KOKAMİDOPROPİL HİDROKSİSULTAİN

Kokamidopropil Hidroksisultain = CHSB

CAS Numarası: 68139-30-0
EC Numarası: 268-761-3

Kokamidopropil hidroksisultain (CAHS), hidroksisultain grubundan sentetik bir amfoterik yüzey aktif maddedir.
Kokamidopropil hidroksisultain, şampuanlar, şampuan kalıpları, vücut yıkama ürünleri ve el sabunları gibi ürünlerde bir yüzey aktif madde veya yardımcı yüzey aktif madde (temizleme özellikleri ve köpük için) olarak kullanılır.
Genellikle "doğal" olarak lanse edilen kokamidopropil hidroksisultain, sodyum bisülfit ve epiklorohidrinin hindistancevizi yağından (esas olarak laurik asit) elde edilen yağ asitleri ile reaksiyona sokulmasıyla yapılır.
Hindistan cevizi yağı ilk önce uygun şekilde saflaştırılmazsa bitmiş üründe kalabilen tahriş edici bir madde olan dimetilaminopropilamin ile reaksiyona girer.
EWG, benzer bir kimyasal olan kokamidopropil betain'i dimetilaminopropilamin kontaminasyonu endişeleri nedeniyle 1-5 derecesiyle derecelendirir.
Kokamidropropil hidroksisultain de aynı riski taşır, ancak EWG bunu yakalayamadı.
Kokamidopropil hidroksisultain hindistancevizi yağından elde edilir ve laboratuvarlarda çeşitli farklı kimyasal reaksiyonlar kullanılarak sentezlenir.
Sonuç, hem asit hem de baz görevi gören bir yüzey aktif maddedir.

Bu bileşen, özellikle saç bakım ürünleri ile geniş bir kullanım alanına sahiptir.
Kokamidopropil hidroksisultain, bir köpürme maddesi, saç kremi, anti-statik madde, yüzey aktif madde ve koyulaştırıcı görevi görür.
Hafif bir yüzey aktif madde olarak Kokamidopropil hidroksisultain, cildi/saçları nazikçe temizler ve bir üründe bulunan diğer bileşenlerin, özellikle nemlendirici ve temizleyicilerin verilmesine yardımcı olur.
Kokamidopropil hidroksisultain daha çok şampuan, vücut yıkama, temizleyici, saç boyası, sıvı el sabunu, köpük banyosu, saç kremi, eksfoliant/fırça ve tıraş kremi gibi banyo ve saç ürünlerinde kullanılır.
Hindistan cevizi yağının yağ asitlerinden elde edilen bir iç tuz.

Kokamidopropil hidroksisultain nedir?
Kokamidopropil hidroksisultain veya CAHS, hindistancevizi yağının yağ asidinden elde edilen sentetik bir amfoterik yüzey aktif maddedir.
Epiklorohidrin ve sodyum bisülfit, CAHS elde etmek için hindistancevizi yağındaki yağ asitlerine (Laurik asit) reaksiyona girer.
Kokamidopropil hidroksisultain, hafif, karakteristik bir kokuya sahip berrak bir sıvıdır.
Kokamidopropil hidroksisultain, Kokamidopropil hidroksisultaines yapısında, diğer iyonları diğer bileşenlerden karşılayabilen ve kararlı bir ürün oluşturmak için onlarla reaksiyona girebilen birçok gruba sahiptir.

Kullanım ve Faydaları:
CAHS, esas olarak ürün görünümünü veya kalitesini ve kararlılığını geliştirmek için kullanılır.
Kokamidopropil hidroksisültain sakinleştirici bir yüzey aktif maddedir, başka bir deyişle, Kokamidopropil hidroksisültain bir formülasyonda Kokamidopropil hidroksisültainlerin varlığı ile diğer yüzey aktif maddelerin neden olduğu tahrişi önleyebilir.
Kokamidopropil hidroksisültain aynı zamanda bir koyulaştırıcı ajan ve bir köpük güçlendiricidir, Kokamidopropil hidroksisultain, anyonik yüzey aktif maddelerle birleştirildiğinde şampuan ve saç kremleri gibi ürünlerin viskozitesini artırır.
Şimdi cilt bakımı yönüne bakacağız çünkü Kokamidopropil hidroksisultain, Kokamidopropil hidroksisultaines yapısında hindistancevizi yağ asitlerine sahiptir, Kokamidopropil hidroksisultain cildi şartlandırır, Kokamidopropil hidroksisultain cilt ve saç yüzeyinde ince bir tabaka oluşturabilir ve nemin kaçmasına izin vermez.
Böylece Kokamidopropil hidroksisültain, cildi ve saçı pürüzsüz ve parlak hale getirir.
Kokamidopropil hidroksisultain banyo ürünlerinde, vücut bakımında, saç bakımında ve cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktadır.

Kullanım: Kokamidopropil hidroksisultain, anyonik yüzey aktif maddeler ve sabunlarla birlikte belirgin yumuşaklık sergileyen mükemmel bir deterjandır.
Chembetaine CAS, izoelektrik pH değerinde çözeltiden çökelmez ve yumuşak su, sert su, tuzlu su ve konsantre elektrolit çözeltilerinde eşit derecede çözünür.
Mükemmel köpürme ve ıslatma özelliklerine sahip net çözümler elde edilebilir.
Çok çeşitli koşullar altında üretilen bol ve kararlı köpük, Kokamidopropil hidroksisültainlerin ağır hizmet, buharlı temizleme bileşikleri, mum sökücüler ve sert yüzey temizleyiciler gibi endüstriyel alkali temizleyicilerin formülasyonlarında kullanıldığını düşündürmektedir.
Mineral asitlerin yüksek konsantrasyonlarındaki üstün performansı, kokamidopropil hidroksisültainlerin metallerin asitle asitle temizlenmesinde ıslatıcı bir ajan olarak ve kireç ve kireç sabunu dağıtma özelliklerine sahip asit temizleyicilerde bir deterjan olarak kullanıldığını göstermektedir.
Chembtain CAS, alkil sülfatlar, alkil eter sülfatlar, alkil-benzen sülfonatlar ve sabunlarla kombinasyon halinde artan köpük ve stabilitenin sinerjik etkilerini sağlar.
Kokamidopropil hidroksisultain, sıvı sabunlar ve şampuanlar için anyonik yüzey aktif maddelerle formüle edildiğinde viskozite geliştiricidir.

Kokamidopropil hidroksisultain doğal mı?
Kokamidopropil hidroksisultain, doğal olarak oluşan bir bileşik değildir.
Kokamidopropil hidroksisultain'in bir kısmı hindistancevizi yağı ve gliserinden yapılır, ancak diğer yarısı dimetilaminopropilamin, sodyum bisülfit ve epiklorohidrinden yapılır.
Epiklorohidrin bir organoklorür ve muhtemel kanserojendir.
Sodyum bisülfit tahriş edici ve mutajendir.
Kokamidopropil hidroksisultain kişisel bakım ürünlerinde (sabunlar, şampuanlar, losyonlar vb.) bulunur.
Kokamidopropil hidroksisultain, bir köpük güçlendirici, viskozite oluşturucu ve bir antistatik madde olarak kullanılır.

Kokamidopropil Hidroksisultain Nedir?
Kokamidopropil hidroksisultain, hindistancevizi yağından elde edilen bir yüzey aktif maddedir.
Hindistan cevizi, yiyecek, içecek, lif, yapı malzemeleri ve çok daha fazlasını üretmek için yaygın olarak yetiştirilen sürdürülebilir bir malzemedir.

Kokamidopropil hidroksisultain, Kokamidopropil Betaine ile Aynı mı?
Hem kokamidopropil hidroksisultain hem de kokamidopropil betain sürfaktan olarak benzer şekilde kullanılırken, "koko betain"in kimyasal yapısının cildi biraz daha tahriş edici olduğu bilinmektedir.
Kokamidopropil betain (CAPB), birçok kişisel bakım ve ev temizlik ürününde bulunan kimyasal bir bileşiktir.
CAPB bir yüzey aktif maddedir, yani Kokamidopropil hidroksisultain su ile etkileşime girerek molekülleri kaygan hale getirerek birbirine yapışmazlar.
Su molekülleri birbirine yapışmadığında, kir ve yağ ile yapışmaları daha olasıdır, bu nedenle temizlik ürününü duruladığınızda kir de durulanır.
Bazı ürünlerde köpüren bileşen CAPB'dir.
Kokamidopropil betain, hindistancevizinden yapılan sentetik bir yağ asididir, bu nedenle “doğal” kabul edilen ürünler bu kimyasalı içerebilir.
Yine de, bu bileşene sahip bazı ürünler hoş olmayan yan etkilere neden olabilir.

ANAHTAR KELİMELER:
Kokamidopropil Hidroksisultain (CHSB) CAS 68139-30-0

Özellikler:
pH değeri: 5.5-7.5
Serbest Amin, %: 0,5 max
Katı İçerik, %: 35 dk
Renk (APHA): 100 maks
Sodyum klorür %: 6.0 max

Özellikler:
1. Kokamidopropil Hidroksisultain (CHSB) CAS 68139-30-0, mükemmel köpürme ve kalınlaştırma performansıdır.
2. Kokamidopropil hidroksisultain, diğer yüzey aktif maddelerle birleştirildiğinde nispeten daha düşük tahrişe (CAB'den daha düşük) sahiptir ve yumuşaklık, şartlandırma, stabilite fonksiyonlarını geliştirir.
3. Mükemmel anti-sert su, antistatik ve biyolojik olarak parçalanabilir özellik.
4. Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB) CAS 68139-30-0, cilde karşı son derece yumuşaktır ve mükemmel köpük dengeleyici özelliği vardır.
5. Bu ürünün durulanması kolaydır ve diğer yüzey aktif maddelerin pürüzsüzlüğünü azaltır.


Açıklama:
Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB) CAS 68139-30-0, hidroksisultain grubundan sentetik bir amfoterik yüzey aktif maddedir.
Bu ürün sabun, şampuan, losyon vb. kişisel bakım ürünlerinde görülür. Köpük arttırıcı, viskozite oluşturucu ve antistatik ajan olarak uygulanmıştır.
Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB) CAS 68139-30-0, hem asit hem de baz olarak çalışabilen bir yüzey aktif maddedir.
Kokamidopropil hidroksisultain hindistancevizi yağından elde edilir.
Hindistan cevizi, yıllık yağışın düşük olduğu ova tropik ve subtropikal bölgelerde dünya çapında cocos nucifera veya hindistancevizi palmiye ağacında yetişir.
Yaygın olarak yetiştirilen, sağlıklı hindistancevizi avuçları yılda elli fındık üretir ve ağaç, yiyecek ve içeceklerden liflere, inşaat malzemelerine ve doğal malzemelere kadar her şeyi üretmek için kullanılabilir.
Çin'deki en ünlü Çin Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB) CAS 68139-30-0 tedarikçisi olarak Fengchen Group'un Ürünü, en yeni ve en güvenli paketle iyi bir şekilde paketlenmiştir.


Kullanım ve Uygulama:
Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB) CAS 68139-30-0, en yaygın olarak orta ve yüksek standartlı şampuan ve banyo sıvısı, el dezenfektanı, köpük temizleyici ve ev deterjanı hazırlamada kullanılır.
Kokamidopropil hidroksisultain, hafif bebek şampuanı, bebek köpüğü banyosu ve bebek cilt bakım ürününün hazırlanmasının ana bileşenidir.
Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB) CAS 68139-30-0 mükemmel bir yumuşatıcıdır.
Ayrıca Kokamidopropil hidroksisultain, deterjanlar, ıslatıcı maddeler, koyulaştırıcılar, antistatik maddeler ve bakterisit olarak uygulanabilir.
Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB) CAS 68139-30-0, cilt ve saç için düşük tahrişe sahiptir, bu nedenle Kokamidopropil hidroksisultain şampuan, köpük banyosu, el yıkama ve her türlü kişisel yıkama ürününde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Kokamidopropil hidroksisultaines hafif temizleme performansı cilde pürüzsüzlük kazandırır.
Bu nedenle, Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB) CAS 68139-30-0, özellikle yüksek standartlı şampuan, köpük banyosu, bebek şampuanı; el temizleyici.
Kokamidopropil hidroksisultain deterjan, ıslatıcı ajan, koyulaştırıcı ajan ve antistatik ajan olarak kullanılabilir.
Önerilen doz: Şampuan ve köpük banyosunda %2-12'dir.
kozmetikte %1-2

Kokamidopropil Hidroksisultain (CHSB)
CAS No.: 68139-30-0, EINECS No.: 268-761-3, HS Kodu: 3402190000.

Moleküler yapı: RCONH(CH2)3N+(CH3)2CH2CH(OH)CH2SO3-

Diğer isimler: Cocoamido propil hidroksi sülfoBetain

CAS Numaraları: 68139-30-0
EC/Liste Numaraları: 268-761-3

Kokamidopropil hidroksisultain Nasıl Yapılır?
Cosmetic Ingredient Review'a göre, bir tedarikçi bu bileşenin inorganik bir tuzun klorlu epoksitle reaksiyona girmesiyle üretildiğini bildirmiştir.
Elde edilen ara ürün daha sonra amin ile reaksiyona sokulur.
Kozmetik Bileşen İncelemesine göre, standart ürünü elde etmek için süreç kalite kontrolünden ve son ayarlamalardan geçer.

Kokamidopropil hidroksisultain Ne Yapar?
Saç bakımı ve cilt bakımında kokamidopropil hidroksisultain öncelikle bir bakım maddesi olarak kullanılır.
Kokamidopropil hidroksisultain ayrıca çok çeşitli temizlik ve kişisel bakım ürünlerini kalınlaştırmak ve ayrıca köpürme özelliklerini artırmak ve statiği azaltmak için kullanılabilir.
Çok çeşitli pH seviyelerinde stabil kalırken.

Kokamidopropil hidroksisultain, amfoterik bir yüzey aktif maddedir (yani Kokamidopropil hidroksisultain, hem pozitif hem de negatif yüklere sahiptir).
Bunu temizleyicilere ekliyoruz çünkü Kokamidopropil hidroksisultain sürfaktan misellerini stabilize ederek sürfaktan monomerlerine daha az bozunurlar (bunlar cilt üzerinde bırakılırsa tahriş edicidir çünkü bariyer lipidlerini yok edebilirler).

Kokamidopropil hidroksisultain vegan mı?
Kokamidopropil hidroksisultain, herhangi bir hayvan kaynaklı içerikten yapılmamıştır ve bu nedenle vegandır.

Kokamidopropil Hidroksisultain Kullanımları
Kokamidopropil hidroksisultain, şampuan ve saç kremi, vücut yıkama, köpük banyosu, yüz temizleyiciler ve el sabunu gibi yüzlerce üründe bulunur.

Tanım: Hindistan cevizi yağından elde edilen hafif amfoterik yüzey aktif madde.
Berrak sıvı, hafif karakteristik koku.
pH 6.5-8 (%5 sulu çözelti), %50 aktif madde.
CAS: 68139-30-0, 56-81-5
INCI Adı: Kokamidopropil hidroksisultain, gliserin

Kokamidopropil hidroksisultain ne için kullanılır?
Kokamidopropil hidroksisultain, bir bakım maddesi olarak çalışarak cildin ve saçın yumuşak ve esnek kalmasına yardımcı olur.
Kokamidopropil hidroksisultain, cildin en dış tabakasına (stratum corneum) daha az zarar verme potansiyeli olan kremsi bir köpük oluşturur.
Kokamidopropil hidroksisultain ayrıca bir köpük güçlendirici, antistatik madde ve koyulaştırıcı olarak da kullanılabilir.

Kokamidopropil hidroksisultain nasıl sınıflandırılır?
Temizleme Maddeleri

Faydalar:
Diğer yüzey aktif maddelerin tahrişini azaltan etkili yüzey aktif madde
Alkil sülfatlar, sülfonatlar ve sabunlarla birlikte yumuşaklığı, köpüğü ve kararlılığı artırır
Şampuanlarda ve duş jellerinde anyonik yüzey aktif maddelerle birleştirildiğinde viskozite oluşturur
Kalınlaştırıcı ve köpük artırıcı özelliklere sahiptir ve geniş pH aralığında stabildir

Diğer isimler
N,N-Dimetil-N-(3-kocamidopropil)-3-amnonio-2-hidroksipropilsülfonat
ralufoncas-oh
Lonzaine(R) CS
RALUFON (R) CAS-OH
HidroksiSülfonikBetain
türevler.,hidroksitler,iç tuzlar
KOCAMİDOPROPİL HİDROKSİSÜLTAİN
Kokoamidopropil Sülfonat Betain
kokamidohidroksipropil sülfobetain
Coco Amido Propil Dimetil Sultain
kokamidopropil hidroksi sülfobetain

DIŞ GÖRÜNÜŞ
Karakteristik kokulu sarı sıvı.

İŞLEV
Kokamidopropil hidroksisultain, bir köpük güçlendirici, viskozite oluşturucu ve bir antistatik madde olarak kullanılır.

EŞ ANLAMLI
kokamidopropil hidroksisultain
Rewoteric AM CAS, Coco Sulfobetain, Unibetain CAS-AM
kokamidopropil hidroksisultain
N-(3-Kocamidopropil)-N,N-Dimetil-N-(2-Hidroksi-3-Sülfopropil)
Amonyum Betain

DEPOLAMAK
Korozyona dayanıklı kaplar kullanın.
10oC'nin altındaki sıcaklıkta saklamayın.
60ø – 80ø F'de kapalı, açılmamış, orijinal kaplarda saklayın.
Yüksek nem ve sıcaklık koşullarından kaçının.

Bu bileşeni içeren ürünlerden Kokamidopropil hidroksisultain cilt faydalarının ne olduğunu merak ediyor musunuz?
Kokamidopropil hidroksisultain bir köpürme maddesidir, cildin durumunu iyileştirmeye yardımcı olur ve ürün dokusunu iyileştirmek için kalınlaştırıcı özelliklere sahiptir.

Kokamidopropil hidroksisultaines formülasyonu ve cilt faydaları hakkında daha fazla bilgi edinin:
köpük ajanı
Bir yüzey aktif madde olarak Kokamidopropil hidroksisultain, su moleküllerinin daha "kaygan" olmasına yardımcı olur ve temizleyicilerin ciltteki yağ, kir ve diğer parçacıklarla daha etkili bir şekilde etkileşime girmesine izin verir.
Bu, cilt ve saç bakım ürünlerinin genel temizleme gücünü artırmaya yardımcı olur ve ayrıca ürünün vücut, yüz veya cilt üzerinde eşit dağılımını sağlayan köpük oluşturmaya yardımcı olur.

Koşullar saç ve cilt
Kokamidopropil hidroksisultain, temas halinde saçı ve cildi yumuşatmaya, yumuşatmaya ve nemlendirmeye yardımcı olabilir, nemlendirme sağlar ve saçı ve cildi yumuşak ve esnek tutar.

kalınlaşma özellikleri
Kokamidopropil hidroksisultain, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerini kalınlaştırmaya yardımcı olur, bu ürünlere hoş bir doku sağlar ve cilt ve saça eşit şekilde yayılmasını kolaylaştırır.

CAS Numarası: 68139-30-0
EC Numarası: 268-761-3
UNII: 62V75NI93W

Kimyasal özellikler
Sıvı

Lonzaine CS, bir amfoterik yüzey aktif madde, bir sülfobetaindir.
Önerilen uygulamalar: şampuanlar için köpük güçlendirici ve kıvam arttırıcı

Kokamidopropil hidroksisultain, bir sülfobetain olarak bilinen kokamidopropil betain ile ilgili amfoterik bir yüzey aktif maddedir.
Kokamidopropil hidroksisultain hindistancevizi yağından elde edilir ve biyolojik olarak parçalanabilir.
Kokamidopropil hidroksisultain, geniş bir pH aralığında suda çözünür, diğer yüzey aktif maddelerin tahrişini azaltır ve köpük banyoları veya vücut yıkamaları gibi köpüklü ve köpüklü şeyleri koyulaştırabilir.
Kokamidopropil hidroksisultain (CAHS), hidroksisultain grubundan sentetik bir amfoterik yüzey aktif maddedir.
Kokamidopropil hidroksisultain birçok kişisel bakım ürününde (sabunlar, şampuanlar, losyonlar vb.) bulunur.
Kokamidopropil hidroksisultain, bir köpük güçlendirici, viskozite oluşturucu ve bir antistatik madde olarak kullanılır.
Kokamidopropil hidroksisultain ucuz ve çok etkili bir köpürtücü ajandır.

amfosol CS-50
chembetain CAS yüzey aktif madde
koko amidosülfobetain
krodaterik CAS 50
köpüklü SCAB
köpüklü SCAB-K
lonzaine CS
miratain CBS
petrostep SB
schercotain SCAB
schercotain SCAB-50 betain amfoterik

Kokamidopropil hidroksisultain, saç kremi olarak çalışarak cildi ve saçı yumuşak ve esnek tutmaya yardımcı olur.
Kokamidopropil hidroksisultain, cildin en dış tabakasına daha az zarar verme potansiyeli olan kremsi bir köpük oluşturur.
Saç şekillendirici ürünlerimizin bazılarında Kokamidopropil hidroksisultaines Saç bakım ve antistatik özelliklerinden dolayı kullanıyoruz.

Eşanlamlılar: CAHS
INCI: Kokamidopropil Hidroksisultain
Kimyasal Formül: C20H42N2O5S

Kokamidopropil hidroksisultain'in (CHSB) Özellikleri:
Mükemmel çözünürlük ve uyumluluk.
Üstün köpürme ve olağanüstü kalınlaştırma performansı.
Düşük tahriş ve antibakteriyel, diğer yüzey aktif maddelerle birlikte kullanıldığında deterjanların yumuşaklığını, geri kazanımını ve düşük sıcaklık stabilitesini iyileştirebilir.
CHSB, sert su, antistatik ve biyolojik bozunmaya karşı CAB'den (Kocamidopropil Betain) daha iyi dirence sahiptir.
CHSB, genel Betaine'den daha iyi yumuşaklık, köpürme kabiliyeti ve köpük stabilitesine sahiptir.
CHSB, sabun bazına kalınlaştırıcı performansa sahiptir.

Adı: Kokamidopropil hidroksisultain
Diğer adı: Kokoamidopropil Sülfonat Betain
CAS No.: 68139-30-0
EINECS No.: 268-761-3
Moleküler Formül: C20H42N2O5S
Molekül ağırlığı: 422.62

Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB) bir tür amfoterik yüzey aktif maddedir, Kokamidopropil hidroksisultain, asidik ve alkali koşullar altında üstün stabilite gösterir, Kokamidopropil hidroksisultain, katyonik ve anyonik özellikler gösterir.
Kokamidopropil Hidroksisultain (CHSB) her zaman anyonik, katyonik ve iyonik olmayan yüzey aktif maddelerle birlikte kullanılır, Kokamidopropil hidroksisultain iyi bir uyumluluğa sahiptir.
Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB) toksik değildir, düşük tahriş edicidir, suda kolayca çözünür, asidik ve alkaliye karşı stabildir, zengin köpükler, yüksek deterjanlık, Kokamidopropil hidroksisultain üstün koyulaştırıcı, yumuşatıcı, antibakteriyel, antistatik, anti-sert su özelliklerine sahiptir.
Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB), deterjanların yumuşaklığını, geri kazanımını ve düşük sıcaklık stabilitesini iyileştirebilir.

Başvuru
Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB), orta-yüksek dereceli şampuan, köpük banyosu vb.
Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB), hafif bebek şampuanı, bebek köpürme banyosu, bebek cilt bakım ürünleri vb. ürünlerin ana bileşimidir.
Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB), saç bakımı ve cilt bakımı formülasyonunda yumuşatıcı iyileştirici ajandır.
Kokamidopropil Hidroksisultain (CHSB) deterjan, ıslatıcı, koyulaştırıcı, antistatik ve antibakteriyel vb. olarak kullanılabilir.

Hidroksi sulfoBetain, genel Betainden daha üstündür:

1.Kocamidopropil Hidroksisultain (CHSB) daha hızlı köpük oluşturur, daha kolay durulanır, banyo sıvısı üretmek için daha uygundur.
2.Kocamidopropil Hidroksisultain (CHSB) koyulaştırma etkisini iyileştirdi.
3.Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB) daha iyi yumuşaklığa sahiptir. CHSB, Kokamidopropil Betain (CAB), Lauryl Dimethyl Betaine (BS-12)'den daha az tahrişe sahiptir ve CHSB, sert suya karşı daha güçlü bir dirence sahiptir.
4.CAB'nin köpürme kabiliyeti farklı sertlikteki sularda değişmezken, CHSB'nin köpürme kabiliyeti sertlik artışına göre artar.
5.CAB'nin köpürme kabiliyeti farklı pH değeri koşullarında değişmezken, CHSB sadece nötr veya alkali durumda iyi köpürme kabiliyeti gösterir.
6.LHSB(CHSB)etkili içerik %35 civarında, CAB(LAB)etkili içerik ise %30 civarındadır.

ÜRÜN
kokamidopropil hidroksisultain

CAS #
68139-30-0 70851-08-0

Kokamidopropil hidroksisultain, yeni bir hafif amfoterik yüzey aktif maddedir.
Alkil ve propil karboksil betain ile karşılaştırıldığında, Kokamidopropil hidroksisultain daha fazla avantaja sahiptir: kloroasetik asit safsızlıkları, düşük inorganik tuz içeriği, daha az tahriş. 
Kokamidopropil hidroksisultain, sert suya karşı güçlü bir dirence sahiptir ve kalsiyum sabunu birikmesine karşı daha dirençlidir.
Kokamidopropil hidroksisultain, katyonik, anyonik, iyonik olmayan yüzey aktif maddeler ve diğer yüzey aktif maddeler ile geniş ölçüde uyumlu olabilir, iyi bir sinerjik etkiye sahiptir, geleneksel yüzey aktif maddelerin tahrişini azaltabilir.
Kokamidopropil hidroksisultain, köpürme gücünü hassas bir şekilde iyileştirebilir ve ince, kararlı ve zengin köpük üretebilir.
Kokamidopropil hidroksisultain ayrıca yüksek koyulaştırma performansına, iyi tuz toleransına sahiptir, düşük sıcaklıktan dolayı bozulma, incelme ve tabakalaşmaya neden olmaz.
Kokamidopropil hidroksisultain genellikle şampuanlarda, köpük banyo losyonlarında, yüz temizleyicilerinde, kişisel hijyen ürünlerinde ve bebek yıkama ürünlerinde kullanılır.

EŞANLAMLI SÖZCÜK
kokamidopropil hidroksisultain
(3-Kokamidopropil) (2-hidroksi-3-sülfopropil)dimetil dörtlü amonyum bileşikleri, hidroksitler, iç tuz
kokoamidopropil sülfobetain
1-Propanaminyum, N-(3-aminopropil)-2-hidroksi-N,N-dimetil-3-sülfo-N-koko asil türevleri, hidroksitler, iç tuzlar

FORMÜL
RCHO-NH(CH2)3N(CH3)2CH2CHOHCH2SO3, burada RCHO hindistancevizi yağından türetilen yağ asitlerini temsil eder

(3-KOCAMİDOPROPİL)(2-HİDROKSİ-3-SÜLFOPROPİL)DİMETİL HİDROKSİT, KUVATERNER AMM ONYUM BİLEŞİKLERİ, (3-KOCAMİDOPROPİL)(2-HİDROKSİ-3-SÜLFOPROPİL)DİMETİL KUATERNER AMONYUM BİLEŞİĞİ
(3-KOCAMİDOPROPİL)(2-HİDROKSİ-3-SÜLFOPROPİL)DİMETİL KUATERNER AMONYUM BİLEŞİKLERİ, HİDROKSİT,, 1-PROPANAMİNYUM, N-(3-AMİNOPROPİL)-2-HİDROKSİ-N,N-DİMETİL-3-SÜLFO
N-COCO ASIL TÜREVLERİ., HİDROKSİTLER,, 1-PROPANAMİNYUM, N-(3-AMİNOPROPİL)-2-HİDROKSİ-N,N-DİMETİL-3-SÜLFO-, N-COCO ASIL TÜREVLERİ., İÇ TUZLAR, 1PROPANAMINYUM
N(3AMİNOPROPİL)2HİDROKSİN,NDİMETİL3SULFO, NCOCO ASIL TÜREVLERİ., HİDROKSİTLER, İÇ TUZLAR, KOCAMİDOPROPİL HİDROKSİSÜLTAİN, HİDROKSİT

Unii: 62V75NI93W
Tercih Edilen Madde Adı: COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE
Sn: 68139-30-0
Ec: 268-761-3
Rxcui: 1363593
Unii Tipi: İÇERİK MADDESİ
RN: 68139-30-0
AT: 268-761-3
RXCUI: 1363593
YAYIN: 83841
Ürün Adı: Sopal SP 46

INCI Adı: Kokamidopropil Hidroksisultain, Sodyum Kokoamfohidroksipropil Sülfonat, Disodyum Lauril Sülfosüksinat

Fiziksel form: Sıvı

Koruyucu: Metilpropandiol, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-80, Didecyldimonium Chloride

Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB) CAS 68139-30-0, hidroksisultain grubundan sentetik bir amfoterik yüzey aktif maddedir.
Kokamidopropil hidroksisultain sabun, şampuan, losyon vb. kişisel bakım ürünlerinde görülür.
Kokamidopropil hidroksisultain bir köpük güçlendirici, viskozite oluşturucu ve bir antistatik madde olarak uygulanmıştır.

Tipik Kullanım Alanları:
Sopal SP 46, yüksek köpürme ve berrak sülfatsız formülasyonlar elde edebilen optimize edilmiş bir yüzey aktif madde oranı ile formüle edilmiştir.
Sopal SP 46, sülfatsız şampuan, vücut yıkama, banyo ve sıvı sabun ürünleri elde etmek için oda sıcaklığında kolayca su ile seyreltilir.
Sopal SP 46, sedefleştirici maddeler, yumuşatıcı maddeler, doğal ve sentetik koyulaştırıcı polimerler ile uyumludur.

INCI adı: KOCAMİDOPROPİL HİDROKSİSULTAİN
Alternatif isimler: Laurylamido-Hidroksi-Sülfobetain
Menşei: biyoteknolojik
Tanım: 1-Propanaminyum, N-(3-aminopropil)-2-hidroksi-N,N-dimetil-3-sülfo-, N-koko açil türevleri, hidroksitler, iç tuzlar
INCI işlevi: Yüzey aktif madde, temizleme, Köpük artırma
Ürün kategorisi: Bilgi yok
Özellikler: Bu bileşenin nasıl karakterize edildiğini ve sağlığınızı nasıl etkileyebileceğini öğrenmek için lütfen giriş yapın.
CAS-No: 68139-30-0
EINECS/EILINCS-No: 268-761-3

Kokamidopropil hidroksisultain (CHSB) CAS 68139-30-0 fabrika, Tedarikçi,
Eşanlamlılar: kısaca CAHS de.

CAS Numarası: 68139-30-0
Özellikler: Açık sarı berrak sıvı
Saflık (Test): %35, %50
Moleküler Formül: C20H42N2O5S
Molekül ağırlığı: 422.62288

(3-KOCAMİDOPROPİL)(2-HİDROKSİ-3-SÜLFOPROPİL)DİMETİL KUATERNER AMONYUM BİLEŞİKLERİ, HİDROKSİT, KUVATERNER AMM ONYUM BİLEŞİKLERİ
(3-KOCAMİDOPROPİL)(2-HİDROKSİ-3-SÜLFOPROPİL)DİMETİL, HİDROKSİTLER, 1-PROPANAMİNYUM, N-(3-AMİNOPROPİL)-2-HİDROKSİ-N,N-DİMETİL-3-SÜLFO, N-KOKO ASIL TÜREVLERİ. , İÇ TUZ
N,N-DİMETİL-N-(3-KOCAMİDOPROPİL)-3-AMNONIO-2-HİDROKSİPROPİLSÜLFONAT, N-KOKO ASİL TÜREVLERİ. HİDROKSİTLER
1-PROPANAMİNYUM, N-(3-AMİNOPROPİL)-2-HİDROKSİ-N,N-DİMETİL-3-SÜLFO ve KUATERNER AMM ONYUM BİLEŞİKLERİ, (3-KOCAMİDOPROPİL)(2-HİDROKSİ-3-SÜLFOPROPİL)DİMETİL, HİDROKS,
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.