HOSTAPON SG

CAS numarası: 61789-32-0

Hafif Sürfaktan

Hostapon SG, hafif bir amino asit bazlı anyonik yüzey aktif maddedir, ayrıca glisin ve hindistancevizi yağı bazlıdır.
Hostapon SG zengin, kremsi bir köpük verir ve cilt hissine katkıda bulunur.

Hostapon SG, özellikle sert su alanlarında duş alırken su tasarrufuna yardımcı olabilecek mükemmel durulanabilirlik sağlar.
Hostapon SG'nin kullanımı uygundur (düşük viskoziteli sıvı) ve soğuk olarak işlenebilir.

Hostapon SG, doğal olarak oluşan bir amino asit ve hindistancevizi yağı olan glisin bazlı, kozmetik endüstrisi için hafif bir yardımcı yüzey aktif maddedir.
Hostapon SG, formülün cilt nemine, cilt hissine ve yumuşaklığına katkıda bulunur.

Hostapon SG'nin Faydaları:
-Bitki bazlı
-Soğuk işlenebilir
-Koruyucu içermez
-Cilt nemlendiricisi
-Mükemmel köpürme ve durulanabilirlik

Hostapon SG'nin Uygulamaları:
Hostapon SG esas olarak yüz temizleyiciler, sıvı sabunlar, duş jelleri ve şampuanlar gibi hafif vücut ve saç temizleme ürünlerinin üretimi için kullanılır.
Macun benzeri yüz temizleyicilerde Hostapon SG, birincil yüzey aktif madde olarak kullanılabilir.

Sodyum Kokoyl Glisinat.
Hostapon SG, koruyucu içermeyen, soğuk işlenebilir, hafif, anyonik bir yüzey aktif maddedir.
Hostapon SG, hindistancevizi yağı ve glisin bazlıdır ve kolay durulama sayesinde son tüketici seviyesinde su ve enerji tüketimini azaltır.

Hostapon SG, EO içermeyen ve sülfat içermeyen ürünler için birincil ve amino asit bazlı bir yüzey aktif maddedir.
Hostapon SG biyolojik olarak kolayca parçalanabilir ve doğal olarak oluşan ham maddelere dayanır.

Hostapon SG zengin, kremsi bir köpük verir ve cilt hissine katkıda bulunur.
Hostapon SG ayrıca duş alırken su tasarrufuna yardımcı olabilecek özellikle sert su alanlarında mükemmel durulama özelliği sağlar.

Hostapon SG, mükemmel köpürme ve cilt nemlendirme etkisi sunar.
Hostapon SG, sinerjizm sabunu, şampuanlar, duş jelleri, vücut yıkama ve yüz temizleyicilerde kullanılır.
Hostapon SG ıslak mendil ve saç şekillendirme ürünlerinde de kullanılmaktadır.

Hostapon SG, hafif bir amino asit bazlı anyonik yüzey aktif maddedir, ayrıca glisin ve hindistancevizi yağı bazlıdır.
Bu, tüketiciye ve çevreye fayda sağlar.

INCI Adı: Sodyum Kokoyl Glisinat
Fonksiyon: Köpürtücü Ajan, Temizleyici Ajan, Surfaktan (Anyonik), Surfaktan, Cosurfaktan
Etiketleme İddiaları: Soğuk İşlenebilir, Sephora'da Temiz, Koruyucu İçermez

Kimyasal ad:
Sodyum Kokoyl Glisinat

Ürün Fonksiyonu:
Hafif Sürfaktan

Kimyasal Türü:
glisinatlar

Hostapon SG'nin Uygulamaları:
-Duş, Sıvı Sabun
-Şampuan
-Islak mendil
-Saç stili

Hostapon SG'nin genel ürün bilgileri:
Hostapon SG, hafif amino asit yüzey aktif maddelerinin bir parçasıdır.
Hostapon SG, doğal olarak oluşan bir amino asit ve hindistancevizi yağı olan glisin bazlı, kozmetik endüstrisi için hafif bir yardımcı yüzey aktif maddedir.
Hostapon SG kullanımı uygundur (düşük viskoz sıvı) ve soğuk olarak işlenebilir.

Hostapon SG, formülasyonun cilt nemine, cilt hissine ve yumuşaklığına katkıda bulunur.
Bu nedenle Hosta-pon SG, yüksek kaliteli cilt ve saç temizleme ürünlerinin hazırlanması için ideal bir yüzey aktif maddedir.
Hostapon SG koruyucu içermez.

Sodyum kokoyl glisinat.
Hostapon SG, evrensel renklendiriciler için uygundur.
Hostapon SG, köpük üreten bir ajan görevi görür.

Hostapon SG, insan kollajeninin ana amino asidi olan glisin bazlı yenilikçi hafif yüzey aktif maddedir.
Hostapon SG şampuanlarda, duş jellerinde, vücut yıkamalarında, yüz temizleme ürünlerinde ve tıraş hazırlıklarında kullanılır.

Hostapon SG'nin Ürün Tipi:
Katkı > Sürfaktanlar
Katkı > Dispersiyon ajanları > Aşağıdaki gibi yüzey aktif maddeler
Katkı > Köpürtücü

Hostapon SG'nin Uygulamaları:
Kaplamalar > Su Bazlı
Kaplamalar

Endüstri:
Makyaj malzemeleri

Kimyasal bileşim:
sodyum kokoil glisinat

Hostapon SG'nin Diğer Uygulamaları:
-şampuanlar
-duş jelleri
-vücut yıkama
-yüz temizleyiciler
-tıraş hazırlıkları
-renklendiricilerde ve renklendirme sistemlerinde inorganik pigmentleri dağıtmak

Hostapon SG'nin Kullanımı:
İdeal dozaj (pigmentlerde) %5-10'dur.

Performans İddiaları:
-Temizlik
-Kremsi köpük
-Soğuk işlenebilir
-Koruyucu içermez
-Nemlendirici

INCI Adı: Sodyum Kokoyl Glisinat

Ürün Fonksiyonu: Hafif yüzey aktif madde

Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI): %86

Çevresel Çalışma Grubu (EWG) Puanı: 1

Hostapon SG'nin köpürme davranışı:
Sodyum Kokoyl Glisinat, hafif asidik aralıktan (pH 5.5) alkali aralığa (pH > 9) kadar zengin bir köpük veren hafif bir yardımcı yüzey aktif maddedir.
Hostapon SG, yağ asidi tuzları (sabunlar) ile birlikte mükemmel köpük sağlar.

Farklı zincir uzunluklarına sahip uygun sabun kombinasyonunu seçerek, köpük hacmi ve kremlik önemli ölçüde iyileştirilebilir.
Bu açıdan laurik asit köpüğü güçlendirir, laurik ve miristik asit kombinasyonu daha kremsi köpük üretecektir.

pH > 7 köpük oluşumunda (flaş köpük) kokoamidopropil Betain veya koko-Betain ile kombinasyon halinde standart SLES/Betain sistemleriyle karşılaştırılabilir.
Ek olarak, daha yüksek köpük kremsiliği elde edilir.
Alkilpoligluko-yanlara ve Betaine'e dayalı hafif yüzey aktif madde sistemlerinde Hostapon SG, flaş köpüğünü iyileştirir.

Hostapon SG'nin kalınlaşma davranışı:
Hostapon SG, asilglutamatlar veya sar-kosinatlar gibi diğer aminoasit yüzey aktif maddelerden daha kolay viskoz hale getirilir.

Hostapon SG'nin durulanabilirliği:
Hostapon SG, özellikle su sertliğinin düşük olduğu alanlar için mükemmel durulanabilirlik sağlar.
Bu açıdan Hostapon SG, kokamidopropilbetain, taurat yüzey aktif maddeler, asilglutamatlar ve hatta monoalkilfosfat gibi geleneksel yardımcı yüzey aktif maddelere göre önemli avantajlar gösterir.
Bir durulanabilirlik paneli testinde, panelistler %10 SLES solüsyonunu %10 SLES artı %3 Hostapon SG içeren bir solüsyonla karşılaştırırken %95 anlamlılık düzeyi ile algılanabilir bir duyusal farklılık hissedebildiler.

Hostapon SG'nin düşük sıcaklık özellikleri:
Oda sıcaklığında, Hostapon SG, saklama sırasında hafif bir çökelti oluşturabilen berrak ila hafif puslu bir sıvıdır.
Hostapon SG'yi nakliye ve depolama sırasında soğuğa maruz kalmaktan koruyun.
Hostapon SG'nin özellikleri soğuğa maruz kaldığında geri dönüşümlü olarak değişir.

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.