı, kırışıklıkları azaltmak için en iyi çözümdür.
Hint Wax'ı uygulandığında, yağ ciltte çözülür, böylece cildi pürüzsüzleştiren ve nemlendiren kolajen üretimini uyarır.

Kırışıklıkların üzerine hint yağı veya Hint Wax'ı içeren ürünler uygulayın.
Hint Waxının gece boyunca kalmasına izin verin ve iyice durulayın.
Hint yağı, cildin yenilenmesine yardımcı olarak esnek ve parlak görünmesini sağlar.

Temizleme Maddesi:
Hint yağı, ciltteki kirleri temizlemeye yardımcı olan doğal büzücü özelliklere sahiptir.
Ayrıca hint yağını bir temizlik maddesi olarak veya yağlı cildinizi temizlemek için kullanabilirsiniz.

Hint yağı, yağ asitlerinin zenginliği ile cildinize nem dengesini geri kazandırmayı kolaylaştırır.
Hint yağı veya hint yağı türevleri içeren ürünlerin uygulanması tıkanmış gözeneklerin temizlenmesine ve sivilcelerin iyileşmesine yardımcı olur.

Nemlendirici Ajan:
Hint yağının anti-bakteriyel ve anti-inflamatuar özellikleri, çeşitli cilt rahatsızlıklarının iyileşmesine yardımcı olur.
Hint Wax'ı, cildinizi bakteriyel enfeksiyonlardan korur ve cilt sorunlarına neden olan mikropları önler.

Ayrıca hint yağı, cildinizin nem içeriğini korumak için faydalı olan trigliseritler açısından zengindir.
Saf hint yağı, Hint Wax'ı içeren ürünlerle birlikte kuru cildi tedavi etmek için en iyisidir. Ayrıca, nemlendirici özellikleri su kaybını önleyerek nemin korunmasına yardımcı olur ve cildinizi gün boyunca nemli tutar.

Cildin Bakımına Yardımcı Olur:
Hint yağındaki tekli doymuş yağ asitlerinin yüksek doygunluğu ile cildinizi yumuşak ve pürüzsüz hale getirir.
Hint Wax'ı ayrıca sağlıklı cilt dokularının büyümesini uyarır, eşit olmayan cilt tonunuzu, cilt dokunuzu ve teninizi iyileştirir.

Daha düşük bir komedojenik skor ile hint yağı, cildinizde siyah noktaların ve tıkanmış gözeneklerin büyümesini ve görünümünü engeller.
Bu nedenle, özellikle hassas ciltler için tüm cilt tipleri için en uygun doğal bileşenlerdir.

Mantar Enfeksiyonlarını Azaltır:
İnsanlar genellikle, plak oluşumu ve büyümesi, kök kanal enfeksiyonları ve diş eti enfeksiyonları gibi yaygın diş sorunlarına neden olan candida albicans'ın neden olduğu mantar enfeksiyonlarıyla karşı karşıya kalırlar.
Hint yağının h3 antifungal özellikleri, bakterileri uzak tutmayı ve ağız tazeliğini ve sağlığını korumayı kolaylaştırır.
Enfekte dişten candida albicans'ın neden olduğu ağrılı bir durum olan stomatit ile ilişkili takma dişleri de tedavi edebilirsiniz.

Hint Wax'ının diğer kullanımları:
Hint Wax'ının farklı endüstrilerde kullanımları vardır.
Cilt bakım endüstrisinde farklı ürünlerde kullanımının yanı sıra yağlara, neme ve petrokimyasal ürünlere karşı dayanıklılık gerektiren cilalarda, yağlı boyalarda, elektrik kondansatörlerinde, yağlayıcılarda, karbon kağıtlarında, kaplamalarda ve greslerde kullanılan Hint wax'ı bulmak mümkündür.
Poliüretan kaplama formülasyonu ayrıca üç ikincil hidroksil grubu içeren Hint Wax'ı içerir.
 
Kaplama bileşimleri, köpük ve deri ürünleri, ahşap ve kauçuk için bir son kat verniği oluşturur.
Enkaustic boyama imalatında, üreticiler balmumu ile birlikte Hint Wax'ı kullanırlar.

Ayrıca, farklı türde deterjanlar ve emülgatörler, sıvı sabunlar ve şekillendirilmiş plastikler Hint Wax'ı içerir.
Neme, yağlara ve çeşitli petrokimya ürünlerine direnme gücü ile üreticiler, deodorantlar, kremler, losyonlar ve fondötenler gibi farklı türde kozmetik ürünlerin üretiminde Hint Wax'ı veya Hint Wax'ı (HCO) kullanır.

Doğal, Bitkisel Türetilmiş: Ricinus Communis (Hint) Tohumlarından
Toksik Olmayan, Biyobozunur Yenilenebilir Kaynak: Ricinus Communis (Hint) Tohumlarından.
Bitkiler, hayvan yaşamını destekleyen oksijeni üretirken havadan karbondioksit çektikleri için değerli yenilenebilir kaynaklardır.
Tatsız: Hintwax ürünlerini dudak çözümleri için ideal hale getirir
Neredeyse Kokusuz

Hint Wax, bir hint yağı türevidir.
Hint Wax'ı, merhemlerde ve deodorantlarda yumuşatıcı ve koyulaştırıcı bir madde olarak kullanılır.
70 veya 80 erime noktaları nedeniyle Hint Wax, Kişisel Bakım uygulamalarının yanı sıra Tekstil işlemede de standart HCO'ya göre sıklıkla tercih edilir.

Hint Wax'ı, opak, beyaz bir bitkisel waxdır.
Hint Wax'ı, reaksiyon hızını artırmak için genellikle bir nikel katalizörü varlığında saf hint yağının hidrojenlenmesiyle üretilir.
Hint yağının hidrojenasyonu, doymuş Hint Wax'ı molekülleri oluşturur; bu doygunluk, mumun sert, kırılgan ve çözünmez doğasından sorumludur.

Hint Wax'ı, çok çeşitli ürünleri kalınlaştırmak ve sertleştirmek için kullanışlı bir waxdır.
Hint Wax'ı, Hint Fasulyesinden elde edilir ve çekirdekten yağ çıkarıldıktan sonra, bir mum üretmek için hidrojen gazı ile fokurdatılır.

Yaygın kullanımlar arasında;
Kalıp Sabunları: Daha sıkı bir kalıp yapmak için soğuk işlem ve sıcak işlem sabunlarına ekleyin
Cilt Bakımı: Krem ve losyon gibi cilt bakım ürünlerini kalınlaştırmak için kullanılabilir.
Saç Bakımı: Saç kremlerini ve saç şekillendirme ürünlerini kalınlaştırmaya yardımcı olmak için kullanılabilir
Balsamlar: Bir cilt balsamı oluşturmak için bitkisel yağlar, uçucu yağlar ve balmumu ile birleştirin

Hint Wax'ı, karnauba mumu, balmumu ve kandelilla mumu gibi diğer mumların sayısıyla da uyumludur.
Hint Wax'ı, çözücülerin çoğunda çözünmez halde kalır.
Bununla birlikte, daha yüksek sıcaklıkta Hint Wax'ı, belirli çözücüler ve yağlarda çözünür.

Soğuduktan sonra jel veya macun şeklini alır.
Hint Wax'ı diğer hayvansal, bitkisel ve mineral mumlarla oldukça uyumludur.

Hint Wax'ı üretimi:
Hint Wax'ı, hidrojenasyon olarak bilinen bir işlemle üretilir.
Bu işlem, hidrojen elementi ve dolayısıyla adı ile kimyasal kombinasyonu içerir.
Saf hint yağı, bir nikel katalizörü varlığında hidrojenasyona uğrar.

Hidrojenasyon işlemi erime noktasını yükseltir.
Hint Wax'ı ayrıca ortaya çıkan ürünün kokusunu, tadını ve diğer niteliklerini iyileştirir.
Bu işlemde, hidrojen gazı hint yağına fokurdatılır.

Bu şekilde elde edilen nihai ürün, Hint Wax'ından başka bir şey olmayan viskoz mumsu bir kıvam verir.
İyi sonuçlar için yüksek konsantrasyonda nikel katalizörü gereklidir.
Gerçekleşen reaksiyon ekzotermiktir.

Sadece Hint Wax'ı suda çözünmez olmakla kalmaz, aynı zamanda yağlama ve yüzey ıslatma özelliklerini de korur.
Madeni yağ pazarlarında popülerlik kazanmasının nedeni budur.

Hint waxı, metal çekme yağlayıcı olarak ve ayrıca çok amaçlı endüstriyel gres olarak kullanılır.
Sıvı sabun üretiminde Hint Wax'ı kullanılır.

Hint Wax'ı, neme, yağa ve çeşitli petrokimya ürünlerine direnen bir madde görevi görür.
Bu nedenle Hint waxı, deodorant, fondöten, krem, dudak bakım ürünleri, losyonlar vb. kozmetik ürünlerin imalatında kullanılmaktadır.
Hint Wax'ı ayrıca çeşitli kaplama, gres, cila üretiminde de kullanılır.

Hint Wax'ının elektrik kapasitörlerinde ve karbon kağıdında kullanımı çok iyi bilinmektedir.
Hint Wax'ı, kauçuk ürünlerin ve şekillendirilmiş plastiklerin imalatı sürecinde basınçlı kalıbın serbest bırakılmasına yardımcı olan bir ajan görevi görür.
Hint Wax'ı, kuaför ürünlerinde de kullanılır.

Hint Wax'ı olarak da bilinen Hidrojene Hint Yağı, tipik olarak oda sıcaklığında bir sıvı olan ve daha kararlı hale getirmek için hidrojen eklenerek işlenen ve erime noktasını yükselterek daha kararlı hale getiren hint fasulyesinden (Ricinus communis) elde edilir. 
Hint Wax'ı kokusuzdur ve suda çözünmez.

Tarihsel olarak, eski Mısırlılar, lambaları için yakıt olarak hint yağı kullandılar.
Hint yağı ayrıca makine ve uçak motorlarında yağlayıcı olarak kullanılmıştır ve bazı boyalara, boyalara ve verniklere de eklenir.
Saf hint yağının yutulması, kabızlığı tedavi etmek için müshil olarak çalışır.

Hint Wax'ı hakkında faydalı bilgiler:
Hint Wax'ı REACH Tüzüğü kapsamında kayıtlıdır ve Avrupa Ekonomik Alanında yılda ≥ 10 000 ila < 100.000 ton arasında üretilir ve/veya ithal edilir.
Hint Wax'ı tüketiciler tarafından, eşyalarda, profesyonel çalışanlar tarafından (yaygın kullanımlar), formülasyonda veya yeniden ambalajlamada, endüstriyel sitelerde ve imalatta kullanılır.

Hint balmumunun Tüketici Kullanımları:
Hint Wax'ı şu ürünlerde kullanılır: yıkama ve temizlik ürünleri, yağlayıcılar ve gresler, yapıştırıcılar ve sızdırmazlık ürünleri, cilalar ve mumlar, gübreler ve kaplama ürünleri.
Hint Wax'ının çevreye diğer salınımı muhtemelen şunlardan meydana gelebilir: iç mekan kullanımı (örneğin makine yıkama sıvıları/deterjanlar, otomotiv bakım ürünleri, boyalar ve kaplamalar veya yapıştırıcılar, kokular ve oda spreyleri), dış mekan kullanımı, kapalı sistemlerde minimum salma (örn. buzdolaplarındaki soğutma sıvıları, yağ bazlı elektrikli ısıtıcılar) ve minimum salınımlı kapalı sistemlerde dış mekan kullanımı (örn. otomotiv süspansiyonundaki hidrolik sıvılar, motor yağındaki yağlayıcılar ve fren sıvıları).

Hint Wax'ının makale hizmet ömrü:
Hint Waxının çevreye salınması endüstriyel kullanımdan meydana gelebilir: maddelerin salınması amaçlanmayan ve kullanım koşullarının salınımı desteklemediği eşyaların, düşük salınım hızına sahip endüstriyel aşındırma işlemleri (örneğin tekstilin kesilmesi, kesilmesi, metalin işlenmesi veya taşlanması) ve yüksek salınım hızına sahip endüstriyel aşındırma işlemleri (örn. kumlama işlemleri veya bilyeli püskürtme ile boya sıyırma).
Hint Wax'ının çevreye diğer salınımının meydana gelmesi muhtemeldir: yüksek salınım hızına sahip uzun ömürlü malzemelerde iç mekan kullanımı (örn. kumaşlardan, yıkama sırasında tekstillerden ayrılma, iç mekan boyalarının çıkarılması), dış mekan kullanımı düşük serbest bırakma oranı (örneğin metal, ahşap ve plastik yapı ve yapı malzemeleri), yüksek salınım oranına sahip uzun ömürlü malzemelerde dış mekan kullanımı (örneğin lastikler, işlenmiş ahşap ürünler, işlenmiş tekstil ve kumaş, kamyon veya arabalardaki fren balataları, binaların zımparalanması ( köprüler, cepheler) veya araçlar (gemiler)) ve iç mekan kullanımı Düşük salınım oranına sahip uzun ömürlü malzemelerde (örn. döşeme, mobilya, oyuncak, inşaat malzemeleri, perde, ayakkabı, deri ürünler, kağıt ve karton ürünler, elektronik ekipman) .
Hint Wax'ı, herhangi bir salınımı amaçlanmayan karmaşık eşyalarda bulunabilir: makineler, mekanik cihazlar ve elektrikli/elektronik ürünler (örn. bilgisayarlar, kameralar, lambalar, buzdolapları, çamaşır makineleri) ve araçlar. Hint Wax'ı, malzemeye dayalı ürünlerde bulunabilir: metal (örn. çatal bıçak takımı, tencere, oyuncak, mücevher), kumaşlar, tekstiller ve giysiler (örn. giyim, yatak, perdeler veya halılar, tekstil oyuncakları), plastik (örn. gıda paketleme ve depolama , oyuncaklar, cep telefonları), deri (ör. eldivenler, ayakkabılar, cüzdanlar, mobilya) ve kauçuk (ör. lastikler, ayakkabılar, oyuncaklar).

Hint Waxının profesyonel çalışanları tarafından yaygın kullanımları:
Hint wax şu ürünlerde kullanılır: yıkama ve temizlik ürünleri ve cilalar ve cilalar.
Hint Wax'ı aşağıdaki alanlarda kullanılır: karışımların formülasyonu ve/veya yeniden paketleme.
Hint Wax'ı şu maddelerin imalatında kullanılır: kimyasallar ve .
Hint Waxının çevreye diğer salınımı muhtemelen şunlardan meydana gelebilir: iç mekan kullanımı (örneğin makine yıkama sıvıları/deterjanlar, otomotiv bakım ürünleri, boyalar ve kaplamalar veya yapıştırıcılar, kokular ve oda spreyleri), dış mekan kullanımı ve minimum düzeyde kapalı sistemlerde iç mekan kullanımı. bırakın (örn. buzdolaplarındaki soğutma sıvıları, yağ bazlı elektrikli ısıtıcılar).

Hint Waxının formülasyonu veya yeniden ambalajlanması:
Hint Wax'ı şu ürünlerde kullanılır: polimerler, yağlayıcılar ve gresler, kağıt kimyasalları ve boyalar, farmasötikler ve kozmetikler ve kişisel bakım ürünleri.
Hint Waxının çevreye salınımı endüstriyel kullanımdan meydana gelebilir: karışımların formülasyonu, materyallerdeki formülasyon, maddenin imalatı ve eşyaların imalatı.

Hint wax'ın sanayi sitelerinde kullanım alanları:
Hint wax şu ürünlerde kullanılır: yıkama ve temizlik ürünleri, polimerler, metal yüzey işleme ürünleri, tekstil işleme ürünleri ve boyaları, yağlayıcılar ve gresler ve pH düzenleyiciler ve su arıtma ürünleri.
Hint Wax'ı aşağıdaki alanlarda kullanılır: karışımların formülasyonu ve/veya yeniden paketleme.
Hint Wax'ı şu ürünlerin imalatında kullanılır: kimyasallar, tekstil, deri veya kürk, plastik ürünler ve.
Hint Waxının çevreye salınımı endüstriyel kullanımdan kaynaklanabilir: endüstriyel sitelerde işleme yardımcılarında, eşya üretiminde, işleme yardımcı olarak, işleme yardımcı olarak ve termoplastik üretim için.

Hint Wax'ı imalatı:
Hint Waxının çevreye salınması endüstriyel kullanımdan meydana gelebilir: maddenin imalatı, karışımların formülasyonu, başka bir maddenin daha ileri imalatında (ara maddelerin kullanımı) bir ara adım olarak ve termoplastik imalat için.

IUPAC İSİMLERİ:
(E)-12-hidroksioktadek-9-enoik asit; (9E,11E)-oktadeka-9,11-dienoik asit
1,2,3-propantriol tri(12-hidroksistearat)
1,3-bis[(12-hidroksioktadekanoil)oksi]propan-2-il 12-hidroksioktadekanoat
12-hidroksi-oktadek-9-anoik asit
2,3-bis(12-hidroksioktadekanoiloksi)propil 12-hidroksioktadekanoat
Hintyağı
Hint yağı, hidrojene
Hint yağı, hidrojene
Hint yağı hidrojene
hint yağı hidrojene
Hint yağı, hidrojene
Hint yağı, hidrojene
hint yağı, hidrojene
Hint yağı, hidrojene
Hint yağı, hidrojene
HCO
HİDROJENLENMİŞ HİNTYAĞI
Hidrojenlenmiş Hintyağı
Hidrojenlenmiş Hintyağı
hidrojenlenmiş Hintyağı
hidrojenlenmiş Hintyağı
Hidrojenlenmiş Hintyağı
Hidrojenlenmiş Hintyağı
hidrojenlenmiş Hintyağı
Hidroksioktadekanoik asit, trigliserit
oktan-1-sülfonil klorür
propan-1,2,3-triil tris(12-hidroksioktadekanoat)
12-hidroksi oktadekanoik asidin trigliserit esteri

EŞ ANLAMLI:
OPAL MUM
PEG 60
PEG 40
HİDROJE HİNT YAĞI
Hint Wax'ı
Çello-GRES YAĞLAYICI
Çello-KEÇE YAĞLAYICI
HİDROJENLENMİŞ HİNTYAĞI
Rizinusoel, hidriert
Hidrojene Hint Yağı, NF
12-Hidroksioktadekanoik asit, trigliserit
Gliseril tri-(12-hidroksistearat)
1
Tixcin E
Tiksomen
tiksin
tiksin E
tiksin
Tagat R 60
T20SF
sintavaks
SR 309
SN 4040
SiberFlow C 85
Rilanit Özel
risinoserol
Ricigel
Rikanolein
yarıçap 3200
protein WX
protein W
Peretex CO 36
Namlon T 206
MPA 1075
Luvotix HT
Yağlayıcı Mum 103
Yağlayıcı 101
Lubliwax
Güzel Balmumu 101
Ligalub 9GE-H
Kolliwax HCO
TiksinR
hint yağımp-70
hint yağımp-80
hint yağı
oliodiricinoidrogenato
pirinç sincabı
birim
HİDROJE HİNT YAĞI USP/EP/BP
Hidrojene Hint Oi (farmasötik dereceli)
PEG 40 HİDROJENLİ HİNT YAĞI
Hidrojenat hint yağı

Düzenleyici süreç adları
Hint yağı, hidrojene
Hint yağı, hidrojene

CAS isimleri
Hint yağı, hidrojene

IUPAC adları
(E)-12-hidroksioktadek-9-enoik asit; (9E,11E)-oktadeka-9,11-dienoik asit
1,2,3-propantriol tri(12-hidroksistearat)
1,3-bis[(12-hidroksioktadekanoil)oksi]propan-2-il 12-hidroksioktadekanoat
12-hidroksi-oktadek-9-anoik asit
2,3-bis(12-hidroksioktadekanoiloksi)propil 12-hidroksioktadekanoat
Hintyağı
Hint yağı, hidrojene
Hint yağı, hidrojene
Hint yağı hidrojene
hint yağı hidrojene
Hint yağı, hidrojene
Hint yağı, hidrojene
hint yağı, hidrojene
Hint yağı, hidrojene
Hint yağı, hidrojene
HCO
HİDROJENLENMİŞ HİNTYAĞI
Hidrojenlenmiş Hintyağı
Hidrojenlenmiş Hintyağı
hidrojenlenmiş Hintyağı
hidrojenlenmiş Hintyağı
Hidrojenlenmiş Hintyağı
Hidrojenlenmiş Hintyağı
hidrojenlenmiş Hintyağı
Hidroksioktadekanoik asit, trigliserit
Uygulanamaz
müsait değil
oktan-1-sülfonil klorür
propan-1,2,3-triil tris(12-hidroksioktadekanoat)
12-hidroksi oktadekanoik asidin trigliserit esteri

Ticari isimler
Hint yağı hidrojene
Hint Wax'ı
Hidrojenlenmiş Hintyağı
LC-180

Diğer tanımlayıcılar
37281-13-3
37281-13-3
37359-50-5
37359-50-5
39433-74-4
39433-74-4
53468-68-1
53468-68-1
69522-63-0
69522-63-0
8001-78-3
8030-79-3
8030-79-3
8041-92-7
8041-92-7
8041-93-8
8041-93-8
8041-94-9
8041-94-9
81544-51-6
81544-51-6

Hidrojenlenmiş Hintyağı
139-44-6
Hint yağı, hidrojene
Gliseril tris (12-hidroksistearat)
trihidroksistearin
tiksin R
8001-78-3
1,2,3-Propanetriil tris(12-hidroksioktadekanoat)
Gliserol tris (12-hidroksistearat)
tiksin E
tiksin R
Trixcin R
Tixcin R
2,3-bis(12-hidroksioktadekanoiloksi)propil 12-hidroksioktadekanoat
12-Hidroksistearik asit trigliserit
Oktadekanoik asit, 12-hidroksi-, gliserollü tryster
UNII-06YD7896S3
tri-12-hidroksistearin
12-Hidroksioktadekanoik asit, gliseril ester
12-Hidroksioktadekanoik asit, gliserollü tryster
NSC2389
06YD7896S3
Oktadekanoik asit, 12-hidroksi-, 1,2,3-propanetriil ester
hint yağı
Hint yağı NF
pirinç sentetik balmumu
Birim İK
Hint yağı MP-70
Hint yağı MP-80
Hint yağı hidrojene
Caswell No 486A
Olio di ricino idrogenato
UNII-ZF94AP8MEY
Hint yağı, hidrojene [NF]
MGK 2389
EINECS 205-364-6
EINECS 232-292-2
Olio di ricino idrogenato [İtalyanca]
EPA Pestisit Kimyasal Kodu 031604
AI3-19740
ZF94AP8MEY
EC 232-292-2
SCHEMBL296177
DTXSID3051701
Gliseril tri(12-hidroksistearat)
NSC-2389
Oktadekanoik asit, gliserollü trialter
1,2,3-Propanetriol tri(12-hidroksistearat)
FT-0623513
Propan-1,2,3-triyltris(12-hidroksioktadekanoat)
Propan-1,2,3-triyl tris(12-hidroksioktadekanoat)
W-108215
12-Hidroksioktadekanoik asit, 1,2,3-propanetriil ester
Oktadekanoik asit, 12-hidroksi-, 1,2, 3-propanetriil ester
2,3-Bis((12-hidroksioktadekanoil)oksi)propil 12-hidroksioktadekanoat
Oktadekanoik asit, 12-hidroksi-, 1,1',1''-(1,2,3-propanetriyl) ester
HİNT YAĞI
8001-79-4
Ricinus yağı
Veneleks
zenderm
SEBZE YAĞI
kozmetik
neoloid
Forbil
risinol
Ricini oleum
Ricirus yağı
Tangantangan yağı
altın bono
Oleum Ricini
Olio di ricino
Viskotrol C
kristal O
Palma christi yağı
Aromatik hint yağı
Hint yağı aromatik
DB Yağı
Ricinus komün yağı
Hint yağı [JAN]
LAVCO
Hint yağı, aromatik
Palma christi yağı
Caswell No 165B
Olio di ricino [İtalyanca]
Hint yağı, aromatik [JAN]
Optaz
tripsin kompleksi
UNII-D5340Y2I9G
2263 FEMA
CCRIS 4596
HSDB 1933
Hint yağı (Ricinus communis L.)
NCI-C55163
EINECS 232-293-8
EPA Pestisit Kimyasal Kodu 031608
Hint yağı [USP:JAN]
Hint yağı [Yağ, yemeklik]
SCHEMBL12939325
2,3-bis[[(Z)-12-hidroksioktadek-9-enoil]oksi]propil (Z)-12-hidroksioktadek-9-enoat
D5340Y2I9G
AKOS037515507

1-O,2-O,3-O-Tris[(Z)-12-hidroksi-9-oktadekenoil]gliserol
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.